SiteGround VPS Hosting Review 2020 (70% rabattkupong)


PROS OF SITEGROUND VPS HOSTING
1. $ 11,95 / månad (prisvärd VPS-plan)
2. Rekommenderad VPS-värd av de 3 bästa CMS: erna
3. Betygsatt # 1 VPS & WordPress-värd över flera FB-undersökningar
4. 99,99% Server Uptime Garanti
5. Värdeservrar med mycket låg densitet
6. Mycket högre gränser för exekvering av skript och CPU-sekunder
7. VPS-servrar som finns på 3 kontinenter
8. Full tillgång till alla avancerade SiteGround-verktyg som SuperCacher, Staging, Git etc.
9. Gratis SSL & On-demand säkerhetskopior med och klicka på Återställ
10. Fullt hanterad VPS med cPanel, övervakning av skadlig programvara, säkerhet och uppdateringar
11. 24/7 Advanced Priority Support
12. 30 dagar VPS Hosting Plan (GoGeek) pengarna tillbaka Garanti
Nackdelar med SITEGROUND VPS HOSTING
1. Begränsningar till vilken programvara och applikationer du kan installera
2. Fungerar som en VPS men inte som en riktig VPS Hosting Plan eftersom du inte får Root Access
3. Trots att ditt värdkonto är isolerad för säkerhet, delade serverresurser fortfarande trots allt
SITEGROUND VPS HOSTING RATING
SiteGround VPS Hosting
Drifttid och tillförlitlighet
5,0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Hastighet och prestanda
5,0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Serverresurser
4,5/5.0
SiteGround VPS Hosting
Säkerhet och skydd mot hack
5,0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Prissättning och värde
4,5/5.0
SiteGround VPS Hosting
WordPress-kompatibilitet
5,0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Kund Stöd
5,0/5.0
HELHETSBETYG4,9/5.0
SITEGROUND VPS HOSTING ÖVERSIKT SAMMANFATTNING
SiteGrounds VPS-värdplan (GoGeek) är tillräckligt bra för att vara värd för din Webbplats / Blogg / eCommerce Store på en VPS-liknande plattform. Från denna plan kan du när som helst uppgradera antingen till deras mer kraftfulla + skalbara servrar för molnhostning. Fram till dess SiteGrounds VPS Hosting Plan (GoGeek) bör ge dig allt du förväntar dig av en typisk VPS Hosting Server (Hastighet, VPS-orienterade funktioner, Performance, Uptime, Priority Support och mycket mer).

GoGeek är SiteGrunds helt egen start-VPS-värdplan eftersom SiteGround specifikt marknadsför denna tjänst som sin Semi-dedikerad värdplan. Således är den enda verkliga begränsningen för SiteGround VPS-värd (GoGeek) är att det inte är ett riktigt VPS-värdpaket men ändå en tillräckligt kraftfull VPS-liknande lösning som har prissatt.

Medan andra VPS-värdleverantörer erbjuder dig en VPS-plan med Full Root Access Control, hävdar SiteGround att den bekvämt kan tillfredsställa alla behov hos deras VPS-baserade kunder med deras speciella GoGeek-plan. De tror starkt på att deras Super Friendly + Skilled Support Team är mer än kapabelt att ge dig utmärkt kundservice genom att lösa några av de problem som din webbplats möter! SiteGround klassificeras också ofta som # 1 värd och betraktas som DET BÄSTA även när det gäller VPS Hosting Service.

Dessutom isolerar SiteGround ditt VPS Hosting-konto strikt med resten på servrarna genom att se till att de använder en unik teknik (vad de kallar som BIKUPA). Detta gör vart och ett av dessa Semi-Dedikerade Hosting-konton i huvudsak till en separat behållare där inget enda konto på servern har friheten att bete sig eller störa andra. Till skillnad från de flesta andra VPS-värdleverantörer har SiteGround inga strikta regler för deras serverresursanvändning. Därför kommer du att kunna vara värd för din webbplats / blogg på en fullständigt hanterad VPS-miljö med en användarvänlig speciellt utformad cPanel (kallad Förbättrad cPanel).

