Erbjuder InMotion webbplatsmallar?

I varje InMotion-värdpaket ingår två gratis men ändå kraftfulla webbplatsbyggare som kan användas av kunder för att skapa och bygga sina webbplatser. Dessa webbplatsbyggare, nämligen Premium Web Builder och PowerWebBuilder, är applikationer som är packade med funktioner som är viktiga och användbara i uppgiften att bygga din webbplats. Bland funktionerna hos dessa webbplatsbyggare är ett galleri med hundratals gratis webbplatsmallar som är redo att användas av klienten när som helst det behövs.
Men innan du kan använda någon av deras gratismallar för din webbplats, måste du först och främst installera en webbplatsbyggare.


Hur kan jag installera Premium Web Builder på min webbplats?

Alla InMotion-värdpaket har ett gratis Premium Web Builder-program; programvaran kommer dock inte att förinstalleras med paketet. Detta innebär att innan du kan använda den måste du installera den på din webbplats via AMP: s kontohanteringspanel.
För att installera din Premium Web Builder, behöver du bara följa några enkla steg.

  •  Det första steget är att logga in på din Account Management Panel (AMP);
  •  När du är inloggad, klicka på länken “Installera populär programvara”;
  •  Bläddra nedåt på den följande sida och välj sedan “Install Premium Web Builder” genom att klicka på den;
  •  Klicka sedan på fliken “Begär webbplatsbyggare” och ange sedan namnet på domänen där du vill installera Premium Web Builder och klicka sedan på “Nästa”;
  •  Om du installerar ditt första Premium Web Builder-konto måste du kontrollera och bekräfta informationen innan du klickar på knappen “Skicka”. Men om du installerar ett extra webbbyggarkonto måste du betala beloppet $ 12 per domän per år för den ytterligare licensen.
  •  Om du klickar på knappen “Skicka” startar du installationsprocessen och din Premium Web Builder bör installeras på din domän inom några sekunder. Vänta på meddelandet om installationsbekräftelse och sedan, så snart det har tagits emot, kan du använda sidan för att logga in på Premium Website Builder genom att klicka på inloggningslänken och börja bygga en helt egen webbplats.

Kan jag välja vilken mall som helst för alla webbplatser jag skapar?

Som ägare till webbplatsen med en Web Builder installerad, antingen Premium Web Builder eller PowerWebBuilder, har du rätt att välja och använda någon av de mer än 500 gratis mallarna som finns i Web Builder’s galleri. Det är dock viktigt att komma ihåg att du måste välja rätt mall som passar bra och passar den typ av webbplats du bygger och de tjänster och produkter som din webbplats erbjuder.

Vilken riktlinje ska jag behöva följa när jag väljer webbplatsmallar?

Även om att välja webbplatsmallar är en fråga om din egen smak och humör, är det alltid bra för din webbplats att ha en mall som passar bra för din webbplats, tjänst och produkt samt smaken för dina framtida besökare på webbplatsen.

Den första riktlinjen när du väljer din önskade mall bör vara den typ av webbplats du skapar. Vanligtvis hjälper din webbbyggare-applikation dig med den här uppgiften. När du startar byggprocessen genom att klicka på Start-knappen får du möjlighet att välja vilken typ av webbplats du vill bygga, vare sig det är en vanlig webbplats, ett fotogalleri eller en blogg. När valet är valt kommer byggmästaren att använda informationen och rekommenderar flera sidor med funktioner och funktionella förinställningar som du kanske vill ha för din webbplats. Om du inte är säker eller inte gillar de presenterade alternativen kan du helt enkelt välja ett och sedan ändra det vid ett senare tillfälle. När du har gjort det önskade valet klickar du på Nästa-knappen som kan hittas längst ner till höger på sidan.
För att välja en mall måste du gå till Design-sidan genom att klicka på Design-knappen längst upp till höger i verktygsfältet. På Design-sidan hittar du ett antal mallar som kan anpassas. Det finns faktiskt tre olika sätt att söka mallar:

  •  Den ena är genom kategorin efter kategori, där du kan välja mallar som matchar den kategori som finns i rullgardinsmenyn.
  •  Det andra är genom sökmetoden, där du söker mallar med hjälp av nyckelord för vissa typer av mallar; och
  •  Genom att manuellt bläddra igenom mallarna per sida, vilket kan ta tid men kan vara mer effektivt.
  • När du väl kan välja önskad mall väljer du den genom att klicka på den.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me