Erbjuder BlueHost månadsbetalning?

Överväger du BlueHost?


Klokt tänkande – de är en av de mest populära och ansedda webbhotellleverantörerna.

Så här är det…

BlueHost erbjuder inget månatligt betalningsalternativ. De erbjuder emellertid en 30-dagars återbetalningsgaranti, så om du avbokar inom 30 dagar får du en full återbetalning för din värd.

Jag har fortfarande inte hittat en legit värd som erbjuder en prisvärd månadsbetalning förutom HostGator med deras mest grundläggande värd för $ 10,95 per månad …

Om du vill minimera dina värdkostnader är månadsavgiften en dålig affär. Så här är:

 • Att betala $ 10,95 per månad på HostGator skulle kosta dig $ 131,40 per år.
 • Att välja 12-månadersplanen på BlueHost skulle kosta bara $ 59,40 (12 x $ 4,95 / mo). Det är 82 dollar mindre än månad till månad på HostGator skulle kosta.
 • Att välja 36-månadersplanen hos BlueHost får du deras lägsta pris och kostar $ 106,20 (36 x $ 2,95 / mo). Det sparar dig 288 $ jämfört med att betala 3 år månad till månad på HostGator.

Besparingarna på 12, 24 och 36 månaders planer är svåra att ignorera.

Med allt detta sagt, så här får du den lägsta pris som finns på BlueHost:

Steg 1 – Gå till BlueHost

Gå till www.BlueHost.com och klicka på knappen “komma igång nu”. Om du använder den här länken får du också de lägsta priserna och en GRATIS domän.

Steg 2: Välj din webbhotellplan

När du har valt ditt domännamn kan du välja din värdplan.

Välj Grundläggande – det är perfekt för helt nya webbplatser.

Det finns inget behov av Plus- eller Prime-konton om du inte är värd för två eller flera webbplatser redan, eller om du redan får över 100 000 besökare per månad till din webbplats.

Steg 3: Välj ditt domännamn

När du har klickat på “Kom igång nu” blir du ombedd att välja ditt domännamn och klicka på “nästa” för att fortsätta.

Om du redan har ett befintligt domännamn, använd rutan till höger.

Om du behöver hjälp med att välja ett domännamn, se min guide om hur man väljer ett bra domännamn (öppnas i en ny flik).

Steg 4: Fyll i kontoinformation

Lägg bara till ditt namn, e-postadress osv. Vi är nästan klara!

Steg 5: Välj dina paketalternativ

Kontrollera bara att du väljer den kontoplan du vill ha här.

Tips: Avmarkera gärna de extra alternativen som Search Engine Jumpstart och SiteLock Security. Enligt min ödmjuka åsikt är dessa onödiga.

Här är två alternativ du kanske vill välja:

 • Domänskydd: Detta döljer din personliga information från offentliga WHOIS-domännamnposter. Detta är ett bra alternativ om du vill minska oönskade e-postmeddelanden och göra din domänregistrering anonym.
 • Site Backup Pro: Du kan ställa in WordPress för att göra automatiska säkerhetskopior gratis. Återställa dessa säkerhetskopior är dock lite komplicerat. Om du väljer något extra med BlueHost kan du gå med alternativet Site Backup Pro.

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med din inloggningsinformation. grattis! Du kan nu börja skapa din webbplats.

Om du är ny på att skapa webbplatser rekommenderar jag att du fortsätter genom att följa min gratis guide, Hur man skapar en webbplats med WordPress, steg för steg.

Skål,

JohnnyMer om BlueHosts betalningsalternativ:

BlueHost erbjuder många typer av hosting, med många betalningsalternativ för sina kunder. För deras vanliga webbhotell har de till exempel ett specialerbjudande med rabatt på 2,95 $ / månad istället för den vanliga $ 7,99 / månaden.

Men du måste komma ihåg att du måste betala den så kallade “månadsavgiften” i minst ett år i förväg. Så för BlueHosts grundläggande värdplan kommer du att titta på en minsta faktura på 71,40 USD, exklusive alla tillägg du kanske vill köpa.

BlueHost erbjuder en rad webbhotellplaner beroende på din budget och behov, och priserna varierar från plan till plan. När du registrerar dig för en 12-månaders-, 24-månaders- eller 36-månadersplan är installationsavgiften GRATIS.

