Kako napraviti web lokaciju Amazonove podružnice s WordPressom

Kako napraviti web lokaciju Amazonove podružnice s WordPressom

Ako tražite način za zaradu na mreži, vjerojatno ste upoznati sa partnerskim marketingom. Postoji toliko puno partnerskih programa i resursa vani, međutim, da započinjanje može biti neodoljiva perspektiva.


Srećom Pridruženi program Amazon Associates je jednostavan način uvođenja affiliate marketinga u vašu rutinu bloganja. Također je početna točka s niskim stresom ako ste tek započeli pokušati stvoriti novi tok prihoda na mreži.

U ovom postu objasnit ćemo Amazonov marketinški sustav i njegove prednosti. Tada ćemo razgovarati o dodacima koji vam mogu pomoći da jednostavno integrirate ovaj program u svoj WordPress blog. Započnimo!

Što je Amazonov partnerski marketing (i kako vam koristi)

Stranica Amazon Associates.

Affiliate marketing je referalni program koji se temelji na proviziji. Surađujete s nekom tvrtkom i ostvarujete mali postotak njene dobiti tako što ćete posjetitelje uputiti na njene proizvode ili usluge. Ako ste novi u pridruženom marketingu, preporučujemo da započnete s pouzdanim programom, poput Amazona.

Postati Amazonova podružnica besplatna je i nudi preko milijun proizvoda koje možete odabrati za svoje web mjesto. Evo nekoliko prednosti postajanja Amazon suradnikom:

 • Program se glatko integrira s WordPressom. Svoje partnerske veze možete raditi na svom sadržaju gdje god oni imaju najviše smisla.
 • Nudi višestruko alati za povezivanje za vašu web lokaciju. Za poboljšanje svojih marketinških napora imate pristup banerima, gumbima, slikama i vezama.
 • Možeš pratite svoju zaradu kad god želiš. Uz praćenje trendova, narudžbi i preporuka, svoj profit možete pratiti i svakodnevnim mrežnim izvješćima.

Amazonov program savršen je za početak rada s pridruženim marketingom, posebno u partnerstvu sa WordPressom. Budući da je WordPress jednostavan za korištenje i učitava se sa SEO značajkama, to je savršen alat za izgradnju partnerske web stranice i umanjivanje vaših marketinških napora. Dostupno je i mnogo dodataka koji vam pomažu da integrirate svoje partnerske veze sa svojom WordPress web stranicom.

Da biste započeli s Amazonovim pridruženim programom, prvo se morate pridružiti i stvorite svoj Amazon račun. Odatle ćete se morati prijaviti i odabrati stavke koje želite predstaviti na svojoj web lokaciji. Svaka stavka ima jedinstvenu vezu koja sadrži ID vašeg partnera. Nakon toga jednostavno ćete dodati veze do svoje web lokacije!

WordPress je beskrajno fleksibilan, zahvaljujući upotrebi dodataka. Prilikom pokretanja pridružene web lokacije s Amazonovim programom, trebali biste istražiti opcije dodataka kako biste pronašli najbolje mjesto za vaše web mjesto. Da bismo vam pomogli, evo nekoliko dodataka Amazon Associates koji su idealni za integraciju vaše WordPress stranice s vašim Amazonovim partnerskim računom.

1. AzonPress

AzonPress WordPress dodatak za Amazonove podružnice

Info & DownloadView Demo

S AzonPress od WPManageNinja možete postaviti vlastito podružničko web mjesto i povezati se s računom Amazon Associates za 2 minute. Nakon instalacije možete klikom dodati nove proizvode. Zatim izradite vlastite tablice proizvoda ili rešetke, usporedne tablice i popise najboljih prodavača kako biste svojim kupcima pomogli pomoću interaktivnog graditelja tablice povuci i spusti. Možete također stvoriti vlastiti widget za istaknute proizvode. Prilagodite svoju vitrinu pomoću biblioteka za oblikovanje, kožnih boja, stila stola (obrubljeni, prugasti redovi, mali itd.) I još više. Kad završite, jednostavno kopirajte i zalijepite kratki kôd u bilo koji WordPress post ili stranicu. Lako, zar ne?

