2016: s topp 10 premium-e-handels-teman för WordPress

Numera flyttar fler och fler företagare till eller lägger till onlinebutiker, där de kan utnyttja en ännu större publik och leta efter innovativa sätt att marknadsföra och sälja sina produkter och / eller tjänster på webben. eCommerce är en av de snabbast växande branscherna på World Wide Web och det verkar inte visa några tecken på att bromsa ner. Faktum är att fler människor utnyttjar denna möjlighet och fortsätter att hitta bra sätt att nå en bredare kundbas!


Småföretagare kommer definitivt att dra nytta av att ha sin egen e-handelswebbplats. Vissa av dem har kanske inte infrastrukturen för att stödja växande webbplatser lika mycket som deras stora namnkonkurrenter eller kanske inte har budgeten för att anställa professionella utvecklare, men med en eCommerce-webbplats kan de tävla direkt och kommer till och med att ha chansen att sticker ut från tävlingen. En e-handelswebbplats kan göra underverk som ingen fysisk butik någonsin kan göra! Detta gäller särskilt om din webbplats är byggd på det kraftfullaste innehållshanteringssystemet, WordPress.

WordPress är det bästa valet för dig som vill bygga en kraftfull webbplats för ditt företag, eftersom det har ett antal teman som är designade med e-handel i åtanke. Om du ser allvar med att göra ett namn för dig och ditt företag på nätet, kan du inte gå fel med ett vackert utformat, funktionspaket premium WordPress-tema. Följande är de mest sålda och högst rankade e-handels WordPress-teman på ThemeForest, allt från enkla e-handels teman till multifunktionsmallar. Du är säker på att hitta den som tillgodoser dina marknadsföringsbehov online i den här listan så utan vidare, här är 2016: s topp 10 premium e-handelsteman för WordPress!

WooPress – Responsive eCommerce WordPress Theme

WooPress – Responsive eCommerce WordPress Theme är ett premiumtema skapat och designat av en känd grupp av WordPress-temautvecklare och designers., 8Theme. Det är en av de senaste bästsäljarna på ThemeForest, under kategorin e-handel. Temat kommer med många coola layoutalternativ och en avancerad panel för alternativalternativ där du kan anpassa utseendet och känslan av temat enligt dina behov och önskemål. Det är en elegant och modern lösning för alla som vill marknadsföra och sälja produkter online.

WooPress är helt lyhörd och näthinneklar, med en vacker och anpassningsbar design som gör att en webbplats fungerar sömlöst på alla typer av enheter, från datorer till smartphones. Detta tema är också extremt lätt att anpassa och är optimerat för sökningar för att hjälpa ditt företag att rankas snabbt i olika sökmotorer som Google. Temat är designat med minimalism i åtanke och belyser dina varor så att kunder enkelt kan välja mellan och köpa produkter från dig. Temat uppdateras regelbundet, tillsammans med de senaste WordPress e-handelstrenderna, så förväntar dig att alltid vara ett steg före tävlingen. Temat levereras till och med fyllda med premium-plugins som Revolution Slider och Page Builder, samt 8Temes väldigt egna kortkoder och widgets för out-the-box-funktionalitet. Läs hela recensionen här.

ShopKeeper – lyhörd WordPress-tema

När du startar ett webbprojekt med en fantastisk produkt kommer du säkert att skapa fantastiska saker! Utvecklad av toppklassigt WordPress-temautvecklare, Bli bowtied, ShopKeeper – Responsive WordPress Theme är den perfekta lösningen för dig som vill bygga en helt lyhörd eCommerce-webbplats med pixel perfekt design och omfattande funktionalitet.

