Fungerar InMotion på iPhone och iPad?

 


Fungerar InMotion i min iPhone och iPad?

I takt med att livets takt nu blev märkbart snabbare jämfört med för några decennier sedan, tar många människor nu sina affärer med vart de än går. De måste ha ständig åtkomst till sina webbplatser, onlinebutiker och e-handelssajt. Ännu viktigare är att de ständigt måste ha kommunikation med sina företag antingen via e-post eller andra moderna kommunikationssätt. Detta är anledningen till webbhotellföretag, närmare bestämt InMotion-värd, stöder kompatibilitet med mobila enheter, utformade för affärsfolk på språng och ta sina affärer med dem vart de än går.
För ett decennium sedan innebär att ta med sina affärer att affärsmän behöver hitta datorterminaler på sina hotell där de kan komma in i sin virtuella affärsvärld genom sina stationära datorer. Fortfarande några år senare fick mobilitet en annan betydelse eftersom stationära datorer gav plats för bärbara datorer vilket gav fler fördelar än deras stationära motsvarigheter eftersom bärbara datorer är mer mobila och har trådlösa anslutningsmöjligheter. Emellertid har åldern för mobil databehandling och mobilföretag nu en mer lämplig betydelse eftersom mobil databehandling har blivit mer mobil än någonsin tidigare, det är med tillkomsten av smarta telefoner och dess motsvarigheter. Mobiltelefoner är mindre, mer kompakta men är ofta mycket kraftfullare jämfört med våra stationära datorer för ett decennium sedan.
InMotion tar mobila datorer ett steg längre eftersom det är bland antalet webbhotellföretag som stöder och har mobil enhetskompatibilitet, särskilt med iPhone och iPad. Ja, det är sant, InMotion fungerar bra på dina iPhones och iPads och andra iOS-baserade enheter.

Vad ska jag göra för att konfigurera min iPhone och iPad så att de får e-post via InMotion?

Om du är ägare till en iPad eller iPhone eller en enhet som är iOS-baserad kan du använda den enheten för att kontrollera och läsa dina e-postmeddelanden var du än befinner dig. För att din enhet ska ta emot dina e-postmeddelanden måste du dock konfigurera och konfigurera din enhet. Följande guide är för installation av iOS-enheter som iPhone och iPad.

 •  På din enhets hemskärm letar du efter ikonen “Inställningar”, som vanligtvis representeras av en ikon med tre växlar och välj den genom att klicka.
 •  Väl inne i inställningsskärmen, leta efter “Mails, Kontakter, Kalendrar” och välj det igen genom att klicka.
 •  Klicka på “Lägg till konto” -knappen på skärmen “E-post, kontakter, kalendrar”, som i sin tur ska ta dig till en skärm med ett antal e-posttjänster att välja mellan. Välj fliken “Övrigt” som ska hittas längst ner på skärmen.
 •  Välj sedan “Lägg till e-post” -konto under avsnittet “E-post”.
 •  Fyll i önskad information i rutorna i avsnittet “Nytt konto”. Adressen ska vara din fulla e-postadress och lösenordet ska vara motsvarande lösenord för det e-postkontot.
 •  Så snart informationen har skickats in ska din iPhone eller iPad leta upp kontot och bearbeta inställningarna och sedan automatiskt ta dig till nästa skärm.
 •  Du blir då ombedd att välja mellan IMAP eller POP men som en mobil enhet rekommenderas att du väljer IMAP. Anledningen till detta är att e-postmeddelanden inte lagras på iPhone / iPad.
 •  Ange önskad information i avsnittet Server för inkommande e-post. Värdnamnet ska ha följande form: säker ##. Webhosting.com. ## ska representeras av servernumret. Servernumret finns i ditt värdnamn. Till exempel är ditt värdnamn cathleen07.inmotionhosting.com, ditt servernummer är då 07. Användarnamn ska vara din fulla e-postadress och lösenordet motsvarande lösenord för det kontot.
 •  Sedan, under den inkommande e-postservern, måste du ange samma information som du angav tidigare.
 •  Klicka på Spara-knappen som du hittar i det övre högra hörnet på skärmen.
 •  När du har klickat på Spara bör din iOS-enhet behandla informationen och när den har bearbetats bör enheten nu vara redo att ta emot e-postmeddelanden.

Vilka andra applikationer stöder min Iphone eller Ipad via InMotion-värd?

Din iPhone eller iPad är också kompatibel för att köra en online med hjälp av PrestaShop Mobile Store. Det är faktiskt inte nödvändigt att ha en separat version av PrestaShop Mobile Store för att köra den på dina iOS-enheter. InMotion gör detta nödvändigt eftersom det är bland deras verktyg för deras webbhotell.
Mobile PrestaShop är en applikation som erbjuder samma PrestaShop-funktioner som används för att hantera din webbplats eller online-verksamhet. Denna Mobile PrestaShop-applikation gör det möjligt för företag att hanteras enkelt och på språng samt möjliggöra skapande av applikationer för din PrestaShop Mobile Store. Bland de andra funktionerna som Mobile PrestaShop erbjuder är:
 Mobil PrestaShop Admin

Detta är ett program som används för att hantera din PrestaShop-butik från din iPhone eller iPad. Dessutom finns ytterligare mobilapplikationer som gör det möjligt för administratörer att se rapporter och beställningar.

 MobiCart

MobiCart är en tjänst som gör det möjligt att skapa både iOS- och Android-applikationer för Mobile PrestaShop .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me