Kan jag betala inmotion med betalkort?

En av fördelarna med att vara värd för din webbplats med InMotion är att företaget låter dig göra dina betalningar på flera sätt, antingen genom kreditkort, betalkort eller checkar. Den här funktionen gör att du kan betala dina räkningar utan besväret med att bära kontanter och behöva stå på en linje, bara för att göra dina betalningar, som var det vanliga förfarandet för decennier sedan. Denna InMotion-betalningsfunktion ger en enkel och problemfri värdupplevelse för sina kunder, ett stort plusfaktor faktiskt, eftersom det gör det möjligt för kunder att betala sina återkommande fakturor utan att behöva ständigt komma ihåg det och manuellt göra betalningen.
Betalkort, även kända som bankkort, är plastkort som utfärdas av finansinstitut som banker och accepteras som betalningsmetod istället för kontanter. Kortet, när det används som betalning, gör det möjligt för betalningsmottagaren att dra ut från användarens angivna bankkonto. Även om betalkort och kreditkort har samma användning och funktion skiljer de sig åt var betalningsmottagaren drar den betalningen. Medan betalkortet tillåter betalning genom att ta ut pengar från ett bestämt bankkonto, drar kreditkort ut pengar från en kreditgräns som tilldelats kortanvändaren.


Hur fungerar InMotion: s betalkortbetalning?

Betalkortbetalningar för dina InMotion-räkningar innebär att du tillåter InMotion att automatiskt ta ut det nödvändiga beloppet från det bankkonto du angav. Detta innebär vidare att när företaget har fått tillstånd att göra uttag behöver företaget ingen ytterligare auktorisation från dig för de efterföljande månatliga betalningarna. Du kan använda den här processen för att betala för alla dina InMotion-räkningar inklusive alla tilläggstjänster som du kan behöva köpa senare. Denna bestämmelse anges tydligt under InMotion Hosting Servicevillkor avsnitt 6.l.
InMotion accepterar kort från alla större bankinstitut samt kreditkort under Discover, MasterCard, Visa och American Express.

Vilka åtgärder ska jag vidta för att kunna betala InMotion med mitt betalkort?

Att använda ditt betalkortalternativ för att betala InMotion-räkningar är så enkelt. I grund och botten görs valet under anmälningsprocessen och vi kommer därför att fokusera på anmälningsprocessen för denna diskussion. Vad du behöver göra är att följa dessa några enkla steg:

 •  Besök InMotion’s hemsida med URL www.inmotionhosting.com;
 •  Håll muspekaren över ”WEB HOSTING” på den översta menyraden och välj sedan din önskade värdlösning genom att klicka på den från rullgardinsmenyn.
 •  Om du klickar på den kommer du till en sida där du presenteras paketen som erbjuds tillsammans med motsvarande funktioner och priser. Under varje paket finns en blå flik “Beställ nu”. Klicka på en som motsvarar ditt val;
 •  Du blir då ombedd att välja ett paket med motsvarande betalningssätt. Välj genom att klicka på knappen och klicka sedan på ”Fortsätt”;
 •  Du kommer nu att bli ombedd att välja domännamnalternativ. Det är viktigt att du anger ditt domännamn i rutan som presenteras och sedan klickar på “Fortsätt”;
 •  På nästa sida får du veta om domännamnet fortfarande är tillgängligt eller inte. Klicka på fliken “Fortsätt” i nedre högra hörnet.
 •  Om du klickar på knappen “Fortsätt” kommer du till faktureringssidan. Du måste ange all nödvändig information på de medföljande rutorna. På den nedre delen av sidan finns underrubriken för betalningsinformation. Här kommer du att bestämma hur du vill betala för dina InMotion-räkningar. Betalningsalternativ kommer att be dig välja mellan de korttyper du vill använda.
 •  Ange nödvändig kortinformation som kortnummer, utgångsdatum och signaturkod. Signaturkoden är det 3- eller fyrsiffriga numret på baksidan av ditt kort.
 •  När inmatningen av informationen är klar, sätter du en bock på “Jag håller med” under avtalhuvudet och klickar sedan på “Köp konto”. Det är viktigt att du bara klickar på fliken en gång genom att klicka på den ett antal gånger kan antalet gånger du vill köpa den.

Vilka är fördelarna med att använda betalkort för att betala dina InMotion-räkningar?

Fakturering via dina betalkort och / eller kreditkort ger många fördelar för både dig och värdföretaget. Nedan följer några av de vanligaste fördelarna med att använda ditt betalkort för att betala dina räkningar.

 •  Betalning sker automatiskt vilket innebär att det inte finns någon chans att du glömmer att betala din månatliga värdräkning med företaget.
 •  Det finns inget behov att gå igenom besväret med att underlätta den månatliga betalningen av räkningar.
 •  Betalkort erbjuder bättre säkerhetsalternativ eftersom du inte behöver skicka upp dina kreditkortsuppgifter upprepade gånger på webben, vilket skyddar ditt konto från eventuell stöld och annan kriminell verksamhet.
 •  Du kan använda kort från alla större bankinstitut och finansinstitut som Visa, American Express, Discover och MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me