Hur bra är Porto-responsiva WordPress- och WooCommerce-tema?

WordPress har varit det mest populära Content Management System (CMS) i flera år – och av en mycket god anledning. Plattformen skapades ursprungligen för att tillgodose bloggarnas behov, men den utvecklades snabbt till en kraftfull plattform som används för alla typer av webbplatser, oavsett storlek. Fler och fler människor vänder sig till WordPress eftersom det inte bara rymmer plugins och widgets, det ger också funktionalitet och estetiskt värde.


För närvarande hjälper du inte att få trafik blindt med att fylla din webbplats med text eller använda slumpmässiga bilder. För att göra det måste du lägga till olika typer av media som ljud och video, länkar och till och med citat som perfekt passar webbplatsens innehåll. Naturligtvis förblir text ett viktigt inslag, men de får en ny behandling. Ju mer kortfattad en text är, desto effektivare är det att engagera webbplatsbesökare. Designelement har också blivit skarpare och återspeglar utvecklingen inom teknik för webbdesign.

Om du vill ha det bästa för din webbplats bör du överväga att köpa ett premium WordPress-tema. Det finns tusentals premiumtema tillgängliga i ThemeForest ensam så det kan vara en utmaning att hitta det som passar dina behov bäst, särskilt om du hanterar ett webbprojekt som ständigt förändras. Tekniken fortsätter också att utvecklas, så du behöver ett tema som svarar bättre på användarnas ständigt föränderliga behov. Ett sådant premiumtema som uppfyller alla dessa kriterier är Porto-responsiv e-handel och WooCommerce-tema. Hur bra är det och är det till och med värt att betraktas som ett av de bästa WordPress-teman på marknaden? Låt oss ta reda på…

Översikt

Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme är ett av de mest sålda och högst rankade premium WordPress-teman på ThemeForest, med mer än 17 000 nöjda användare. Det är ett mycket anpassningsbart tema som är lätt att använda, även för de som är nya i att bygga webbplatser. Det har en helt responsiv design så att du kan tillgodose kunder och besökare som besöker din webbplats med sin mobila enhet. Porto är idealiskt inte bara för e-handelswebbplatser utan också för portföljsidor, bloggar och för alla typer av webbplatser, verkligen. Det är en bra utgångspunkt för alla anpassade webbprojekt och kan enkelt anpassas efter dina behov och önskemål. Temat inkluderar mer än 20 vackert utformade hemsidan layouter och skinn som kan användas för alla ändamål.

Porto utvecklades av webbföretaget SmartWave Co., som specialiserat sig på att skapa banbrytande e-handelsrelaterade produkter. Porto är ett supersnabbt WordPress-tema som är optimerat för att få ett solid 5-stjärnigt betyg på alla hastighetstestverktyg. Dessutom är det kompatibelt med den ständigt populära WooCommerce-plugin, med exklusiva sidlayouter som du kan använda för din onlinebutik. Det stämmer, du kan bygga en helt fungerande onlinebutik snabbare än du kan säga “e-handel”!

Om du behöver någon form av hjälp från SmartWave, behöver du aldrig oroa dig eftersom Porto kommer med fantastiskt stöd. De är dedikerade till att hjälpa dig växa din webbplats och uppnå dina mål till fullo så att du aldrig kommer att vara ensam när du har köpt det här temat. Ovanpå detta får du regelbundna GRATIS uppdateringar och bugfixar så din webbplats kommer alltid att vara igång med optimal prestanda.

Design

Som nämnts tidigare kommer Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme full av 25 unika pre-designade hemsida layouter som du kan använda för olika ändamål. Du kan välja mellan ett brett utbud av sidhuvudlayouter och lägga till valfri konfigurering för din startsida. Porto har en helt responsiv design, vilket innebär att du kan behålla din webbplats fantastiska utseende och funktionalitet på skärmen på vilken smartphone eller surfplatta som helst.

Det här temat levereras med 4 portfölj och 4 blogglayout, tillsammans med 17 rubrikstilar, 30+ anpassade element för Visual Composer samt en demoinstallation med ett klick. Det bästa av allt är att Porto är fullt kompatibelt med WooCommerce eCommerce-plugin. Med detta plugin kan du fylla din webbplats med användbara funktioner och funktioner och lägga till några fantastiska kontrollelement till de produkter du vill visa upp och sälja online. Du kan välja att bygga sidor med 2- till 8-kolumnlayouter för dina produktkategorier. Från den avancerade adminpanelen kan du välja bland dussintals parametrar i teman adminpanelen så att du kan ge din webbplats en unik och elegant appell. Att visa upp dina produkter görs enklare med hjälp av helskärm, full bredd, rutnätbaserad eller enkel ruta. Med Porto kan du även välja ett ljust eller mörkt färgschema för din webbplats med bara ett enda klick!

Porto låter dig också anpassa utseendet på enskilda sidelement så att det perfekt kan matcha din affärsbild, inklusive rubrikstil och färg. Du kan till och med tillämpa din önskade färg och stil på sidfot, produktinformation, anpassade block, innehåll och bakgrunden.

