SiteGround Magento Hosting Review (2020): Är det så bra?


PROS AV SITEGROUND MAGENTO HOSTING
1. Gratis Magento 2-installation
2. Registreringstjänster för domännamn
3. E-handelsvänliga funktioner för Magento-värd
4. Magento Optimized Server för kompatibilitet
5. Gratis webbplatsöverföringshjälp för Magento
6. Gratis dagliga säkerhetskopior (24/7)
7. SSD-enheter för alla Magento-värdplaner
8. Gratis CDN med Railgun för hastighet
9. Magento-relaterad support och hjälp (via Chat / Telefon /Biljett)
Nackdelar med SITEGROUND MAGENTO HOSTING
1. Något högre förnyelsepris på Magento-planer (fortfarande mycket prisvärd)
SITEGROUND MAGENTO HOSTING RATING
SiteGround Magento Hosting
Drifttid och tillförlitlighet
5,0/5.0
SiteGround Magento Hosting
Hastighet och prestanda
5,0/5.0
SiteGround Magento Hosting
Prissättning och värde
4,5/5.0
SiteGround Magento Hosting
Kundsupport
5,0/5.0
HELHETSBETYG4,9/5.0
SITEGROUND MAGENTO HOSTING ÖVERSIKT SAMMANFATTNING
SiteGround överträffar enkelt flera andra Magento-webbhotellleverantörer där ute. Om du redan har letat efter det bästa Magento-värdföretaget, har du stött på rätt av alla möjliga skäl. SiteGround Magento-värdplaner har massor av Magento-rika funktioner, uppgraderingar och tillägg. Dessutom är deras lätt att navigera gränssnittet extremt användarvänligt och deras Magento-relaterade kundsupport för tekniska problem är mycket överlägsen alla andra Magento webbhotell vilket gör SiteGround till ditt alternativ för att hålla din Magento-webbplats med överlägsen drifttid och fantastiskt fart.

Med över 2 miljoner domäner värd, SiteGround är också den bästa Magento webbhotell där ute med datacentra över tre kontinenter (kompatibel med Magento 2-plattformen). Med att deras planer prissätts rimligt, börjar du med SiteGround Magento-värdstjänst även med deras grundläggande erbjudande.

SiteGround kan skryta med högpresterande specialanpassade Magento-värdlösningar som kan göra att deras kunder laddar mycket snabbare. Därför är SiteGround ett pålitligt och robust Magento-vänligt webbhotellföretag som du behöver för att värda och säkra din onlinebutik.

Vår granskning av SiteGround Magento-värdhjälp hjälper dig att välja den bästa SiteGround-värdplanen för din Magento-baserade webbplats. Vi har jämfört några av de viktigaste funktionerna i SiteGrounds Magento-värdplaner med varandra i detalj Nedan.

SiteGround Magento-värdplaner och prisjämförelse (2020)
SiteGround Magento-prissättningSiteground
StartUp (Magento)
Siteground
GrowBig (Magento)
Siteground
GoGeek (Magento)
Magento Plan Pris$ 11,95/ mo.$ 5.95/ mo.$ 3.95/ mo.
Återbetalningspolicy30-dagars SiteGround Magento Hosting planerar pengarna-tillbaka-garanti
SITEGROUND MAGENTO HOSTING PLANS RABATT
SiteGround Magento-värdplaner (funktioner jämförelse 2020)
SiteGround Magento-funktionerSiteground
StartUp (Magento)
Siteground
GrowBig (Magento)
Siteground
GoGeek (Magento)
Magento webbplatser värdEttObegränsatObegränsat
Månadsvis~ 10 tusen
(Grov uppskattning)
~ 25 tusen
(Grov uppskattning)
~ 100 tusen
(Grov uppskattning)
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
SSD-lagringsutrymme10SE20GB30GB
SG SuperCacher för MagentoNivå 1Alla nivåerAlla nivåer
Gratis SSL 
Ja
 
Ja
 
Ja
Gratis e-postkonton
Ja

Ja

Ja
Gratis Magento CMS-installation
Ja

Ja

Ja
Anpassad serverinställning (Magento Optimized)
Ja

Ja

Ja
Gratis installation av kundvagn för Magento
Ja

Ja

Ja
PCI-kompatibla Magento-optimerade servrar
Nej

Nej

Ja
Gratis Magento-webbplatsöverföring
Nej

Ja

Ja
Avancerad Magento-säkerhet
Ja

Ja

Ja
Git installerat för enkel Magento-lagringsskapande
Nej

Nej

Ja
Skicka Magento-webbplats till kund
Ja

Ja

Ja
Lägg till kollaboratörer på Magento-webbplatser
Nej

Ja

Ja
Klienthantering och vittikettvärd
Nej

Nej

Ja
Webbplats för SiteGround Magento Live Chat
Ja

Ja

Ja
Webbplats Support Site Maground Magento
Ja

Ja

Ja
24/7 SiteGround Magento E-post / biljettstöd
Ja

Ja

Ja
SiteGround Magento Tutorials
Ja

Ja

Ja
24/7 SiteGround Priority Support för Magento
Nej

Nej

Ja

# 1 värd värd + bäst för webbplatser med e-handel

Siteground Magento delade värdplaner och paket

Bortsett från SiteGround-delade Magento-värdstjänster, erbjuder det också Cloud Magento-värd och anpassade Enterprise Magento-servervärdslösningar för att tillgodose deras växande behov hos sina kunder (särskilt om deras Magento-baserade webbplats står inför massor av besökare varje månad för att hantera någon plötslig trafik spikar).

