6 kraftfulla gratisverktyg för att analysera en värdtjänst

Det finns tusentals webbhotellleverantörer i Storbritannien. Innan du väljer den som bäst passar dina behov kan du läsa vår artikel om faktorer du bör tänka på innan du köper en webbhotell och använder dessa gratisverktyg för att utvärdera deras statistik. Se till att du Bokmarkera den här sidan så att du kan komma tillbaka när du behöver testa något om din webbhotell eller jämföra webbhotell. Här är verktygen vi använder i våra topp 10 recensioner:


1. Kontrollera flera värdparametrar med Hosting Checker verktyg

hostingchecker2Med HostingChecker.com Du kan analysera flera viktiga saker om en webbhotell. Skriv bara in webbadressen till själva webbhotell eller en webbplats som du vet att de tillhandahåller service för och klicka på parametrarna. Så enkelt som det.

Du kan använda detta snabba och kostnadsfria verktyg för att ta reda på hur snabbt Server svar är att få värdinfo som plats (viktigt för SEO och snabb leverans av innehåll), ISP och IP-intervall. En av de viktigaste faktorerna som sökmotorer använder för att rangordna en domän är domänens ålder. Använd detta domänåldersverktyg för att hitta ålder för alla domäner, du kan också kontrollera domänens whois.

Gratis SEO-checker på webben för webbplatsen denna SEO-analysator kontrollerar din URL och genererar sökmotoroptimering testrapport, poäng på webbplatsen.

2. Analysera sidhastighetstest och laddningstid med Pingdom

pingdom-verktygDu kan använda Pingdom-verktyg att analysera hur din sida presterar på många olika sätt. Om du vill kontrollera webbhotellens prestanda skriver du domännamnet på servern du undersöker och klickar på Testa nu. När resultaten är klara kommer den att visa servern den testar utifrån, den genomsnittliga prestandaklass, förfrågningar, tid och nedladdningshastighet.

Det viktigaste är att den viktigaste faktorn är den första raden. När du håller på musen kan du se hur lång tid det tar i MS att ansluta, hitta DNS och så vidare. Dessa statistik är viktiga när du har en lista över webbhotell att jämföra och analysera.

Mer användbar information här kan ge dig fliken Sidanalys. Det visar mycket information om hur snabbt varje domän laddas, vad den laddade från varje domän, filerna och så vidare, så att du kan se vad som behöver optimeras.

3. Hitta eventuella värd- och serverrelaterade problem med MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-verktygDet här verktyget fungerar på autopilot. Gå bara till SuperTool och skriv in domänen du vill analysera och klicka på MX Lookup-knappen. Då ser du en grön knapp som säger Hitta problem. Klicka på det och verktyget kommer att analysera många faktorer relaterade till din värd – Blacklist, Mailserver, WebServer, DNS och andra relaterade problem.

Om det finns ett fel eller en varning kan du klicka på mer information och se vad det handlar om och du kan kontakta din webbhotell för att fixa det eller om du funderar på att köpa hosting från dem, skicka e-post till supporten och fråga dem om dessa frågor.

4. Gratis stresstest för din värd från Lastbelastning

mxtoolbox-verktygDe Lastbelastning stresstestare är ett ganska sött verktyg. Det är gratis och kräver inte ens registrering. Gå bara till sidan och lägg in domänen. Det startar testet och visar dig vad som kommer att hända med lastningstiderna på din sida eller den du undersöker om det finns flera användare på sidan. Testet går till 150.

På så sätt kan du uppskatta vad som kommer att hända med användarupplevelsen om du har ett ökat besökare på grund av att lägga till kampanj eller en viral post. Eller när din blogg eller webbplats blir mycket populär. Det är en av de viktiga faktorerna som du behöver testa om du planerar att göra något allvarligt på internet.

5. Uptime monitor från Monitor.us

MonitorUs-verktygDetta är ett mycket praktiskt verktyg. Det är gratis för drifttidsmonitorn. Du måste registrera dig hos dem med ett gratis konto och sedan logga in och lägga till den domän du vill övervaka. Du behöver inte köpa något annat från dem. Det finns länken till monitor.us verktyg.

Varför är det här verktyget användbart? Många av värdgivarna annonserar att de tillhandahåller 99,9% drifttid och ditt innehåll är nästan alltid online, de ger också ett pengarna tillbaka alternativ om de inte levererar det. Men de flesta vet inte det eftersom de inte övervakar sina webbplatser på något sätt. Gå och få ett gratis konto på monitor.us och hålla koll på serverns drifttid.

6. Allt i en serverinfo kontrollera med Mega Check

mega-check-verktygMega Check är ett allt i ett verktyg som är mycket snabbt med ett enkelt rakt framgränssnitt.

Det har tre huvudkategorier – Domänverktyg, IP-verktyg och nätverksverktyg. Skriv bara webbadressen i domänverktygen och nätverket så visas informationen. WhoIs-sökningen är mycket detaljerad.

För IP-verktygen behöver du IP-adressen för domänen eller servern du behöver kontrollera, du kan använda http://www.ipchecking.com/ för detta. Gå in i domänen, tryck på pilen så visar du IP-adressen. Använd sedan den i Mega Check för att leta efter skräppost, IP-information eller spårväg.

Vi använder dessa verktyg för att kontrollera webbhotellföretagen som vi listar på vår webbplats, så om du vill spara tid kan du kolla vår sida med de bästa UK-webbhotellrecensionerna och bara välja en tjänsteleverantör som passar bäst dina behov. Om du har ett förslag om ett verktyg som du tycker är användbart och passar bra på vår lista, föreslå det i kommentarerna eller på vår Google + profil.

Och ett bonusverktyg från Google – PageSpeed ​​Insights

Skriv in din url och Google kommer att analysera sidhastigheten och UX för sidan. När resultaten är klar, kontrollera serverns svarstid. Om det är över 200mx, kolla den här artikeln från Google om hur du gör det förbättra serverns svarstid och överväga att köpa en planhotellplan med mer resurser eller flytta till en annan värd.

Nu kan du använda dessa verktyg för att analysera webbhotellföretag från vår bästa lista över webbhotell med webbhotell och hitta den webbhotell som passar dina behov bäst.

En av de viktigaste faktorerna som sökmotorer använder för att rangordna en domän är domänens ålder. Använd detta domänåldersverktyg för att hitta ålder för alla domäner, du kan också kontrollera domänens whois.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map