Hur man skapar kvalitetsledningar för ditt företag med WordPress

Det finns bara tre sätt att växa ditt företag:


 • Hitta nya kunder
 • Få nuvarande kunder att spendera mer
 • Öka ditt pris

Oavsett om du hanterar en tegel- och murbrukaffär som säljer mat, driver din egen veterinärpraxis eller driver en e-handelsbutik för att generera mer intäkter behöver du vidta åtgärder för något av eller alla ovanstående.

Att höja ditt pris är den låghängande frukten eftersom den inte kräver någon ansträngning, men den har två problem:

 • Du kan hindra nya kunder från att använda din tjänst och driva bort nuvarande kunder
 • Det är inte en skalbar eller hållbar lösning för kontinuerlig tillväxt

Så det lämnar dig med nr 1 och # 2.

Under de kommande sex minuterna ska jag visa dig en steg-för-steg-guide om hur du skapar leads genom WordPress som alla företagare eller interna marknadsförare kan följa.

I slutet av de sex minuterna kommer du att lära dig:

 • Vilka plugins och e-postverktyg att använda för WordPress (du behöver bara två)
 • Hur man skapar rätt innehåll för att generera leads
 • Hur du kör leder till din webbplats
 • Så här sätter du hela leadgenerationsprocessen på autopilot
 • Hur du kan se till att dina nya kunder fortsätter att spendera pengar med ditt företag
 • De fyra största misstag som småföretagare gör med blygenerering

Verktyg du behöver för att komma igång

Du behöver bara två verktyg för att komma igång; de tar bara några minuter att konfigurera och jag har förklarat hela installationsprocessen i min blogg, Hur du ställer in konstant kontakt och OptinMonster för WordPress.

Verktyg 1 – OptinMonster

Det första verktyget du behöver är någon form av form som gör det möjligt för webbplatsbesökare att ge dig deras information (e-postadress).

En ledning per definition är som följer:

”I marknadsföring är blygenerering inledandet av konsumentintresse eller utredning av produkter eller tjänster i ett företag. Leads kan skapas för syften som listbyggande, förvärv av e-nyhetsbrev eller för försäljningsledningar. ” – Wikipedia

Du bör bara någonsin be om en ledares namn och e-postadress som mest. Du kanske tänker:

“Blå, är inte deras telefonnummer bättre?”

Visst kan det vara om du säljer högbiljettartiklar, men du kan inte automatisera din leadgenerationsprocess genom att få mobilnummer. Du kan också be om deras telefonnummer senare via e-post när du har värmt ledningen upp lite mer.

Som företagare vet jag att du inte vill spendera timmar varje dag på att generera leads, och det är därför e-post är det bästa alternativet.

Och det är där OptinMonster kommer in.

Det fungerar direkt i rutan med WordPress, kräver ingen kodupplevelse och har ett mycket lättanvänt gränssnitt för att konfigurera dina formulär.

OptinMonster kommer att visa dina webbplatsbesökare ett formulär som gör att de kan ange deras detaljer och de sparas i din lista. Det fungerar också med dussintals e-posttjänster som sedan kan skicka dina potentiella automatiserade e-postmeddelanden utan att du behöver göra något (förklaras vidare i den här artikeln).

OptinMonster skickar inte dina e-postmeddelanden – det är bara ett verktyg för att samla in leads.

Verktyg 2 – Konstant kontakt

OptinMonster visas längst fram på din WordPress-webbplats; alla kan se det och dess främsta mål är att samla in e-postmeddelanden.

Konstant kontakt körs på backend på din webbplats och är verktyget som bearbetar alla dina leads, lägger dem in i olika segment och skickar dem automatiserade e-postmeddelanden.

Det passar bäst för småföretag och det är otroligt enkelt att skapa.

Det här är de enda två verktygen du behöver för att generera dussintals leads per dag.

Klicka här för att lära dig hur du ställer in OptinMonster och Constant Contact på din WordPress-webbplats.

tillbaka till menyn ↑

Hur man skapar rätt innehåll för att generera leads

Så när du väl har optimerat din webbplats för att kunna ta in leads måste du nu skapa (eller lägga ut) innehåll för att driva människor till din webbplats för att samla in sina e-postmeddelanden.

Innehållet är alla text-, visuella eller aurala element på en sida. Till exempel är det här blogginlägget jag skriver nu innehåll i form av text och bilder.

För att skapa kvalitetsledningar måste du ge dem en anledning för att besöka din webbplats och överlämna deras information. Ingen lämnar över sin e-postadress eftersom de tycker om att få reklammeddelanden.

Vilken typ av innehåll ska du skapa?

Om du är en veterinär kanske du vill skapa innehåll på hur husdjursägare kan duscha sina hundar för att minska risken för att få löss.

Om du är en fastighetsmäklare kan du skapa en kort video eller e-bok som låter förstköpare veta vad de borde tänka på när du köper en fastighet.

Om du hanterar en butik med tegel och murbruk, kan du skapa ett visuellt blogginlägg som visar dina mest sålda artiklar eller en kort video som visar olika recept.

