Kan jag betala BlueHost med Paypal?

BlueHost är ett av de ledande webbhotellföretagen i branschen. Det har funnits i 12 år nu och är betrodd för deras högkvalitativa men prisvärda webbhotelltjänster. Webbplatsägare från andra länder kan dock inte få tjänster från dem på grund av svårigheten i betalningsprocessen. Lyckligtvis accepterar företaget nu olika betalningsmetoder, inklusive PayPal.


Vad är BlueHost?

BlueHost grundades 2003. Det är ett av de största företagen som erbjuder värdtjänster. De har tillhandahållit mer än en miljon domäner till olika länder över hela världen. På grund av deras enorma popularitet och tillförlitlighet är BlueHost en av de värdleverantörer som används för att studera webbhotelltjänster i olika online-inlärningsprogram. De erbjuder olika typer av webbhotellplaner, inklusive delad, VPS och dedikerad servervärd.

Här är en glimt av deras delade värdplan:

BlueHosts ultimata mål är att erbjuda bättre webbhotelltjänster till webbplatsägare och webbutvecklare. För att uppfylla ett sådant mål använder de banbrytande teknik och byggde sina servrar kring open source-teknik.

BlueHost betalningsalternativ

BlueHost accepterar alla större kredit- och betalkort, inköpsorderchecks och postanvisningar (endast amerikanska invånare), och naturligtvis PayPal.

PayPal är det överlägset mest praktiska sättet att betala dina räkningar online. Du måste helt enkelt logga in på ditt BlueHost-konto och gå med på transaktionen. Alla dessa med bara några enkla klick! PayPal är en av de mest pålitliga och säkraste betalningsmetoderna på nätet så att du har sinnesfrid att veta att du inte kommer att bli ansluten. Så om du vill betala dina räkningar online är PayPal det bästa sättet att gå.

Just nu accepterar BlueHost bara Instant Betalningar för att dina betalningar ska kunna behandlas framgångsrikt. Det betyder att du måste ha ett kreditkort eller bankkonto som är direkt kopplat till ditt PayPal-konto.

Genom att använda ditt PayPal-konto accepterar du att ange det som din standardbetalningsmetod för alla dina framtida autoförnyelser på BlueHost. Naturligtvis kan du justera inställningarna när som helst inom ditt PayPal-konto.

Kort översikt över PayPal

PayPal är en populär online-betaltjänst som gör att du kan göra betalningar och pengaröverföringar elektroniskt. Online-pengaröverföringar fungerar som ett bekvämt och problemfritt alternativ till att använda traditionella pappersmedel som checkar eller kontanter.

Du kan använda PayPal för följande:

  • Leverera eller ta emot pengar för onlineauktioner och andra webbplatser
  • Köp eller sälj produkter / tjänster
  • Skicka eller ta emot ekonomiska donationer
  • Byt ut pengar med vem som helst

Med ett PayPal-konto kan du sätta in och ta ut pengar på många olika sätt. Du kan länka ditt PayPal-konto till ett bankkonto eller kredit- / betalkort du väljer. För snabbare transaktioner kanske du vill överväga att länka ditt konto till kreditkort. Du kan också ta ut betalning med din bankomat.

PayPal ger online-säljare, köpare, auktionssajter och andra ett bekvämt sätt att göra transaktioner.

Registrera dig med PayPal

Att registrera dig med PayPal är snabbt och enkelt. Till att börja med kräver det inte ens att du anger några bankkontodata. Du måste dock ange dina kreditkortsuppgifter om du planerar att använda PayPal andra funktioner. Det här är vad du behöver göra om du planerar att registrera ett PayPal-konto:

  • Gå till PayPal och klicka på Bli Medlem -knappen längst upp till höger på sidan.
  • Välj en kontotyp och klicka på Komma igång Det finns två kontotyper: Köp med PayPal och Få betalningar med PayPal.

Om du valde Köp med PayPal kommer du att bli ombedd att fylla i nödvändig information. Med det senare kommer du att uppmanas att ange din e-postadress.

  • Lägg dina kontaktdata (t.ex. namn, e-postadress) och lösenord. Ditt lösenord måste minst ha 8 tecken för att vara giltigt. När du är klar klickar du på Avtal och skapa konto knappen nedanför formuläret.
  • Svara på en säkerhetsfråga. Detta skulle vara användbart om du någonsin glömmer ditt lösenord, även om glömda lösenord kan hämtas.
  • PayPal skickar ett bekräftelsemail till dig. Klicka bara på länken i meddelandet för att bekräfta din e-postadress och aktivera ditt konto.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me