123-reg Hosting Review

123-reg är den största domänleverantören i Storbritannien med över 3 miljoner domännamn registrerade och värd för över 1,7 miljoner webbplatser.


Oavsett din verksamhet kan du få det online med 123-reg. De ger en vinnande kombination av mycket högkvalitativa, tekniskt avancerade men ändå kostnadseffektiva onlineprodukter som domännamnsregistrering, webbhotell och webbhotell för e-post för att hjälpa alla företag att börja sin resa online. Smarta, effektiva och användarvänliga onlineappar är nyckeln som gör det möjligt för alla, oavsett skicklighetsnivå, att låsa upp webben fullt ut.

De flesta webbhotelltjänster på marknaden i dessa dagar bländar ofta kunderna med sitt stora utbud av funktioner, innovativ teknik och vad som inte. Mycket få kan dock erbjuda det som de flesta letar efter i ett webbhotellföretag – alla rätt verktyg och support samlade i ett enkelt paket. Det här är vad 123 Reg kan leverera till sina kunder med sina webbhotellplaner.

123REG-logotyp
UPTIME
915
FART
780
STÖD
800
PRIS
945
FUNKTIONER
915
GRÖN
850
INNOVATIVT
860

Cloud Hosting

Molnbaserad webbhotell har gjort sitt sätt att bli en standard när det gäller webbhotell. Med möjligheten att få tillgång till och ladda upp filer på distans gör det det enklare för kunderna att uppdatera sin webbplats information vilket gör den till en kritisk del av alla webbhotelltjänster.

123 Reg erbjuder snabb och pålitlig molnbaserad webbhotell som säkerställer att din webbplats webbplats är igång 24/7. Dess hastighet ger snabb laddning av all webbplatsinformation tack vare dess säkra datacenter som körs på en 10 GB / s nätverksanslutning. Dess massiva lagring, å andra sidan, ger dig utrymme att starta butik och ger dig också möjligheten att få mer om du planerar att uppgradera till ett större webbutrymme.

123 Regs molnbaserade webbhotell låter dig komma åt din webbplats var som helst och när som helst. Det ger snabb laddningshastighet med sin 10 GB / s nätverksanslutning och ger dig också ett stort lagringsutrymme som ger dig flexibilitet att uppgradera om behov skulle uppstå.

Säkerhetsfunktioner

Online-sårbarheten är en av de många frågor som plågar webbplatsägare. Det är av den anledningen att säkerhetsfunktioner för webbhotell har blivit en av de många saker kunderna letar efter när de utnyttjar en webbhotellplan.

Vad gäller säkerhet erbjuder 123 Reg en mängd olika funktioner som kan skydda din webbplats. Företaget ger möjlighet att blockera IP-adresser och svartlista dem för att hindra dem från att komma åt din webbplats. Det finns också ett inbyggt antivirus för din e-post för att se till att nya e-postmeddelanden som kommer in är fria från virus.

123 Reg erbjuder också ett program som heter Site Scanner som kontrollerar din webbplats för eventuell skadlig infektion eller sårbarhet som kan användas för att utnyttja din webbplats. Site Scanner kan till och med övervaka ditt domän rykte, särskilt när det kommer till spam-blocking list.

123 Regs säkerhetsfunktioner hjälper dig att säkerställa att din webbplats är säker mot skadlig programvara eller andra onlineangrepp. Med ett brett utbud av säkerhetsverktyg till ditt förfogande, är du säker på att du är täckt från alla fronter.

Obegränsad bandbredd

Webbhotellföretag tenderar att begränsa bandbredden på din webbplats beroende på vilken plan du använder. Detta händer inte med 123 Reg.

123 Reg erbjuder obegränsad bandbredd över alla sina värdpaket från dess väsentliga Plan hela vägen till sin Premium Plan. Detta säkerställer att all information snabbt överförs till din webbplats, förbättrar din 123-kundupplevelse och minskar eventuella förseningar i laddningstiden.

