Napravite demo stranice za WordPress proizvode pomoću Ninja Demo

Ako ne upotrebljavate Ninja Demo za svoj WordPress proizvod vjerovatno je sisa vaša demo stranica i zbog toga gubite na prodaji. Ne pokušavam se boriti; Samo tvrdim hladne činjenice. Kako ja znam? Jer do prije samo nekoliko tjedana, i moja je demo stranica sisala.


Većina nas koji prodajemo WordPress proizvode dobiva na tone zahtjeva da ih isprobamo prije nego što ga kupimo. Demo web mjesto savršeno je rješenje za to, ali samo ako je ispravno izvedeno. Problem je u tome što nitko od nas to nije učinio kako treba. Svi imamo svoje pristupe, međutim, na kraju dana, svi patimo od istih nedostataka.

Kako svi trenutno radimo demo stranice

Vrlo brzo, dopustite mi da pokušam opisati što sve trenutno radimo. Ako potpuno propustim marku, slobodno me obavijestite u komentarima, ali mislim da je ovo prilično blizu barem 99% demo web mjesta danas.

 1. Mi stvaramo naš sadržaj, korisnike i dizajniramo na način na koji želimo da se predstavi naša demo stranica.
 2. Stvaramo sigurnosnu kopiju baze podataka.
 3. Pišemo cron koji ažurira bazu podataka svakih sat vremena ili u nekom drugom intervalu.
 4. Hakiramo zajedno niz isječaka koda i dodataka kako bismo ograničili koji su dijelovi administratora dostupni i koje se radnje mogu provesti.

Neki od nas automatiziraju ovaj postupak bolje od drugih, ali na kraju dana, sva naša rješenja imaju velike nedostatke.

Zašto su demo web lokacije trenutno nedovoljne

Postoji puno razloga zbog kojih sisaju, ali dopustite mi da pokrijem samo dva. Obećavam da su jedina dva koja će vam trebati.

the-problema-s-demo

1. Korištenje korisničkog sadržaja

Svi naši korisnici pokušavaju istovremeno testirati iste podatke.

Cron koji obnavlja sigurnosnu kopiju baze podataka svakih sat vremena ne rješava to. U stvari to uzrokuje samo veću zbrku. Korisnik nešto testira nekoliko minuta, a onda odjednom posao koji su radili potpuno nestane.

Trenutna demo rješenja postavljaju sve korisnike u istu instalaciju WordPressa, uređivanje istog sadržaja i izmjenu istih postavki. Ako imate nekoliko korisnika koji testiraju iste stvari istovremeno, mogu vam obećati samo jedno: neće raditi ni za jedan od njih. U “svijetu proizvoda” to znači da će većina korisnika samo pretpostaviti da je vaš proizvod pokvaren i krenuti dalje.

2. naporna ažuriranja sadržaja

Moramo preskočiti nekoliko obruča da bismo ažurirali demo sadržaj.

Bez obzira koliko je dobra vaša web lokacija, trebat će je često ažurirati. WordPress i dodaci moraju se stalno ažurirati. Kako vaš proizvod sazrijeva, nesumnjivo će vaš sadržaj postajati trajan i trebat će vam fino podešavanje. Na temelju načina na koji trenutno stvaramo demo web stranice, razmotrimo koliko je zapravo zahtjevno ažurirati demo mjesto.

 • Ne možemo samo mijenjati sadržaj jer su korisnici možda ili trenutno uređivali demo. Svakako ne želimo svu onu moguću zbrku u našoj novoj sigurnosnoj kopiji.
 • Trebamo izbaciti trenutne korisnike i spriječiti ih da mogu bilo što izmijeniti dok vršimo ažuriranja.
 • Moramo vratiti demonstraciju u čistu sigurnosnu kopiju, tako da moramo imati novo polazište kojem ćemo dodati svoje promjene.
 • Jednom kada se izvrše naše promjene, morat ćemo napraviti novu sigurnosnu kopiju.
 • Moramo osloboditi ograničenja korisnika kako bi demo web mjesto ponovo bilo dostupno svijetu.

Ne čini se previše lošim i urednim popisom, ali ako ste to morali napraviti na vlastitoj demo stranici nekoliko puta, znajte da je to ogromno ubijanje. Vaša bi web lokacija trebala biti igralište na kojem ljudi mogu vidjeti koliko je vaš proizvod sjajan. To se neće dogoditi ako to vidite kao neku sitnicu. S vremenom će vaša demo stranica vjerojatno biti zanemarena.

Budućnost WordPress demo web mjesta

To ne mora biti vaša budućnost To zapravo može biti vaš poklon uz Ninja Demo.

Izgradili smo Ninja Demo kako bismo riješili dva glavna izazova o kojima smo upravo razgovarali i mnoštvo drugih. Iz naše perspektive, dok se nisu obratili, naš je demo vjerojatno učinio više štete nego koristi.

