Kako ograničiti sadržaj člana u programu WordPress

Želite li ograničiti / ograničiti pristup određenim dijelovima vaše WordPress stranice? U ovom ćemo vam članku pokazati kako možete ograničiti sadržaj svoje web lokacije na temelju toga ko je prijavljen na vašu web lokaciju koristeći popularne WordPress dodatke. Drugim riječima kako postaviti a članstvo web stranica stila s WordPressom.


Postoji mnogo razloga za stvaranje web stranice o članstvu. One uključuju, ali nisu ograničene na njih,

 • Razviti snažnu zajednicu.
 • Povećajte angažman i razgovor na svojoj web stranici.
 • Ograniči pristup vašem sadržaju na razini člana.

Moram priznati da postoji puno više od stvaranja web stranice za članstvo nego samo ograničavanja pristupa vašem sadržaju na temelju članstva. Ali postoji veliki broj web stranica koje djeluju na modelu članstva ili pretplate. Wall Street Journal odličan je primjer web stranice koja djeluje na modelu pretplate. Nakon što se pretplatite na ekskluzivni sadržaj njihove web stranice, smatrat ćete se članom i pristup je dodijeljen premium sadržaju.

Web-lokacija za članstvo ne samo da potiče osjećaj zajedništva među čitateljima, već vam pomaže i da prodate i unovčite neki ili cijeli sadržaj. Morate odlučiti o tome koliko svog sadržaja želite učiniti ekskluzivnim samo plaćenim članovima, to trebate proučiti za svaki slučaj. To uvelike ovisi i o industriji na kojoj je vaša web stranica specijalizirana.

Potencijalni dobitak za vaše čitatelje od pretplate treba biti financijski mjerljiv i dovoljno značajan da bi ga mogao kupiti. Ljudi nikada neće kupiti vaš sadržaj, ako ne misle da je to apsolutno neophodno. Na neka teška pitanja na koja ćete morati odgovoriti,

 • Mogu li igdje drugdje na webu pronaći repliku svog sadržaja ili sličnog sadržaja ?
 • Nadmašuje li potencijalni dobitak za korisnika troškove kupnje ?

Cijene koje su previsoke neće rezultirati samo manjom pretplatom, ali će vam biti dosta tople vode ako ne budete mogli isporučiti stvarnu vrijednost svojim pretplatnicima. Ako možda mislite da nećete mnogo zaraditi uvođenjem modela učlanjenja na temelju pretplate na svoju web lokaciju, možete trgovati o dostupnosti vašeg sadržaja za društvene dionice.

Ograničavanje sadržaja pomoću člana koji koristi kod (vidi preporuke dodataka u nastavku)

Prije nego što uđete u razne dodatke koji vam mogu pomoći da ograničite sadržaj na vašoj web lokaciji, prvo ćemo pogledati neki kôd koji možete koristiti ako ste programer i provjeriti je li za trenutačni tip korisnika te ga u skladu s tim ograničiti (jer to je vrlo lako!). Pogledajte dva isječka ispod kojih biste mogli upotrijebiti inspiraciju

// Primjer za ograničavanje cijelih stranica samo za korisnike koji su prijavljeni
funkcija wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Dobiti globalni post
globalni $ post;

// Sprečite pristup stranici s ID-om 2 i svu djecu ove stranice
$ page_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id))) {

// Prema zadanom postavite preusmjeravanje na true
$ redirect = istina;

// Ako ste prijavljeni nemojte niti preusmjeriti
// Ovdje možete / trebate postaviti dodatne provjere na temelju uloga korisnika ili meta meta korisnika
ako je (is_user_logged_in ()) {
$ redirect = lažno;
}


// Preusmjerite ljude bez pristupa početnoj stranici
ako ($ preusmjeravanje) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
dodavanje ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Primjer za ograničavanje određenog sadržaja korisničkom ulogom
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> uloge? $ user-> uloge [0]: lažno;

if ('pretplatnik' == $ user_role) {
odjek 'Pokaži nešto ovdje';
}

Ok, sada kad smo to izvukli iz ruke, pogledajmo nekoliko dodaci koji pomažu ograničavanju pristupa na vaš sadržaj.

