Atelier – Creative Multi-purpose eCommerce Theme

Planerar du att bygga en ny webbplats för din portfölj eller webbutik? Gör din befintliga webbplats en fullständig översyn? Fler och fler människor vänder sig till webben för olika ändamål, som att leta upp information, ansluta med människor och till och med för att shoppa! Antalet mobila shoppare fortsätter också att skyrocket och förväntas stå för majoriteten av online-shoppare inom en snar framtid. Detta ledde till att utvecklare skapade mer lyhörd e-handelsteman för att tillgodose kundernas krav. De bästa är inte bara designade för e-handelswebbplatser, de är flera ändamål som kan anpassas för att passa alla typer av webbplatser. Och när de träffade marknaden blev många av dem snabbt toppsäljare.


Det finns två huvudsakliga egenskaper hos ett bra premium WordPress-tema. För det första kommer det med verktygen och alternativen som en utvecklare behöver för att bygga webbplatser som inte bara är kompatibla med PC och Mac utan också är optimerade för mobila enheter. För det andra har ett bra tema ren kvalitetskod som är optimerad för hastighet och sökmotorer. Ett sådant WordPress-tema som markerar alla rätt rutor är Atelier Creative Multi-purpose eCommerce Theme. Låt oss titta närmare på detta fantastiska WordPress-tema och hur det har tagit temamarknaden med storm.

Översikt

Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme skapades av elit-temautvecklare, Snabba idéer, vilket är känt för att producera mycket populära WordPress-teman. Atelier är deras senaste utgåva och har blivit allt populärare sedan det lanserades på temamarknaden. Temat uppdateras regelbundet och har nyligen uppdaterats till version 1.5, vilket lägger till spännande nya funktioner i sitt paket.

Temat kommer med många högkvalitativa demonstrationer, inklusive ett brett utbud av olika butiklayouter som drivs av WooCommerce, en populär e-handelsverktygssats som är speciellt byggd för WordPress. Detta gör Atelier till ett idealiskt val för att skapa alla typer av webbplatser, särskilt en e-handelswebbplats. Låt oss nu titta närmare på dess design och viktiga funktioner och ta reda på hur lätt det är att använda.

Design

Som ett kreativt WordPress-tema med flera ändamål kan Atelier enkelt anpassas för ett brett utbud av webbprojekt, från en enkel personlig blogg till en fullständig företagswebbplats. Vid denna recension har temat redan 12 vackra demonstrationer som visar hur fantastiskt det är. Dessa demonstrationslayouter och anpassningar kan enkelt kopieras och importeras till din WordPress-webbplats med det imponerande verktyget Demo Content Importer. Detta gör att du enkelt och snabbt kan bygga och anpassa din egen webbplats på ett unikt och professionellt sätt. Därifrån kan du helt enkelt lägga till ditt eget innehåll för att fylla din webbplats. Om inte kan du bara använda demoversionen som grund för att bygga din helt egen webbplatslayout.

Som du kan se från demonstrationerna hittar du olika förkonstruerade layouter som du kan använda för att bygga olika typer av webbplatser, inklusive en för mat, kläder, möbler, kosmetika, böcker och mer. Var och en av dessa demonstrationer har sin egen anpassade layout och stil. Det finns en för en byrå av en webbplats, en för en målsida eller en sida med en sida och en annan med en magasinlayout. Detta visar att Atelier Creative Multi-Purpose WordPress Theme verkligen är ett flexibelt och genomtänkt premiumtema som är byggt och utformat för att passa alla typer av webbplatser, oavsett hur stor eller liten.

En anmärkningsvärd funktion som har lagts till i version 1.5 av temat är alternativet för förhandsvisning av produktförhandsvisning, så att du kan hantera en onlinebutik som innehåller massor av produkter i flera varianter. Den här funktionen gör det möjligt för kunder och besökare att se olika variationer av en produkt de är intresserade av, direkt från webbplatsens huvudsakliga produktlista-sida.

