SiteGround Dedicated Hosting Review 2020 [Få 70% RABATT]


PROS OF DITICATED HOSTING SITEGROUND
1. Klassad delad servervärd nr 1 i flera Facebook-omröstningar och betraktas också som den bästa dedikerade värden
2. Mycket mer pålitlig jämfört med delad och molnserverhosting
3. Var värd för alla typer av webbplatser med en dedikerad värdmiljö, root-serveråtkomst och gratis cPanel & WHM
4. Premium 24/7 dedicerad VIP-support med 99,99% drifttidsgaranti
5. Hanterar webbplatser med tunga trafikspikar med tillägg till extra prestanda booster
6. Blixtsnabb webbplatsladdningstid med SiteGround överlägsen serverhastighetsteknologi
7. Ditt dedikerade serverhostingskonto innehåller en gratis dedicerad IP-adress och en gratis privat DNS
8. Anpassad brandvägg som erbjuds med dedikerade SiteGround-servrar kan hjälpa dig att upprätthålla åtkomstkontrollpolicyn
9. Högre flexibilitet och säkerhet när det gäller att lägga till / ändra programvara och server konfigurationer
Nackdelar med den dedikerade bostaden
1. Många användare kan hitta SiteGround dedikerade värdplaner (prissatta till $ 229 / månad) ganska dyra i jämförelse med deras molnserverplaner
2. En engångsavgift på $ 99 är debiteras för att ställa in din SiteGround dedikerade server
SITEGROUND DEDICATED HOSTING RATING
SiteGround dedikerad servervärd
Drifttid och tillförlitlighet
5,0/5.0
SiteGround dedikerad servervärd
Hastighet och prestanda
5,0/5.0
SiteGround dedikerad servervärd
Funktioner och belastningsbalansering
5,0/5.0
SiteGround dedikerad servervärd
Säkerhet och skydd mot hack
5,0/5.0
SiteGround dedikerad servervärd
Prissättning och värde
4,0/5.0
SiteGround dedikerad servervärd
Kundsupport
5,0/5.0
HELHETSBETYG4,8/5.0
SITEGROUND DEDICATED HOSTING ÖVERSIKT SAMMANFATTNING
SiteGrounds dedikerade värdplan för startnivå som kostar dig 229 $ per månad vilket ser dyrt ut men det är värt kostnaden speciellt för de rika funktioner, prestanda, servicekvalitet, blixt snabb hastighet och VIP teknisk support du får. Om du letar efter en kvalitetshanterad dedikerad webbhotell för din webbplats kan du ge SiteGround’s Cloud-hostingtjänst ett försök utan att tveka eftersom SiteGround har avbrutit sina dedikerade webbhotellplaner för en tid tillbaka. Dessutom är deras molnplaner budgetvänliga eftersom de bara kostar dig $ 80 per månad och kan passa dina behov ganska bekvämt.

Letar du efter en dedikerad servervärdslösning som erbjuder dig plattformen med serverresurser för att bygga en webbplats med hög tillgänglighet och tung trafikbelastning?

NOTERA: SiteGround har avbrutit sin dyra men ändå kraftfulla dedikerade webbhotellösning och har ersatt den med deras billigare men ändå högt skalbara Cloud Hosting Service och med deras skräddarsydda Enterprise Server Hosting-lösning.

DU KAN KONTROLLERA DINA CLOUD-PLANER SOM ÄR BILLIGA, MER FLEXIBELA & BÄTTRE SITEGROUND DETICATERADE VÄRDE ALTERNATIV …

ELLER DU KAN OCH KONTROLLERA VÅRA DYPDE …

Då måste jag berätta för dig att du är på rätt plats eftersom vi kommer att granska SiteGrounds dedikerade serverhotellplaner för att informera dig om det är värt att hålla din webbplats på deras dedikerade servrar eller inte?

En dedikerad serverhostingstjänst bör främst fokusera på att tillhandahålla din webbplats en järnpläterad grund som tål hög trafikvolym och spikar för att ge dig full kontroll över dess aktiviteter.

