BlueHost Money Back Garanti (detaljer)

Många webbhotell erbjuder en återbetalningsgaranti, men när du försöker få dina pengar tillbaka, sliter de dig med hemsk kundservice och oändlig körning med långsamt svar på dina supportförfrågningar och telefonsamtal.


Du förtjänar mycket bättre än så! När allt kommer omkring är du en betalande kund och sätter ditt förtroende för dem i gengäld för den kvalitetshotellupplevelse de lovar.

Det är därför jag fortfarande forskar, testar och granskar värdföretag på denna webbplats, WebHostingPlanGuide.

Tack och lov finns det många företag som verkligen respekterar sina pengar-tillbaka-garanti och kommer att returnera dina pengar i tid om du inte är nöjd med deras service. BlueHost är en av dem.

Med BlueHost kan du avbryta ditt konto när som helst för återbetalning. Om det är efter de första 30 dagarna gör de ett förhållandevis återbetalning för det antal månader du inte använde.

Om du inte har något BlueHost-konto ännu, gå till www.BlueHost.com och klicka på knappen “komma igång nu”. Om du använder den här länken får du också de lägsta priserna och en GRATIS domän.

Om du inte är redo att välja en värd ännu, kanske du också vill jämföra våra toppval eller prova värdquizzen för att få en personlig rekommendation för värd.

Hur fungerar BlueHosts garanti?

Som tidigare nämnts är kundnöjdhet BlueHosts högsta prioritet och de är övertygade om att du kommer att vara nöjd med deras tjänster. Men om du testar deras tjänster och upptäcker att de inte tillräckligt uppfyller dina behov kan du när som helst avbryta ditt konto för återbetalning med tanke på följande:

 • Du får en full återbetalning om du avbryter ditt BlueHost-konto inom 30 dagar.
 • Du får ett förutbetalt återbetalning för återstoden av din värdperiod om du avbokar efter 30 dagar.
 • Domänavgiften återbetalas inte om du registrerar dig hos BlueHost och registrerar en domän. Detta är för att täcka BlueHosts kostnader samt för att säkerställa att du inte tappar ditt domännamn. Du är fri att överföra din domän efter de nödvändiga låsperioderna eller så kan du helt enkelt peka den någon annanstans beroende på dina önskemål.
 • BlueHosts pengar-tillbaka-garanti gäller alla deras värdplaner, men är inte tillämplig på de flesta tilläggsprodukter som domäner.

En återbetalningsgaranti är en av de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du väljer en webbhotellleverantör. Det kommer som en enorm fördel för dem som fortfarande är osäkra på en webbhotell och bara vill testa vattnet först. Webbhotellföretag med pengar-tillbaka-garanti föredras ofta av kunder eftersom det ger dem en försäkran om att deras pengar inte går till ett fullständigt slöseri.

Begränsningar / regler / bestämmelser som du bör veta först:

När du begär återbetalning, vet att det kommer att finnas vissa begränsningar och andra villkor. Men dessa villkor är rimliga, så du behöver inte oroa dig för dem. Här är andra viktiga detaljer som du behöver veta om BlueHosts återbetalningsgaranti:

 • BlueHosts pengar-tillbaka-garanti gäller endast webbhotell. Andra avgifter förknippade med SSL-certifikat, SEO-paket, domännamn eller domänskydd täcks INTE.
 • Du kan få en full återbetalning av dina pengar om du avbröt ditt konto inom de tre första dagarna från din registrering. Du kan begära full återbetalning av alla avgifter. Om du vill hålla domänen registrerad på ditt konto debiteras du $ 14.99.
 • Du debiteras för domännamnsavgiften efter de första tre dagarna av registreringen.
 • Kunder kan när som helst avbryta tjänsterna.
 • Du kan inte begära återbetalning om din webbplats använder någon förbjuden handling på BlueHost. Dessa handlingar inkluderar banning, kränkning av immateriella rättigheter, banning, brott mot sekretess, hacking och andra.
 • Ditt BlueHost-konto har inga termiska åtaganden, inga dolda avgifter eller påföljder för att avsluta din termin tidigt.

Hur kan jag avbryta mitt BlueHost-prenumeration?

Att avbryta ditt prenumeration på BlueHost är enkelt och enkelt. Du behöver bara vidarebefordra din uppsägningsbegäran till [email protected] Du kan också kontakta deras personal via följande nummer: (888) 401-4678. Du kan också nå dem via livechatt. Denna begäran kan kräva en verifiering av ditt äganderätt till det konto du avbryter.

Du kan avbryta ditt konto under olika perioder. BlueHost tillhandahåller olika återbetalningsprocesser för olika avbokningsperioder.

 • Uppsägning av prenumeration inom tre dagar efter den första registreringen. Om du väljer det här alternativet kan du få en full återbetalning av dina pengar. Detta inkluderar inte andra avgifter som betalas med tjänster som inte återbetalas. Men eftersom BlueHost erbjuder domännamnet gratis, kan kunder välja att behålla ägandet till det med en extra avgift på $ 14.99.
 • Uppsägning av abonnemang efter 3 dagar, men före 30 dagar från första registrering. Du kan fortfarande återbetala alla dina pengar med det här alternativet. Men till skillnad från det första alternativet är det nu obligatoriskt att du behåller ägandet till ditt domännamn. Det betyder att du måste betala $ 14.99.
 • Uppsägning av prenumerationen efter 30 dagar från den första registreringen. Denna återbetalningsgaranti gör det möjligt för kunder att avbryta sitt webbkonto när som helst. Kunder kan endast få en förlängd återbetalning om de avbokar sitt konto efter 30 dagar. Denna återbetalning är fortfarande exklusive andra icke-återbetalningsbara avgifter och betalning för domännamnet.

Eller kanske du hellre vill ha ett månatligt betalningsalternativ? Priset är nästan dubbelt så mycket som du skulle betala om du har 12 månader framåt, men HostGator erbjuder alternativet en månad till månad.

Behöver månatlig betalning?

De flesta värdföretag (inklusive BlueHost) tvingar dig att betala för 1 år eller mer i front.

Du kan minimera dina kostnader och ekonomiska risker genom att välja en webbhotell som är tillräckligt säker på sina tjänster för att erbjuda dig en betalningsalternativ från månad till månad. HostGator erbjuder betalningsalternativ från månad till månad på alla sina planer, och alla planer har en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Dessutom kan du använda kupongkoden BUILDPATH för att få 60% rabatt på alla värdplaner från HostGator idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me