Förutom produktförhandsgranskningsreglaget låter Atelier dig även välja mellan 10 olika rubrikalternativ som du kan ange antingen som full bredd eller sidbredd. Du kan till och med ställa in dem för att ha transparent bakgrund! Förutom dessa har du också ett toppfält, klibbig storlek, klibbig show / dold och klibbigt alternativ. Du kan också anpassa din egen rubrik med hjälp av vänster / höger drag-and-drop-konfiguratör! Nedan följer några exempel på rubriktyper som du kan använda:

Och om det inte räcker, kommer Atelier också med 2 coola sidhuvudanimationer: Falling Circles and Geometric, där den senare är interaktiv. Detta gör det mycket lättare för dig att skapa webbsidor med uppmärksamhet.

Detta tema kommer också packat med över 500 vackra Font Awesome-ikoner, 190+ IconMind-ikoner och 40 av Swift Ideas helt egna ikoner som är gjorda speciellt för Atelier. Ovanpå dessa har användare också full tillgång till tema- och elementfärgegenskaper som enkelt kan anpassas med den inbyggda Color Customizer. Nu kan du enkelt låta din webbplats se ut som du vill ha den och kommer säkert att sticker ut från mängden!

Nyckelfunktioner

Atelier levereras med otroliga, banbrytande funktioner som säkert kommer att hjälpa dig att skapa inte bara en vacker webbplats, utan också en kraftfull och fullt funktionell! Följande är de viktigaste funktionerna du kan se fram emot när du har köpt Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme:

 • Gratis support och uppdateringar från Swift Ideas
 • Helt lyhörd och retina-klar design
 • Inkluderar två premiumreglage: Revolution Slider och det nya och förbättrade Snabbreglage
 • 100% översättningsbar med WPML-plugin
 • Omfattande och flexibla temalternativ, med kraftfulla inställningar och sidametat
 • Byggt med ren och semantisk HTML5-kod som är noggrant testad för att göra temat extremt SEO-vänligt
 • Sociala medier integration (Twitter, Facebook, Flickr, Instagram, etc.)
 • Anpassad teckensnittintegration
 • 600+ GRATIS Google Webb-teckensnitt som enkelt kan förhandsgranskas och justeras
 • Fullständig kontroll över det valda teckensnittets storlek, vikt, linjehöjd, bokstavsavstånd och färg
 • RTL (höger till vänster) support
 • 2 olika typer av enkelsidig navigering: Standard med textverktygstips och Counter + -pilar
 • Levereras med 41 CSS3-animationer som kan tillämpas på textblock, bilder och ikonrutor
 • 5 olika portföljalternativ: Standard, Galleri, Murverk, Murverk Galleri och Murstor i flera storlekar
 • 5 bloggstilvarianter: Standard (med alternativ styling), Mini, murverk och text-endast – var och en med möjlighet att lägga till sidofält
 • 3 olika anpassningsbara kampanjstilar
 • Anpassningsbart nyhetsbrev / prenumerationsfält
 • iLightbox för att skapa attraktiva känsliga överläggsfönster med jQuery JavaScript-bibliotek
 • Slank och flexibel mega-meny
 • Inlärningsvideor och kortkoder inkluderar
 • Skräddarsydd mobilupplevelse för kunder att uppleva samma fantastiska funktionalitet oavsett vilken enhet de använder
 • Kraftfull och användarvänlig Page Builder med 54 element, 14 förutbestämda layouter och möjligheten att spara dina favoritelement och sidor
 • Produktvisning upp till 6 kolumner (standard, murverk i flera storlekar, galleri, galleri kantat)
 • Fullständig kontroll över dina produkter
 • Barntema redo och kompatibelt
 • WooCommerce-stöd för att göra din e-handelswebbplats ännu kraftigare

Som du kan se är Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme laddat med fantastiska verktyg och funktioner du normalt inte ser i andra teman. Förutom dessa har folk på Swift Ideas ägnat flera år noga med att skapa en ram speciellt för detta tema, och det visar med den fantastiska prestanda som du kan se på webbplatser byggda med det. Användarna är inställda på att uppleva enastående hastighet och funktionalitet som bara Atelier kan tillhandahålla.