Ograniči sadržaj Pro za WordPress

Sasvim možda najbolji dodatak kada je u pitanju ograničavanje pristupa sadržaju. Razlog zbog kojeg preporučujem ovaj dodatak nad vrlo mogućim dodacima bogatim značajkama je jednostavnost. Možete odabrati koji će vaši postovi / stranice ili dijelovi vaših stranica / postova biti dostupni različitim nivoima članova.

Pippin001

Kad je riječ o razinama pretplate, možete postaviti bilo koji broj razina pretplate i dodijeliti im različite razine pristupa sadržaju. To vam omogućuje rad na rasponu cijena za različite razine pristupa. Nakon što stvorite različite razine pretplate i omogućite javnu pretplatu, stupa na snagu mehanizam plaćanja. A dodatak radi s Paypal, Stripe i Braintree.

DiscountsPip

Uz to, dodatak omogućuje stvaranje popusta i učinkovito izvještava o zaradi. S obzirom na popuste, dodatak proizvodi kratki kôd koji aktivira popuste, što olakšava drugim web lokacijama dijeljenje vaših popusta posebno na kuponskim mjestima. Možete postaviti određeni postotak popusta i odrediti datum isteka na popustima. Ako želite, možete postaviti ograničenje broja korištenja koda za popust.

Podaci su vrlo korisna imovina za bilo koju tvrtku, posebno internetsku uslugu ili blog. Sve podatke generirane dodatkom možete izvesti putem CSV datoteke za svakog člana ili svaku uplatu ili oboje. Alternativno, možete uvesti podatke u popularne dodatke za biltene poput aWeber ili MailChimp. Obrazac za prijavu prilično je jednostavan za upotrebu i vrlo je jednostavan.

RegFormPip

Dohvati Programiranje sadržaja Pro

Privatni sadržaj WordPress dodatak

Možete prilično zaštititi bilo koju vrstu sadržaja na vašoj web stranici, uključujući lonce, stranice, izbornike i čitave kategorije. Postoji čak i zaključavanje web lokacije jednim klikom koje sprečava bilo kakav pristup sadržaju na vašoj web lokaciji.

PC

Dodatak pomaže organizirati korisnike i razvrstati ih s unutarnjim pretraživanjima i filtrima kategorija. Integrirani čarobnjak za kratki kod olakšava vaš posao skrivanja sadržaja.

Postavke računala

Ograničena značajka na ovom dodatku primjenjiva je na sve dijelove vaše WordPress web stranice, uključujući izbornike. Možete blokirati prilagođene vrste posta i taksonomije. Imate nekoliko unaprijed predloženih predložaka, ali prilagođeni graditelj kože pomaže u prilagodljivosti predloška blokiranog sadržaja.

Obrazac za registraciju s dvije mogućnosti izgleda očvrsnuo je za zaštitu od neželjene pošte. Taj je dodatak stvoren kao dodatak Contents Restrict Pro, za primarnu svrhu ograničavanja pristupa sadržaju na WordPress web lokacijama.

Ovdje preuzmite privatni sadržaj

Ako tražite dodatni dodatak obogaćenog članstva s ograničenjem sadržaja kao dijela arsenala, preporučujem dva dodatka..

MemberMouse WordPress usluga

MemberMouse je moćan sustav upravljanja članstvom za WordPress web stranice. Ovaj sustav upravljanja članstvom pomaže u prodaji digitalnih proizvoda, softvera kao usluge, djeluje kao portal internetske maloprodajne trgovine i također dobro funkcionira pri prodaji sadržaja pretplate.

