12 “Bästa” WordPress-plugins (gratis och betalt)


Bästa wordpress plugins


Med rätt paket med plugins integrerade i din backend, kan du dramatiskt (och omedelbart) förbättra din webbplats funktionalitet, estetik och effektivitet både för dig själv och dina tittare.

Men med det otaliga alternativ som är tillgängliga för den genomsnittliga webbansvarige kan utmaningen att hitta de bästa WordPress-pluginsna känna allt annat än omöjligt.

När allt kommer omkring krävs det bara en ojämn kodrad eller installation som har gått fel för att förvandla din tidigare vackra och eleganta webbplats till ett virvlad röra med nonsensisk kod, wonky teman och trasig funktionalitet.

Oroa dig inte.

Vi har gjort allt det tunga lyftet för dig, installerat och granskat otaliga WordPress-plugins för att bestämma en gång för alla vilka som är värda din tid och vilka inte.

Så här är vår lista över de 12 bästa WordPress-plugin-programmen för 2020 utan någon annan anledning.

1. Kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7

Om du behöver ett plugin som gör att du enkelt kan skapa och hantera flera kontaktformer, använd reCaptcha-verifiering och se till att alla skräppostbidrag filtreras ut med Askimet (mer om dem på en sekund), sedan Kontaktformulär 7 är det sista WordPress-plugin du någonsin behöver.

Detta enkla plugin låter dig hoppa över alla extra kodningar så att du snabbt kan skapa och publicera vackra kontaktformer som får dina användare att spränga din inkorg.

Med mer än 5 miljoner aktiva installationer, 1 100 5-stjärniga recensioner och det låga låga priset för helt gratis kan vi lova dig att du inte hittar ett bättre kontaktformulär-plugin var som helst på interwebs.

Få kontaktformulär 7 från WordPress.org

Lär dig hur du installerar och använder kontaktformulär 7 på din WordPress-webbplats (steg för steg)

2. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

När det gäller optimering av sökmotorer på sidan kan få plugins lysa ett ljus för effektiviteten och funktionaliteten för Yoast SEO.

Om du antar att du redan har utfört grundläggande sökordsundersökningar kommer Yoast-plugin-guiden att leda dig steg för steg genom att optimera ditt nya innehåll för sökmotorerna..

Från tätheten för ditt målsökord till optimering av din titel och h2-taggar, till grundläggande läsbarhet och metadata, gör Yoast SEO sökmotoroptimering på sidan så lätt att en grottman kan göra det.

Du kan ladda ner gratisversionen här eller Klicka här om du vill veta mer om Yoast premium-plugin.

3. Akismet Anti-Spam

Askimet anti-spam-plugin

Akismet Anti-Spam är det enda plugin som du behöver för att hålla spammarna i avstånd och upprätthålla den långsiktiga integriteten på din webbplats.

Pluginet granskar och filtrerar varje kommentar som delas på din webbplats, och ger en statushistorik för var och en så att du kan avgöra vilka kommentarer som hittades spammy av Askimet eller moderatoren.

Du kan också se antalet godkända kommentarer för varje användare, titta på webbadresserna i kommentarorganet och ta bort alla mindre användbara länkar du kan hitta.

Den bästa delen? Askimet är gratis att ladda ner och används för alla personliga webbplatser och premiumversionen kostar pengar på dollarn, så att du kan hålla din webbplats vacker och skräppostfri oavsett din budget.

Hämta Akismet från Akismet.com

4. WooCommerce

Woocommerce-plugin

För dig som valde att ta en lite mindre konventionell väg med dina eCommerce-äventyr (a.k.a. inte med Shopify) är WooCommerce den allt-i-ett-open source eCommerce-plattformen för WordPress-webbansvariga.

Med en mängd funktioner, tillägg och anpassningar inbyggd i plattformen gör WooCommerce att sälja på din WordPress-webbplats enklare än någonsin tidigare.

Från deras överflöd av teman (som alla kommer med obegränsad anpassning) till förmågan att sälja fysiska, digitala och anslutna produkter, till de otaliga konverteringsoptimeringsverktygen, kommer du att vara hårt pressad för att hitta ett enda plugin som kan matcha WooCommerce vad gäller användbarhet eller pris (bara $ 12,95 / månad för deras mest avancerade paket).

Skaffa WooCommerce från WooCommerce.com

Lär dig hur du installerar och använder WooCommerce WordPress-plugin (steg för steg)

5. TinyMCE Advanced

tinymce avancerat plugin

Om du någonsin ville spåra trafikinformationen i realtid på din webbplats utan att logga in och navigera till Google Analytics-webbplatsen, är Google Analytics Dashboard för WP det plugin du har sökt efter.

Detta enkla plugin som är gratis att använda låter dig lägga till, ta bort och ordna om knapparna som visas i verktygsfältet Visual Editor, vilket ger dig möjlighet att konfigurera upp till fyra rader med knappar som innehåller (men säkert inte är begränsade till) teckensnitt storlekar, typsnitt, text- / bakgrundsfärger, tabeller och mycket mer.

Med ett klick på en knapp låter TinyMCE dig dramatiskt effektivisera och förenkla din backend WordPress-upplevelse, vilket innebär att du kan fokusera på det du gör bäst och lämna alla “knappsökningar” bakom dig.

