Hur mycket kostar extra domäner på WebHostingHub?

WebHostingHub erbjuder obegränsade funktioner i sina olika värdplaner, vilket tar bort trycket för webbplatsägare som oroar sig för resursfördelningar och månatliga kvoter. Detta beror på att baspaketet under WebHostingHub inkluderar:


 •  Gratis domännamn
 •  Cpanel
 •  E-handel verktyg
 •  Gratis verktyg för webbplatsbyggare
 • Säker e-post
 •  Delat SSL-certifikat 

De flesta småföretagare behöver inte köpa en dedikerad webbhotell eftersom de föredrar att betala ett rimligt belopp för en företagswebbplats. Detta är anledningen till att de flesta nya webbplatsägare föredrar att titta på paketen som erbjuds av webbhotellleverantörer som WebHostingHub.

Teknologiska fördelar

WebHostingHubspecialiserar webbplatsägare som planerar att använda sina webbplatser som bloggar eller som små företag. Detta innebär att WebHostingHub kan hantera ett stort antal webbplatsdomäner för flera individer. Anledningen till detta är att webbhotellleverantören använder optimerade Dell-servrar som erbjuder 99% drifttidsgaranti, vilket är lägre än konkurrenterna på 99,99%. Även med den lägre drifthastigheten anses skillnaden i uppladdningshastighet dock vara försumbar eftersom WebHostingHub använder flera datacenter. Dell-servrarna uppfattas som effektiva och effektiva eftersom de använder:

 •  24 GB minneschips
 •  24 Intel Core-processorer
 •  RAID 10 snabb lagring

Två huvudsakliga datacenter

WebHostingHub använder sig av två datacenter baserade i Los Angeles, Kalifornien och Washington, D.C. Anledningen till detta är att det minimerar behovet av data att resa en längre rutt från webbhotellservern till webbplatsägaren och deras webbplatsbesökare. Effekten av det dubbla datacentret är att hastigheten för informationsöverföringen ökar trots den lägre drifttiden. Den största fördelen med WebHostingHub för ett större antal företagare är att det har en grön värdcertifiering. Detta innebär att energianvändningen för varje datacenter är betydligt lägre än hos deras närmaste konkurrenter även om WebHostingHub använder dieselbränsle.

Pålitlig kundservice

Den största fördelen med att köpa en webbhotellplan med WebHostingHub är att kundsupportteamet är tillgängligt dygnet runt på sju dagar i veckan. Även om webbplatsägaren ringer vid en ovanlig timme uppfattas kundtjänstpersonalen fortfarande som vänlig och stödjande för webbplatsens ägares tekniska problem. Det huvudsakliga sättet att kontakta supportteamet är normalt via telefon men det finns andra metoder för kontakter som:

 •  E-post
 •  Online-chatt 

Att använda någon av de två kontaktmetoderna ovan kommer att resultera i en supportbiljett så att webbplatsägaren kan spåra lösningen av sina tekniska problem eller problem. Tyvärr finns det en nackdel med ett bra kundsupportsystem eftersom WebHostingHub-webbplatsen inte erbjuder en ofta ställd frågsida eller ett supportforum. Anledningen till detta är att WebHostingHub uppmuntrar webbplatsägare att kontakta dem så att det befintliga tekniska problemet inte förvärras ytterligare av en fel diagnos.

Flera domäner på ett enda konto

Det vanligaste problemet med en webbplatsägare är när de behöver utöka sin nuvarande företagswebbplats till flera webbplatser. Detta implementeras enkelt av webbplatsägaren genom att använda flera webbhotelltjänster inom WebHostingHub. Webbplatsägaren kan utveckla ytterligare webbplatser för att rikta in sig på en ny marknadsnisch genom att registrera den nya webbplatsen under en ny domän. Ett konto under WebHostingHub kan enkelt hantera många webbplatser eftersom webbplatsägaren får lägga till ett obegränsat antal domäner. Några av de vanligare sätten att göra detta är att använda alternativa versioner av huvuddomännamnet. Det finns två sätt att registrera ett domännamn, som är:

 •  Att göra det på egen hand
 •  För att få webbhotellleverantören göra det åt dig 

Tyvärr kommer denna domänregistrering att kosta betydande i början eftersom varje domännamn som krävs måste registreras. Fördelen med att registrera domännamnet är att det förhindrar andra människor från att använda samma namn. Duplicerade domäner kommer att vara svåra för webbplatsägare eftersom potentiella besökare kan besöka den andra webbplatsen istället för din. Din affärswebbs rykte kan vara i fara om den andra webbplatsen använder sitt domännamn för bedrägliga aktiviteter.

Kostnader för domännamn

Den vanligaste kursen för en extra domän är $ 9,99 per år om detta registreras av webbplatsägaren. Men detta anses vara mer tidskrävande eftersom det finns olika krav som måste ställas till registreringsbyrån. Ett alternativ är att låta webbhotellleverantören göra registreringen för webbplatsägaren till en högre kurs på endast $ 11,95. Fördelen med denna högre avgift är att webbhotellleverantören kan göra registreringsprocessen snabbare och påminna webbplatsägaren när dess behov måste förnyas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me