emaze Review – Få ut det mesta av emaze Online Presentation Technology

Emaze är en webbaserad presentationsteknik som gör det enkelt för människor att göra samtida PowerPoint-stilpresentationer tillgängliga för visning online utan särskilda färdigheter krävs.


Enkel att använda

Iögonfallande professionella presentationer kan göras på några minuter med hjälp av ett stort antal mallar kategoriserade kring den typ av presentation du vill göra. Eftersom dina presentationer lagras online kan du komma åt och dela dem var som helst. Emaze är en webbapp med molnbaserad lagring som låter dig se och redigera dina presentationer på datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones var du än har en internetanslutning. Gränssnittet är användarvänligt och ingen förståelse för HTML eller CSS krävs av designern.

Gott om alternativ

Mallarna inkluderar 3d-scener till 2d-bilder från skickliga designers. Det faktum att bilderna skapas i HTML5 betyder att du har mycket fler designalternativ inklusive gifs, media, live data, hyperlänk och mer. Din presentation blir interaktiv och engagerande. Emaze inkluderar också språkstöd med automatiserade översättningsverktyg. Mallarna är organiserade efter typ för att hjälpa dig att lättare hitta en som passar dina behov.

Du kan också utforska andra offentliga presentationer för att se vad andra har gjort med sina presentationer och få idéer för hur du kan anpassa din.

Designa med Emaze

Att designa en presentation med Emaze är mycket användarvänligt. Du designar i webbappen i din webbläsare, som blir allt vanligare på nätet. Många gränssnitt för dessa typer av webbappar är utformade för användare utan mycket erfarenhet av den här typen av programvara. Emaze är inget undantag, med stora knappar och lätt att förstå etiketter, kommer det att vara lätt att få dina lager och designa en presentation även för någon utan grafisk designupplevelse. Du kan till och med importera PowerPoint-bilder för att göra ditt jobb enklare, så om du har bilder med information från andra dokument i Microsoft Office Suite kommer du att kunna överföra den informationen enkelt.

Knapparna på gränssnittet är stora, enkla och organiserade av allmänna uppgifter.

Sektion 1:

 • Glida – med ett plustecken. Denna knapp låter dig klicka för att se vilka andra bilder som finns tillgängliga i den mall du har valt. Varje mall verkar ha ett stort urval av vanliga bilder att välja mellan för att göra din presentation unik. I rullgardinsmenyn för det här avsnittet finns också utrymme för att importera PowerPoint-bilder.
 • Sektion – din presentation kan delas upp i sektioner för att underlätta redigering eller enkelt överföra din publik mellan subtem i din presentation.
 • teman – Med den här knappen kan du välja mellan färgscheman för det tema du har valt.

Sektion 2:

 • Text – Med den här knappen kan du välja textstorlek baserat på om det du skriver är en rubrik, en underrubrik eller allmän bildtext.
 • Bild – Du kan ladda upp foton eller importera dem från webben om du har webbadressen. Du kan också enkelt använda foton som är licensierade för gratis kommersiell användning från fotoutlager som Flickr och Google-bilder. Om du gör en sökning inom den här fliken, kommer det att ta bilder som du har tillåtelse att använda enligt specifikationerna du ställt in från hela webben. Allt detta är gratis tillgängligt.
 • Media – Du kan också importera media inklusive video- och ljudfiler samt resultat från Google Maps. Fliken “media” accepterar uppladdade ljud- och videofiler i .mp3- och .mp4-format samt URL: er eller inbäddningskod från YouTube, Vimeo och andra webbplatser.
 • Form – den här knappen ger dig tillgång till ett stort antal former som kan anpassa din presentation ytterligare. Många standardformer är inkluderade såväl som de mest populära sociala medielogotyperna och andra användbara bildkonturer alla med en liknande stil som gör att de kan användas tillsammans.
 • diagram – Du kan till och med göra dina egna diagram enkelt genom att kopiera och klistra in information från ett kalkylbladdatatabell och välja vilken typ av diagram du vill ha. De erbjuder 11 kartalternativ baserade på vad du behöver för att visa dina data. Standarderna ingår (kolumn, rad, cirkeldiagram, stapel, område och tabeller) samt andra, mindre vanliga diagramtyper.