Få TinyMCE Advanced från WordPress.org

6. WordFence Security

wordfence säkerhet wp plugin

Med spridningen av cyberattacker och webbplatshack 2018 är webbplatsens säkerhet viktigare än någonsin tidigare.

Erbjuder både gratis och betald version WordFence Security ger dig tillgång till ett överflöd av verktyg inklusive:

 • Verifiering och reparation av kärnfilens integritetsfil.
 • Malware-, virus- och bakdörrskanning.
 • En brandvägg som innehåller hastighetsbegränsning, blockering av falska Google-sökrobotar, IP-vitlistning och IP-blockering.
 • Trafik i realtid som inkluderar Google Crawlers, RSS-flödesläsare och alla andra crawlers och bots. (Google Analytics inkluderar inte dessa data.)
 • E-postvarningar om varningar och kritiska problem.
 • Skydd mot hackkraft.
 • Och mycket mer.

Om du är orolig för säkerheten och integriteten på din webbplats kommer WordFence Security att låta dig vila lätt med att veta att din webbplats, precis som Allstates kunder, är i goda händer.

Skaffa WordFence-säkerhet från WordFence.com

7. Google XML-webbplatskartor

google xml sitemap wordpress plugin

Ännu en användbar SEO-plugin för WordPress, Google XML-webbplatskartor hjälper sökmotorer som Google, Bing och Yahoo! (människor använder det fortfarande, eller hur?) för att bättre indexera din webbplats med en speciell XML-webbplatskarta.

Så snart du installerar och aktiverar plugin skapar den automatiskt en XML-webbplatskarta som gör det enkelt för sökmotorbotar att se, krypa och indexera din webbplats så att du kan få ett ökat resultat i din ranking och lite extra “SEO Juice” ” i flera år framöver.

Hämta Google XML-plugin från WordPress.org

8. WP Super Cache

WP Super Cache-plugin

År 2020 är hastigheten på din webbplats allt. Och med WP Super Cache kan du snabbt och smärtfritt öka webbplatsens bashastighet.

Detta gratis och lättanvända plugin genererar statiska HTML-filer från din dynamiska WordPress-webbplats, vilket innebär att webbservern kommer att använda den där fil istället för att bearbeta de tyngre (och långsammare) PHP-skript.

Med sin nominella prislapp och lätta konfiguration, WP Super Cache är ett viktigt plugin för alla webbansvariga som vill öka sin webbplatshastighet och njuta av alla fördelar som följer med det.

Hämta WP Super Cache från WordPress.org

9. Google Analytics Dashboard för WP av ExactMetrics

Google analyspanel för wp-plugin

Om du någonsin har velat spåra trafikinformationen i realtid på din webbplats utan att logga in och försöka navigera på den labyrintiska Google Analytics-webbplatsen, då Google Analytics Dashboard för WP med Exact Metrics (försök säga den där tre gånger snabbt!) är det plugin du har sökt efter.

Detta plugin låter dig övervaka inte bara trafikstatistik och realiseringskanaler i realtid utan också:

 • Sessioner, organiska sökningar, sidvisningar, statistik för studsfrekvensanalys
 • Platser, sidor, referenser, nyckelord, 404 felanalysstatistik
 • Trafikkanaler, sociala nätverk, trafikmedier, statistik för sökmotorer
 • Enhetskategorier, webbläsare, operativsystem, skärmupplösningar, analys av statistik för mobila varumärken

Och eftersom det är gratis att använda för både personliga och kommersiella webbplatser har du ingenting att förlora genom att klicka på “ladda ner“Och prova.

Skaffa Google Analytics WP från WordPress.org

Lär dig hur du installerar och använder Google Analytics WordPress-plugin (steg för steg)

10. UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

updraft plus wordpress plugin

Ingenting är mer frustrerande (eller skrämmande) för den genomsnittliga webbansvarige än utsikterna för att förlora allt hårt arbete och innehåll på grund av en felaktig uppdatering eller oavsiktlig kodning.

Lyckligtvis med UpdraftPlus WordPress Backup, världens högst rankade (2.400+ 5-stjärniga recensioner och räkning) schemalagda backup-plugin, kan du sätta den rädsla och frustrationer bakom dig.

Allt du behöver göra är att klicka på “installera” och vila enkelt eftersom alla dina data sömlöst säkerhetskopieras i molnet.

Skaffa UpdraftPlus från WordPress.org

11. Elementor Page Builder

elementor tema byggaren plugin

Om Divi Builder och BoldGrid hade ett hjärnsköld som konverterades till ett WordPress-plugin, skulle Elementor Page Builder vara det.

Elementor Page builder är en av de mest effektiva och enkla att använda WordPress-sidbyggaren-plugins på marknaden idag.

På endast $ 50 / år för en enda webbplats, Elementor är väl värt pengarna och gör att du snabbt och professionellt kan skapa underbara sidor.

Skaffa Elementor från Elementor.com

12. Smush Bildkomprimering och optimering

WP Smush komprimera bilder

Ingenting kommer att tappa din webbplats eller bromsa dina belastningstider snabbare än stora och opimiserade bilder.

Lyckligtvis med Smush Bildkomprimering och optimering, kan du komprimera, ändra storlek på och optimera alla webbplatsens bilder på mindre än en dag.

Klicka bara här för att lära dig varför Smush Image Compression och Optimization anses vara bäst gratis bildkomprimeringsplugin på WordPress-marknaden.

Skaffa WP Smush från WordPress.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me