SiteGround är en populär, oberoende drivande dedikerad webbhotell som är involverad i 24/7 övervakning din maskin och reagerar direkt (om det är något problem). Deras dedikerade värdplaner är fullständigt hanterad och därmed betyder det att SiteGround alltid kommer att behålla sina mjukvara uppdaterad.

Det finns så många typer av värdalternativ tillgängliga att det blir ganska förvirrande och svårt att välja rätt lösning för ditt företag. Så låt oss gå in på detaljerna om dedikerade värdtjänster som erbjuds av SiteGround.

Vad är SiteGrounds dedikerade webbhotell?

Dedikerad webbhotell från SiteGround (även populärt känd som en dedikerad server eller hanterad servervärdtjänst) är en typ av värdalternativ där ett företag kommer att kunna hyra en hel server (vanligtvis inrymt i ett datacenter). Webbhotellen tillhandahåller inte bara verktygen för webbhotell utan kan också erbjuda administration och andra avancerade tjänster.

Till skillnad från de delade serverns värdarrangemang är den dedikerade serverhotelltjänsten en mycket flexibel form av serverarrangemang eftersom den ger klienten / organisationen total kontroll över servern, programvaran och säkerhetssystemen. Det är därför dedikerad serverhosting är ganska dyr eftersom den har fullpakad och överlägsen värd typ.

Varför välja Siteground dedikerad hosting över delad servervärd?

SiteGround dedikerade värdfördelar jämfört med delade värdservrar

Det finns för många dedikerade värdleverantörer på marknaden just nu, men inte alla erbjuder sådana rika serverfunktioner till ett överkomligt pris. Om du funderar på att köpa en ny dedikerad värdplan eller ändra typen av din värd från den grundläggande delade servern eller billig molnserver till en dedikerad server, är SiteGrounds dedikerade serverhotell ett bra val! Du kan också klicka här för att kolla in SiteGround’s Cloud Server-värdplaner.

1. Fullt hanterad Premium Server Hosting

SiteGround hjälper dig att konfigurera din egen dedikerad server där du kommer att kunna vara värd för din webbplats på en dedikerad maskin som både hanteras och skapas av deras expertgrupp. Med SiteGrounds dedikerade servervärd kommer du att förses med mycket innovativ programvara för att förbättra din serverprestanda och ge dig mer servernivåfunktion än någon annan.

2. Dedikerade servrar över 3 kontinenter

SiteGround har lanserat serverplatser utanför USA genom att lägga till ett antal servrar i Europa och slutligen i Asien-Stillahavsområdet område. Inte bara de SiteGround-delade serverhostkunderna utan också deras semi-dedikerade molnanvändare och dedikerade webbhotell kan nu köpa en server på någon av dessa platser.

3. Proprietary Performance Booster

Du kan förbättra SiteGrounds dedikerade server bara genom att lägga till en prestanda booster som har en speciell serverinställning. Detta fungerar som en valfri kraftfull och kostnadseffektiv programvara för att uppnå högre prestanda (annars mestadels bara på dyr maskinvara).

4. Geeky programvara utan extra kostnad

Varje dedicerat serverkonto kan innehålla unika SiteGround-utvecklade verktyg gratis som vi har utvecklat Joomla & WordPress Autoupdates, Joomla & WordPress-servermiljö, Cloudflare CDN, SSH & WP-CLI, Git integrerad och mycket mer. Det enda villkoret för det kostnadsfria erbjudandet är att när en användare har fått sådan egen programvara, ska deras root-åtkomst återkallas.

5. VIP-support 24/7

SiteGround erbjuder sina kunder alltid snabbt VIP-stöd med sina dedikerade värdplaner av välutbildade experter. Med ingen hålltid på chatt eller telefon för deras dedikerade värdkunder och mindre än 10 minuters responstid på biljetter, du kan inte be om något mer. Kan du?