Ali to nije sve. AzonPress nudi moćne značajke koje nećete naći u usporedivim dodacima. Na primjer, možete omogućiti i konfigurirati geografsko ciljanje da posjetitelje iz određenih zemalja usmjeri na povezane odredišne ​​stranice ili poddomene. Ovo je sjajan hak za lokalizaciju koji će vam pomoći povećati promet. Ili iskoristite prednosti ugrađenog sustava upravljanja podružnicama AzonPressa za upravljanje povezanim vezama, preporukama i zaradom.

AzonPress nudi 3 vrste licenci, ali nama se najviše sviđa neograničena licenca. Ovaj dodatak mogao bi biti velika prednost ako gradite mrežu ciljanih web mjesta sa mikro nišama.

Glavne značajke:

 • Brz i jednostavan način integracije Amazon podružnica u WordPress.
 • Nije potreban dodatni dodatak za e-trgovinu – samo instalirajte i napravite tablice s proizvodima!
 • Jednostavne ugrađene mogućnosti oblikovanja.
 • Nudi neograničenu mogućnost licenciranja korištenja.

Cijena: AzonPress iznosi samo 39 dolara godišnje za licencu za pojedinačnu web lokaciju, 79 dolara za poslovnu licencu i 199 dolara za neograničenu licencu.

2. WooCommerce

WooCommerce besplatni WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

WooCommerce je jedan od najpopularnijih dodataka za e-trgovinu. Pomaže vam da svoju web stranicu pretvorite u internetsku trgovinu, a nevjerojatno je fleksibilan zbog broja proširenja koja su dostupna. Uz pomoć jednog od tih proširenja WooCommerce vam omogućuje da na svojoj web stranici navedete pridružene proizvode tvrtke Amazon..

Da biste uspješno koristili WooCommerce s Amazonom, morat ćete instalirati proširenje kao što je WP-Lister Lite za Amazon. To će vam omogućiti da svoj katalog WooCommerce integrirate sa svojim Amazonovim inventarom (iako će pro verzija proširenja sve što trebate dodati za usklađivanje prodaje i automatsko ponovno određivanje cijene).

WooCommerce moć Budite pretjerani ako tek započinjete s partnerskim vezama. Međutim, ako se planirate proširiti na čitavu mrežnu trgovinu, pametno je uložiti.

Glavne značajke:

 • Pruža brojna besplatna i premium proširenja kako biste vam pomogli da prilagodite trgovinu.
 • Radi s proizvodima iz bilo koje kategorije Amazona.
 • Nudi tona podrške svojih programera i zajednice.

Cijena: Osnovna verzija WooCommercea besplatna je, kao i WP-Lister Lite. Proširenje WP-Lister Pro koštat će vas 149 dolara po mjestu.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Info & DownloadView Demo

Integriranje Amazon proizvoda u vlastitu trgovinu e-trgovine ne mora biti teško. Na primjer, WooCommerce Amazon Affiliates WordPress Plugin uključuje ugrađene module za jednostavan uvoz proizvoda s vašim jedinstvenim Amazonovim partnerskim vezama u WooCommerce. Što je još bolje, dodatak uključuje čak i mogućnost automatskog pretraživanja, pronalaska i uvoza proizvoda za vas na temelju određene ključne riječi ili fraze.

Još jedna korisna značajka je ugrađeno WooZone Reporting, tako da možete pratiti uvezene prikaze proizvoda, ažuriranja i stope kupovine. Ovo je sjajan način da upravljate prodavaonicom i ažurirate veze na relevantne proizvode.

Želite više? Također možete nadograditi na WooZone – Amazon Associates Bundle Pack koji uključuje osnovni dodatak plus WooZone Kontekstualni dodatak za oglašavanje u Amazonu, Amazonov pretraživač popusta za WordPress i Kingdom (tema premije WooCommerce Amazon Affiliates). Ovaj dodatak odličan je set alata za izgradnju i promociju vaše podružnice.

Glavne značajke:

 • Čarobnjak za brzo i jednostavno postavljanje za konfiguriranje dodatka s vašim računom za Amazon Affiliate.
 • Napredna pretraga proizvoda, preporučeni proizvodi i opcije skupnog uvoza.
 • Sinkronizacija sa stranicama proizvoda Amazon do automatskog ažuriranja za promjene cijena, ažuriranja opisa i novih recenzija.
 • Opcije za kupone, unakrsnu prodaju i GEO ciljanje za pružanje sadržaja relevantnog za vaše kupce.
 • Prečaci proizvoda za jednostavno umetanje određenih stavki u postove ili stranice.

