IdeaHost granskning

IdeaHost är en relativt ny webbhotell som snabbt brast på scenen som ett fantastiskt alternativ för unga företagare och bloggare att bygga en stark närvaro på nätet och växa sitt varumärke. De erbjuder alla de typiska funktionerna som du ser från erfarna värdar och har också lyckats sätta sina egna vändningar på saker för att erbjuda en riktigt bra service.


Som alltid bör varje granskning av en webbhotell börja med att fråga om den värden är tillförlitlig eller inte.

Även om det på grund av ungdomarna i IdeaHost är svårt att ge ett exakt ja eller nej svar på tillförlitligheten i deras användning som värd, är den nuvarande slutsatsen att ja, de är pålitliga. Datacentret som de använder är baserat i Houston, TX och är lika bra som du hittar. De har också oberoende säkerhetskopior på två olika platser och varje plats är mycket skyddad för säkerhetssäkring.

Låt oss ta en titt på några av funktionerna som gör IdeaHost till en av de mer spännande webbhotellna på marknaden just nu:

Typiska funktioner

IdeaHost har alla typiska funktioner som kommer med nästan alla populära webbplatsvärdar. Dessa inkluderar saker som en gratis domän, obegränsade e-postadresser, extra från Google Adwords och Yahoo Bing, etc. En av de saker som omedelbart skiljer dem från paketet är dock deras marknadsföringsverktyg.

Markeringsverktyg

De marknadsföringsverktyg som IdeaHost erbjuder med sina tjänster är en av deras mer spännande funktioner. De använder Googles webbansvariga verktyg som låter dig kontrollera olika analyser och få en förståelse för hur du bättre sprider ditt innehåll med SEO. Det är också ett bra verktyg för företag som vill förbättra konverteringsgraden och kontinuerligt bygga sin prenumerationslista.

Dra och släpp webbplatsbyggare

Medan de flesta webbhotell erbjuder en dra och släpp webbplatsbyggare med sina tjänster, erbjuder mycket få av dem en som är lika enkel att använda som den som IdeaHost tillhandahåller. De låter dig välja mellan en av deras tusentals förberedda mallar och gör det till en lek för till och med den början webbbyggaren att skapa något som är både professionellt och visuellt tilltalande.

Ett av problemen med andra webbhotellvärdar är att de har liten flexibilitet att erbjuda avancerade webbhotellanvändare. Med IdeaHost som ny inom branschen ville de erbjuda en möjlighet till ökad flexibilitet så att de kunde tillgodose både avancerade och nybörjare. För att göra det gjorde de det enkelt att installera din egen favorit CMS, oavsett om det är Joopla, WordPress eller Drupal.

E-postfunktioner

E-postfunktionerna är också ganska typiska. De har dina vanliga skräppostfilter, viruskontrollprogramvara, autosvar, etc. När du kombinerar marknadsföringsverktyg och webbplatsbyggare kan e-postfunktionerna faktiskt fungera som ett bra sätt att starta och växa en e-postlista. Att skapa en e-postmarknadsföringskampanj borde inte vara för svårt med deras många funktioner också.

Kvaliteten på appar

Ett krav på berömmelse av IdeaHost är att de har några av de bästa apparna på webben för att skapa allt från ett fullskaligt företag till ett nischbaserat forum. Baserat på vad hundratals användare säger och den erfarenhet vi har haft med det, är detta utan tvekan sant.

Enkel användning

Enkelt och enkelt är två ord som strids kraftigt under hela denna recension. Anledningen till detta är för att du kommer att vara hårt pressad för att hitta en mer användarvänlig webbplatsvärd än vad IdeaHost erbjuder. Allt om det är enkelhet personifierad och den otroliga kundsupporten gör din upplevelse med dem ännu trevligare.

Kundsupport

Högsta kundsupport är vanligtvis en prioritet för alla webbhotell. IdeaHost verkar emellertid vara överst på listan så långt det finns tillgängligt för dygnet runt-stöd för sina användare. Deras samtalssupport är inhemsktalande amerikanska agenter och deras återuppringningstid är i genomsnitt inom 2-5 minuter.

