Fungerar WebHostingHub på iPhone och iPad?

Fungerar WebHostingHub på iPhone och iPad?

Många tar nu sina företag med sig när de är på språng. Detta betyder att de måste få tillgång till sina webbplatser, onlinebutiker och helt enkelt men ännu viktigare, deras e-postmeddelanden långt ifrån deras kontor. De goda nyheterna är att de flesta webbhotellföretag nu stöder kompatibilitet med mobilenheter, vilket i princip innebär att företag nu kan föras dit webbansvariga, klienter och kunder går.
För några år tillbaka innebär det att deras företag tar med sig att affärsmän behöver hitta datorterminaler på sina hotell där de kan komma in i sin virtuella affärsvärld genom sina stationära datorer. Fortfarande några år senare fick mobilitet en annan betydelse eftersom stationära datorer gav plats för bärbara datorer vilket gav fler fördelar än deras stationära motsvarigheter eftersom bärbara datorer är mer mobila och har trådlösa anslutningsmöjligheter. Emellertid har åldern för mobil databehandling och mobilföretag nu en mer lämplig betydelse eftersom mobil datoranvändning har blivit mer mobil än någonsin tidigare, det vill säga med tillkomsten av smarta telefoner och dess motsvarigheter.


WebHostingHub är bland antalet webbhotellföretag som stöder och har mobil enhetskompatibilitet, särskilt med iPhone och iPad. Ja, du hörde mig rätt, WebHostingHub är kompatibel med iPhone och iPad och andra iOS-baserade enheter.

Hur ska jag konfigurera min iPhone och iPad så att jag får e-post via WebHostingHub?

Om du är ägare till en iPad eller en iPhone kan du kontrollera och läsa dina e-postmeddelanden via din mobila enhet. För att din enhet ska ta emot dina e-postmeddelanden måste du dock konfigurera och konfigurera din enhet. Följande guide är för installation av iOS-enheter som iPhone och iPad.

 •  På din enhets hemskärm letar du efter ikonen Inställningar, som vanligtvis representeras av en ikon med tre växlar och välj den genom att klicka.
 •  När du är inne i inställningsskärmen letar du efter e-postmeddelanden, kontakter, kalendrar och väljer det igen genom att klicka.
 •  Klicka på Lägg till konto som ska ta dig till en skärm med ett antal e-posttjänster att välja mellan på skärmen Mails, Kontakter, kalendrar. Välj fliken Annat som ska hittas längst ner på skärmen.
 •  Välj sedan Lägg till postkonto under avsnittet Mail.
 •  Fyll i nödvändig och nödvändig information i rutorna i avsnittet Nytt konto. Adressen ska vara din fulla e-postadress och lösenordet ska vara motsvarande lösenord för det e-postkontot.
 •  Så snart informationen har skickats in ska din iPhone eller iPad leta upp kontot och bearbeta inställningarna och sedan automatiskt ta dig till nästa skärm.
 •  Du blir då ombedd att välja mellan IMAP eller POP men som en mobil enhet rekommenderas att du väljer IMAP. Anledningen till detta är att e-postmeddelanden inte lagras på iPhone / iPad.
 •  Ange önskad information i avsnittet Server för inkommande e-post. Värdnamnet ska ha följande form: säker ##. Webhosting.com. ## ska representeras av servernumret. Servernumret finns i ditt värdnamn. Till exempel är ditt värdnamn ehub25.webhostinghub.com, ditt servernummer är då 25. Användarnamn ska vara din fulla e-postadress och lösenordet motsvarande lösenord för det kontot.
 •  Sedan, under den inkommande e-postservern, måste du ange samma information som du angav tidigare.
 •  Klicka på Spara-knappen som du hittar i det övre högra hörnet på skärmen.
 •  När du har klickat på Spara bör din iOS-enhet behandla informationen och när den har bearbetats bör enheten nu vara redo att ta emot e-postmeddelanden.

Är min iPhone eller iPad kompatibel för att driva en onlinebutik?

Defenitivt Ja! Din iPhone eller iPad är kompatibel för att köra en online med hjälp av PrestaShop Mobile Store. Det är faktiskt inte nödvändigt att ha en separat version av PrestaShop Mobile Store för att köra den på dina iOS-enheter.

Vad behöver jag veta om Mobile PrestaShop?

Mobile PrestaShop är en applikation som erbjuder samma PrestaShop-funktioner som används för att hantera din webbplats eller online-verksamhet. Denna Mobile PrestaShop-applikation gör det möjligt för företag att hanteras enkelt och på språng samt möjliggöra skapande av applikationer för din PrestaShop Mobile Store. Bland de andra funktionerna som Mobile PrestaShop erbjuder är:

 •  Mobile PrestaShop Admin – detta är en applikation som används för att hantera din PrestaShop-butik utifrån din iPhone eller iPad. Dessutom finns ytterligare mobilapplikationer som gör det möjligt för administratörer att se rapporter och beställningar.
 •  MobiCart – MobiCart är en tjänst som gör det möjligt att skapa både iOS- och Android-applikationer för Mobile PrestaShop-butiken.

Vilka andra fördelar kan jag få från PrestaShop Mobile?

PrestaShop Mobile har också en mobil temaomkopplare som låter dig ändra teman när du är på språng. Dessa inkluderar moduler och teman som är lättillgängliga. Applikationer som ska tillåta dig att göra detta är följande:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile mall; och den
 •  DevilMobile-tema
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me