Stvorite internetsku trgovinu sa Shopify za WordPress

Kada razmišljate o WordPressu i e-trgovini, vjerojatno imate samo nekoliko opcija. WooCommerce se daje jer je besplatni dodatak izbora dominirao na tržištu gotovo zauvijek, a na drugom i trećem mjestu su besplatni dodaci poput Easy Digital Downloads i iThemes Exchange. Iako su u početku besplatni, sva tri dodatka zahtijevaju mnoštvo premium dodataka ako želite pristupiti njihovom punom popisu značajki.


Ako se ozbiljno bavite mrežom, možda nemate vremena ili strpljenja za kupnju, instalaciju i konfiguriranje svih tih dodataka. Drugi profesionalci, poput Daymonda Johna FUBU i Tina Roth Eisenberg iz Tattly nema ni vremena za to. Zbog čega se za stvaranje svojih internetskih trgovina oslanjaju na Shopify.

Shopify – moćna e-trgovina, pojednostavljena

Shopify jedna je od najpopularnijih opcija e-trgovine na webu, i to ne samo za velika imena poput FUBU-a, već i za male dečke. Zašto? Jer ne samo da je super naplaćen način prodaje svojih proizvoda putem interneta, nego je i nevjerojatno jednostavan rad s i pristupačnim dizanjem, zbog čega gotovo četvrt milijuna milijuna web lokacija trenutno aktivno koristi Shopify.

Snažne opcije prodaje

Shopify: Snažne mogućnosti e-trgovine

Shopify je odlična opcija za prodaju putem interneta. Zašto? Naizgled ništa što ova platforma ne može učiniti. Jednostavno možete napraviti internetska trgovina s neograničenim brojem proizvoda. Možete promovirati i prodajte svoje proizvode na društvenim mrežama zahvaljujući Shopifyjevoj podršci za Facebook, Pinterest “kupljive” igle i Twitter. Uz Shopify možete bilo koji svoj proizvod dodati bilo kojoj web stranici Kupi gumb, a možete čak i preuzeti svoju internetsku trgovinu sa prodavaonicom cigle i maltera Kupite POS da bi se prodaja licem u lice.

Jednostavno postavljanje

Shopify također olakšava početak rada. Dodavanje proizvoda je lagano. Samo dodajte svoje opise, slike ili čak preuzmite datoteke (za digitalnu robu). I nebo je ograničenje – Shopify ne ograničava broj proizvoda koje možete dodati. Uz to postoje ugrađene mogućnosti dodavanja SEO oznake, kategorije proizvoda, prodaja, cijene, dobavljači, varijacije proizvoda itd.

Budući da se svi vaši proizvodi nalaze na Shopify poslužiteljima, ne morate se brinuti oko određenih protokola za web sigurnost ili upravljanja podacima o klijentima. To uključuje važne čimbenike poput sigurnosnih kopija, SSL certifikacija, sigurnost kreditne kartice (PCI razine 1 poštivanje), obrada povrata, korisnički računi i još mnogo toga. Shopify sve to radi za vas.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress dodatak

Ako niste čuli za Shopify ili ste to već primijetili u našim člancima ovdje na WPExplorer-u, to je vjerojatno zato što do sada nije postojao jasan način integriranja moćne trgovačke platforme s našim voljenim WordPressom. Ali sada je tu – upoznajte snažni dodatak za e-trgovinu Shopify za WordPress.

Pomoću ovog sjajnog alata možete jednostavno integrirati svoje Shopify proizvode u svoju web stranicu s WordPressom! Sada možete imati sve fenomenalne značajke WordPressa koje znate i volite (poput potpune kontrole nad vlastitom web lokacijom, tona tema i dodataka i još mnogo toga) i snagu Shopifyja! Plus Shopify je stvaranje dodavanja proizvoda učinio tako jednostavnim kao što je doslovno klikanje na gumb.

Nakon instaliranja dodatka na vašu WordPress nadzornu ploču bit će dodan novi Shopify odjeljak. Odavde možete brzo stvoriti svoje WordPress gumbe za kupnju, na koji se način WordPress povezuje s vašim Shopify proizvodima. Nakon stvaranja gumba za kupnju, možete ih započeti umetati u postove i stranice jednostavnim gumbom Dodaj proizvod:

Dodavanje proizvoda sa Shopify

Naravno, još uvijek će vam trebati Shopify članstvo jer se svim proizvodima upravlja i hostuje na njihovim poslužiteljima, ali ovaj dodatak čini tako jednostavno jednostavno integriranje vaše Shopify trgovine na bilo koju ili sve vaše WordPress web stranice. Ovo je posebno sjajno ako koristite više odredišnih stranica za promociju jednog proizvoda ili ako već imate Shopify trgovinu i želite svoje proizvode prikazati unutar vaše web stranice ili blogova (tako da klijente ne preusmjeravate diljem weba ).

Saznajte više i dobiti Shopify

Završavati

Uzbuđeni smo što vidimo kako programeri tema i WordPress korisnici u narednim mjesecima integriraju Shopify u svoje dizajne i web stranice. Shopify je odlična opcija podjednako za male i velike tvrtke. Ali želimo vas čuti! Jeste li prije koristili Shopify? Jeste li uzbuđeni da isprobate Shopify za WordPress? Mislite li da bi WPExplorer trebao izdati WordPress temu za Shopify? Javite nam svoje misli u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map