En annan viktig kundtjänstförmån som de erbjuder är deras genomgångsstudier som innehåller videor om exakt hur du kommer igång med att bygga och växa din webbplats. Med dessa självstudier och deras toppmoderna webbplatsbyggare är det inte långt ifrån att säga att du kan bygga en professionell webbplats som ser ut inom några timmar.

Utöver handledning och telefonsupport på topp, ger de också möjlighet för e-poststöd och livechatt. För livechatten kommer du vanligtvis att prata med någon om ditt problem inom fem minuter medan den genomsnittliga tiden för e-postbiljett är inom 10-12 timmar. Sammantaget kommer det att vara svårt att hitta ett mer användbart kundsupportteam.

Bra alternativ för företagare

IdeaHost är förmodligen en av de bästa värdplattformarna för startande företagare som letar efter en prisvärd plattform för att få sin idé från marken. En av de största utmaningarna för företagare som just börjar är att få ordet om vad de har att erbjuda. De kostnadsfria marknadsföringsverktygen och Google Analytics hjälper enormt med denna fråga eftersom de gör det enkelt för även en nybörjare att sprida ordet om ditt företag.

En annan anledning till att IdeaHost är ett bra alternativ för företagare och småföretag beror på enkelheten i deras e-handelsfunktioner. Att skapa en onlinebutik är superenkelt och de använder cPanel, vilket gör det enkelt att göra uppgraderingar när du växer ditt företag. Andra förmåner i deras onlinebutik är att du enkelt kan integreras med PayPal och du får välja din egen kundvagn.

Planer och prissättning

Sammantaget är prissättningen som IdeaHost erbjuder så bra som den blir. De annonserar regelbundet sina månatliga prissättningsalternativ till $ 2,99 / månad, vilket är absurd lågt för en webbhotell som erbjuder alla affärsbaserade fördelar som de gör. Medan IdeaHost är ganska ny och kanske säljer till ett lågt pris för att fortsätta bygga upp sitt rykte, är värdet som du för närvarande kan få från deras tjänster skandalöst.

Det bör dock förstås att den månatliga prissättningen kommer att variera beroende på hur länge du registrerar dig. Efter att du har förnyat ditt konto från det ursprungliga priset på $ 2,99 / månad flyttar priset sedan till $ 5,98 / månad för 3-åriga avtal, $ 7,98 / månad för 2-åriga avtal och $ 9,98 / månad för 1-åriga avtal. Som ni ser är dessa priser fortfarande mycket rimliga.

Även om du kanske är lite avskräckt av det faktum att det inte finns någon provperiod, erbjuder de en 45 dagars pengarna tillbaka-garanti till alla kunder. De hävdar att du ska få tillbaka dina pengar oavsett orsak och vi hittade inga användare som har haft problem med detta tidigare.

negativ

Det enda riktiga greppet om IdeaHost är att de är ganska nya inom branschen och det finns fortfarande många okända om deras tillförlitlighet och säkerhet. Hittills har de emellertid visat sig vara de bästa värdena för alla värdar på webben och gör det superenkelt att göra allt från att bygga och marknadsföra en skalbar online-butik till att skapa en nischblogg.

Medan de är nya är en av de intressanta sakerna som du får reda på om dem eftersom de är väldigt öppna för sitt företag. Inte för att du borde förvänta dig något annorlunda, men det faktum att de enkelt säger att de är ett ungt och växande företag som är engagerat i förbättringar och inte ger dig en massa jargon om deras “omfattande erfarenhet” är något som är något tröstande att höra.

Det sista ordet

Sammantaget har IdeaHost snabbt planterat sig som en av de bästa webbhotellarna på webben. Deras många användarvänliga funktioner och förmågan att skapa en professionell e-handelswebbplats på några timmar gör dem perfekta för alla företagare eller bloggare som börjar. Genomgångsvideor gör att allt blir en absolut bris och kundsupporten som de erbjuder är lika bra som alla i branschen.

För det värde som tillhandahålls är IdeaHost ett klokt val.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me