I denna SiteGround VPS-värdgranskning kommer jag att förklara deras GoGeek-plan (i detalj) och varför exakt denna speciella Semi-dedikerade värdplan från SiteGround är en bra ersättning till den traditionella VPS Hosting Servers.

SiteGround VPS Hosting Priser och funktioner (Sammanfattning av översyn av 2020)

Är SiteGround VPS Hosting-konto fullpakad? Låt oss ta reda på i detalj med den sammanfattade recensionen av SiteGround VPS-värdplanfunktioner och specifikationer …

SiteGround VPS Hosting Feature Review (GoGeek Plan) 2020
SiteGround-funktionerSiteGround VPS Hosting
VPS startpris
$ 11.95 / month
Återbetalningspolicy30 dagars SiteGround VPS Hosting Plan (GoGeek) pengarna tillbaka-garanti
FÅ SITEGROUND VPS RABATT
Uppskattade månatliga besökareCirka 100 000
BandbreddOuppmätad dataöverföring
Webbplats30 GB
Webbplatser tillåtnaObegränsat
Webbplatser tillåtnaObegränsat
SuperCacherAlla 3 nivåer
• Statisk cache
• Dynamisk cache
• Memcached
Avancerade säkerhetskopior på begäran Ja
Professionell webbplatsöverföring Ja
Avancerat prioritetsstöd Ja
PCI-kompatibla servrar Ja
Git (förinstallerat) Ja
Avancerad webbplatsuppsättning Ja

SiteGround VPS Hosting Data Center Locations (2020)

SiteGround är en av de sällsynta VPS-värdleverantörerna som har datacenter över hela världen och inte bara i USA och Europa.

SiteGround VPS Hosting Prövning av månadsplan för månadsplan

SiteGround erbjuder också en VPS-värdplan varje månad där du inte behöver betala hela beloppet för deras årliga GoGeek-plan. Men då skulle det kosta dig extra En engångsserveraktiveringsavgift (Avgift för första månadens SiteGround VPS-värdplan) + $ 24,95 Aktiveringsavgift) som visas i detalj nedan:

Denna 1-månaders VPS Hosting-testplan av SiteGround inkluderar en installationsavgift och det rabatterade priset för deras VPS-server som endast är tillämplig för den första månaden. Därför är detta definitivt inte ett ideal eller ett billigt sätt att testa SiteGround VPS Hosting-plan (trots allt vid slutet av denna provperiod tillämpas vanliga priser automatiskt).

NOTERA: Jag rekommenderar starkt att du köper den 1-åriga VPS-värdplanen för SiteGround (GoGeek = Semi-Dedicated Hosting Service) vilket som helst skulle vara en stor VPS Server Hosting Deal!

SiteGround VPS Hosting-funktioner (detaljerad granskning 2020)

SiteGround erbjuder ett antal funktioner med sin VPS-värdstjänst, där några av dem redan har täckts ovan i vår översikt. Här är några mer speciella VPS-värd funktioner du behöver veta om:

1. Unik hastighetsoptimerad VPS-plattform

Hosting Server Architecture of SiteGrounds VPS (GoGeek-plan) är huvudsakligen fokuserad på Speed. Deras VPS-värdplaner är laddade med massor av avancerade funktioner som SSD-lagring, NGINX-server, HTTP / 2 aktiverad serverstöd, SuperCacher (för WordPress & Joomla), Gratis CDN och mycket Mer

2. Obegränsade besök med 30 GB diskutrymme

SiteGrounds VPS-värdplan (GoGeek) erbjuder obegränsad bandbredd tillsammans med en uppskattad besöksräkning på cirka hundra tusen. Det finns emellertid ingen strikt gräns för det här antalet besök som sådant (till skillnad från de flesta VPS-värdar där ute). Du får också 30 GB SSD-diskutrymme, vilket borde mer än tillräckligt för en webbplats storlek.

