Justhost Review

”Tidigare var skit. Jag har köpt ut, renoverat och förbättrat. Fortfarande inte mitt bästa val, men en bra budgetvärd. ”

När det gäller värdplaner visar det sig att de billigare ofta är mindre pålitliga. Detta är inte sant med planen som tillhandahålls av justhost.

Känd för sina prisvärda värdtjänster är deras justplan-värd perfekt inte bara för individer utan också för företagare som vill ta nästa steg. För endast $ 2,95 per månad kan du få alla grundläggande funktioner i en värdplan. Detta innebär att du får obegränsade resurser som bandbredd, domänhosting, e-poststöd, e-postkonton, webbplatsöverföring och lagringsutrymme. Detta är bra eftersom det ger dig den flexibilitet du behöver om du vill expandera eller växa ditt företag online.

Anledningen till att planen är så billig är att Linux-servrar driver tjänsten. Detta fungerar bäst för utvecklare som vill vara mer praktiska eller kräva vissa programmeringsspråk.

[lagerslid-id = ”6 ″]

PRIS per månad$ 2.95ÖVERTID & HASTIGHET80%
DISK UTRYMMEUNLIDIN DOMINFRI
BANDBREDDUNLIHELHETSBETYG8/10

Funktioner och användarvänlighet

Förutom de nämnda obegränsade funktionerna kommer justplan också med följande:

• Gratis registrering av ett valt domännamn
Om du är redo att märka online är det ett måste att få ett domännamn för din webbplats. På detta sätt kan du öka din synlighet och underlätta kundåterkallelse. JustHost täcker din domänregistrering under ett helt år för ett domännamn.

• Gratis användning av webbplatsverktyg och mallar
När du startar ett företag online måste du strejka medan det är varmt. Så du måste bygga en webbplats så snart som möjligt. Det här betyder inte att du ska skapa en snygg snygg. Kala eller otillräckliga webbsidor kan köra bort kunderna.

För att skapa snygga sidor på ett ögonblick erbjuder JustHost sina gratis mallar. Allt du behöver göra är att anpassa detta och din webbplats är klar.

• Gratis användning av kundvagnar och andra e-handelsverktyg

Många skapar sina webbplatser i hopp om att tjäna pengar online. För att visa upp dina produkter måste du skapa en onlinebutik.

Detta skiljer sig från en vanlig webbplats eftersom det kräver införlivande av en kundvagn, skapande av katalog, medel för att acceptera betalningar och ett säkert sätt att behålla dina kunders ekonomiska information. Alla dessa och mer omfattas av justplanen. Du får certifikatgeneratorer, fyra val av kundvagnar och lösenordsskydd för att skydda känslig information.

• Gratis användning av deras skriptbibliotek
Skript är förlagda applikationer som är tänkta att köras på din webbplats. Detta eliminerar behovet av dig eller din webbansvarig att lära dig att koda bara för att göra din webbplats funktionell.

Här är bara några skriptfunktioner som du kan använda när du registrerar dig för en justplan:

Meddelandeforum
Använda sociala nätverk
Gallerier för bilder
Undersökning eller undersökning
E-postlistor
Projektledning
Bloggsupport för populära plattformar som b2evolution och wordpress

JustHost gör det mycket enkelt för sina kunder att hantera sitt konto på grund av deras kontrollpanel. Även utan träning kan till och med en nybörjare hitta sin väg runt gränssnittet.

Pålitlighet

JustHost har ingen specifik drifttidsgaranti. Ändå ser de fortfarande till att deras servrar är i perfekt ordning dygnet runt. Om det uppstår något problem, säkerställer deras supportpersonal att det tas upp så snart som möjligt. Det har dock förekommit klagomål om deras driftstid.

Vissa kunder rapporterade att deras webbplatser sjönk i flera dagar. De kommenterade dock att JustHost kunde lösa detta i tid.

Kund & teknisk support

Live chatt dygnet runt är bara ett av medlen för att nå tekniska och kundsupportföreträdare för justhost. Varje gång ett problem dyker upp, oavsett om det handlar om ditt konto, din webbplats eller värdtjänsten, kan du helt enkelt klicka på chattknappen och komma i kontakt med en supportpersonal.

Om du inte vill chatta och behöver omedelbar hjälp kan du också ringa dem. För personer som inte vill direkt prata med en annan person är det också ett alternativ att skicka ett e-postmeddelande. JustHost skryter med att den längsta väntetiden som en kund någonsin upplevt när han ringde dem är fem minuter. Det finns också forum och användbara tutorials på deras webbplats som du kan konsultera.

Den slutliga domen

När det gäller år av drift är JustHost relativt ny i spelet. Emellertid har företaget definitivt byggt upp ett namn för sig tack vare dess överkomliga värdsatser och fantastiska värdfunktioner. Om du vill ha din webbplats värd av linux-servrar är JustHost ett företag värt att överväga.

AKTIVERA $ 3,50 COUPON
PLUS, FÅ 175 $ AD KREDITS FRA GOOGLE, FACEBOOK & YAHOO!

Aktivera kupong och öppen webbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map