De målet för ditt innehåll är enkelt: att ge läsaren värde och skapa ett intryck av förtroende och trovärdighet hos ditt företag i deras sinne.

Här är ett exempel på att HubSpot skapar ett gratis gratis blogginlägg på 6 steg för att omvandla dina byråledare till konsekventa innehållsskapare, och längst ner har de en opt-in-form som låter dig få mer innehåll när det kommer.

Du måste göra exakt samma sak med ditt företag.

Du behöver bara 2-4 delar kvalitetsinnehåll.

Falla inte i fällan att skriva dussintals blogginlägg per månad; du behöver verkligen inte göra det förrän din webbplats börjar få tusentals nya besökare per dag, eller så försöker du förbättra din webbplats SEO.

Skapa en blymagnet för ditt innehåll

Ibland kanske det inte är tillräckligt att använda en OptinMonster-form för att säkra din ledning.

Konsumenterna vet att de kommer att få dussintals e-postmeddelanden om de anger sin e-postadress och som ett resultat inte ger upp det lätt.

Det är därför du behöver nedladdningsbart innehåll (kallat en blymagnet) som är ansluten till ditt innehåll som en säkerhetskopia. Exempelvis erbjuder HubSpot-blogginlägget som jag länkar till tidigare också sina besökare ett gratis socialt mediastrategi-kit.

När du klickar på bilden ber de om din e-postadress för att skicka gratis nedladdning av guiden.

Här är ytterligare ett av deras blogginlägg med titeln Hur man skapar Facebook-annonser: en nybörjarguide, men den här gången använde de en annan blymagnet:

Betrakta en blymagnet som en förlängning av ditt innehåll.

Om du till exempel tillhandahåller första gången husköpare sätt att få den bästa inteckning kan du erbjuda en gratis inteckningskalkylator eller kalkylblad som kan hjälpa dem att bättre förstå de verkliga kostnaderna för att köpa ett hem genom att kunna ladda ner det.

Att visa dem en rapport om de bästa ställena att köpa en tidsdelning eller lyxvilla skulle vara irrelevant för deras behov, och de skulle inte ha någon anledning att ladda ner den.

Här är ett blogginlägg från Elementens egendom visar fastighetsmäklare hur man tar bättre bilder. Längst ner erbjuder de dem en GRATIS eBook-guide för fotografering att ladda ner.

Deras innehåll och blymagnet spelar upp varandra och kommer att ha en hög konverteringsfrekvens för att samla in leads.

tillbaka till menyn ↑

Hur du kör leder till din webbplats

Om du läser den här guiden, kommer jag att gissa att din WordPress-webbplats inte får för många unika vyer per dag.

Jag kommer inte att uttråna dig med sätt att generera gratis trafik, till exempel att kommentera forum, organiska sociala medier publicering eller SEO, eftersom det kommer att ta månader och en mycket av din tid – tid du förmodligen inte har.

Istället ska jag berätta vad du kanske redan vet men inte gör.

Gå till någon av de största online-trafikbutikerna och köp dig själv superinriktad webbplatstrafik. Jag älskar att använda:

 • Facebook
 • Google

På Facebook kan du använda deras detaljerade inriktningsalternativ för att segmentera dina leads efter ålder, kön, plats, stat, stad, postnummer och intressen.

När du spelar med inställningarna och finslipar på din målmarknad kan du få dig ett konstant flöde av riktad trafik varje dag.

Facebook är fantastiskt eftersom det gör att du kan ange information om din ideala lead och det kommer endast visa dina annonser till den gruppen.

Google å andra sidan låter dig rikta nyckelord och placera din webbplats på första sidan i sökningen efter relaterade nyckeltermer.

Google och Facebook kommer att vara de snabbaste och mest effektiva sätten för dig att driva trafik till ditt innehåll.

Du kan börja annonsera på båda plattformarna från så lite som $ 5 per dag.

tillbaka till menyn ↑

Så här sätter du hela leadgenerationsprocessen på autopilot

Vid det här laget borde du ha gjort följande saker:

 • Ställ in din webbplats för att samla in leads
 • Skapat värdefullt innehåll för att visa din webbplatstrafik
 • Använd Google eller Facebook för att driva trafik till ditt innehåll

Den sista delen av din Lead Generation-tratt är att skriva (eller lägga ut) en serie e-postmeddelanden som skickas till dina leads så snart de väljer din lista. automatiskt.

Med hjälp av konstant kontakt behöver du bara skriva dessa e-postmeddelanden en gång och det kommer automatiskt att skicka dem till varje ny lead under en tidsperiod som du kan ställa in.

Din e-postserie kan se ut så här:

E-post 1 (skickas så snart de registrerar sig) – Det här välkomstmeddelandet. Om du erbjuder en blymagnet är det detta e-postmeddelande där de borde få den.

E-post 2 (24 timmar senare) – Det här kan vara en länk till andra blogginlägg, ytterligare tips eller kundbedömningar. Målet i e-post 2 är att bygga förtroende och trovärdighet.

E-post 3 (48 timmar senare) – Det här är försäljningsgraden. Du kan skicka en kupong för att lösa in i din butik (kuponger fungerar också som fantastiska blymagneter), en länk för att köpa din kärnprodukt, eller be dem om ett telefonnummer om du säljer högbiljettartiklar (egendom eller dyra SaaS ).