Klicka här för att kontakta SiteGround-kundtjänst

Siteground dedikerade värdpriser, planer och funktioner

Med 3 typer av dedikerade webbhotellplaner gör SiteGround det enkelt för dig att köpa en dedikerad server enligt dina affärsbehov och budget. Här är några av de viktigaste funktionerna och specifikationerna för alla dedikerade webbhotellplaner för SiteGround:

1. Entry Server Plan (prissatt till $ 229,00 / mo.)

»960 GB SSD-diskutrymme
»5 TB bandbredd
»4 GB DDR3 RAM
»Intel Xeon E3-1230 CPU
»3,20 GHz CPU-klockhastighet
»4 CPU-kärnor
»8 CPU-trådar
»8 MB CPU-cache

2. Power Server Plan (prissatt till $ 329,00 / mo.)

»960 GB SSD-diskutrymme
»5 TB bandbredd
»16 GB DDR3 RAM
»Intel Xeon E3-1270 CPU
»3,50 GHz CPU-klockhastighet
»4 CPU-kärnor
»8 CPU-trådar
»8 MB CPU-cache

3. Super Power Server Plan (prissatt till 429,00 $ / mo.)

»2 x 960 GB SSD-diskutrymme i RAID 1
»5 TB bandbredd
»16 GB DDR3 RAM
»2 x Intel Xeon E5-2620 CPU
»2,00 GHz CPU-klockhastighet
»2 x 6 CPU-kärnor
»2 x 12 CPU-trådar
»15 MB CPU-cache

NOTERA: SiteGround-priserna kan variera något beroende på den dedikerade serverplats du väljer. Dessutom debiterar SiteGround $ 99 som en engångsavgift för att ställa in ditt SiteGround dedikerade serverhostingskonto. Privata DNS ingår dock gratis med alla deras dedikerade server konton.

Siteground dedikerad värdrabatt (kuponger och kampanjkoder)

Tyvärr erbjuder SiteGround inga kupongkoder med sina dedikerade värdplaner. Men du kan få en liten rabatt om du köper mer än en månad av deras dedikerade värdabonnemang på förhand. Till skillnad från deras dedikerade server (nu avbruten) och värdplaner för molnserver, kommer du att få en stor rabatt på SiteGrounds delade servervärdeplaner.

SiteGround Cloud vs Dedicated Server: Ska jag välja SiteGround dedikerad hosting eller Cloud hosting plan?

SiteGround Cloud Server Hosting vs Dedicated Server Hosting (Granskning och jämförelse 2020)

SiteGround’s Cloud Hosting och Dedicated Server Hosting är helt olika värdlösningar när det gäller serverns installation och hantering. SiteGrounds dedikerade servervärd ger dig mycket mer frihet och därmed kommer du att kunna beställa det med root-åtkomst till dina SiteGround-värdkonton och WHM. cPanels WHM som ingår i SiteGrounds dedikerade serverplan kan hjälpa dig att skapa, ta bort eller hantera dina värdkonton själv och det också på servernivå.

Deras dedikerade serverhotellplan låter dig också göra alla globala ändringar av din webbserverkonfiguration. Dessutom är SiteGrounds dedikerade serverhosting mycket kraftfullare än deras Cloud-värd och erbjuder också gott om resurser för webbhotell.

Om servern resursen på din webbplats inte kan uppfyllas av SiteGrounds delade server och du inte ens har tillräckligt med pengar för att köpa deras dedikerade server hosting plan, kan deras Cloud hosting planer också vara en mycket rimlig lösning. SiteGrands delade serverhostingsplaner är bra för nybörjare eller webbplatser med begränsad trafik. Men för webbplatser med hög trafik behövs fler serverresurser och därför är det vettigt att antingen följa din budget baserat på din budget SiteGround molnvärd eller dedikerade webbhotellplaner. Så slutligen måste du ringa ett samtal mellan de två (Cloud eller dedikerad server) genom att betrakta din budget som en avgörande avgörande faktor.

Så det handlar om SiteGround Dedicated Hosting Review (2020) som nu avbryts, varför du kan gå med deras Cloud Hosting Service eftersom det är lika kraftfullt och skalbart för att matcha ditt växande behov i ditt företag. Och om du har några tvivel eller dedikerade / Cloud / Enterprise-serverrelaterade frågor, kan du kontakta SiteGround 24/7 VIP-supportteam.

ELLER DU KAN Också kolla in …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map