SiteGround Magento Hosting-funktioner

Om du har beslutat att använda Magento Community Edition för att bygga din online-e-butik kan du helt enkelt lita på SiteGrounds unika skräddarsydda Magento-värdlösning med expertsupport och hjälp. SiteGround investerar betydande tid och resurser i att tillämpa nästa gen-teknik för att öka hastigheten och prestandan i dina Magento-baserade butiker även när du är på deras prisvärda delade värdservrar med stöd för Magento-plattformen.

SiteGround erbjuder Cloudflare CDN gratis tillsammans med den speciella prestandaförbättrande Railgun-tekniken för att säkerställa att din onlinekunders upplevelse med Magento-plattformen onekligen är snabb och grundligt rolig. Dessutom tar SiteGround också tillräckligt med ansträngningar för att skydda din Magento-webbplats så att du är täckt (24/7) och får bättre support för din onlinebutik än någon annanstans!

1. Anpassade interna hackverktyg och skydd: Magento-butiker som är värda på SiteGround-webbhotellserver är isolerade från varandra och använder sin speciella anpassade serverinställning för att säkerställa att ett hackat konto inte påverkar resten av Magento-webbplatserna.

2. Gratis Magento 2-installation: Du kan enkelt och snabbt installera Magento 2 genom att använda SiteGround’s Softaculous auto-installer eller så kan du helt enkelt lägga en förfrågan till deras experter som 24/7 gärna hjälper dig med Magento-installation.

3. Förbättrade säkerhetsuppdateringar och korrigeringar på servernivå: SiteGround-experter passar kontinuerligt på alla Magento-programvarurelaterade sårbarheter och kommer omedelbart att fixa eventuella säkerhetsproblem på servernivå (ofta mycket innan några officiella utvecklingsuppdateringar och korrigeringar släpps).

4. Enkel Git-integration för effektiv Magento-versionskontroll: SiteGrounds GoGeek Magento-värdplan levereras med förinstallerat Git, som är deras anpassade gränssnitt som används för att skapa Magento-baserade Git-arkiv.

SiteGround Magento Support Services

Vad gör att SiteGround och deras Magento-värdplaner skiljer sig åt från resten av webbhotellspelarna? Svaret kan enkelt vara SiteGrounds fenomenala kundtjänst som även omfattar Magento-relaterade frågor. SiteGrords chatt- och biljett- / e-postsystem är kanske de bästa i branschen, eftersom deras kunder alltid är nöjda med det krävda stödet när de möter frågor eller klagomål. SiteGrounds supersnabba kundsupportsystem är deras största dragfaktor.

Här är några av de supportrelaterade recensionerna för SiteGround av real användare.

Andra avancerade SiteGround Magento Hosting Perks

SiteGround Magento Hosting-funktioner och planjämförelse (2020)

Lyckligtvis får du mycket förmåner med köpet av SiteGrounds Magento-värdkonto. Deras grundläggande tekniska nödvändigheter för Magento-värd består av ett överlägset cachesystem för Magento (Nivå 1 och 3) och de dagliga automatiserade säkerhetskopiorna av dina Magento-webbplatser. Dessutom får SiteGround Magento-kunder gratis SSL-certifikat, e-postkonton, SSD-lagring, kundvagnsinstallation och CDN för att göra din webbplats e-handelsvänlig och därmed också hjälpa dig att ställa in din Magento-baserade webbplats på nolltid med imponerande hastighet och svar gånger.

Enkel SiteGround Magento-installation med ett klick

SiteGround Magento-installation via Softaculous Auto-Installer

SiteGround tillåter sina kunder att ställa in Magento med bara ett klick från cPanel och få sina experter ombord för att hjälpa dig i installationsprocessen för Magento (om du har några tvivel).

Magento-kategori på vänster sida av SiteGround Softaculous Installatör

När du klickar på SiteGround’s Softaculous auto-installer, Du kan sedan utöka E-handel kategori finns på vänster meny och klicka sedan på Magento länk som tar dig till Magento installationssida.

SiteGround Magento-installationen är klar

Om du är värd för din webbplats med en annan Magento-värd kan du också få en SiteGround Magento-professionell som hjälper dig att överföra din webbplats för fri.

�� Slutsats: Är SiteGround Magento Hosting bäst för din e-handelswebbplats?

SiteGround överträffar enkelt flera andra Magento-webbhotellleverantörer där ute som ett utmärkt val för webbhotell. Om du redan varit ute efter det bästa Magento-värdföretaget, kommer SiteGround att tjäna syftet av alla goda skäl som nämns ovan i denna recension.

SiteGround Magento-värdplaner har massor av Magento-rika funktioner, uppgraderingar och tillägg. Dessutom är deras enkla att navigera gränssnittet extremt användarvänligt och deras Magento-relaterade kundsupport för tekniska problem är mycket överlägsen alla andra Magento-webbhotell, vilket gör SiteGround till ditt alternativ för att hålla din Magento-webbplats med e-handelsvänlig funktioner, överlägsen drifttid och fantastisk hastighet.

Jag hoppas att du hittade det här RecensionSiteGround Magento Hosting Plans (2020) användbart och om du har några tvivel angående Magento-värd kan du dygnet runt kontakta SiteGrounds specialiserade supportteam för Magento.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me