BlueHost Registreringsguide

Hur du registrerar dig med BlueHost

Att registrera dig för ett konto hos BlueHost är enkelt och enkelt. Här är vad du behöver göra:


Steg 1: Gå till BlueHost

Gå till www.BlueHost.com och klicka på knappen “komma igång nu”. Om du använder den här länken får du också de lägsta priserna och en GRATIS domän.

Steg 2: Välj din plan.

Steg 3: Välj ditt domännamn

Därifrån klickar du på “välj” för den plan du vill ha. Då kommer det till nästa steg: att välja ditt domännamn, som visas nedan.

Om du inte har ett domännamn ännu och börjar från början kanske du gärna veta att ditt domännamn med BlueHost är gratis. Gå vidare och skriv in namnet du vill ha i rutan “ny domän” till vänster.

Om du redan har ett domännamn från någon annanstans och du vill vara värd för din webbplats på BlueHost kan du ange det domännamnet i rutan till höger, “jag har ett domännamn”

Tips: Om du inte är säker på ditt domännamn ännu, flytta musen uppe till vänster som om du kommer att lämna sidan, så kommer det att erbjuda ett erbjudande att välja din gratis domän senare och bara fortsätta med din värdregistrering för nu. Om du vill kan du välja det här alternativet. Det är lätt att lägga till din domän senare från din kontokontrollpanel (som nyligen designades om och jag ÄLSKA om den nya layouten. Så mycket enklare men kraftfunktioner finns fortfarande kvar).

Steg 4: Ange kontoinformation och välj önskade alternativ

Du är nästan där! Ange önskad kontoinformation. Välj sedan de tillägg du önskar i avsnittet “paketutrustning”. Som standard kontrolleras SiteLock Security och Codeguard Basic. Jag rekommenderar att du lämnar de kontrollerade eftersom de skyddar din webbplats från skadliga attacker och skadlig kod. Du kan fortfarande skapa en fantastisk webbplats utan dem bara för att vara tydlig. Det är försiktighetsåtgärder så att du inte behöver dem helt. Dessutom kan du alltid lägga till dem till ditt konto senare om du vill spara pengar idag.

Slutligen väljer du önskad betalningsmetod och klickar på skicka för att skapa ditt värdkonto.

Grattis! Nu har du ett BlueHost-konto!

… och vad nu? Tja, om du skapar en helt ny webbplats från början, prova min gratis guide om hur man skapar en webbplats med WordPress (steg för steg från början till slut).

Om du har några frågor, kontakta mig gärna! Jag försöker hjälpa till i min fritid.

-Johnny

==============

Om du är nyfiken … här är BlueHosts historia

BlueHost har funnits i över ett decennium nu. De har fortsatt att erbjuda sina kunder högkvalitativa värdtjänster sedan 2003. Och som alla populära webbhotellföretag är deras slutliga mål att erbjuda utmärkt service till ett överkomligt pris.

Genom åren har BlueHost strävat efter att uppnå detta mål genom att utöka och förbättra sina tjänster utan att lägga till extra kostnad för deras värdplaner. Hittills är de värd för mer än en miljon domäner, samtidigt som de behåller 750 servrar för värdens effektivitet och hastighet.

BlueHost har en mängd värdplaner med olika funktioner och alternativ som bara tar några minuter att installera. De har också inbyggt en användarvänlig kontrollpanel (kallad cPanel) som gör att du enkelt kan hantera ditt konto. På toppen av dessa har BlueHost webbplatsbyggare som låter dig skapa nya webbplatser på ett snabbt och enkelt sätt.

Här är några anledningar till att du bör välja BlueHost:

 • Högsta kundsupport, snabbhet och flexibilitet
 • 24/7 support från experter
 • Ett klick installeras från SimpleScripts
 • SSH säker skalåtkomst
 • Bevisad track record
 • Blixtsnabba servrar

BlueHost förmåner och fördelar

BlueHost är ett av de ledande webbhotellföretag som erbjuder utmärkta prestanda packade med några andra fantastiska funktioner. Här är några av kärnfunktionerna i BlueHosts webbhotellplaner:

 • Ger stöd för olika plattformar som WordPress, Drupal, Pligg och Zen Cart, för att bara nämna några.
 • Erbjuder ett gratis genererat certifikat (SSL-certifikat) som är viktigt när du kör en eCommerce-webbplats.
 • Att registrera dig för ett BlueHost-konto ger dig rätt att registrera dig för CloudFlires CDN-tjänst gratis.
 • BlueHost-tjänster är mycket billigare än andra tjänsteleverantörer för endast 5,95 dollar per månad för 5-årsplanen och 3,95 dollar per månad för 3-årsplanen. De erbjuder också specialerbjudanden regelbundet.
 • Erbjuder obegränsat antal domäner i ett enda konto.
 • Ger obegränsad disklagring och bandbredd.
 • Har cPanel, en kontrollpanel som kan hjälpa dig att enkelt anpassa ditt värdkonto.
 • Tillåter kunder att ha obegränsade e-postkonton.
 • BlueHost tillhandahåller dig kundtjänst dygnet runt via livechatt, e-post och telefon.
 • BlueHost erbjuder också en pengarna tillbaka-garanti till sina kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me