Här är den aktuella prissättningen för deras planer, liksom funktionerna:

Delad värd

VPS Hosting

Dedikerad värd

Betalningar för BlueHost-värdplaner kan göras genom följande:

 • Kreditkort (vanligaste metoden)
 • PayPal

Klicka här för att besöka BlueHost och se deras aktuella specialerbjudanden och välja din plan. De ger dig till och med en riktig 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det utan risk!

Mer om BlueHost

BlueHost är en av de bästa och mest pålitliga leverantörerna av webbhotell idag. De ger sina kunder förstklassiga webbhotellstjänster och funktioner, inklusive obegränsat lagringsutrymme, obegränsad bandbredd, kundsupport dygnet runt, 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och mer. Så om du driver ett företag och vill att det ska växa är detta företag ett utmärkt val.

BlueHosts huvudmål är att ge den bästa servicen till sina kunder. Det är ett webbhotellföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster till ett rimligt pris. Företaget ägs av Endurance International Group (EIG) och byggdes på öppen källkodsteknik som garanterar utmärkt prestanda. Det grundades 2003 och efter mer än ett decennium av drift fortsätter det att leverera förstklassiga tjänster och riktar sig till mer än en miljon domäner till sina kunder i olika delar av världen.

BlueHost Core-funktioner

När du väljer en webbhotellleverantör är det viktigt att du redan har gjort dina läxor och är helt medveten om funktionerna de erbjuder. BlueHost kan erbjuda fler funktioner än vad din värd behöver. Kärnfunktionerna är följande:

 • Tillhandahåller nästan 600 GB webbhotell-diskutrymme. Denna mängd lagringsutrymme räcker för att driva personliga webbplatser och små till medelstora företag. Det är mycket osannolikt att du hittar en annan webbhotell med samma funktion till ett betydligt lägre pris.
 • Tillåter dig att registrera ett obegränsat antal domännamn på ett enda konto om det finns normalt diskutrymme och bandbredd.
 • Innehåller webbplatsskript i planen. Med dessa skript kan du skapa bloggar, gästböcker, enkäter, enkäter och andra multimediaprogram som hjälper dig att förbättra din webbplats funktionalitet.
 • Har ett användarvänligt gränssnitt som är perfekt för dig som inte har kunskap eller erfarenhet av webbutveckling och programmering. Det har till och med en installationsprocess med ett klick som gör att du kan skapa en webbplats på bara några minuter.
 • Låter dig skapa obegränsat antal webbplatser.
 • Inkluderar dedikerad och VPS-värd till sina värdplaner.
 • Har en lättanvänd kontrollpanel (cPanel) som hjälper dig att hantera din webbplats enkelt.
 • Erbjuder webbplatsbyggare och dedikerade IP-adresser.
 • Tillhandahåller MySQL-databaser.
 • Levereras med en bekväm 30-dagars återbetalningsgaranti om du vill avbryta ditt konto.

Fördelarna med BlueHost webbhotell

Förutom de ovan nämnda funktionerna kommer BlueHost också med många andra fördelar som användarna kommer att ha om de väljer att registrera sig för ett konto. Här är några av dem:

 • Du behöver inte stanna längre med BlueHost än du behöver. Till skillnad från andra webbhotellleverantörer erbjuder BlueHost 3-månaders, 6-månaders, 12-månaders, 24-månadersplaner och 36-månadersplaner. Detta kommer att vara praktiskt för dem som bara behöver en värdplan i några månader. Du betalar bara för de månader som din webbplats faktiskt var på webben.
 • BlueHost ger utmärkta prestanda till en relativt låg kostnad (börjar på $ 5,99).
 • De erbjuder regelbundna säljkampanjer / rabatter. BlueHost ger dig inte bara bra prestanda, det hjälper dig också att utöka din webbplats genom att annonsera din webbplats till andra.
 • Kundtjänst är heltäckande. Du får enkelt den hjälp du behöver från deras personal. De tillhandahåller flera videohandledning, tillsammans med en omfattande kunskapsbas, ett communityforum och många andra ytterligare funktioner som kan hjälpa dig att maximera deras tjänst.
 • BlueHost är optimerad för WordPress, så de ger bättre prestanda när du är värd för WordPress-drivna webbplatser och bloggar.

Letar du efter en omfattande guide till BlueHost som hjälper dig att fatta ditt värdbeslut och få över denna forskningsprocess så att du kan få din webbplats snabbt upp? Se till att kolla in min BlueHost granskning och analys, plus historia över deras företag, jämförelse av deras värdplaner och fördelar och olika kundåterkopplingar jag har hittat på webben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map