A2Hosting granskning

A2 Hosting har levererat högdrivna hosting i mer än 15 år. Oavsett om du är en expert inom webbutveckling eller om du aldrig har försökt bygga en webbplats kan företaget tillhandahålla en rad webbhotellösningar som är lätta att använda och skräddarsydda för att tillgodose dina olika webbhotellbehov.


A2Hosting-logotyp
UPTIME
975
FART
965
STÖD
970
PRIS
988
FUNKTIONER
965
GRÖN
945
INNOVATIVT
960

Medan de flesta värdföretag erbjuder standard 24/7 kundsupport och löfte om snabba och effektiva servrar, tar A2 Hosting det ett hack högre genom att introducera tre funktioner som är unika endast för deras företag:

Server spola tillbaka – Server Rewind-funktionen är som din vanliga ”Ångra” -knapp, men istället för att bara ångra ändringar i en text eller bild sparar den ditt konto för att hjälpa dig återställa alla filer, databaser eller användarkonton som du eventuellt har tagit bort. Detta görs möjligt eftersom funktionen tar regelbundna ögonblicksbilder av dina filer som säkerhetskopiering. Det är gratis att använda och kan nås snabbt via kontrollpanelen.

CloudFlare – Laddningstid är avgörande för att en webbplats ska lyckas. Ju snabbare en sida laddas, desto snabbare sprids informationen till dina besökare och lämnar dem engagerade hela tiden. Det är här CloudFlare kommer in. Detta CDN har utformats för att ladda ditt webbinnehåll 200x snabbare jämfört med andra CDN på marknaden. Det är också känt att lagra och ladda cachat innehåll snabbt så att du är säker på att din webbplats kommer att visa allt ditt innehåll på en gång.

HackScan – Du kan aldrig gå fel med att ha extra säkerhet i din värd. Bortsett från det vanliga säkerhetssystemet som medföljer din webbhotell, innehåller A2-värden också HackScan-funktionen. Genom att fungera som en brandvägg kan den förhindra oönskade attacker mot din webbplats även innan de inträffar vilket ger dig extra säkerhet och sinnesfrid.

A2Hostings värdplaner

A2 Hosting erbjuder ett brett urval av högdrivna webbhotellplaner utformade för specifika behov. Om du bara vill vara värd för en personlig webbplats eller vill etablera företagets webbplats har A2 Hosting en motsvarande plan som ger dig det du behöver för att hjälpa dig att uppnå det målet.

Delad värd

Perfekt för dig som vill etablera sin egen webbdomän. Shared Hosting-planen är optimerad för WordPress, Joomla eller Drupal. Den använder A2 Hosting’s Turbo-servrar som tillåter dina webbplatssidor att ladda tjugo gånger snabbare än din genomsnittliga värdleverantör.

Shared Hosting-planen ger kunderna tre typer av webbhotellalternativ:

 • Lite – Lite-lösningen är för kunder som vill etablera en enda webbplats. På 3,15 pund per månad kan kunderna vara värd för en webbplats med fem databaser. Det erbjuder också obegränsad lagring och filöverföring, en gratis SSD-hastighetsökning och en återbetalningsgaranti som kan krävas när som helst under prenumerationsperioden.
 • Snabb – Med £ 3,94 per månad ger Swift-alternativet kunder ett bra värde för sina pengar genom att låta dem skapa obegränsade webbplatser med stöd av obegränsade databaser, lagring och överföring. Det kommer också med en gratis SSD-hastighetsökning och en pengar-tillbaka-garanti som kan utnyttjas när som helst.
 • Turbo – Med tanke på de fasta bland alla Shared Hosting-lösningar ger Turbo-värdalternativet obegränsade funktioner men med en extra fördel – A2 Hosting’s Turbo-server vilket gör det snabbare och mer effektivt. Med Turbo-alternativet kan du ställa in obegränsade webbplatser med obegränsade databaser, överföringar och lagring. Den har också en gratis SSD-boost, en pengar-tillbaka-garanti och A2 Site Accelerator för ökad hastighet. Det kostar dig 7,49 £.

VPS Hosting

För dig som letar efter optimal hastighet och säkerhet är A2 Hosting VPS-plan för dig. Denna plan är utformad för att vara utvecklarvänlig och ger dig möjligheter att anpassa din webbplats totala funktionalitet vid installationen.

VPS-planen ger kraftfulla alternativ med träd, var och en med sina unika fördelar:

 • opåverkad – Från och med endast 4,03 £ per månad tillåter alternativet Ostyrd full anpassning så att du kan skapa och konfigurera din webbplats från grunden. Alternativet ger Root Access till din systemadministratör tillsammans med alternativet att köra din webbplats på ett Linux OS. Det levereras också med en 20 GB lagring, 2 TB överföringskapacitet och 512 MB RAM.
 • Managed – Det hanterade alternativet låter A2 Hosting’s supportteam hantera din webbplats åt dig redan från början. Till £ 26,56 per månad ger alternativet fullständig Hostguard-hantering som övervakar din webbplats för eventuella värdproblem. Det hanterade alternativet kommer också med en gratis kontrollpanel, 75 GB lagring, en filöverföringskapacitet på 2 TB och 4 GB RAM också GRATIS SSL och SSD.
 • Core VPS – Samma som maneged, men med Root Access.

