Erbjuder BlueHost en webbplatsbyggare?

BlueHost erbjuder ett par fantastiska webbplatsbyggare som hjälper sina kunder att bygga professionella bloggar och webbplatser även utan att beröra en enda rad kod. De använder WordPress och Weebly Website Builder, som båda ger olika funktioner för att hjälpa sina kunder att utveckla sina egna webbplatser.


Både WordPress och Weebly är perfekta för dem som inte har tekniska färdigheter och kunskaper i att bygga sin egen webbplats. De har båda med förgjorda teman / mallar, så användarna har många alternativ för att anpassa sin webbplats.

Men vad är en webbplatsbyggare, hur som helst?

Enkelt uttryckt används en webbplatsbyggare för att skapa webbplatser utan att kräva att användaren gör manuell kodredigering. Webbplatsbyggare är antingen webbaserade egenverktyg eller finns i form av en datorprogramvara. Vanligtvis tillhandahålls dessa webbaserade verktyg av webbhotellleverantörer. De är avsedda för användare att bygga privata webbplatser.

Weebly Webbplatsbyggare funktioner

Weebly Site Builder är ett av de många program som erbjuds av BlueHost i deras ansträngningar för att förbättra kvaliteten på deras tjänster. Just nu erbjuder de två versioner: Basic och Pro.

Grundutgåvan är gratis att använda för alla BlueHost-kontoinnehavare. Det stöder 6 webbsidor och ger videosupport för YouTube och Adobe Flash. Dessutom ger det underhåll till bloggar, formulär, grundläggande sökmotoroptimering (SEO) och RSS-flöde.

För dig som behöver mer avancerade funktioner kan du gå till Pro-versionen med stöd för obegränsade webbsidor. Det tillåter också användare att ställa in lösenord för ett extra lager av webbplatssäkerhet. De som uppgraderar till Pro-versionen kan anpassa webbplatsmallar / teman.

Weebly Site Builder innehåller följande funktioner:

 • Hundratals färdiga mallar för anpassning
 • Layoutmoduler (t.ex. bilder, video, text) som tillägg till kundens webbplats
 • Integrerad bildredigerare, bloggsupport och spårningsverktyg
 • Verktyg som förenklar skapandet av webbplatsen

WordPress Webbplatsbyggare funktioner

WordPress är kanske den mest populära webbplatsbyggaren du kan hitta online. Det låter dig skapa en professionell webbplats på bara några minuter. Du kan skapa alla typer av webbplatser, från en enkel personlig bloggsida till en helblåsad webbplats med flera sidor.

WordPress tillåter sina användare att anpassa sin webbplats hur som helst. Det kommer med många teman som tillgodoser olika nischer och branscher. Det har också många plugins som du kan använda för olika ändamål. Dessa teman och plugins kan antingen vara gratis eller betalade, beroende på utvecklarna och de funktioner de erbjuder.

Så här bör du använda WordPress för att bygga en webbplats:

 • Det är enkelt och enkelt att använda. Många föredrar att använda den över någon annan plattform på grund av dess användarvänliga gränssnitt. Med WordPress kan du enkelt lägga till foton, videor och annat innehåll på din webbplats.
 • Det är uppdaterat och väl etablerat. WordPress uppdateras ständigt av sitt tekniska team och har alltid integrerats med det senaste inom webbdesign och utveckling.
 • Du är bortskämd med val med hundratusentals teman. WordPress-communityn är enorm, med massor av fantastiska temautvecklare som erbjuder gratis och premiumtema som du kan använda för alla typer av webbplatser. Detta är en enorm fördel för kunderna. Dessutom kan du enkelt anpassa utseendet på din webbplats när du vill.
 • SEO-vänliga webbplatser. WordPress-baserade webbplatser är skapade kring SEO som kan hjälpa dig att utnyttja en ännu större publik och förbättra din webbplats synlighet online.
 • Det har Content Management System (CMS). Detta är ett välkommet tillskott för alla som vill delegera olika uppgifter till ett team. WordPress är ett CMS som gör att du snabbt och enkelt kan utöka din webbplats.
 • Det har förstklassig kundsupport och ett vänligt samhälle.

Hur får jag åt webbplatsbyggarna på mitt BlueHost-konto?

Varje BlueHost-kontoinnehavare kan använda Weebly och WordPress. Följ bara dessa anvisningar för att komma åt dessa webbplatsbyggare:

 1. Logga in på ditt BlueHost-konto. Du kommer sedan att ledas till kontrollpanelen.
 1. Från Hemsida avsnitt, kommer du att se Installera WordPress och Använd Weebly. Välj önskad webbplatsbyggare.
 1. Välj det domännamn du föredrar att använda för din webbplats och börja bygga!

Snabbt och enkelt, eller hur? Så välj BlueHost för alla dina webbplatsbehov idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map