Butiksinnehavare är ett bra exempel på ett WordPress-tema som är noggrant byggt för att tillgodose de kräsna behoven hos WordPress-utvecklare och webbplatsägare som vill sätta ihop en kraftfull webbplats för sina kunder. Temat har allt du kan behöva för att starta ett nytt webbprojekt. Det är inte bara ett enkelt eCommerce-tema – det är ett multifunktionellt tema som låter dig bygga ett brett utbud av webbplatser, från en onlinebutik till en portföljsida. Trots sin enkelhet har den en djärv design som är säker på att wow dina besökare. Enbart hemsidan har en skjutreglage i helskärm på hela skärmen, tack vare premium-reglaget Plug Slider som kommer packat gratis med temat. Om det här är för mycket för dig, oroar dig inte eftersom du enkelt kan ändra det eftersom butiksinnehavaren innehåller 10 olika layouter på hemsidan, plus en förgjord sida som kommer snart! Det finns dussintals fler layouter för butiksidor, produktdemos, bloggar och många fler. Temat har också ett brett utbud av sidstilar och helt anpassningsbara designalternativ så att du inte har några problem med att få en fullt fungerande webbplats igång på bara några minuter.

Bäst av allt är att butiksinnehavaren är fullt kompatibel med WooCommerce eCommerce-plugin, liksom WPML-plugin, vilket gör den översättningsklar. Det är väldigt lätt att navigera och det är också fullt lyhört! Det är ett väldokumenterat tema som kommer med livstidsstöd från temautvecklarna samt regelbundna uppdateringar. Det är det ideala temat för både butiksägare och utvecklare! Läs hela recensionen här.

Aurum – Minimalistisk shoppingtema

Aurum – Minimalist Shopping Theme är ett enkelt men ändå kraftfullt WooCommerce-integrerat premiumtema av laborator, en duo av extremt begåvade WordPress-temautvecklare. Temat är byggt för att ge användare och deras kunder en smidig shoppingupplevelse online som kan användas för alla typer av e-handelswebbplatser, från butiker och bokhandlare, till tekniska butiker och barnbutiker. Det är ett omsorgsfullt utformat, flexibelt premium eCommerce-tema som är utformat för att hjälpa dig bygga en ultra-snabb webbplats.

Aurum är ett utmärkt val för dig som har produkter att visa upp online. Även om det har gott om blogglayouter lyser temat definitivt i sin eCommerce-centrerade design. Med det kan du effektivt visa upp dina produkter på hemsidan med användning av innehållsblock. Möjligheterna är oändliga, från att visa upp dina mest populära artiklar, till att visa vad som finns på försäljning och vad som är högst rankat. Aurum kommer laddad med demonstrationer, sidstilar och sidlayouter som du säkert kommer att bli bortskämd med när du anpassar utseendet på din webbplats. Med det integrerade Visual Composer-plugin har du tillgång till massor av användbara kortkoder och andra avancerade anpassningsalternativ.

Aurum har en helt responsiv och retina-klar design, med stöd för flera populära reglage-plugins. Det fungerar också perfekt med populära sociala medieplattformar och är kompatibelt med WPML-plugin. Det bästa av allt är att den är helt integrerad med den populära WooCommerce eCommerce-plugin! Nu är det lättare än någonsin att marknadsföra och sälja dina produkter till en global publik. Temat har en ren, ljus och minimalistisk look som belyser dina erbjudanden effektivt. Parallaxeffekterna lägger till lite pizzazz till det som redan är ett fantastiskt vackert WordPress-tema. Läs hela recensionen här.

North | E-handelstema

North | E-handelstema är ett bästsäljande premium WordPress-tema skapat av ett litet men kraftfullt team av temautvecklare som heter FuelThemes. Temat fokuserar på att ge en vacker kundupplevelse. Det har en förenklad, minimalistisk design med bra användning av vitt utrymme. Det hälsar webbplatsbesökare med en hemsida-reglage på hemsidan, ovanpå smakfullt utformade parallaxeffekter som passar perfekt med resten av elementen och arbetar för att skapa ett elegant totalt utseende.

Temat blir ännu kraftfullare eftersom det är integrerat med WooCommerce-plugin, inklusive flera andra verktyg som maximerar vad det kan göra, som PDF-faktura, tabellfrekvensfrakt, dynamisk prissättning och rabatter och produktfilter. Inkluderat i paketet är Visual Composer-plugin, så att du enkelt kan anpassa webbplatsens utseende och känsla. Och med WPML-plugin kan du enkelt sälja dina produkter till alla kunder i världen. Det stämmer, det är flerspråkigt redo!

North är ett riktigt bra tema att arbeta med, särskilt om du vill visa upp massor av produkter online. Det är 100% lyhört och mycket enkelt att använda och anpassa. Du kan till och med installera demot med bara ett enda klick! Läs hela recensionen här.

