Hur mycket kostar extra domäner på BlueHost?

Domännamn är viktiga eftersom webbplatsbesökarna kan inte få åtkomst till din webbplats utan det. Det kan vara enkelt, men det finns en procedur som visas när en besökare anger ditt domännamn i en webbläsare.


När en besökare skriver ditt domännamn i webbläsaren fungerar ditt valda domännamn som din IP-adress och servern skickar webbplatsfiler till dina besökare. Med det sagt är det viktigt att du noterar följande komponenter på en fullt fungerande webbplats:

 • Domän namn
 • Webbplatsfiler
 • Webbhotellserver

Vissa webbplatsägare kanske också vill ha flera domännamn i sitt konto. Webbhotellleverantörer tar ut en motsvarande avgift när kontoinnehavare vill lägga till extra domäner på sitt konto. Med BlueHost kan du till exempel betala så lågt som $ 10 per år för ytterligare domäner.

Fördelarna med att ha extra domäner för din webbplats

Här är några anledningar till att du bör registrera flera domännamn:

 • Det är bra för att utveckla ditt företagsnamn online.
 • Det kan hjälpa till att hålla ditt varumärke och onlineidentitet intakt.
 • Det hjälper dig att skapa en dynamisk karaktär i den digitala världen.
 • Det kan hjälpa dig att marknadsföra dina produkter och / eller tjänster.
 • Det driver mer trafik till din webbplats.
 • Det förhindrar att din konkurrens använder samma domännamn.
 • Det gör det lättare för dig att söka på sökmotorer som Google, Yahoo !, och Bing.

Varför behöver jag extra domäner för min webbplats?

Det finns många orsaker till att det är ett måste att ha en extra domän för din webbplats. Låt oss ta dem en efter en.

Utveckla varumärkesvärde

Att äga de mest relevanta orden / termer som kunder vanligtvis skulle komma in i sökmotorer skulle vara en stor fördel för dig. Ett unikt, personligt domännamn kommer att vara praktiskt om du försöker sälja en produkt eller tjänst till potentiella kunder online.

Mer online exponering

Att registrera flera domäner innebär att du får dina produkter / tjänster och i allmänhet ditt företag ännu mer exponering. Kunder och kunder är bara ett klick bort från dig och de produkter / tjänster du erbjuder.

Se till att köpa domännamn som använder nyckelord som är relevanta för din valda nisch. Detta förbättrar chansen att du söker efter din målmarknad och kan därmed ge mer vinst på lång sikt.

Få ditt mycket eget marknadsutrymme

När det gäller marknadsföring är det viktigt att du har ditt eget marknadsutrymme. Dina produkter / tjänster måste lämna ett märke på kundernas sinne. Det är ganska enkelt: Om de inte kommer ihåg dig är chansen stor att de inte kommer att köpa från dig.

Har en högre rang

Sökmotorer innehåller vanligtvis ditt domännamn med det kunderna söker efter. Om du till exempel säljer handväskor och stilettos och folk kommer att ange dessa termer i sökmotorn skulle din webbplats rankas högre om din domän har ordet “handväskor” eller “stilettos” (eller båda) i den (ex. www.handbagsandstilettosstore.com).

Hur man köper flera domäner på BlueHost

Om du vill lägga till en extra domän på din webbplats måste du bara göra följande:

 1. Gå till kontrollpanelen och gå till domäner och gå sedan till avsnittet Registrera Härifrån söker du efter det domännamn du vill registrera och klicka på Kontrollera.

Du kan också klicka på Bulkregistreringsdomäner -knappen om du vill söka och registrera flera domäner samtidigt.

 1. När du söker efter ett domännamn ser du en omfattande och välorganiserad lista med sökresultat. Domänen du har sökt efter, inklusive de olika TLD förslag finns längst upp i sökresultaten.
 2. Klicka på den gröna vagnsikonen bredvid domänen du vill registrera för att placera den i kundvagnen. Det kommer att visas på höger sida under Din vagn så att du kan se allt på ett ögonkast medan du fortsätter din sökning.

När du har lagt till domäner i din kundvagn och du är redo att registrera dig klickar du på Nästa -knappen och följ stegen för att behandla din registrering.

Dricks:

Se till att använda förebyggande åtgärder mot hackare och spammare från att stjäla ditt varumärke eller marknadsföring. Leta efter nyckelord som bäst beskriver din produkt eller tjänst och använd dessa nyckelord som ditt domännamn. Snart kommer du att få mer trafik vilket sedan leder till fler affärstransaktioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me