eUKhost Hosting Review

EUKhost grundades 2001 och sedan dess har de vuxit till ett av de största webbhotellföretagen i Storbritannien. eUKhost Ltd. drivs från deras säte med säte i Leeds och datacenter i Maidenhead och Milton Keynes. Hos eUKhost hittar du billiga och pålitliga webbhotelltjänster. Idag är de värd för över 35 000 kunder i sina två ultramoderna datacenterfaciliteter i Storbritannien och serverar över 70 000 webbplatser över hela världen. Från startnivå Shared Hosting-paket hela vägen upp till privata kluster vinner EUKhost 2: a plats i våra diagram över de bästa brittiska webbhotellföretagen.


logotyp eUKhost
UPTIME
910
FART
865
STÖD
890
PRIS
945
FUNKTIONER
815
GRÖN
800
INNOVATIVT
815

eUKhost Team – Med mer än 100 anställda som arbetar för eUKhost, vänlig och kunnig teknisk support, är fakturerings- och säljteam tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för att besvara eventuella frågor du kan ha. De litar på sin starkt byggda teamenhet för att betjäna klienterna på det mest grundliga och snabbaste sättet.

eUKhost Technology – Det är viktigt att ha tillförlitlig webbhotell för ditt företag eller organisationens webbplats. Deras teknik är verkligen det som skiljer dem från andra företag. Deras webbservrar finns i datacenter i världsklass, som har avancerad redundans, fysisk säkerhet och flera snabba nätverksanslutningar. Detta garanterar att eUKhost ger den mest pålitliga webbhotellmiljön som möjligt och också levererar ditt innehåll och webbsidor i snabba hastigheter. EUKhosts cPanel webbhotell är perfekt för individer och proffs för att vara värd för personliga webbplatser, bloggar och forum. Oavsett om du vill flytta din webbplats eller arbeta med ditt nästa stora projekt är cPanel-värd ett utmärkt allround-val för små till medelstora webbplatser och bloggar. Det ger dig fullständig kontroll över din webbhotell med den branschledande cPanel-kontrollpanelen – med ett användbart utbud av tillägg som ingår som Softaculous för installation med ett klick på programvara, SEO-verktyg och mycket mer.

eUKhost-tjänster – Det finns inga dolda avgifter förknippade med deras produkter hittills, eller det pris du ser är det pris du betalar. De har också 30 dagars återbetalningspolicy för majoriteten av sina produkter och tjänster. De erbjuder kvalitet 24x7x365 teknisk support via livechatt, biljettsystem, helpdesk, telefon och på deras webbhotellforum.

eUKhost Web Builder – eUKhost tillkännagav introduktionen av sin första stora nya tjänst som specifikt tillgodoses för icke-tekniska användare. Bygg en webbplats – med hjälp av den innovativa Web Presence Builder från Parallels – är ett mycket enkelt och enkelt sätt att designa, utveckla och hantera din egen webbplats utan att kräva någon teknisk kunskap överhuvudtaget. Med den integrerade webbplatsbyggaren är allt några klick bort och inom perfekt räckvidd med över 100 mallar tillgängliga över 10 kategorier du kan välja mellan. Du kan anpassa din mall så för din webbplats. Med integrerade moduler som online shopping, kommentarer, bloggar, social delning, inbäddad video och mer.

eUKhost Server Location – eUKhost har över 1 200 servrar inrymda i två moderna datacenterfaciliteter, belägna i Maidenhead Berkshire, Storbritannien.

BESÖK OCH FÅ VÅR £3,33/mo. PRIS

eUKhost-värddomäner

Teknisk

 • 99,95% drifttidsgaranti, om uppetiden inte uppfylls återbetalar de kunden 5% av månadsavgiften för varje 30 minuters driftstopp (upp till 100% av kundens månadsavgift)
 • Storbritanniens datacenter
 • Flera snabba nätverksanslutningar
 • BGP-nätverksredundans av Simply Transit
 • Helt övervakningssystem
 • Fullständiga och stegvisa säkerhetskopior
 • Fullständigt skydd på grund av automatisk e-postövervakning för virusdetektering och rengöring
 • 24/7 säkerhetspersonal
 • Vi hittade inga

Stöd

 • 24/7 Teknisk support
 • 24/7 e-postsupport
 • 24/7 avgiftsfri telefonsupport
 • 24/7 biljettstöd
 • 24/7 Live Chat Support
 • Mycket snabb livechatt svarstid
 • Rich Knowledge Base
 • 100% internt teamstöd
 • Planer finns tillgängliga på både Linux- och Windows-plattformarna
 • Biljett- och mail-svarstid – inom 1 timme

Prissättning

 • När som helst återbetalningsgaranti – 30 dagar för full återbetalning. Återbetalningsbegäranden efter 30 dagar kommer att återbetalas i förhållande till obearbetad tid.
 • De erbjuder enorma rabatter – upp till 50%
 • Endast första konton är berättigade till återbetalning

Webbhotellprestanda

För den här granskningen använde vi några av de bästa webbhotellverktygen för att utvärdera eUKhosts statistik. För det första kontrollerade vi eUKhosts användningsstatistik, vilket innebär hur mycket webbplatser som värdas av eUkhost. Som ni kan se på bilden nedan tar eUkhost 1,1% från den brittiska webbhotellmarknaden eller cirka 70 000 av de värdiga webbplatserna.

eUKhost-värddomäner

eUKhost är värd för cirka 35 000 .UK-domäner, som du kan se det från bilden nedan:

eUKhost-värddomäner

Listan nedan rankar webbplatser baserat på antalet människor i världen som besöker varje webbplats inom en månad. Det innehåller topp 20-webbplatser med uppskattad trafik samt webbplatser med trafik som Quantcast har oberoende verifierat och är värd av eUKhost. Vi bestämde oss för att välja webbplatsen: LINUXMINT.COM och testa den noggrant.

eUKhost top20 webbplatser

Vi valde webbplatsen: LINUXMINT.COM / valts slumpmässigt, värd av eUKhost / och testar den noggrant: Traceroute test nätverksanslutning till en server; Ladda test; Pingtest från flera platser; Uptime monitorer och många andra.

Slutsats

eUKhost ger dig allt du behöver för att skapa, värd och underhålla en webbplats. Ännu bättre är tjänsten ett solid brittiskt värdföretag med stor närvaro i hela landet med två datacenter i Reading, Maidenhead och Milton Keynes. Även om eUKhosts paket kan vara mer begränsade än några av dess konkurrenter, kompenserar tjänsten det med en stark funktionslista.

Besök eUKhost: http://www.eukhost.com/

Och här är några av webbhotelltjänsterna som vi har granskat och vi rekommenderar för dig:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

och här kan du läsa de bästa UK-webbhotellrecensionerna och vår bästa WordPress-värd i Storbritannien

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map