Fördjupad granskning av butiksinnehavaren – lyhörd WordPress-tema

Att välja ett WordPress-tema för din kommande onlinebutik är inte alltid lätt. Pengar är nästan alltid involverade i processen så du måste fatta rätt beslut och undvika att fastna i ett tema som inte riktigt uppfyller dina behov eller ett som gör det svårt för dina kunder att köpa produkter från dig och whpg snabbt. Det blir inte lättare när du bläddrar igenom temamarknader som ThemeForest. Det råder ingen tvekan om att det är en fantastisk – om inte den bästa – temabutiken, men den har ett omfattande urval av premiumtema, du har många alternativ att välja mellan!


Tur för dig, vi är här för att hjälpa dig att fatta rätt beslut utan att gå igenom besväret med att skura nätet för det perfekta temat! Om du letar efter ett sätt att ta ditt befintliga företag eller varumärke till nästa nivå kommer du till rätt plats. Idag kommer vi att presentera ett fantastiskt eCommerce-tema som nyligen fick vår uppmärksamhet. Det är ett av de högst rankade premium WordPress-teman på marknaden, med en solid kundbas som fortsätter att växa när vi talar. Vi pratar om Butiksinnehavare – lyhörd WordPress-tema. Det är ett mycket anpassningsbart, funktionspaket premium WordPress-tema som skapas för att ge unika företag som ditt försprång och den funktion den behöver för att locka fler kunder och öka försäljningen.

Idag kommer vi att titta närmare på detta mycket populära tema och djupt in i dess design och viktiga funktioner. Naturligtvis måste du ta hänsyn till en hel del saker när du köper ett WordPress-tema så vi kommer också att diskutera för- och nackdelarna med att välja ett tema som butiksinnehavare. Så utan vidare, här är en fördjupad granskning av butiksinnehavaren – responsivt WordPress-tema!

Översikt

När du börjar med en fantastisk produkt är du garanterad att skapa fantastiska saker. Så är fallet med butiksinnehavaren – responsivt WordPress-tema som är byggt med e-handelswebbplatser i åtanke. Det är 100% lyhört och näthinneklart, med en pixel perfekt design och massor av coola funktionaliteter i butik för användaren.

Butiksinnehavare byggdes speciellt för WordPress-utvecklare och webbplatsägare som vill sätta ihop en kraftfull webbplats för att tillgodose sina kunder. Det är inte bara den idealiska lösningen för e-handelssajter, eftersom den är tillräckligt flexibel för att användas för ett brett utbud av webbplatser och för att starta ett nytt projekt. Temat skapades och designades av Get Bowtied, ett litet men ändå kraftfullt team av webbutvecklare och designers som är kända för sina innovativa och lyhörda WordPress-teman som Mr. Tailor, The Retailer och naturligtvis butiksinnehavare.

Som förväntat av ett tema gjord av Get Bowtied är butiksinnehavaren fullt lyhörd och är mycket anpassningsbar så att du kan finjustera det på vilket sätt du vill. Det är kompatibelt i stora webbläsare, såväl som på olika moderna enheter, från stora datorer till smartphones och surfplattor. Det kommer med många användbara verktyg och alternativ som gör att du kan skapa en webbplats exakt hur du föreställde den att vara. Den är full av massor av coola komponenter som du säkert kommer att njuta av på vägen, inklusive premium plugins som ytterligare förbättrar online shoppingupplevelsen. Det är allt du behöver i ett tema, allt packat snyggt i ett fantastiskt paket, till ett gynnsamt lågt pris på $ 59 (för vanlig licens).

Design

De Butiksinnehavare – lyhörd WordPress-tema har obegränsade avancerade temalternativ som låter dig skapa ett fantastiskt format för dina affärsbehov. Detta tema är flexibelt, enkelt att anpassa och kräver inte att du lär dig några komplexa kodfärdigheter eller kunskaper. Kort sagt kan du börja bygga din drömplats ur lådan! Temat kommer integrerat med Visual Composer, vilket sparar mycket tid och förenklar anpassningen ytterligare. Du kan välja mellan massor av förbyggda layouter eller till och med anpassa dina egna för att passa ditt önskade utseende.

Du är bortskämd med val med coola funktioner och alternativ eftersom butiksinnehavaren är helt anpassningsbar från topp till botten. Du kan börja direkt från rubrikstil, där ögonen slutar först. Du kan skapa en uppmärksamhetsrubrikstil som bäst passar dina behov och kan ytterligare utnyttja ditt varumärke. Du kan till och med ta bort begränsningar och använda någon av de förbyggda stilarna för att göra din webbplats ser professionell och så strömlinjeformad eller så detaljerad som du vill.

Butiksinnehavaren använder skarp näthinnegrafik och svarar helt så att den kan se ut och fungera smidigt på alla skärmstorlekar. Detta innebär att detta tema är tillgängligt på alla enheter, på alla plattformar och på alla metoder. Det är rätt, shoppare kan se alla dina produkter i högupplöst oavsett vilken enhet de använder – vare sig det är PC, Mac, laptop, smartphone eller surfplatta! Dina kunder kommer säkert att njuta av allt du har att erbjuda utan att missa en takt!

