Kako objaviti svjedočanstva u WordPressu za poboljšane stope pretvorbe

Objavljivanje izjava klijenta ili kupca na vašoj web stranici savršen je način za to izgraditi povjerenje i autoritet s ciljanom publikom. Ujedno je sjajan način da pokažete svoje iskustvo i nekoliko klijenata s kojima ste radili.


Međutim, neke su metode objavljivanja povratnih informacija klijenata učinkovitije od drugih i ako to učinite na pravi način možete drastično povećati broj posjetitelja koji postaju klijenti ili kupci. Prije sam na određeni način prikazivao svjedočanstva svojih klijenata, ali nakon nekih istraživanja pokazalo se da ih nisam pravio većinom.

Da biste saznali kako odabrati najbolji WordPress testimonalni dodatak ili temu i predstavite ih na pravi način za maksimalan učinak, pročitajte u našem vodiču za objavljivanje svjedočenja u WordPressu.

Primjeri djelotvorne uporabe svjedočenja

Kako biste bili svjesni kako izjava može izgledati kad se objavi na vašoj web stranici, a kako bismo vam dali nekoliko ideja kako ih možete ugraditi u svoju web stranicu, evo nekoliko primjera drugih web stranica koje ih učinkovito koriste za pridobijanje novih klijenata i kupaca.

Testimonials StudioPress

Web stranica StudioPress izvrsno radi postavljanje višestrukih izjava u ograničeni prostor na njihovoj početnoj stranici.

Kirsti Hines

Kristi Hines na njoj koristi izjave visokih klijenata početna stranica portfelja samostalnog bloganja da brzo prenese svoju vjerodostojnost novim posjetiteljima.

Kako doći do svjedočenja

Uvijek kada tražim povratne informacije od klijenata za moje stranice s izjavama, trudim se da im to učinim što jednostavnijim. Uključivanjem primjera drugih pozitivnih povratnih informacija koje su date u zahtjevu, davanje predloga koji mogu slijediti olakšava njihov posao.

Možete čak i otići do dodavanja posebnog obrasca na svoju web stranicu s relevantnim pitanjima i poljima koja klijentima još lakše podnose ocjenu. Neki dodaci za testiranje uključuju ovu značajku.

Kontaktiranje klijenata putem društvenih medija opet im može olakšati slanje izjave veličine zalogaja koju možete objaviti na svojoj web stranici i povezivanje s njihovim profilom radi dodatnog društvenog dokaza.

Savjeti za prikazivanje recenzija klijenata

Sada kada znate kako prikupiti svjedočenja od svojih klijenata i kupaca, evo nekoliko savjeta o njihovom prikazivanju na vašoj web stranici za maksimalni učinak, s nekim vezama na relevantne studije slučaja i izvješća:

 • Postavite prioritete svjedočenja iz klijenti visokog profila preko redovitih
 • Objavite ih na cijeloj web stranici, a ne samo na posvećenoj stranici
 • Uključite logotip ili po mogućnosti fotografiju klijenta
 • Video izjave mogu uzrokovati porast konverzije od 25%
 • Dodajte vezu do izvora kako bi ga posjetitelji mogli provjeriti
 • Uključite veze na profile društvenih medija radi demonstracije socijalni dokaz
 • Ako je to potrebno, link do stranice studije slučaja koji detaljno opisuje projekt

Iako su neki svjedočanstva bolji od nijednog, podešavanje na njima kako bi bili što autentičniji, a isto tako uključivanje sadržaja za povećanje konverzija, kao što su fotografije i videozapisi, može ih učiniti još učinkovitijima.

WordPress Testimonial dodaci

Srećom, postoje nekoliko sjajnih dodataka za WordPress koji olakšavaju njihovo objavljivanje na vašoj web stranici na način koji će pomoći u uvjeravanju posjetitelja da postanu klijenti i kupaca.

Viavi WP Testimonials

Viavi Testimonials dodatak

Od besplatnih opcija, ovaj dodatak ima i najatraktivnije predstavljena svjedočenja. Viavi WP Testimonials je nedavno objavljen, tako da je do sada uspio postići samo 30 preuzimanja. Međutim, čini se da je u potpunosti funkcionalan i da radi bez problema tijekom testiranja. Ravni dizajn je u potpunosti reagiran, a testimonials se mogu navesti zajedno ili prikazan pomoću klizača. Tu su i tri stila i osam boja kože za odabir povratnih informacija.

Nabavite Viavi WP testimonials

Testimonials od WooThemes

WooThemes Testimonials Dodatak

Ovaj besplatni dokazni dodatak je od WooThemes-a, ali rado će raditi na bilo kojoj temi. Nakon što unesete recenzije prošlih klijenata kao prilagođene vrste postupaka, možete ih prikazati na svojoj web lokaciji putem prečaca, widgeta ili izravno u datoteke predložaka svoje teme. Ovo je dobra opcija za one koji žele čist i neuredan dizajn koji će poprimiti izgled njihove teme, a ne one koja ima svoje oblikovanje.