Dedikerad värd

Den dedikerade planen är utformad för att tillgodose de mest intensiva affärsbehoven. Det ger dig möjlighet att konfigurera dina webbresurser, ge fullständig isolering och låter dig välja webbplatsens hanteringsnivå.

Den dedikerade värdplanen har fyra alternativ:

 • Semi-dedikerad server – Med £ 7,49 per månad ger Semi Dedicated-planen kunder mer kontroll och isolering än dina vanliga delade värdplaner. Den levereras med en gratis kontrollpanel och erbjuder komplett Hostguard-hanteringsstöd för att säkerställa att din webbplats fungerar smidigt. Alternativet ger också 75 GB lagringsutrymme, 2 TB filöverföringskapacitet och 4 GB RAM.
 • O hanterad Flex Server – För de som vill ha sina utvecklare att sätta upp sin webbplats ger Unmanaged Flex Server fullständig webbplats- och värdanpassning. Alternativet ger en root-åtkomst och möjligheten att välja det Linux-operativsystem du vill använda. Det kommer också med 2×500 GB lagring, 10 TB överföringskapacitet och 8 GB RAM. Det kostar dig £ 80,17.
 • Hanterad Flex Server – Med £ 113,58 per månad ger alternativet Managed Flex Server fullt Hostguard-stöd och eliminerar besväret med att hantera din webbplats och dess webbhotell på egen hand. Bortsett från full hanterbarhet kommer alternativet med en egen cPanel-kontrollpanel, 2×500 GB lagring, 10 TB överföringskapacitet och 8 GB RAM.
 • Core Flex Server – Samma som Managed Flex Server, men med root-åtkomst. Priset är £ 113,58 per månad.

Varför vi rankade A2Hosting som nummer 2

Alla A2Hosting-planer levereras med en cPanel-kontrollpanel och gratis SSL & SSD.

Kontrollpanelen för A2 Hosting

Enkelt och enkelt att använda – det är vad du kan förvänta dig av A2 Hosting’s Kontrollpanel. Kontrollpanelen visar bara A2 Hosting-logotypen på en grön bakgrund och ger ett enkelt utseende som visar alla verktyg och du kan använda och applikationer du kan köra.

I en överblick ger kontrollpanelen dig marknadsförings- och marknadsföringsverktyg som MailChimp, Constant Contact och Free Bing / Yahoo-krediter. Det ger dig också tillgång till applikationer som du kan integrera på din webbplats som WordPress, Drupal, Pivik och Elgg.

Slutligen ger det dig en mängd olika SEO- och marknadsföringsverktyg som kan hjälpa dig att optimera din webbplats och dess innehåll när den har gått live.

BESÖK A2Hosting-logotyp OCH FÅ VÅR 50% RABATT

Teknisk

 • 99,9% drifttidsgaranti
 • SSD-enheter för alla planer
 • Perfekt för grundläggande webbplatser, bloggar och e-posthotell
 • Flera serverplatser
 • Mycket snabb värdhastighet
 • cPanel och SSH Access
 • A2Hosting använder egna webbservrar

 • Har inte datacenter i Storbritannien

Stöd

 • 24/7 Teknisk support
 • Support för livechatt
 • Guider och vanliga frågor
 • 24/7 Support Line
 • E-poststöd med 24-timmars svarfönster
 • Biljettstöd

 • Vi hittade inga

Prissättning

 • Mycket billigt för tillhandahållna tjänster
 • Flexibla planer

 • Servermigrationsavgifter
 • Fluktuerande priser
 • Turbo-server är endast tillgänglig för Turbo-användare

Slutsats

Speed ​​är A2 Hosting högsta prioritet och för att säkerställa att dess kunder får njuta av detta har företaget inrättat en mängd olika hårdvaru- och mjukvarufunktioner för att öka deras hostinghastighet. Dess delade värdplaner körs på en blandning av 10 GB-nätverk, 12-kärnarserver, 64 GB RAM och ingår i CloudFlare CDN-stöd, vilket ger dem god hastighet att bearbeta information. Turbo-plananvändare å andra sidan ges också tillgång till Railgun Optimizer-funktionen som låter deras webbsidor ladda 140% snabbare.

Spridd över Michigan, Amsterdam och Singapore, behöver du inte oroa dig för att publiken i dessa regioner får långsam laddningstid när de besöker din webbplats. Genom att sprida sina servrar ser A2 Hosting till att deras webbhotell laddas snabbare och sprider information snabbare.

Tack vare sina pålitliga och stabila servrar kan A2 Hosting tillhandahålla maximalt 99,9% drifttid för att säkerställa att deras webbhotell förblir i drift hela tiden. Inställningar av drifttider är ganska sällsynta och om det inträffar kommer A2 Hosting’s 24/7 supportteam att vara redo att få din webbplats igång på nolltid.

A2 Hosting är känt för sin Turbo Server-funktion som ger kunder en nedladdningstid som är tjugo gånger snabbare än vanliga värdservrar. Problemet här är att det bara finns med Turbo-planer. Eftersom de flesta av dessa är högklassiga planer, kommer grundläggande och medelhöga värdplanägare inte att kunna utnyttja detta, vilket får dem att missa en förbättring av serverhastigheten.

Du kan också kontrollera de andra bästa webbhotellföretagen i Storbritannien här.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me