Kan jag betala inMotion med Paypal?

Accepterar InMotion betalningar via PayPal?

Många människor kanske faktiskt tror än att InMotion inte accepterar betalningar via PayPal. Anledningen till den här felaktiga idén är att till skillnad från andra värdföretag där du automatiskt får valet om du vill ha dina fakturainbetalningar via kreditkort eller PayPal under registreringsprocessen, kan PayPal-alternativet aldrig hittas i faktureringsavdelningen under registreringsprocessen . Paypal-alternativet som inte syns på utcheckningssidan har fått många människor att tänka att InMotion inte accepterar betalningar via PayPal.
Men ingenting är längre än sanningen. Sanningen är att InMotion accepterar betalningar via PayPal även om alternativet har förblivit osynligt på deras whpg-sida. För några år tillbaka skulle den idén ha gått igenom men InMotion började acceptera betalningar via PayPal sedan början av 2013 men har inte offentliggjort alternativet hittills.


Hur kan jag betala InMotion via PayPal?

Till skillnad från andra värdföretag där alternativet att använda PayPal redan fastställs under anmälningsprocessen, särskilt under whpg-processen, startade InMotion PayPal-alternativ just för ett år sedan och har inte ens gjorts offentligt tillgängligt. För att kunna använda PayPal för att betala InMotion Hosting måste du följa några enkla steg:

 •  Besök InMotion’s hemsida med URL www.inmotionhosting.com;
 •  Håll muspekaren över ”WEB HOSTING” på den översta menyfältet och välj sedan din önskade värdlösning genom att klicka på den från listrutan.
 •  Om du klickar på den kommer du till en sida där du presenteras paketen som erbjuds tillsammans med motsvarande funktioner och priser. Under varje paket finns en blå flik “Beställ nu”. Klicka på en som motsvarar ditt val;
 •  Du blir då ombedd att välja ett paket med motsvarande betalningssätt. Välj genom att klicka på knappen och klicka sedan på ”Fortsätt”;
 •  Du kommer nu att bli ombedd att välja domännamnalternativ. Det är viktigt att du anger ditt domännamn i rutan som presenteras och sedan klickar på “Fortsätt”;
 •  På nästa sida får du veta om domännamnet fortfarande är tillgängligt eller inte. Klicka på fliken “Fortsätt” i nedre högra hörnet.
 •  Om du klickar på knappen “Fortsätt” kommer du till faktureringssidan. Du måste ange all nödvändig information på de medföljande rutorna. På den nedre delen av sidan finns underrubriken för betalningsinformation.
 •  Här kommer du att bestämma hur du vill betala för dina InMotion-räkningar. Betalningsalternativ kommer att be dig välja mellan de korttyper du vill använda eller “Inköpsorder eller check”
 •  Välj alternativet “Inköpsorder eller check”.
 •  När inmatningen av informationen är klar, sätter du en bock på “Jag håller med” under avtalhuvudet och klickar sedan på “Köp konto”. Det är viktigt att du bara klickar på fliken en gång genom att klicka på den ett antal gånger kan antalet gånger du vill köpa den.
 •  Efter att ha klickat på fliken “Köp konto”, kontakta InMotion Hosting säljstöd antingen via livechatt eller avgiftsfri telefon 888-321-4678 och be representanten att du föredrar att placera betalningen via Paypal. Du kommer då att få en betalningslänk via e-post på bara några minuter.

Vilka är fördelarna med att betala InMotion via PayPal?

Att betala dina räkningar för InMotion Hosting via PayPal medför ett antal fördelar. Bland dessa fördelar är följande:

 •  Paypal är bland de snabbaste, säkraste och enklaste sätten att betala dina räkningar.
 •  Paypal är så flexibelt att det till och med låter dig använda din kredit för att betala via Paypal, bortsett från ditt bankkonto och betalkort.
 •  Det är gratis att använda.
 •  Du kan använda den för att skicka och ta emot internationella betalningar och transaktioner.
 •  Du kan dölja din kreditkortsinformation när du använder Paypal.
 •  Företaget låter dig hålla reda på alla dina transaktioner online.

Varför ingår inte PayPal i InMotion-betalningsalternativen?

Anledningen till att PayPal inte ingår i betalningsalternativen i InMotion är kostnadsbesparingar. Du förstår, även om PayPal inte kräver några medlemsavgifter, debiterar det 4% av den totala fakturan medan kreditkortsföretag bara tar ut mellan 0,5% till 1%. Detta innebär att InMotion sparar upp till $ 5 per faktura om klienter använder kredit- eller betalkort. Det belopp som sparar InMotion får investeras på deras webbhotellinfrastruktur och kundservice till en bättre webbhotelltjänst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me