Royal – WordPress-tema med flera ändamål

Royal – Multi-purpose WordPress Theme är ett annat bra erbjudande från 8Theme. Det är ett rent, professionellt och användarvänligt premium-e-handels-tema som låter dig bygga din drömwebbplats med bara några tweaks här och där. Det har en elegant touch med många funktioner och alternativ som gör att du kan skapa nästan alla typer av webbplatser, från en enkel personlig blogg till en fullständig företagssida.

Med Royal hittar du alla verktyg du kan förvänta dig av ett förstklassigt premiumtema, inklusive Revolution Slideshow, Mega Menu, Page Builder, samt 8Temes kortkoder och widgetar som du kan använda ur rutan. Alla element är anpassade och redo att ta din WordPress-upplevelse till nästa nivå. Dessutom har den en helt lyhörd layout, med alla sidor som fungerar perfekt på alla moderna enheter, från stora datorer till smartphones och surfplattor. Med deras installationsfunktion och provinnehåll kan du enkelt bygga en fullblåst e-handelswebbplats på så snabbt som 10 minuter! Läs hela recensionen här.

Oxygen – WooCommerce WordPress Theme

Oxygen – WooCommerce WordPress Theme är ett annat tema från laborator som förtjänar en plats i våra topp 10 premium e-handels teman för WordPress. Den är helt integrerad med WooCommerce och är uteslutande byggd för onlinebutiker. Temat har många funktioner och alternativ som gör att du kan anpassa sitt utseende och känsla via panelen för avancerade temalternativ.

Oxygen låter dig välja mellan fyra olika sidstilar, obegränsade teckensnitt och färgscheman; och till och med konfigurera butiks- och blogginställningar. Skapa en unik sidlayout med hjälp av Visual Composer-plugin, som är tillgängligt gratis med det här temat. Dessutom får du även Revolution Slider gratis, så att du kan skapa uppmärksamhetsrika bildspel för att visa upp dina bästa produkter. Läs hela recensionen här.

Venedor – WordPress + WooCommerce Theme

The Venedor – WordPress + WooCommerce Theme är ett premium eCommerce-tema utvecklat och designat av SmartWave-teman, ett populärt webbföretag som specialiserat sig på att skapa bästsäljande WordPress- och Magento-teman. Det är ett helt lyhört och retina-klart tema som är lätt att använda och anpassa. Temat är en toppsäljare i ThemeForest och är ett idealiskt val för bloggar, företag, e-handel och portföljsidor. Många utvecklare använder också detta tema som utgångspunkt för olika anpassade webbprojekt.

Venedor levereras packad med en kraftfull adminpanel som gör att du kan bygga en helt funktionell e-handelswebbplats även utan att beröra en enda kodrader. Med 14 layouter och 6 färgskal kan du snabbt anpassa tematets utseende efter dina önskemål. Dessutom är det packat med premium-plugins som gör att du ytterligare kan utöka din webbplats funktionalitet, inklusive WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider och Visual Composer. Det är över 100 $ besparingar! Prata om ett premiumtema som packar ett slag! Läs hela recensionen här.

Mr. Tailor – Responsive WooCommerce Theme

Mr. Tailor – Responsive WooCommerce Theme är ett annat fantastiskt premiumtema av Bli bowtied. Som förväntat av en topputvecklad temautvecklare gör Mr Tailor inte besviken med sin fullt responsiva, designdrivna strategi som hjälper användare att berätta en fantastisk historia och sälja produkter online vackert och effektivt.

Tailor är byggt med onlinebutiker i åtanke och har en kraftfull panel med alternativ för temaalternativ med en Visual Page Builder som gör att du enkelt kan anpassa tematets utseende. Den är full av massor av förlagd demoinnehåll, inklusive Startup, Bred / Boxed Style, Lookbook, Parallax, Indie och många fler. Den har också massor av rubrikstilar, hundratals Google Web-typsnitt, underordnade teman, Adobe TypeKit-integration och är också översättningsklar. Det innehåller också premium-plugins som Revolution Slider och Visual Composer-plugins, vilket gör att du kan spara cirka 50 dollar. Så om du planerar att skapa en onlinebutik som gör att du sticker ut från mängden kan du aldrig gå fel med Mr. Tailor. Läs hela recensionen här.