3. Prioriterad kundtjänst (24/7)

Eventuella problem som rapporteras av SiteGround VPS-värdkunderna löses mycket snabbare med Prioritet (än deras planer för StartUp och GrowBig). Dessutom får VPS-värdkonton prioritet även när det gäller dagliga säkerhetskopior som består av gratis manuellt alternativ med alternativ för säkerhetskopiering av säkerhetskopiering tillsammans med alternativet för lagring av säkerhetskopiering (upp till 30 exemplar).

Jag har personligen använt SiteGrounds VPS-värdlösning i flera år nu för att vara värd för flera webbplatser och deras VPS-orienterade Support Response Time har alltid varit fenomenal. Kundsupport av god kvalitet för VPS-värdstjänst har alltid varit en dyr affär med nästan alla webbhotellföretag men SiteGround VPS-värdplaner har varit mycket rimliga. Dessutom har deras 24/7 Prioritetsstöd för VPS varit förstklassigt med även deras First-Tier Support Agents mycket kunniga och extremt bra informerad.

4. SiteGround SuperCacher för VPS-plattform

SiteGrounds SuperCacher som levereras med deras VPS-värdplaner implementerar som standard Dynamic Caching på servernivå (till skillnad från posten StartUp-plan). Således kan du eliminera manuell användning av alla tredjepartsapplikationer för att visa statiska sidor på din webbplats besökare.

5. Färre användare på grund av servrar med låg densitet

Endast ett begränsat antal användare är tillåtna på SiteGrounds VPS Hosting-servrar (GoGeek-plan) varför du kommer att få fler serverresurser än någon delad värd planen (det är upp till fyra gånger fler resurser).

6. Scenemiljö för VPS-servrar

Den verkliga fördelen med SiteGrounds VPS-värdstjänst kommer med sina geeky förmåner som kallas SiteGround Staging, vilket gör att dess VPS-kunder kan göra en kopiering av duplikat. Därför kan tester utföras med ditt SiteGround VPS-värdkonto och en webbplatskopia sparas på servern som en perfekt säkerhetsåtgärd! En användare kan göra så många kopior på denna solida VPS som Server och utföra test av ett nytt tema eller plugin med lätthet.

7. Webbplatser som är klara med e-handel (servrar som uppfyller PCI + gratis SSL-certifikat)

SiteGrords VPS-servrar för deras GoGeek-kunder är strikt PCI-kompatibla plus de erbjuder dig också gratis Låtts kryptera SSL-certifikat. Det är därför SiteGround VPS-värd är bra för e-handelssajter, eftersom de också installerar eCommerce kundvagn (fri från avgift).

För mer information, läs vår recension av SiteGround eCommerce Hosting

8. Säkerhet via SiteGround’s HIVE Account Isolation Technology

SiteGround tar säkerheten mycket på allvar för deras VPS Server-värd eller Shared Server-planer med hjälp av nästa gen LXC (Linux-behållare) och genom säker kontoisolering (via HIVE-teknik). Detta betyder att även om SiteGrounds VPS-värd teknisk är en Shared Server Hosting-plattform, fungerar den mer som en VPS-lösning där ditt värdkonto på GoGeek-plan förblir opåverkat från andra hackade / skadliga konton för sina kunder. (om någon) ligger på samma server.

Kan jag uppgradera eller nedgradera min SiteGround VPS Hosting Plan?

Bara för att SiteGrounds VPS-värdstjänst i princip är deras GoGeek-plan, kan du inte riktigt nedgradera ditt VPS-paket, vilket skulle göra att du byter till SiteGunds delade serverplaner. Du kan dock uppgradera den direkt till deras Cloud-värdsservrar (när du vill).

För att uppgradera SiteGrounds VPS-värdplan till Cloud behöver du bara logga in på din användarpanel och göra ändringarna. Dessutom kommer du inte att stå inför någon stillestånd under din SiteGround VPS-planuppgraderingsprocess.

Får jag någon root-åtkomst med SiteGround VPS Hosting Service?

