Hur behandlar jag kreditkortsbetalningar på WebHostingHub?

Kan jag använda mitt kreditkort för att betala min WebHostingHub-plan?

Definitivt ja, alla kunder kan använda sina kreditkort för att betala för sina WebHostingHub-planer. Den här funktionen stöds av WebHostingHub för att göra det enklare för sina kunder att bearbeta sina betalningar via internet. Dessutom erbjuder WebHostingHub till och med en funktion som gör att deras kunder kan se och till och med skriva ut sina kvitton inklusive deras förnyelsedatum. Men använder ett annat tillvägagångssätt när det gäller kreditkortsbetalningar när de använder eller använder sin Account Management Panel eller AMP.


Vad är en kontohanteringspanel (AMP)?

En kontohanteringspanel är en panel som är inbyggd i ditt konto som fungerar som en startblock för åtkomst till de verktyg som behövs eller är relaterade till hanteringen av ditt värdkonto med WebHostingHub. Dessutom används det främst för att bearbeta och hantera fakturerings- och domänhanteringsaspekter på ditt WebHostingHub-konto.

Hur kan jag behandla min kreditkortsbetalning på WebHostingHub?

För att behandla dina kreditkortsbetalningar med WebHostingHub måste du använda AMP (Account Management Panel) eftersom det är panelen som används av WebHostingHub för att hantera och bearbeta betalningar. Nästan alla finansiella transaktioner och faktureringstransaktioner kan göras via AMP. Emellertid accepterar företaget också betalningar via PayPal, om och bara om, fakturerar du mer än $ 50.

För att starta faktureringsprocessen måste du kontakta faktureringsavdelningen så att de kan skicka en betalningsbegäran. Faktureringsavdelningen kan nås via [email protected] eller via telefon 877-595-4482 x4 från måndag till fredag, klockan 11-11. EST (5 till 8 PM PST).

Hur kan jag logga in på min AMP?

Innan du kan börja använda din Account Management Panel eller AMP måste du vara inloggad på den. För att logga in måste du:

 •  Du måste komma åt AMP-inloggningssidan genom att besöka WebHostingHubs hemsida (www.WebHostingHub.com) och genom att klicka på knappen Logga in.
 •  Om du är AMP-användare första gången, måste du klicka på länken “klicka här” som finns på avsnittet till vänster på skärmen.
 •  Fyll i önskad information på de utrymmen som finns och klicka sedan på knappen Skicka.
 •  Kontrollera ditt registrerade e-postkonto för att se om du redan har fått länken för att återställa ditt lösenord. När den har tagits emot klickar du på länken och återställer lösenordet genom att följa anvisningarna på sidan. Klicka på knappen Skicka så ser du en inloggningslänk som du behöver klicka för att komma till inloggningsskärmen.
 •  Logga in med din e-postadress och lösenord.
 •  När din e-postadress och lösenord accepteras bör du vara inloggad på din kontohanteringspanel.

Kan jag uppdatera min fakturerings- och kontaktinformation med AMP?

Ja, din fakturerings- och kontaktinformation kan ändras och redigeras via din kontohanteringspanel. I grund och botten rekommenderas det att hålla denna information uppdaterad eftersom den är mycket viktig i oavbruten tjänst, särskilt när det gäller kontoförnyelser och när företaget behöver skicka viktiga aviseringar till sin kund. För att uppdatera din fakturerings- och kontaktinformation måste du:

 •  Först måste du logga in på din AMP.
 •  När du är inloggad, navigerar du genom huvudskärmen och letar efter avsnittet Hantera mitt konto där du ska hitta flera ikoner. Leta efter ikonen Kontaktinformation och välj den genom att klicka.
 •  Om du klickar på ikonen kommer du till en annan sida där du kan se din aktuella kontaktinformation. Om du hittar viss information som redan är irrelevant kan du redigera informationen genom att klicka på knappen Redigera kontaktinformation.
 •  På skärmen kan du sedan redigera all information som finns i informationsfälten som behöver redigeras. Redigera och ändra all information du behöver ändra och klicka sedan på Spara ändringar. Den här åtgärden bör effektivt uppdatera din fakturerings- och kontaktinformation.

Vilka andra saker behöver jag veta om behandling av onlinekort?

Denna punkt gäller inte bara betalningar till och behandlas via WebHostingHub utan ska även täcka alla andra webbplatser och webbhotellleverantörer. När du gör köp online eller gör finansiella transaktioner online måste du vara medveten om att du faktiskt kan använda fem enskilda komponenter och som du behöver som dessa komponenter stöds av webbplatsen eller leverantören du köper från. Dessa komponenter är:

 •  Du kan använda kreditkort eller betalkort, en av de mest använda processerna över internet.
 •  Kundvagnen – Nästan alla värdleverantörer stöder eller tillhandahåller ett antal kundvagnar i sina värdpaket. Dessa vagnar samlar in önskad beställningsinformation tillsammans med ditt kredit- eller betalkort som betalningssätt.
 •  Payment Gateway – Betalningsportaler, såsom PayPal och AcceptSafe, används också ofta på internet.
 •  Internetförsäljarkontot – Internetförsäljarkontot innebär verifiering av ditt kredit- eller betalkort. När fondens tillgänglighet har verifierats godkänns transaktioner.
 •  De godkända transaktionerna för kontrollkonto placeras i Kontrollkonto som kan dras tillbaka när som helst via Automate Teller Machines eller ATM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me