För-och nackdelar

Debatten kring gratis WordPress-teman har hållits ganska mycket sedan starten av WordPress själv. Det finns massor av fantastiska gratis WordPress-teman där ute, men antalet premium WordPress-teman tar långsamt upp. Det är uppenbart att vissa människor föredrar de gratis medan andra går för de betalda teman. Huruvida det är värt att spendera pengar på ett premiumtema beror på för- och nackdelarna som följer med det, och det är exakt vad vi ska göra med Atelier. Följande är fördelar och nackdelar med att använda ett premiumtema som Atelier:

Fördelar
 • Det kommer med omfattande stöd från temautvecklarna, vilket är en enorm bonus för temanvändare på alla nivåer
 • Atelier har mycket högre kvalitet jämfört med dess fria motsvarigheter, främst för att det genererar medel från användare
 • Levereras fylld med avancerade funktioner, verktyg och alternativ som normalt inte ingår i gratis teman
 • Alla aspekter på webbplatsdesign – från sidlayoutstilar till backendadministratörssidor – är mycket bättre än de gratis teman
 • Säkerhet är en högsta prioritet för premiumtemaskapare, och de har pengar att spendera på att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna för sina kunder
 • Premiumtema är mer lyhörda för WordPress-kärnförändringar och har stramare uppdateringscykler, så din webbplats kan undvika buggar och säkerhetsproblem
Nackdelar
 • Du måste spendera en viss mängd kontanter för ett premiumtema, och du kanske till och med betalar för licensavgifter under de kommande åren
 • Vissa premiumtema är potential för “tematuppblåsning”, vilket är naturligt bland teman med många funktioner och funktioner. Det betyder inte nödvändigtvis att du får en långsammare webbplats, men det kan vara en bidragande faktor.
 • Temautvecklaren kan plötsligt sluta stödja temat och sluta uppdatera det helt, vilket kan få dig att arbeta mycket med att övergå till ett annat tema (för att inte tala om att du också har pengar!).

Som ni ser har proffsen definitivt övervägt nackdelarna så det är ganska tydligt varför fler och fler människor betalar för betalda teman istället för att riskera det på gratis. Men glöm inte att kontrollera temariktlinjerna och tematutvecklarens rykte på marknaden! När allt kommer omkring, premiumutvecklare och butiker sjunger alltid sina beröm för att du kanske inte tänker överväga de potentiella nackdelarna med produkten de erbjuder. Så gör dina läxor först innan du köper ett tema!

Slutlig dom

Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme är ett lysande exempel på den senaste trenden inom premium eCommerce WordPress-teman. Det är inte bara mycket anpassningsbart, det är mångsidigt, enkelt att använda och mycket prisvärd också. Det är ett genomtänkt och noggrant utformat tema som skapas till nära perfektion. Jag vet att perfektion verkar vara överskattad men de 25 000 kunder som är mycket nöjda med detta tema kan intyga detta. Det är ganska tydligt att Swift Ideas har skapat ett mästerverk och kan ge vad nybörjare och avancerade webbutvecklare förväntar sig av ett premium WordPress-tema. Det kan finnas tusentals teman där ute, men Atelier är på toppen av spelet och det är inget stopp för dess fortsatta ökade popularitet. Det är verkligen ett fantastiskt exempel på premium WordPress-tema som inte bara fungerar perfekt för e-handelswebbplatser utan också för någon annan typ av webbplats. Så om jag var du, skulle jag definitivt överväga att köpa Atelier Creative Multi-Purpose eCommerce Theme idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me