NOTERA: Du får inte fullständig root-åtkomst till dina installationer så länge du inte köper SiteGround Enterprise Hosting Server.

SiteGround försöker hantera allt på egen hand för VPS-värdkunder och detta främst för att de är säkra på att du inte skulle behöva Root-åtkomst så länge dina webbplatser är värda på deras servrar. Och detta möjliggörs av deras extremt kunniga team som är utrustade med alla nödvändiga verktyg för att utföra komplicerade uppgifter utan användning av Root Access.

LÖSNING: Du kan få SSH Shell Access med SiteGround VPS Hosting-konto och det är mycket enklare att generera den offentliga och privata nyckeln kombinationer.

Erbjuder SiteGround Windows-värdplaner med deras VPS-värdkonto?

Alla webbhotell för SiteGround körs på Linux OS inklusive deras VPS-värd och därför har de inte riktigt en Windows-värdplan. Detta betyder att säga att om du behöver Windows-värd för en VPS-plattform, så kommer SiteGround inte att passa bra. Windows-värd passar inte heller för en komplex värdplattform som Virtuella privata servrar (VPS)!

Fungerar Docker ordentligt på SiteGrounds VPS Hosting-tjänst?

Nej, Docker kan inte köra effektivt med SiteGround VPS-värdplaner eftersom det är en helt hanterad tjänst men då kan du fortfarande få SSH Access och försöka ansluta på distans (via en skal). Tyvärr behöver Docker avancerade behörigheter som SiteGrounds VPS-värdstjänst inte erbjuder men det kanske inte är fallet med deras specialanpassade Enterprise Hosting Plans.

Vad är SiteGround SLA för deras VPS-värdplaner?

SiteGround VPS Hosting Uptime Garanti & SLA
VPS Uptime Garanti99,9% drifttid
Mellan (99% & 99,99%)1 månaders gratis SiteGround VPS-värd
Ytterligare SLA-kompensation
(per 1% förlorad drifttid)
1 månaders gratis SiteGround VPS-värd

NOTERA: SiteGround Server-driftstopp inkluderar inte det schemalagda serverunderhållet och eventuella fel via VPS-kundens fel, DDoS Attack osv.

Kan jag få en återbetalning på SiteGround VPS-värdkonto?

SiteGround erbjuder 30 dagars MoneyBack-policy för deras VPS-värdplan (GoGeek) och även med deras andra värdpaket för delad server. Utöver detta kommer SiteGround’s Cloud-värdplaner med 14 dagars återbetalningsgaranti.

Slutsats: Är SiteGround bra för VPS Hosting?

Siterounds VPS-värd (GoGeek-plan) vilket också märkes om som Semi-dedikerad värdlösning är tillräckligt bra för att vara värd för din webbplats på en VPS-liknande plattform. Från denna plan kan du när som helst uppgradera till deras Cloud-värd med ditt växande behov eftersom de kommer att hantera allt åt dig! Så tills dess, SiteGrounds VPS-värdplan (GoGeek) ska ge dig allt vad du förväntar dig av en VPS som server (Hastighet, VPS-orienterade funktioner, Performance, Uptime och mycket mer).

De flesta människor behöver VPS-värd för att få den extra kraften för sina webbplatser för att hantera mer trafikinflöde och inte riktigt för att de behöver någon root access. I detta avseende är SiteGrounds VPS-värdplan (GoGeek) mer än bra nog eftersom jag själv har kört ett antal webbplatser med hög trafik, alla på en enda SiteGround VPS-värdplan länge. Och det bästa är fortfarande långt under mina serverresursgränser. Nu, det är bra rätt?

Om du behöver en prisvärd VPS-hosting som kraft?
SiteGround GoGeek-plan är rätt val för dig!
Om du behöver root-åtkomst för din VPS-värdplan?
Du kan uppgradera till SiteGround’s Cloud Hosting (deras verkliga VPS-värdplan).

Jag hoppas att du hittade den här recensionen den SiteGround VPS Hosting Plan (2020) hjälpsam. Kontakta SiteGround VPS Priority Support för mer information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map