Att redigera text på bilderna är enkelt. Klicka bara på texten du vill redigera. När du klickar på texten kommer det att gå till en redigeringsmeny som låter dig manipulera utseendet och känslan av texten som liknar alternativen i grafikgränssnittet. Även om vissa har sagt att du inte kan redigera teckensnitt i gratisversionen, är det tillgängligt under avancerade alternativ i rullgardinsmenyn (ellipserna). Du kan också redigera brevavstånd, lägga till hyperlänkar eller ljud, rotera ditt teckensnitt så att det ser mer 3D ut, lägga till grafiska funktioner som lutningar och textglöd. Du kan också redigera textplacering genom att dra rutan dit du vill ha den i ramen, liknande Photoshop och andra bildredigeringsprogram.

Att redigera bilder är på samma sätt enkelt. När du har valt din bild visas en rullgardinsmeny och din bild kommer att markeras. Du kan ändra storlek, redigera eller beskära bilden, lägga till gränser eller specialeffekter, lägga till hyperlänkar eller ljud, rotera dem och mer. Du kan ordna uppsättningar med bilder eller låsa dem på plats så att du inte drar dem av misstag. 3D-effekten låter dig rotera bilder på flera olika sätt i grader om du vill för perfekt placering.

Avsnitt 3 har dina standarder som ångra / göra om, kopiera och klistra in, radera, spara, ladda ner, dela och spela så att du kan förhandsgranska hur din presentation kommer att se ut under produktionsprocessen.

De har en bra gratis support avsnitt för att hjälpa dig ta reda på grunderna och hur Emaze fungerar.

Betalade konton

De betalda kontona finns i två nivåer och har olika fördelar. “Pro” -nivån låter dig presentera offline, göra din presentation privat, ladda ner till PDF och video och tillåter samarbete så att du kan arbeta med presentationer med andra teammedlemmar.

Kontotivån “Business” erbjuder alla tidigare nämnda funktioner samt analysinformation, anpassade varumärkesmallar, förmågan att hantera ditt team och premiumutbildning och support för att få kunnig hjälp om hur du effektivt använder systemet. Om du har några gruppmedlemmar som inte är vana vid webbgränssnitt som detta eller verkligen vill göra dina presentationer framträder kan utbildningsmöjligheterna tjäna dina anställda bra.

ProffsFöretag
Present offline
Gör dina presentationer privata
Ladda ner till PDF och video
Samarbete
Insight Analytics Pro
Anpassade märkesmallar
Laghantering
Premium utbildningssupport
14 dagars gratisversion
Månadspris $ 9 / mo $ 19 / mo

De erbjuder också rabattplaner för studenter och lärare.

Betalda konton har också Emaze-visaren som gör att du kan spela .emaze-filer offline. Hittills är deras Emaze-visare endast för Windows. Om du kör en Mac måste du använda funktionen ”Hämta HTML” för att se din presentation offline.

Emaze har också ett remissprogram där du, om du bjuder in en vän, kan få en gratis månad Emaze Pro att prova. De har också ett filialprogram.

Emaze för studenter och lärare

Emaze är inte bara ett bra sätt för lärare att liva upp sin läroplan och hålla eleverna engagerade med interaktiva element, utan det har också alternativ som specifikt hjälper lärare. Emaze för lärare har en lättanvänd plattform med flera enheter som uppmuntrar till samarbetsinlärning och har specialverktyg för att läraren ska kunna spåra varje elevs framsteg och engagemangsnivå med analyser och avancerade teamplattformar.

Emaze är också bra för studenter. Alla elever som måste ge en presentation som en del av sin klassskola eller högskolanivå kommer att dra nytta av att inte behöva lära sig ett komplicerat system för att göra sin presentation till en som lärare och deras medstudenter kommer att uppskatta. Det finns mallar specifikt för studenter som gör att de kan skapa en presentation på några minuter, och de kan förbättra sina presentationer enkelt med bilder, live data, ljud och video.

Emaze är också särskilt lämpad för samtida studenter, som är vana att göra mycket av sitt arbete online och kanske bara har typer av enheter som inte har allvarlig lagring så allt de gör ska lagras i molnet. Studenter med Chromebooks eller andra typer av internetuppkopplingsenheter kommer att dra stor nytta av de verktyg som Emaze erbjuder.
Elever kan också dela och samarbeta med klasskamrater och lärare via e-post, sociala medier, webbplatser och bloggar så att andra elever kan engagera sig och lärare kan spåra deras framsteg.