I själva verket kommer detta tema med många coola funktioner för att ge din webbplats ett enastående utseende och känsla. Och förutom WooCommerce är Porto också kompatibelt med många andra populära WordPress-plugins, inklusive MailPoet, BBPress och BuddyPress. Du kan också få premium-plugins Visual Composer och Master Slider-plugins GRATIS med detta tema, värderat till mer än $ 40!

Nyckelfunktioner

Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme är ett funktionspaket premiumtema som ger dig obegränsade möjligheter att anpassa varje tum på din webbplats för att passa perfekt till dina behov. Panelen för temalternativ är där all magi händer. Här kan du ändra layout och färger på temat, samt optimera hela sidans struktur. Om du är den typ som älskar att leka och experimentera med din webbplats tills du får det resultat du önskar, kan du aldrig gå fel med det här temat.

Följande är de viktigaste funktionerna du kan förvänta dig att se och njuta av när du köper Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme:

 • Bootstrap Framework
 • Högsta kundsupport och omfattande dokumentation
 • Helt lyhörd och retina-klar design
 • Kraftfull temadministratörspanel
 • Obegränsade rubriklayouter
 • Mega-meny och vertikal mega-meny
 • Mycket anpassningsbar butikskategori
 • Välorganiserad källkod
 • Lätt att installera och konfigurera
 • Demoinnehållsimportör
 • Quickview integrerad för förhandsvisning av alla produkter i en katalog
 • CSS3-animationer
 • Obegränsade färger och skinn
 • SEO-vänlig
 • Optimerad för hastighet
 • Optimerad för mobila enheter
 • Barntema redo
 • Massor av widgetar och sidstilar
 • WPML-stöd
 • RTL redo
 • Kompatibel i de flesta webbläsare, inklusive Chrome, Firefox, Safari, Opera och Edge

Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme har också en live-förhandsvisning så att du kan få omedelbar feedback om effekten av de ändringar du har gjort på din sidas design. Inga gissningar!

För-och nackdelar

Liksom alla andra kommersiella produkter genomgår premiumtema som Porto intensiva debatter om prissättning. Vissa hävdar att dessa teman är ett orättvist sätt att tjäna pengar på ett open source-projekt, medan andra anser att betalda teman är webblösningar som inte kunde tillhandahållas utan finansiering. Följande är fördelar och nackdelar med att köpa premium WordPress-teman:

Fördelar
 • De flesta betalda teman kommer med förstklassig kundsupport, en funktion som ofta saknas i gratis teman
 • Premiumtema är ofta mer tillförlitliga än de gratis eftersom de uppdateras regelbundet och kommer med utökat stöd eller livstidsstöd, inklusive korrekt dokumentation
 • Premiumtema har massor av unika funktioner som annars inte finns i gratis
 • Betalda teman är vanligtvis uppmärksamma på detaljer med bättre anpassningsinställningar och verktyg som till och med kan hjälpa dig att placera webbplatsen högre i sökmotorerna
 • Premiumtema är vanligtvis packade med de senaste premium WordPress-plugins och verktyg som kan påskynda webbplatsens utvecklingsprocess betydligt
 • Betalda teman har vanligtvis flera layoutalternativ som passar alla typer av webbplatser
 • Till skillnad från de gratis teman har betalda sådana unika stilar som kan hjälpa till att ge din webbplats ett enastående utseende
Nackdelar
 • Vissa premiumteman kan ibland vara bara kommersiella enheter som kanske eller inte uppfyller standardvillkoren för licensiering, till skillnad från de gratis teman som läggs till WordPress officiella arkiv och genomgår en granskningsprocess
 • Att spendera pengar på ett tema kanske inte passar allas syfte, särskilt de som bara vill bygga en enkel webbplats eller blogg
 • Ibland kommer betalda teman laddade med funktioner som kanske inte är nödvändiga för vissa användare

Slutlig dom

Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme är ett imponerande premiumtema som definitivt är värt vartenda öre. Den har en helt lyhörd och retina-klar skärm som ser fantastisk ut, oavsett vilken enhet du använder. Att använda temat för en av mina webbplatser var en givande upplevelse, eftersom jag kunde bygga det som jag ville ha det utan att beröra en enda rad komplex kod. Jag behövde inte ens anställa en professionell för att skapa min webbplats eftersom det här temat får dig att känna dig som en omedelbar proffs! Med den integrerade teman adminpanelen kunde jag justera alla aspekter av temat, från rubrikstil ned till färger.

Supporten är också imponerande, med en genomsnittlig responstid på 2 timmar. Folk på SmartWave Co. svarade snabbt på mina frågor och kunde hjälpa mig på ett professionellt sätt. Det är ganska tydligt att support är deras högsta prioritet och de är redo att ge svar på frågor när som helst. Det är ett premiumlöst tema utan nonsens som har precis rätt funktioner och alternativ och till ett mycket överkomligt pris! SmartWave fortsätter att lägga till fler funktioner i paketet, så att du bättre ska hålla ögonen skalade för mer coola alternativ att lägga till på din webbplats.

Det kommer utan tvekan att Porto Responsive WordPress och WooCommerce Theme är ett av de bästa teman i ThemeForest, och jag rekommenderar det starkt till de som vill bygga en kraftfull eCommerce-webbplats!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me