1. Svi korisnici testiraju vaš proizvod u vlastitoj kutiji s pijeskom

Ovo je bilo ključno. Želim da korisnik može doživjeti naše proizvode kao da rade na vlastitoj web stranici WordPress.

ninja-demo-stranica

Koristeći snagu WordPress multisitea, kada korisnik odluči isprobati demo, za njih je stvoren potpuno novi sandbox. Ima isti sadržaj i postavke kao glavna demo stranica, ali je vidljiv samo njima. To im omogućuje unošenje bilo kakvih promjena i temeljito testiranje proizvoda bez utjecaja na bilo koga drugog. Isto tako, nitko drugi neće utjecati na njih.

Druga je sjajna stvar što se ove kutije za pješčanike samo ne zatrpavaju u određenom intervalu. Oni ostaju aktivni sve dok korisnik u pregledniku otvori demo stranicu. Na taj način vaš proizvod mogu testirati 10 minuta ili 10 sati i sve njihove jedinstvene promjene bit će sačuvane.

Nakon što korisnik završi i zatvori demo, to će pokrenuti pročišćavanje sandboxa u roku sat vremena. Neće vam preostati nered jer su kutije s pijeskom potpuno izbrisane bez traga kada se više ne koriste..

2. Glavna stranica u mreži je sigurnosna kopija

Izrada sigurnosnih kopija vjerojatno nije pravi termin. Glavna stranica vaše mreže je sav vaš demo sadržaj. Kada se stvori okvir s pijeskom, ona jednostavno duplicira web mjesto u bilo kojem stanju u kojem se nalazi. Na taj način kada želite izvršiti promjenu, sve što morate učiniti je prijaviti se na svoju glavnu web lokaciju i izvršiti sve potrebne promjene. Sve nove kutije za pijesak automatski će dobiti te promjene.

Kako sam ja taj koji uglavnom održava našu demo stranicu, volim ovo. Zapravo sam uzbuđen što mogu smisliti nove načine kako promovirati naš proizvod na demonstraciji jer je unošenje tih promjena tako jednostavno i one su odmah dostupne.

3. Korisnik može pristupiti samo onome što im dozvoli

ninja-demo-pješčanik

Sigurnost i pristup uvijek su problem na demo mjestu. Da bi pravilno testirali svoj proizvod, korisnici često moraju imati pristup WordPress administratoru. Ne želimo da korisnici mogu sve raditi pod suncem; samo želimo da u potpunosti testiraju proizvod.

Ninja Demo dolazi s potpunim odjeljkom postavki bijele liste u kojem možete odabrati koji odjeljci vaših administrativnih korisnika mogu pristupiti. To ne mijenja mogućnosti vašeg demo korisnika, pa će čak i u odjeljku s popisa korisnika korisnik imati mogućnost obavljanja radnji te uloge.

Izvrsna stvar u tome je što različitim demo korisnicima možete omogućiti pristup istim odjeljcima, ali oni će i dalje imati samo one mogućnosti koje te uloge dopuštaju.

Još jedna sjajna stvar o Ninja Demo-u je da samo Super Admin ima pristup glavnom mjestu na vašoj mreži. To znači da se ne morate brinuti da li se korisnik demo administracije zabrlja sa zadanim sadržajem. To također čini demonstraciju sigurnijom, jer mnoge mogućnosti koje administrator obično nema moguće su u mrežnoj instalaciji.

Demo proizvoda proizvoda ne mora samo pokušavati proizvod

Ako je Ninja Demo ikad planirao riješiti “demo” problem, mislimo da bi to bio prilično fantastičan proizvod. To je jednostavno postaviti. Lako je biti u toku. I najbolje od svega, čini upravo ono što treba. I dalje mislimo da vaš demo može učiniti više.

Evo samo nekoliko stvari za koje mislimo da bi vaša demo stranica mogla učiniti kako biste poboljšali svoj proizvod i povećali prodaju:

 1. Prikupite podatke o tome kako korisnici testiraju vaš proizvod, a većina pregledava stranice i značajke.
 2. Dobivajte povratne informacije od korisnika o određenim dijelovima vašeg proizvoda.
 3. Predstavite različite verzije svog proizvoda korisnicima (A / B testiranje) da biste vidjeli koje više vole.
 4. Upotrijebite svoj demo kao alat za obuku tako što ćete korisnicima pružiti vođenje obilaska vašeg proizvoda.

Sve te stvari i još više dolaze u Ninja Demo. Hvala vam što ste to uspjeli proći kroz ovaj zid teksta i nadamo se da ste nam dali Ninja Demo priliku da demo sisati manje, a svoje proizvode još boljim.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me