Nyckelfunktioner

Butiksinnehavaren – Responsive WordPress Theme är en skattkälla av möjligheter för företagare som vill utöka sin räckvidd online och vill ha ett tema som kan hjälpa deras produkter att få den uppmärksamhet de förtjänar. Nedan är de viktigaste funktionerna som detta tema har att erbjuda:

 • Lätt att installera och konfigurera
 • Lätt uppdaterad med Envato Toolkit
 • Helt lyhörd och retina-klar design
 • Automatiska och GRATIS livslängdsuppdateringar
 • Pålitlig och vänlig kundsupport
 • Kraftfull adminpanel
 • Lägg till din egen logotyp
 • Alternativ för flera sidhuvud
 • Portföljfunktionalitet
 • Inkluderat murlayout för att sprida upp din blogg
 • Obegränsade färger och teckensnitt
 • Översättning klar
 • Barntema ingår

Med alla möjliga anpassningsfunktioner du behöver kan du snabbt och enkelt ändra butiksinnehavarens stil för att passa dina behov. Du kan ladda upp din egen logotyp, ändra teckensnitt och färger, bygga dina egna layouter och många fler – allt genom den avancerade teman adminpanelen. Bäst av allt, du kommer inte att röra vid en enda rad med kod!

Butiksinnehavaren – Responsive WordPress Theme kommer också packat med premium-plugins som Visual Composer och Revolution Slider-plugins, var och en kostar cirka 46 dollar. Den senare låter dig sömlöst markera dina bästsäljande eller nya produkter och / eller kampanjer attraktivt och enkelt. Och som nämnts tidigare är temat översättningsklart med stöd för flera språk. Allt detta tack vare WPML-plugin, vilket innebär att användare enkelt kan sälja sina produkter globalt.

Butiksinnehavaren är, som namnet antyder, designad med e-handel i åtanke. Det är helt kompatibelt med den ständigt populära och kraftfulla WooCommerce eCommerce-plugin som låter dig marknadsföra fysiska och digitala produkter online som kan skickas till vilken plats som helst. Denna plugin gör också shopping, whpg och kommunikationsprocess smidig och enkel för både säljaren och kunden. Även hantering av inventeringen, spårning av order och katalogisering görs enkelt med det här verktyget. Förutom dessa kommer butiksinnehavare med allt du kan behöva för att bygga en kraftfull, väletablerad onlinebutik som gör shoppingupplevelsen smidig och professionell.

För-och nackdelar

WordPress är utan tvekan det mest populära Content Management System (CMS) och bloggplattform som det finns. Det finns bokstavligen miljontals webbplatser som drivs av denna plattform, så det är ingen överraskning att den har blivit extremt kraftfull och flexibel. Men med fler användare kommer ännu fler temalternativ att välja mellan. För en WordPress-användare som letar efter det perfekta temat som bäst passar hans / hennes varumärke kan detta bli riktigt förvirrande! Med tanke på att du har valt butiksinnehavaren – responsivt WordPress-tema som ditt perfekta tema måste du fortfarande komma ihåg följande fördelar och nackdelar innan du bestämmer dig för att klicka på knappen “Köp nu”.

Fördelar
 • Premiumtema som Shopkeeper uppdateras regelbundet och oftare än ett gratis tema, så din webbplats är alltid i nivå med den senaste versionen av WordPress och är skyddad från alla säkerhetsproblem.
 • Butiksinnehavare har massor av förbyggda layouter och har möjlighet att låta dig anpassa dina egna, så att du enkelt kan skilja utseende från din webbplats från tiotusentals webbplatser där ute.
 • De flesta premiumtema som butiksinnehavare har detaljerad dokumentation som förklarar hur du kan få ut det mesta. Detta är mindre vanligt med gratis WordPress-teman.
 • Get Bowtied erbjuder det bästa stödet till temananvändare, med en kombination av ett forum, livechatt och e-postbiljetteringssystem. Gratis tema har vanligtvis inte löpande stöd och har vanligtvis bara ett communityforum, som kanske inte räcker för vissa.
Nackdelar
 • Du måste investera var som helst mellan $ 30 och $ 300 i ett premium WordPress-tema.
 • Premiumtema som butiksinnehavare har en egen anpassad adminpanel med olika anpassningsinställningar, som kan överväldiga nybörjare och kan ta en stund att lära sig och ställa in.
 • Vissa premium WordPress-teman har många oönskade funktioner (dvs plugins, extra skins) som ofta uppblåser paketet. Även om detta gör ett tema mångsidigt, kan vissa teman bara ha många klockor och visselpipor.

I slutet av dagen är den viktigaste aspekten att leta efter i ett tema – vare sig det är premium eller gratis – kvaliteten och vården som följer med det. Kodens kvalitet är en viktig faktor att tänka på, inklusive säkerhet och sidhastighet. Get Bowtied har uppenbarligen tagit hänsyn till dessa saker, med tanke på att många kunder är nöjda med sitt köp av detta tema, med fler och fler användare som vänder sig till det för alla deras märkesbehov. Det bästa sättet att mäta kvaliteten är att läsa vad användarna säger. Community-forumet är det bästa stället att ta reda på om alla typer av problem som användarna har haft med det här temat, och hur lyhörd temautvecklarna är för att lösa dem.

Slutlig dom

Om du är en nybörjare som inte är säker på var du ska börja eller en erfaren entreprenör som vill ge WordPress-teman en bild, då Butiksinnehavare – lyhörd WordPress-tema är definitivt ett smart val. Det är väldigt flexibelt, med rika funktioner och eleganta funktioner som inte alltid finns med andra premium eCommerce WordPress-teman. Lägg till det faktum att temat kommer med fantastiska mönster och omfattande kundsupport. Det fristående skick som detta tema ger är helt enkelt fantastiskt, vilket hjälper dig att sväva högt på den konkurrenskraftiga online-marknaden.

Det spelar ingen roll vilken typ av produkt eller tjänst du vill marknadsföra och sälja online. Med butiksinnehavare kommer slutresultatet alltid att vara en onlinebutik som inte bara ser professionell och uppdaterad utan också en som är avsedd för framgång. Det är problemfri e-handel när det är bäst!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map