FrontPoint Security Review

Hej Johnny här.


Som jag är säker på att denna webbplats har alltid handlat om webbhotell, webbdesign och utveckling.

Så varför skriver jag om ett DIY-hemsäkerhetssystem på min webbhotellgranskningssida?

Jag tycker att den senaste utvecklingen inom hemsäkerhetsteknik och ”tingenes internet” (IOT) är riktigt cool.

Under 2015 ansluter och kontrollerar fler husägare enheter i våra hem. Som en del av denna revolution har en ny ras av hemsäkerhetsföretag revolutionerat hemsäkerheten (sorry, ADT). Med det sagt, här är min recension av FrontPoints hemsäkerhetssystem:

Frontpoint Security System: Vad du behöver veta

Din familj, egendom och säkerhet är några av de viktigaste sakerna som är värda att skydda. Men när brottsligheten ökar i de flesta områden kan det vara en utmaning att tillhandahålla nödvändigt skydd – såvida du inte har ett högkvalitativt och högklassigt säkerhetssystem på plats …

Marknaden översvämmas för närvarande med säkerhetssystem, men inte varje system fungerar lika. Om du verkligen letar efter ett hemsäkerhetssystem som är värt investeringen är säkerhetssystem som erbjuds av Frontpoint den perfekta lösningen. Nedan finns en översikt över systemets funktioner, fördelarna med systemet och alla andra relevanta problem.

Om Frontpoint

Innan du investerar i någon produkt, särskilt en som du ska använda för att skydda ditt hem och din familj, är det alltid bra att förstå vilken typ av företag du tänker köpa från. Frontpoint är relativt nytt för hemsäkerhetens verksamhet.

Företaget grundades 2007 av en grupp experter inom hemsäkerhet som var och en ville implementera vad de trodde skulle vara revolutionära förändringar inom hemsäkerhetsindustrin. Frontpoint framgång förlitar sig starkt på dess förmåga att tillhandahålla effektiv teknik, högkvalitativ kundservice och att bygga konsumenternas förtroende för varumärket och i systemet.

Tre huvudsakliga säkerhetsutrustningspaket att välja mellan

När du tittar på Frontpoint-säkerhet kommer du att märka att det finns tre huvudsakliga säkerhetsutrustningspaket att välja mellan.

 • Standardpaket: För en investering på $ 99 kan du välja Standardpaketet. Standardpaketet innehåller en trådlös kontrollpanel som har en cellupplänk, en trådlös rörelsessensor, en nyckelring fjärrkontroll, en gårdsskylt och fem fönsterdekaler, och två trådlösa dörr- eller fönstergivare.
 • Förbättrad paket: Det förbättrade paketet kostar 164 $ och med det här systemet får du en standard kontrollpanel som innehåller en cellupplänk, två trådlösa dörr- eller fönstergivare, en trådlös rörelsessensor, en rök- och värmedetektor, en nyckelring fjärrkontroll och gårdsskyltar och fönster dekaler.
 • Belysningspaket: Belysningspaketet kostar 199 $ och inkluderar den mest populära utrustningen från standardpaketet och förbättrade paket, kontroller för två lampor i ditt hem. Med detta system får du en trådlös kontrollpanel med en cellupplänk, två trådlösa fönstergivare, en rörelsessensor, två kontroller av trådlöst ljus, en nyckelring fjärrkontroll och en gårdsignal och fem fönsterdekaler.

Sammantaget, medan kostnaden för själva säkerhetssystemet kommer att variera, är dessa paket engångsinvesteringar som du kan köpa när du väljer att använda Frontpoints säkerhetssystem. Om ditt hem är stort eller om det kräver extra säkerhetsåtgärder, kanske du vill överväga antingen den förbättrade eller lätta versionen. Nedan finns många av de funktioner som du kan förvänta dig när du investerar i ett Frontpoint Security-system.

Hemmautomationsutrustning

Frontpoint Security har många funktioner, men en av de mest praktiska för alla husägare är hemsystemet och utrustningen som företaget tillhandahåller.

Ett hemmeautomationssystem är en form av teknik som låter dig fjärrstyra allt som har att göra med ditt hem som lås, dörrar, termostat, lampor och mycket mer.

De som går med i Frontpoint Security kan styra enheter i sitt hem via mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator. Med hemmeautomationssystemet kan du inte bara se till att ditt hem är skyddat dygnet runt, utan du kan också skydda ditt hem medan du är borta.

Geotjänster

Geotjänster är en teknikfunktion som inte många hemsäkerhetsföretag ger sina kunder.

Frontpoint är unikt i detta avseende och det lönar sig verkligen att dra nytta av denna funktion. Geotjänster är en typ av teknik som gör att du kan förbättra din anslutning till ditt hem. Genom systemet kan du skapa en “geofence” runt ditt hemområde. Detta osynliga område som du konfigurerar i Frontpoints applikation är i huvudsak ett område som är utsett som helt säkerhet.

Om du eller något passerar genom geostaketet kommer säkerhetsreglerna som du har gälla att gälla. Den här typen av inställningar är en optimal funktion om du vill förstärka och övervaka ditt hem. Några av de vanligaste inställningarna som du kan använda med Geo-tjänsten inkluderar:

 • Videoinspelning
 • Termostatautomation
 • Larmmeddelande

Geotjänstsystemet och mycket av Frontpoint-applikationer är också kompatibla med iOS- och Android-enheter, så du oavsett vad du har, kan du fortfarande kunna övervaka och kontrollera ditt hem säkerhet.