MemberMouse

Stvoreno je kako bi vam pomoglo da se riješite dugotrajnih procesa dodavanja vrijednosti. Iako pruža automatizaciju podrške, upravljanje kupcima i izvještavanje i analitiku za vaše poslovanje, zanima nas njegova sposobnost zaštite sadržaja.

Jednostavno možete stvoriti područja samo za članove na vašoj web lokaciji, stranice za zaštitu lozinkom i drugi sadržaj. Dodatak također uključuje kreiranje probnih ponuda, popusta i kupona. Radi s 8 platnih mreža, što znači da je svaki potencijalni kupac pokriven.

ČlanMouse može biti skuplji od 19,95 USD / mjesečno za njihov najosnovniji plan, ali i dalje je sjajna opcija ako želite izgraditi web mjesto posvećeno članstvu na WordPress platformi.

Pogledajte ovdje MemberMouse!

ČlanPress WordPress dodatak

MemberPress je još jedan moćan dodatak za upravljanje članstvom za web stranice WordPressa. Lako za postavljanje i započinjanje, PartyPress je dizajniran da omogući finu kontrolu pristupa sadržaju na temelju razine članstva. Pomoću MemberPressa možete ograničiti pristup stranicama, postovima, podređenim stranicama, prilagođenim postovima, oznakama, kategorijama i svakoj drugoj datoteci ili sadržaju koji se nalazi na vašoj web lokaciji..

MemberPress

Možete stvoriti kupone i premium forum za članove svoje zajednice. Znatno je jeftiniji od MemberMouse-a po 99 dolara godišnje za Poslovni plan.

Nabavite MemberPress na svom web mjestu

Plaćene pretplate za članove

Preuzmite članstvo i ograničenje sadržaja - plaćene pretplate za članove

Dodajte plaćena, ponavljajuća se članstva brzo uz plaćene pretplate članova. Ovaj dodatak uključuje jednostavne opcije za postavljanje vaše stranice za registraciju, planove pretplate, prilagođenu prijavu, ograničeni sadržaj i još mnogo toga. Čak se integrira s WooCommerceom i nudi svojim članovima ekskluzivne proizvode ili popuste.

Primite plaćene pretplate za članove

Ograničeni pristup mjestu besplatni WordPress dodatak

RestrictedSiteAccess

Jednostavni dodatak koji ograničava pristup vašoj web stranici posjetiteljima koji su prijavljeni ili pristupaju sadržaju web mjesta iz određenog raspona IP adresa. Posjetitelji kojima nedostaje pristup mogu se preusmjeriti na drugu stranicu, uključujući stranicu za prijavu ili na drugi način prikazati poruku.

Preuzmite ograničen pristup web mjestu

Krajnji član besplatni dodatak WordPress

UltMember

Ultimate Member je jednostavan, a opet učinkovit dodatak koji omogućuje jednostavno stvaranje registracijskog obrasca i izgradnju novih zajednica na mreži. Možete stvoriti prilagođene korisničke uloge i uključiti se u ograničenje sadržaja na globalnoj razini i na temelju posta / stranice. Razlikuje tri kategorije – prijavljeni korisnici, odjavljeni korisnici i svi.

Preuzmite konačnog člana

Korisnici Ultra Member besplatni WordPress dodatak

Korisnici Ultra Članstvo

Opet, vrlo koristan alat za pomoć u izgradnji naprednih mrežnih zajednica, ovaj dodatak ima puno više na putu karakteristika socijalne integracije. Dodatak podržava djelomična ograničenja sadržaja i razlikuje prijavljene korisnike i korisnike s određenim paketima članstva.

Preuzmi korisnike Ultra Member

Zaključak

Nadam se da je članak bio koristan i da ste pronašli dodatak za ograničavanje sadržaja koji upravlja članstvom, a koji najbolje funkcionira za vaše web mjesto WordPress. Molimo pretplatite se na blog WPExplorer za više vijesti, vodiča i puno više iz svijeta WordPressa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map