FatCow E-handelsverktyg

FatCow kan tillhandahålla tjänster som behövs av enskilda webbplatser, bloggar samt små till medelstora företag. Det erbjuder mycket rimliga webbhotell plan som kan tillfredsställande köra en webbplats. FatCow innehåller också applikationer som kan hjälpa till att skapa en webblogg ordentligt eller förbättra den. Det innehåller också e-handelsverktyg eller applikationer som företag säkert kan dra nytta av.


FatCow kan tillhandahålla all mjukvara som deras företagskunder behöver för att bygga sina onlinebutiker. Denna programvara kan innehålla onlinekataloger, kundvagn, dedikerade projektledare samt en SSL-betalningsportal där PayPal- och kreditkortsbetalningsalternativ var integrerade. Denna värdtjänstleverantör säkerställer också att etablering av en onlinebutik görs snabbt och enkelt så att kunder kommer att ha sin e-handelsaffär på nätet omedelbart.

Vilka är e-handelsverktygen som du kan dra nytta av FatCow?

Om du bestämde dig för att få FatCows service och hjälp för att bygga upp din onlinebutik, kommer du inte bara att få ett specifikt e-handelsverktyg, utan ett antal av dem som kan hjälpa din webbplats besökare att uppleva enkel och problemfri online shopping, detta betyder också en extra försäljning och intäkter för dig. Nedan anges några av de mycket viktiga verktygen för online-shoppingsajter.

 Kundvagn

Detta verktyg hjälper kunden att välja den produkt de behövde utan svårigheter. Det gör också utbetalningsprocessen mer effektiv, tydlig och säkrare. Kundvagnen ser också till att kunden har valt och beställt rätt produkt och ser till att fraktdetaljerna har rätt inställning. Detta verktyg kommer inte bara att gynna kunderna, utan också du som säljare. Det gör att du kan spåra ditt lager eller online butiks inventering. Därför kan du enkelt identifiera vilka produkter som säljer som hotcakes och vilken produkt som måste fyllas på.

 Betalningar med kreditkort

Den här funktionen gör det möjligt att betala online via kreditkort. Denna betalningsmetod är bekvämare än att kunden ska betala via pengaröverföring eller bankinsättningar.

 Paypal integration

Paypal är en av de breda betalningsmetoderna över internet. Eftersom många människor har konton med Paypal, är det praktiskt för din online-verksamhet att ha detta betalningsalternativ. Detta beror på att det kan locka kunder eller potentiella köpare över hela världen, särskilt de som föredrar att göra upp sina online-inköp med sina Paypal-krediter.

 Delad SSL

Med den här funktionen kan du använda SSL-märket i ditt onlineföretag eller butik. SSL-märket är en indikator på att all information som skickas till din onlinesida är säker. Detta ger dina kunder en försäkran om att deras kreditkort och personuppgifter är starkt begränsade och skyddade från misshandlande individer.

Hur mycket kommer du att spendera för eCommerce Tools i FatCow?

När du registrerar dig för FatCows webbhotell kan du få e-handelsverktygen utan extra kostnad. Du måste bara betala för den webbhotell du väljer. Detta betyder att om du väljer att få en plan som kostar $ 7,49 för en månad, kan du få tillgång till de viktiga e-handelsverktygen som kundvagnen och kreditkortsbetalning. Å andra sidan, om du vill ha ett antal anpassningsalternativ, kan du uppgradera den grundläggande planinklusionen, till exempel Shopping Cartto ShopSite, som är lämplig för små till medelstora företag.

Vilka är ShopSite kundvagnspaket som FatCow erbjuder?

ShopSite är en gemensam Gateway Interface (CGI-baserad) kundvagn som gör att du kan ändra din kundvagn. FatCow erbjuder tre ShopSite-paket och var och en avser olika affärstyp.

 ShopSite Starter

Perfekt för småföretag eftersom den här vagnen tillåter 15 produkter, 5 sidor med butik, använder dubbla valutor, ger betalningskvitto efter framgångsrik betalning och den gör det också möjligt för dig att få tillgång till olika leveranspreferenser.

 ShopSite Manager

Den här vagnen gör det möjligt för medelstora företag att visa ett obegränsat antal sidor i din onlinebutik. Det inkluderar Google Analytics som låter dig övervaka statistiken för din webbplats besökare. Det ger dig också möjlighet att göra olika anpassningar för att katalogisera dina produkter, hantera din webbutik med en mobil enhet och låta dina kunder betala sina inköp via sin mobiltelefon. Uppgradering till denna tjänst kommer att medföra en kostnad på $ 79,95 för ett kvartal.

 ShopSite Pro

Detta är en kundvagn som rekommenderas för större detaljhandlare som säljer en mängd olika produkter. Detta inkluderar en sida med socialt nätverk som liknar Facebook i din onlinebutik som kan locka fler besökare. Du kan också erbjuda gratiskuponger eller presentkort till dina kunder som din butiks marknadsföring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map