Dessa e-postmeddelanden behöver bara skrivas en gång, och genom konstant kontakt kan de vara 100% automatiserade, vilket jag har visat i min guide här.

Här är ett verkligt exempel på vad jag just har förklarat från Agora Pulse.

Först visar de mig en annons till ett blogginlägg, inte en av deras produkter.

Deras annons visas för mig eftersom de försöker nå människor som har intresse av marknadsföring på sociala medier.

Eftersom jag handlar om att marknadsföra sociala medier klickar jag på deras annons och de leder mig till ett blogginlägg.

Omedelbart på höger sida kan du se deras registreringsformulär. När jag skrev denna mening gick de mycket aggressiva och visade mig sedan en pop-up-form också.

Jag gick vidare och registrerade mig på deras e-postlista och inom några sekunder efter att jag registrerade mig skickade de en välkomstmail.

Några dagar senare fick jag ett nytt e-postmeddelande.

Och där har du det. Med hjälp av OptinMonster, Constant Contact, innehåll och antingen Facebook eller Google kan du sätta hela din ledgeneration på auto pilot precis som Agora Pulse.

Hur man får nya kunder att fortsätta spendera pengar med ditt företag

Detta är den enklaste delen.

När du konverterar ett lead till en kund är allt du behöver göra för att hålla dem spendera pengar att skicka fler e-postmeddelanden.

För varje $ 1 som spenderades på e-postmarknadsföring 2016 genererade företag 38 USD försäljningsintäkter, med e-postmarknadsföring som röstas till nummer 1 kanal för ROI.

Med hjälp av konstant kontakt kan du ställa in ytterligare e-postserier som skickas till dina kunder för att säkerställa att de fortsätter att spendera med ditt företag, allt som görs på en automatisk pilot.

tillbaka till menyn ↑

Fyra misstag som småföretagare gör med blygenerering

Innan du börjar implementera den här guiden för ditt lilla företag ska du inte göra något av dessa misstag eftersom det kommer att kosta dig för mycket tid eller pengar.
Testar för mycket Ställ inte dig själv sådana frågor förrän du kör hundratals besökare till din webbplats varje dag:

 • Skulle en bläddringsfält fungera bättre än en pop-up?
 • Ska jag ändra färgen på min opt-in form?
 • Skulle en annan bild på min eBok generera fler leads?

Slösa inte tid på att testa olika element för att öka konverteringarna tills du har tillräckligt med trafik och en lönsam leadgenerationstratt. Jag har sett företagare ägna timmar varje dag på att testa mikroelement som kan öka blyproduktionen med 1-2%.

Fokusera på att få grunderna att fungera innan du bestämmer dig för att optimera något.

Att skriva ditt eget innehåll om du inte är en författare – Om du inte är jättebra med att skriva innehåll, skapa blymagneter eller köra Facebook-annonser, lägg ut det till någon som är det. Det finns tusentals frilansare på sajter som Upwork och Freelancer som du kan hyra vid behov för att hjälpa dig med allt jag har nämnt.

Lägg inte tio timmar på att skriva en e-bok när du kan lägga ut uppgiften för $ 80, eftersom jag är säker på att 10 timmar om dagen är värd mer än $ 80.

Använda billiga verktyg – Alla bra leverantörer av e-posttjänster har vanligtvis en liten månadsavgift för att använda sina tjänster. Jag har använt de flesta av de gratis e-posttjänsterna under solen … och alla suger.

De flesta gratistjänster har dålig e-postleverans, brist på automatisering och många fungerar inte med WordPress-plugins som OptinMonster.

Jag föreslår antingen konstant kontakt (bäst för små företag) eller få svar (för företagsnivåer); båda arbetar med OptinMonster.

Ge upp för snart – Första gången du skapar en ledningsmagnettratt, finns det en god chans att du kommer att misslyckas och göra ett misstag vid varje steg.

Och det är okej, alla gör det.

Att generera leads och växa ditt företag är inte en linjär process. Även om de grundläggande stegen för alla företag är desamma, kommer du att stöta på minivägspärrar när du ställer in annonser eller hittar rätt meddelanden i e-postmeddelanden.

Du kanske tycker att du måste skärpa upp din inriktning eller lägga till ett extra e-postmeddelande i sekvensen för att öka konverteringarna. Det är allt en del av spelet.

Är din WordPress blygenerering på auto pilot?

Leadgenerering är svårt när du inte vet var du ska börja eller hur du genererar leads.

Leadgenerering är lätt när du vet vilka verktyg du ska använda och hur du ställer in din tratt.

I den här guiden har jag beskrivit en enkel men effektiv blygenereringstratt som används av företag i alla storlekar i ett antal nischer som du kan använda på ditt företag idag.

För att växa ditt företag och generera leads genom WordPress behöver du bara utföra varje steg eller lägga ut det till någon som kan.

Är du redo att starta steg 1? Kolla in min steg-för-steg-guide för hur du ställer in OptinMonster och Constant Contact på fem minuter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me