Hur Emaze slår tävlingen

Emaze hittar ett sätt att både ha fler mallar och alternativ än mycket av sin direkta konkurrens och vara mer användarvänlig. Det har ett intuitivt gränssnitt med stora, djärva knappar och en djup grå och svart bakgrund för att minska ögonbelastningen. Den har fler mallar och alternativ än några av tävlingarna, är mindre klumpiga och är intuitiva nog för att inte behöva en tutorial för personer med genomsnittlig erfarenhet av webbinvändande applikationer. Det är enkelt att lära sig, använda och dela med vänner, familj, kollegor, klienter och mer.

eMaze vs PowerPoint

eMazePowerPoint
Kompatibel på PC, Mac, surfplattor och smartphones
Presentationer kan nås var som helst
Professionellt utformade mallar
3D-mallar
Videomallar
Rumslig information om rörelse
Placera text, bilder och videor i 3D-plan
Dela din presentation via e-post eller Facebook
Samarbeta presentationer med dina kollegor
Dussintals fördesignade layouter
Stöder alla språk
Automatisk presentation översättning
Offline-åtkomst
Presentationer kan inbäddas på valfri webbplats
HTML5 och CSS3
Support för hyperlänkar
Bakgrundsmusik
Ljudeffekter
Importera bilder från PowerPoint
Diagram och tabeller

Hur webbappar slår traditionell mjukvara

Många har åtminstone viss erfarenhet av affärsstandarden för presentationsprogramvara, Microsoft Office Suite PowerPoint. Powerpoint är byggt för att fungera i Office Suite och drar in information från andra program i sviten för att göra det enkelt att hämta och visa information. Problemet med PowerPoint är att den har en ganska brant inlärningskurva jämfört med något som Emaze för människor som inte är vana att generera PowerPoint-presentationer eller som behöver generera presentationer regelbundet. Webbapplikationer som Emaze förstår att deras användare kanske inte har eller vill ha de färdigheter som krävs för att generera en professionell presentation. Programvara som är strömlinjeformad för de viktigaste funktionerna, särskilt programvara som kan importera PowerPoint-presentationer för de data som behövs, är perfekt för affärsmän som inte har tid att investera i en färdighet som inte är relaterad till kraven på deras jobb. Du kan göra en presentation på några minuter som ser ut som om den inte är mer professionell än en Powerpoint-presentation med liten eller ingen träning krävs.

Det faktum att presentationer lagras i molnet och nås via en webbplats innebär att samarbetet är enkelt. Alla kan komma åt samma presentation samtidigt och redigera live. Detta sparar fram och tillbaka kommunikation och fildelning, vilket sparar alla tid på både stora och komplicerade presentationer och i positioner där presentationer måste genereras i farten, men vissa personer har tillgång till olika information som måste delas.

Molnlagring innebär att presentationer kan nås var som helst så länge du har en internetanslutning. Det innebär att du enkelt kan dela verk som pågår med kollegor eller andra i ditt team, samt att du enkelt kan dela dina slutförda presentationer med kunder, chefer, vänner och potentiella kunder. Du behöver inte betala separat för lagring och värd den på din egen webbplats eller server. Du behöver inte personligen oroa dig för att hantera eller överföra potentiellt stora filer om du inte vill ha en säkerhetskopia för offline användning.

Det faktum att presentationerna skapas i HTML5 innebär att videor, gifs, vissa texteffekter och animationer, 3D-utseende och andra former av media som anses särskilt iögonfallande är tillgängliga för personer utan programmeringsupplevelse i ett gränssnitt som de enkelt kan anpassa för att tillgodose deras behov. HTML5 innebär också att personer som använder alla webbläsare kan få full effekt av presentationen, oavsett om de är på stationära datorer, bärbara datorer eller mobila enheter med något operativsystem.

Lätt nog för alla

Gör bildspel för din familj. Visa din klient vad ditt företag kan göra. Engagera dina elever och hitta unika sätt att dela läroplan. Imponera på dina lärare. Få dina medarbetare ombord med en projektidé. Gör din chefs jobb enklare. Möjligheterna med Emaze är oändliga och det är så lätt att lära dig att du inte har någon ursäkt för att inte. Med 5 minuters investering kan du ha en presentation av professionell kvalitet redo att gå på jobbet, skolan eller hemma. Se vad Emaze kan göra för dig idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map