Det bästa här är att oavsett hur stor din webbplats blir, behöver du inte betala något extrabelopp bara för ytterligare bandbredd.

Med obegränsad bandbredd som erbjuds i alla webbhotellpaket garanterar 123 Reg din webbplats effektivitet genom att dataöverföring till din webbplats görs på ett snabbt och säkert sätt minus tilläggskostnaden.

Ett klick på WordPress och App Hosting

WordPress har blivit ett populärt val bland webbplatsägare – särskilt bloggare – tack vare det rena och användarvänliga gränssnittet. Men det kan vara ganska svårt att ställa in det med din webbhotell, särskilt för dem som inte är skickliga med den här uppgiften.

123 Reg eliminerar detta krångel genom sin enklickad WordPress-värdfunktion som finns tillgänglig i deras Business och Unlimited-paket. Kompatibel med båda Linux och Windows, med denna funktion kan du installera WordPress med bara ett klick på en knapp så att du kan börja använda din blogg eller webbplats på en gång.

Andra appar som också kan integreras på detta sätt inkluderar bbPress Forum, Form to Email, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart Shopping Cart. För en fullständig lista över appar, kolla listan här: GRATIS programvara för din webbplats utan kodning nödvändig

123 Reg gör det enkelt för användare att integrera WordPress och andra kompatibla applikationer i deras webbhotell. One-Click-funktionen garanterar att kunder inte behöver hantera någon komplicerad installationsprocess.

Storbritanniens baserat stöd

Dessa dagar tenderar företag att lägga ut sitt kundsupportteam utomlands. Detta leder till kommunikationsproblem som gör det svårare för kunderna att få den hjälp de behöver.

123 Reg eliminerar denna fråga genom att ha ett team med U.K-baserad personal som kan tillhandahålla kundsupport per telefon, en livechatt som är tillgänglig måndagar till fredagar från 9 till 19 eller via e-post. Oavsett om det är en enkel förfrågan eller en komplex fråga som kräver lite felsökning, är du säker på att du får den snabba hjälp du behöver för att åtgärda det webbhotellproblem du hanterar.

123 Reg erbjuder kundsupport dygnet runt via telefon, chat eller e-post för att hantera alla dina problem oavsett hur stora eller små de är. Med hela supportteamet baserat i Storbritannien får du kundtjänst av hög kvalitet när du ringer.

Teknisk

 • Obegränsad bandbredd. Oavsett om du får den grundläggande väsentliga planen eller den avancerade Premium-planen, garanteras du obegränsad bandbredd under hela din vistelse med 123 Reg.
 • Hög användbarhet. Med sin kombination av snabb blixtid och en oändlig mängd bandbredd har kunderna inga problem med att komma åt och använda din webbplats.
 • En databas för varje plan. 123 Reg ser till att alla deras planer har en egen databas som ger dig möjlighet att installera och driva programvara som WordPress eller andra e-handels- och innehållsappar.
 • Begränsade e-postkonton. Medan varje plan av 123 Reg ger kunder ett antal postlådor, är det bara dess Obegränsade och Premium-planer som erbjuder obegränsade konton. För de som använder sig av väsentliga och affärsplaner får du inte så mycket jämfört med andra webbhotellföretag.
 • Litet lagringsutrymme. Det första webbutrymmet som 123 Reg tilldelar dig är ganska litet jämfört med konkurrenterna. Den väsentliga planen erbjuder endast 10 GB webbutrymme medan affärs- och premiumplanerna bara innehåller 100 GB. Endast dess Obegränsade plan ger obegränsat utrymme att använda.

Stöd

 • U.K-baserad kundsupport. 123 Regs kundtjänst är baserat i Storbritannien så om du bor där är hjälp bara ett stenkast bort. Detta eliminerar alla kommunikationsproblem som du normalt stöter på när ett supportteam är baserat utomlands.
 • U.K-baserad kundsupport. Det är en fördel att ha sitt supportteam i Storbritannien, men det fungerar också mot 123 Reg, särskilt om deras kunder åker utomlands. Det är fortfarande möjligt att ringa dem, men att ringa långt avstånd bara för att få teknisk rådgivning kommer att kosta dem mer.
 • Live chat är inte tillgängligt 24 timmar. 123 Reg har bara ett fast schema för sin Live Chat-funktion. Till skillnad från andra livechattar som är tillgängliga dygnet runt, är deras livechatfunktion endast tillgänglig från måndagar till fredagar, 9:00 till 19:00, London tid.