GoodStore – WooCommerce Theme

GoodStore – WooCommerce Theme är utan tvekan ett av de bästa premium WordPress eCommerce-teman som någonsin träffat marknaden. Med bara en kort inblick på förhandsgranskningsbilderna kommer du omedelbart att bli imponerad av deras förutbestämda hemsida-layouter och andra coola funktioner. Utvecklad av professionell WordPress-studio, JawTemplates, GoodStore är ett funktionspaket WordPress-tema som kommer med 22 olika skinn och demos, komplett med demoinnehåll. Det översätts också till sju språk, med fler kommer verkligen snart. Temat uppdateras regelbundet för att fungera sömlöst på alla populära webbläsare och enheter, liksom de senaste WordPress-uppdateringarna.

GoodStore är SEO och mobilvänligt, vilket innebär att du enkelt kan skapa en kraftfull onlinebutik som lätt kan nås oavsett vilken enhet dina kunder och besökare använder. Det har en platt, modern och retina-klar design, med obegränsade färger, skinn och layoutalternativ. Packat med temat är också drag-and-drop-sidbyggaren, RevoComposer, som är en kraftfull layouthanterare som låter dig anpassa och konfigurera nästan alla aspekter av temat. GoodStore är optimerad för detaljhandelsprodukter, kundrecensioner och produktbetyg. Med sin moderna och flexibla design kan du använda GoodStore för att visa upp alla typer av varor, inklusive kläder, elektronik, böcker, leksaker, smycken, accessoarer, hälsoprodukter, husdjurstillbehör och många fler. Läs hela recensionen här.

Blaszok eCommerce Theme

Blaszok eCommerce Theme är utvecklat av Massive Pixel Creation (MPC) och är ett bästsäljande WordPress-tema som inte bara är vackert utan också lätt att använda och helt anpassningsbart. Från enbart förhandsgranskningsbilder kan du se att detta tema är utformat för att passa nästan alla typer av webbplatser.

Blaszok är ett lyhört och retina-klart tema som ser bra ut på alla upplösningar och på alla moderna enheter. Det stöder också WooCommerce, vilket innebär att du enkelt kan bygga en kraftfull eCommerce-webbplats med en smidig shoppingupplevelse. Temat låter dig också spara över 100 $ eftersom det redan är packat med premium-plugins som Visual Composer och Revolution Slider-plugins. Temautvecklarna har också kastat in många användbara anpassade kortkoder och tillägg i paketet. Blaszok är också WPML-klar, vilket innebär att du enkelt kan använda detta fantastiska flerspråkiga plugin och översätta din webbplats till vilket språk du vill så att du kan tillgodose en internationell kundbas.

Blaszok är väldigt enkelt att installera och konfigurera, med komplett dokumentation och gratis support och uppdateringar så att du alltid är uppdaterad med de senaste trenderna för e-handel. Läs hela recensionen här.

Om du ser allvar med att ta ditt affärsföretag till nästa nivå är du definitivt i goda händer med dessa topp 10 premium WordPress-teman som är utvecklade specifikt för e-handelswebbplatser. Vi vet att det inte är lätt att leta efter det ideala temat som passar dina behov, och det finns definitivt många faktorer att tänka först innan du tar steget och köper ett premium WordPress-tema. Du kan dock vara säker på att teman som listas ovan noggrant handplockades av vårt team och utan tvekan är de bästa och högst rankade premium e-handels teman i ThemeForest. Dessa teman har genererat tusentals försäljningar med solida 5-stjärniga betyg från kunder som är mer än nöjda med vad de har att erbjuda. Låt antalet försäljningar tala för sig själva och låt dessa funktionspakade premiumtema hjälpa dig att bygga en fantastisk vacker och kraftfull e-handelswebbplats som säkert kommer att generera intäkter i det ögonblick du lanserar den online.

Om du vill skapa en väldesignad e-handelswebbplats utan besväret med att koda eller anställa en professionell, låt denna omfattande lista över 2016 topp 10 premium-e-handels-teman för WordPress leda dig i rätt riktning. Lycka till!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me