Övervakningsalternativ

Mycket få hemsäkerhetsföretag går så långt som Frontpoint gör för att skydda ditt hem. De flesta hemsäkerhetssystem kommer bara att tillhandahålla standardkamera för att övervaka ditt hem medan du är borta.

Frontpoint går utöver genom att tillhandahålla kameror som har extremt användbara funktioner som pan-och-tilt. Dessutom, om du behöver säkerhet utanför men inom parametrarna för din fastighet, har Frontpoint fått dig täckt med deras utomhus-kamera.

Övervakningspaket

Mångfald och en rad olika val är alltid en fördel när du väljer ett hemsäkerhetssystem.

Förutom de utrustningspaket som Frontpoint har tillgängliga har företaget tre övervakningssystem som du kan välja mellan …

 • Skyddsövervakning
 • Interaktiv övervakning
 • Ultimate Monitoring

Var och en av dessa system erbjuder optimalt skydd, men den största skillnaden mellan de tre systemen är att till skillnad från Protection Monitoring, som är det enklaste systemet, ger Interactive och Ultimate Monitoring dig omedelbara varningar om brand- och miljöhot.

Du har också tillgängligt ett stödsystem för livssäkerhet, professionell övervakning som finns på plats dygnet runt, och många interaktiva funktioner som ljuskontroller, fjärråtkomst och kontroll, e-post- och textvarningar och krasch- och smashvarningar. Sammantaget, om du letar efter något mer avancerad än den grundläggande skyddsövervakningsplanen än interaktiv och ultimat övervakning är de bästa valen.

Prissättning och risk

När du väljer ett hemsäkerhetssystem är en av de första egenskaperna som många individer tänker på prisstrukturen – och med rätta.

Hemsäkerhetssystem är en investering, men om du tänker lägga ner pengarna kan du lika gärna göra det hos ett företag som du känner dig bekväm att arbeta med och som ger dig de funktioner och funktioner du letar efter i ett hemsäkerhetssystem. Du kan förvänta dig följande när det gäller Frontpoints prissättning:

 • Tre planer finns tillgängliga, från $ 34.99 per månad och upp till $ 49.99 per månad
 • Det är en 30-dagars riskfri prövning involverad – så om du inte är nöjd med vad du får kan du returnera den utan kostnad

Generellt sett, medan Frontpoint kan verka lite dyrt jämfört med andra hemsäkerhetssystem, är det viktigt att förstå resonemanget bakom prisstrukturen.

Till skillnad från andra säkerhetssystem som körs på fastnät eller bredband är Frontpoint ett säkerhetssystem som är helt trådlöst genom användning av cellulära system. Med trådlös teknik får du en optimal skyddsnivå, vilket är väl värt det något uppgraderade priset. Dessutom erbjuder företaget, som nämnts ovan, en 30-dagars riskfri prövning. Om du inte är nöjd kan du returnera utrustningen och få tillbaka dina pengar gratis.

Efter installation av Frontpoint

Frontpoints säkerhetssystem kan installeras av antingen du eller en professionell. Om du väljer den professionella installationen, är det en avgift.

Om du väljer att installera Frontpoint har företaget en annan stor funktion och det är dess ständiga säkerhetsförbättringar. I huvudsak uppgraderar Frontpoint alltid sina teknologisystem. Till exempel kan nuvarande kunder som använder företagets Simon ST-kontrollpanel uppgradera till företagets Qolsys IQ Touch-Screen Control Panel, som ger dem den mycket avancerade hemsäkerhetstekniken.

Utöver systemuppgraderingar arbetar företaget också med att uppdatera utrustning som sensorer, kameror och så mycket mer. Därför kan du med Frontpoint vara säker på att du får det senaste och bästa när det gäller ett säkerhetssystem.

Nackdelarna

Som helhet är Frontpoint den typ av hemsäkerhetssystem som är en värdefull investering. Men som alla säkerhetssystem finns det ett antal nackdelar som du kanske vill vara medveten om.

 • Utrustningen täcks inte av livstidsgaranti. Istället har all utrustning en garantitid på tre år
 • Om du väljer att göra det själv kan det vara utmanande om du installerar Frontpoints säkerhetssystem på egen hand om du inte har någon DIY-upplevelse.
 • Företaget har 28 klagomål noterade mot det på Better Business Bureau. Men om du frågar kommer företaget att skicka ett svar och förklara omständigheterna
 • FrontPoint är ett relativt nytt företag inom hemsäkerhetsbranschen (grundad 2007)

Den övergripande rekommendationen

För att sammanfatta det – även om det inte gör en perfekt 10/10 är Frontpoint ett kvalitetssäkerhetssystem och övervakningstjänst som är värt att investera i.

I allmänhet är kunderna mycket nöjda med nivån på service och säkerhet som företaget ger. De regelbundna uppgraderingarna, utrustningen av hög kvalitet, fjärråtkomst och den trådlösa tekniken gör Frontpoint till ett säkerhetssystem som skyddar ditt hem på bästa möjliga nivå.

Dessutom kan ingenting slå den 30-dagars riskfria testversionen som företaget tillhandahåller. Sådan flexibilitet och vård för kunderna är ogrundad inom branschen, så det är bäst att dra nytta av den medan den är tillgänglig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me