GoDaddy Review

Så du tänker för närvarande på GoDaddy som ett alternativ för din webbhotellleverantör.


Kanske hoppas du till och med att du använder GoDaddys tjänst så att du blir lika lycklig som Walter på GoDaddys Superbowl 2013 Commercial, där han kysste Bar Rafaeli hahaha …

Åtminstone med resten av GoDaddys funktioner kan du ha mycket realistiska och positiva förväntningar – bara inte den där ett.

I slutändan är GoDaddy en tjänst som är i praktiken att förse sina kunder med attraktiv webbhotell med flera funktioner. Det är extremt effektivt för individer som är nybörjare eller erfarna webbplatser.

För att se till att du fattar rätt beslut angående dina webbhotellbehov nedan är en översikt över GoDaddy och vad du kan förvänta dig när du använder den här tjänsten.

GoDaddy och webbhotell – en branschspelare

GoDaddy har varit en framstående aktör inom webbhotellbranschen. Under åren har det kunnat samla över 13 miljoner kunder på grund av dess konsekventa kundvård och dess expansiva domännamnsregistrator. De som går med i GoDaddy kan förvänta sig många funktioner, men framför allt är webbhotell av hög kvalitet till ett rimligt pris det mest tillämpliga.

Så fungerar GoDaddys webbhotell

För att avgöra om en webbhotell är kompatibel med din webbplats är det viktigt att förstå hur en viss tjänst fungerar. När du har köpt en värdplan med GoDaddy lagras din webbplats sedan på deras serviceapparat i en unik DNS. DNS-servern låter människor över hela världen komma åt din webbplats och visa den. När du har avgjort de preliminära kraven kan du också överväga vilken typ av webbhotellpaket du använder. Paketen som GoDaddy erbjuder kommer att finnas mer detaljerade nedan.

Tänk på att de som är intresserade av att köpa webbhotell via GoDaddy måste använda antingen Linux- eller Windows-värd. Båda systemen är bra, bara valet du gör beror på syftet med din webbplats. En allt viktigaste funktionen i GoDaddy är att det ger dig konsekvent kvalitetstjänster och kundsupport under hela processen. Om det är ett problem kan du kontakta deras kundtjänstpersonal och få svar på dina frågor nästan omedelbart.

Alternativ för instrumentpanelen

Att använda en webbhotelltjänst är inte alltid lätt. Vissa tjänster har en förvirrande kontrollpanel och instrumentpanel, vilket gör hela din upplevelse mycket mer frustrerande det nödvändiga. Lyckligtvis strävar GoDaddy att ge dig extremt funktionella funktioner när det gäller kontrollpanelen.

GoDaddy använder cPanel version 11.40.1, som är mycket enkel att använda.

Allt är baserat på visuellt sammanhang, så bara genom att titta på panelen kan du hitta exakt vad du letar efter. Dessutom är panelen tillgänglig för alla användare, oavsett plan.

Det är dock viktigt att nämna att även om alla har kontrollpanelen tillgänglig för dem, har inte alla plan alla avancerade funktioner som är tillgängliga för andra på kontrollpanelen. Exempelvis har ekonomiplanen mycket färre funktioner än premiumplanen.

Den enda nackdelen med avseende på kontrollpanelen är att det kan ta lite tid innan dina kontrollpanelfunktioner visas om du gör ändringar. Vanligtvis är standardtidsramen 24 timmar.

Ett säkert system

GoDaddy är ett av de högst rankade företagen när det gäller säkerhet. Till skillnad från andra webbhotell-servrar avslöjar inte GoDaddy ekonomiplanen från grundläggande säkerhetsfunktioner bara för att den är på den mest grundläggande nivån.

De som ingår i ekonomiplanen kan förvänta sig skräppostdetektering för e-postkonton och skalupptäckt. Med dessa funktioner och andra om du har ett premiumkonto kan du känna dig säker på att din webbplats finns på en säker och hanterbar värd.

Mycket WordPress-vänligt

Idag vänder sig miljoner människor till WordPress för sin webbplatsutveckling. GoDaddy känner igen detta och försöker göra övergången enklare för dig om du har ett WordPress-konto.

De med WordPress-konton kommer att upptäcka att GoDaddy tillhandahåller automatisk installation av programmet. När du installerar programmet hittar du också att alla nödvändiga säkerhetsfunktioner är i takt.

Därför betyder det i slutet av dagen mindre arbete för dig och en enklare tid att få din WordPress-webbplats att konfigureras via GoDaddys webbhotell-server.

Mycket sällsynt driftstopp

Stopptid är ett allvarligt problem för de flesta webbplatsägare, särskilt när det gäller att välja webbhotelltjänster som de inte känner till.

När det gäller GoDaddy behöver du inte oroa dig för stillestånd eftersom med denna webbhotelltjänst kommer din webbplats att vara online 99,9% av tiden, garanterad av dem.

Skillnaden på en procent beror på missöden och andra oförutsebara problem som kan uppstå. Men generellt sett är GoDaddy där uppe med de bästa tjänsterna.

Prissättningsplanen

Det är dags att prata om priser, men du gillar det du ska läsa – så fortsätt.

Ekonomiplanen ($ 4,99 / mo.)

Ekonomiplanen är idealisk för individer som precis är igång när det gäller att lansera sin egen webbplats. Med ekonomiplanen kan du bygga en webbplats och få 100 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd, 100 e-postadresser, en gratis domän med en årlig plan och möjligheten att registrera dig för säkerhetskopiering och återställning av webbplatsen, vilket är ett betalt alternativ.

Deluxe-plan ($ 5,99 / mo.)

Med deluxe-planen har du obegränsad webbplatser, lagring, bandbredd och 500 e-postadresser. Denna plan kommer också med en gratis domän när du köper en årlig plan. Slutligen finns det också säkerhetskopiering och återställning av webbplatser om du väljer det betalda alternativet.

Ultimate Plan ($ 7,99 / mo.)

Slutligen är den ultimata planen extremt omfattande. Med denna plan har du obegränsad webbplats, lagring, bandbredd, 1 000 e-postadresser, gratis domän med en årlig plan, säkerhetskopiering och återställning som ett betalt alternativ, 2X-behandling och kraft med en Linux och cPanel, Premium DNS, 1-års SSL och certifikat för att säkra kunddata och öka sökrankningen.

Planen du väljer kommer att bero på dina behov. Ultimata planer används i större utsträckning för affärsändamål och individer som tittar på företagarens sida av webbdesign och -hantering.

Sammanfattning

Sammantaget är GoDaddy ett utmärkt alternativ för antingen de som börjar eller som har mycket erfarenhet av webbplatsutveckling. När det gäller det erbjuder GoDaddy kunderna en förstklassig webbhotellupplevelse med få problem och konsekvent kundsupport när det behövs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map