Dobijte izjave od WooThemes

Izložbe izloga

Izlog dodatka

Ova jeftina opcija premija prepuna je značajki za prikazivanje svjedočenja, studija slučaja i pregleda na vašem web mjestu WordPress. Ovaj dodatak olakšava prikaz više svjedočenja u ograničenom prostoru zahvaljujući ugrađenom klizaču, a alternativno ih možete prikazati pomoću rasporeda rešetki. Ima ih i više od 15 mogućnosti izgleda i prilagođavanja za odabir kako biste bili sigurni da vaš sadržaj odgovara stilu vaše web stranice. Dodatak omogućuje prikazivanje svjedočanstava u fiksnoj mreži ili unutar pomičnog klizača.

Sama svjedočanstva izgledaju sjajno, na raspolaganju je izbor pet koža. Svaka koža omogućuje vam da dodate umanjenu sliku svjedoka (dokazano da dodatno povećava vjerodostojnost svjedočanstva) i ocjenu zvjezdica od pet. Uključuju izjave navodnika, izjave govornih marki i, moj osobni favorit, izjave kutija kartica.

Testimonials Showcase omogućuje vam postavljanje ciljanog URL-a vaših izjava, pa kada korisnik klikne na jedan od njih, oni mogu biti odvedeni na željeno mjesto – izvrsno za povezivanje s detaljnijim studijama slučaja za određene kupce. Možete umetnuti izjave na bilo koju stranicu pomoću kratkog koda ili ih smjestiti u bilo koje područje widgeta pomoću namjenskog widgeta. Kao konačna korist, metapodaci shema automatski se dodaju u testimonijale – kôd koji omogućuje bogate isječke – tako da bi se ocjene zvjezdica iz vaših svjedočenja također mogle prikazati u SERP-ovima, što je sjajno za povećanje vašeg CTR-a.

Nabavite Izložbu izlaganja

WP kupci

WP Dodatak za svjedoke kupaca

Ovaj je dodatak dostupan kao besplatni bonus pomoću moćnog dodatka Rich Snippets (samo koristite kôd “BESPLATNO” na kartici dodavanje / obnavljanje pretplata da biste ga dobili), dodatak koji je stvoren kako bi vam omogućio da objaviti recenzije profesionalnog izgleda na vašoj web stranici WordPress.

Dodatak WP Customer Testimonials uključuje kratki kôd za umetanje obrasca u jedan od vaših postova ili stranica kako bi se omogućilo klijentima i kupcima da predaju svoje izjave. Ovim dodatkom dobivate nekoliko opcija za prikazivanje svojih svjedočenja na različite načine, uključujući njihovo objavljivanje kao widgete.

Ovo je prilično fleksibilna opcija i ako ste zainteresirani za kupnju dodatka koji vam omogućuje objavljivanje pregleda recenzija na vašoj web stranici, tada možete dobiti besplatni dodatak WP Customer Testimonials.

Nabavite WP izjave kupaca

Teme sa svjedočanstvenom podrškom

Prilikom izrade načina na koji ćete predstaviti svoje svjedočanstva ne zaboravite provjeriti trenutnu temu WordPress-a ili onu na koju ste pogledali i pogledajte uključuje li podršku za njih.

Ukupna tema

Neke moderne WordPress teme uključuju podršku za pohranjivanje izjava od klijenata i kupaca, a zatim ih na najučinkovitiji način prezentiraju posjetiteljima. Jedan takav primjer je vlastita višenamjenska tema programa WordPress. Ova tema uključuje prilagođenu vrstu posta posebno izrađenu za objavljivanje recenzija i procjena od klijenata i kupaca. Ovaj pristup uklanja potrebu za traženjem odgovarajućeg dodatka i omogućuje vam dodavanje svjedočenja na vašu web lokaciju čim se pokrene..

Saznajte više o Ukupno


Objavljivanje izjava na vašoj web stranici moćan je način da to učinite povećati stope konverzije, bilo da je vaš cilj prodati više proizvoda, registrirati više kupaca ili rezervirati više posla. Ako ih predstavite na profesionalan način, a zatim ih prikažete na cijeloj vašoj web lokaciji, posebno na odredišnim stranicama i stranicama proizvoda, možete povećati stope konverzije uzimajući kredit za svoj rad. Javite nam u odjeljku s komentarima u nastavku ako ste ikada koristili neki od gore navedenih dodataka ili imate neke druge preporuke koje smo možda propustili.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map