Prissättning

 • Flexibla planer
 • Kan köpas varje månad
 • Kort pengar tillbaka-garanti. Till skillnad från andra webbhotelltjänster ger 123 Reg ett litet fönster med möjlighet att häva ditt kontrakt med dem. Om du bestämmer dig för att säga upp din plan måste du göra det inom 15 dagar för att få tillbaka dina pengar.

Inuti 123 Regs kontrollpanel

123 Regs kontrollpanel ger dig en mängd funktioner som hjälper dig att hantera din webbplats effektivt. Verktyg inkluderar domänhantering, e-handel, marknadsföring och säkerhet. Medan panelen innehåller viktiga verktyg för att komma igång, erbjuder den också andra användbara funktioner som du kan köpa.

Ett av de grundläggande verktygen på kontrollpanelen är File Manager-verktyget. Med File Manager-verktyget kan du redigera dina HTML-filer manuellt. Detta är praktiskt om du behöver göra några snabba ändringar på dina sidor i farten eller om du inte har någon webbskapande mjukvara till ditt förfogande.

En annan funktion som 123 Regs kontrollpanel erbjuder är webbplatsmallar. Även om de flesta mallar är grundläggande i design, om du inte vill skapa din layout, kommer dessa mallar att fungera för dig. Dessa mallar kan laddas ner och sedan laddas upp via FTP när du har redigerat dem. De kan också ändras med File Manager-verktyget.

Även om kontrollpanelen erbjuder manuell redigering och förformaterade mallar, är en av dess nackdelar bristen på webbhotellverktyg som finns tillgängliga på panelen. En annan oro var behovet av att använda knappen Hantera för att komma åt alla kontrollpanelens verktyg. Om du är ny här och du inte är medveten om detta känner du att panelen inte har några verktyg du kan använda.

Uppgraderade planer som 123 Regs affärsplan erbjuder ytterligare verktyg inklusive AWStats, ett webbplatsstatistikverktyg, en kontrollpanel för MySQL-databas, ett kommandoradsverktyg, JavaScript-generator, HTML och Perl-validerare och ett bildbibliotek.

123 Regs kontrollpanel erbjuder också ett annat verktyg som heter Instant Site tool. Instant Site-verktyget som ger dig hundratals webbplatsmallar baserat på vilken typ av webbplats du vill skapa. Mallar inkluderar en fotogallerimall, butikskatalogmall och blogg för att bara nämna några. Instant Site ger dig också möjlighet att lägga till widgetar och formulär till din webbplats. Verktygen erbjuder också två typer av uppgraderingar – det finns Instant Site Plus som kostar £ 2,99 per månad vilket ger dig en uppsättning av 10 mallar och Instant Site Pro som erbjuder 500 sidor till £ 4,99 per månad.

Ett sista verktyg som du kan integrera med 123 Regs kontrollpanel är Webbplatsbyggare. Även om det inte är ett webbhotellverktyg ger det dig medel att skapa webbplatser mer effektivt med det lättanvända drag-and-drop-gränssnittet. Du får också integrera sociala medielänkar, knappar, Google Maps och kundvagnar till din webbplats med det här verktyget. Priset för Webbplatsbyggarverktyget börjar på £ 3,99 varje månad.

Läs vår bästa lista över webbhotell för webbhotell för mer bra webbhotellösningar.

Relaterade saker

 • UK2.NET Hosting Review
 • Storm Internet Hosting Review
 • Webfusion Hosting Review
 • eUKhost Hosting Review
 • Justhost Hosting Review
 • iPage Hosting Review
 • Dataflame Hosting Review
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map