InMotion Privat WHOIS-guide

Vad menas med Private WHOIS?

All kontaktinformation som du angav under registreringsprocessen för domännamn lagras automatiskt i WHOIS-databasen, en offentlig databas som innehåller alla kontakt- och registreringsinformation och information för varje domän som är registrerad hos en viss registrator. Denna information är allmänt tillgänglig och kan nås av alla som vill. Eftersom informationen görs tillgänglig för allmänheten betyder det att den är oskyddad.
Det finns dock ett sätt att skydda din information som lagras i WHOIS-databasen. Denna WHOIS-databasskyddsprocess kallas Private WHOIS, även känd som Domain Privacy. Domänskydd hjälper till att skydda din personliga information genom att dölja den från allmänhetens nyfikna ögon som i sin tur hjälper till att skydda dig mot spammare, telemarketers och andra skrupelfria individer från att få tillgång till din personliga information.


Erbjuder InMotion privat WHOIS och hur fungerar det?

Som en del av InMotion: s åtagande att tillhandahålla en säker och hälsosam värdupplevelse för sina kunder, erbjuder InMotion Domain Privacy-tjänster till sina kunder. Tjänsten är dock inte en standardfunktion i dess värdpaket utan erbjuds snarare som en tilläggstjänst. Som en tilläggstjänst betyder det att tjänsten erbjuds till en kostnad, som för närvarande kan köpas till en kostnad av $ 9,99 per år per domän. Även om kostnaden kan betraktas som lite dyr, överväger den fördel som det ger för dem som vill skydda sin privata information mycket högre än kostnaden.

Så snart klienten köper domänskydd ersätter InMotion offentliga informationsposter för domännamnet med InMotion egen information. Ersatt information kommer att innehålla e-postadress, telefonnummer och den fysiska adressen utom organisationsnamnet, eftersom det är den lagliga ägaren till domänen.
Privat WHOIS eller Domain Privacy är tillgängligt för alla domäner utom för dem med en .us-förlängning.

Hur kan jag få InMotion’s Domain Privacy-tjänst?

Det är ganska enkelt att få din WHOIS-information skyddad av InMotion’s Domain Privacy. Följ bara de följande stegen:

 •  Först måste du logga in på din Account Management Panel eller AMP;
 •  Så snart du är inloggad markerar du över “Domäner” och klickar sedan på “Hantera domäner”;
 •  Du kommer sedan att föras till en sida där du ser dina domäner listade. Till höger om dina domäner finns en länk “Lägg till sekretess”, klicka på den som motsvarar den domän du ville vara privat.
 •  Om du klickar på knappen kommer du till en faktureringssida där du kan handla med InMotion: s faktureringsavdelning om din nya tjänst. Du kan välja att använda din befintliga kreditkortsinformation lagrad i deras system eller så kan du lägga till en ny. Det är viktigt att du accepterar deras användarvillkor genom att läsa dem noggrant och sedan, när du har förstått och kommit överens, klickar på Skicka. Det är viktigt att notera att även om integritetstjänsten lades till din domän efter att du klickade på “Skicka” kan det ta upp till 24 timmar innan andra kan se uppdateringarna WHOIS-information.

Nuvarande kunder kan maila [email protected] eller ring 888-321-4678 eller 757-416-6575 (för internationella kunder) medan nya kunder eller de som inte har InMotion-värdkonton ännu, kan du kontakta [email protected] eller ring numren ovan.

Kommer jag fortfarande att kunna ändra eller uppdatera min WHOIS-information?

Du kan enkelt ändra eller ändra din WHOIS-information genom att ändra dina registreringsinformation. Registreringsinformation kan ändras via din kontohanteringspanel. Detta är vad du behöver göra.

 •  Logga in på din kontohanteringspanel (AMP);
 •  Håll muspekaren över domänerna på toppmenyn och klicka sedan på Hantera domäner;
 •  Klicka på domänen där du vill göra en ändring från en lista över presenterade domäner;
 •  Detta leder dig till en sida där du ser en lista med länkar, hitta och klicka på länken “Granska eller ändra din registreringsinformation”;
 •  På den följande skärmen klickar du på knappen “Redigera” bredvid informationen du vill ändra;
 •  När informationen har lagts till, granskar du den noggrant och klickar sedan på “Skicka”. Din information bör ändras nu men det tar vanligtvis upp till 24 timmar innan ändringar finns tillgängliga på WHOIS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map