InMotion e-handelsverktyg

Är InMotion’s e-handelsverktyg avgörande för min e-handelswebbplats?

En av de viktigaste faktorerna för en online-verksamhets framgång eller för en e-handel: s framgång är valet och tillgängligheten av rätt e-handelsverktyg. Att använda och ha rätt e-handelsverktyg är redan halva striden som vunnits i din online-verksamhet. Detta är anledningen till att välja rätt webbhotellleverantör är avgörande för att ditt e-handelsföretag ska lyckas. InMotion är bland den brett erkända ledaren inom webbhotell för e-handel. Företaget grundades 2001 och erbjuder ett brett utbud av effektiva och användbara e-handelsverktyg vars användbarhet för e-företag har bevisats gång på gång. Bortsett från detta är Inmotion känd för sin pålitliga värdtjänst, oöverträffade prestanda, kraftpakade och funktionsrika värdpaket som erbjuds till ett mycket överkomligt pris.


Vilka e-handelsverktyg erbjuder Inmotion?

För att säkerställa framgången för din online-verksamhet erbjuder InMotion följande e-handelsverktyg som en standardfunktion i webbhotellpaketet för e-handel:

 Kundvagnar

 PrestaShop

Ett öppet källkodsprogram som är lättanvänt som är en av de bästa lösningarna för att skapa onlinebutiker. PrestaShop stöder betalningsportar som Google Checkout, PayPal, Skrill, Authorize.Net och DirecPay samt stödjer internationella onlinebutiker, flera butiks- och lagerhantering och skatter.

 OS-handel

En annan öppen källkod för e-handel och onlinebutikshantering som kan användas på alla webbserver som har MySQL och PHP installerat.

 Zen Cart

En PHP-baserad kundvagn som är lätt att installera och rekommenderas starkt för att sälja online. Den har flera kategorilägen och är ett helt anpassningsbart e-handelsverktyg.

 Kubvagn

CubeCart är utformat för att köras på servrar som har PHP- och MySQL-stöd och är ett verktyg som är utformat för att snabbt kunna installera kraftfulla onlinebutiker.

 Öppen vagn

En annan kundvagn med öppen källkod som är PHP-baserad och är välkänd som en användarvänlig, robust och kraftfull kundvagnslösning.

 Premium Webbplatsbyggare – eShop

Denna applikation innehåller en online kundvagn som heter eShop. Det är enkelt att installera och är användarvänligt men det saknar några av de kraftfulla funktionerna i andra kundvagnstillämpningar.

 Merchant Account Gateways

Ett bankkonto som tillåter onlinebutiker och företag att acceptera kreditkort- eller betalkortbetalningar och fungerar som avtalet mellan detaljhandlaren, handelsbanken och betalningsportalen. Det underlättar säker överföring av en säker överföring av information mellan ditt handelskonto och din webbplats.

 Secure Sockets Layer (SSL)

Är en av de viktigaste komponenterna på en framgångsrik e-handelswebbplats eftersom den garanterar dina kunder en säker och säker överföring av känslig information som dina kunder kodar och skriver in i din onlinebutik.

Hur kan jag installera min kundvagnsprogramvara?

Programvaruinstallation av kundvagn är enkel med användning av InMotion inbyggda Softaculous, ett verktyg som finns i cPanel. Här är några enkla steg som du måste följa för att installera programvaran för kundvagnen. Dessa steg bör fungera för alla, om inte alla, de applikationer som du vill installera i ditt InMotion-värdade konto.

  •  Först måste du logga in på din cPanel och klicka på länken “Softaculous” som finns under avsnittet Programvara / tjänster;
  •  Klicka på programmet du vill installera. Du kan hitta tillgängliga program att installera från kategorierna på vänster meny. För detta specifika fall, leta efter kundvagnens programvara som du vill installera.
  •  Klicka på “Installera” -knappen som vanligtvis finns ovanför programvarubeskrivningen.
  •  Du kan behöva fylla i nödvändiga installationsinformation och sedan klicka på knappen “Installera”.
  •  När du har klickat på installationsknappen bör du se en framstegsfält som anger installationsprocessens status. Så snart installationen är klar bör du se en pop-up med ett meddelande som liknar det här: “Grattis, programvaran installerades framgångsrikt.”

Kan InMotion’s kundvagn verkligen hjälpa min e-handelswebbplats?

InMotion: s kundvagnar är kända för de snabba sidbelastningarna och för att vara bland de snabbaste kundvagnarna inom webbhotell. Detta beror på de exceptionellt snabba MySQL-databaser som dessa kundvagnar använder. Du kan fråga varför ska en snabb kundvagn vara till hjälp. Tja, kunder vill inte vänta bara på att en sida laddas eller uppdateras. En snigel-shoppingsida kommer att driva kunder bort, vilket gör att du tappar en försäljning och för ett företag är detta verkligen inte bra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me