Cijena: Dodatak WooCommerce Amazon Affiliates trenutno košta 49 dolara, a paket paketa košta 70 dolara.

4. EasyAzon

EasyAzon - Amazon Associates dodatak za dodatak

EasyAzon je još jedan graditelj veza Amazon Associates iz službenog direktorija WordPress dodataka. To vam omogućuje pretraživanje proizvoda i stvaranje veza unutar vaših postova do stranica proizvoda Amazon u stvarnom vremenu. Ovaj je dodatak dizajniran za rad sa bilo kojim povezanim web mjestima bilo koje veličine, a njegova dostupnost u stvarnom vremenu čini ga odličnim za ažuriranje vaših veza.

Besplatni dodatak pomaže samo u stvaranju veza, ali možete nadograditi za dodatne značajke. Pro verzija dodaje više opcija za slike pridružene veze, blokove proizvoda, pozive na radnju, automatsko skrivanje veza, skočne prozore, opciju “dodaj u košaricu”, ID-ove za praćenje i još mnogo toga.

Glavne značajke:

 • Pruža jednostavnu integraciju veza Amazona.
 • Omogućuje vam generiranje tekstualnih veza za svoje postove.
 • Radi sa svim lokacijama programa Amazon Associates (SAD, Kanada, Kina, Francuska, Njemačka, Indija, itd.).

Cijena: EasyAzon je besplatan, iako nude Pro verziju za 47 dolara.

5. Pripadnici Amazon eStore

Amazon eStore pridružuje WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Amazon eStore pridružuje WordPress dodatak djeluje strogo isključeno od automatskog uvoza. Postavite ključnu riječ i broj stranica koje želite dodati, a zatim pustite da čep postavi red proizvoda. Možete postaviti i ponavljanje kako biste povremeno dodavali u svoju trgovinu na temelju novih proizvoda koji se odnose na vašu ključnu riječ.

Ključna korisna značajka je modul Automatizirani Amazon Content Spinner. Jednostavno odaberite broj riječi koje želite zamijeniti i okretnik sadržaja upotrijebit će unose tezaurusa za ažuriranje uvezenih stranica proizvoda. To sprečava duplicirani sadržaj i može pomoći u poboljšanju ranga tražilice.

Glavne značajke:

 • Automatski uvoz proizvoda na temelju zadane ključne riječi (i postavljanje ponavljajućeg uvoza).
 • Automatizirani spinner sadržaja kako bi se osigurao jedinstveni sadržaj na vašoj web lokaciji.
 • Modul statistike proizvoda za praćenje pogleda, dodavanje u kolica i napuštanje kolica.
 • Sadrži besplatnu WordPress temu s Visual Composer za izgradnju vaše trgovine

Cijena: Premijski dodatak Amazon eStore Affiliates ima cijenu od 39 USD.

6. Amazon Link Engine

Amazon LinkEngine dodatak

Amazon Link Engine koristan je alat jer svojim posjetiteljima na međunarodnoj web stranici omogućuje pristup njihovim lokalnim prodajnim salonima na Amazonu s partnerskih veza. To odmah lokalizira vaše pridružene veze svaki put kada posjetitelj učita stranicu.

Ovaj dodatak nudi neposredan način povećanja potencijalnih pretvorbi stvaranjem boljeg korisničkog iskustva za posjetitelje vaše web lokacije. Ako planirate uključiti međunarodnu publiku kao dio svojih podružnica u marketinška nastojanja, ovaj dodatak pomoći će vam da započnete.

Ako partner dodatak upotrebljavate sa Geniuslink račun (koja počinje od 5 USD mjesečno) čak možete zaraditi međunarodne provizije. Naravno, ne treba vam ovaj račun da biste koristili Amazon Link Engine. Međutim, ako ste znatiželjni o prednostima, to se ponudite 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

Glavne značajke:

 • Odmah locira pridružene veze na Amazonu.
 • Pretvara veze automatski, bez dodatnog rada.
 • Trajno pretražuje partnerske veze.

Cijena: Amazon Link Engine je besplatan dodatak.

7. Umetač oglasa

WordPress dodatak za ulaganje oglasa

Ad Inserter je dodatak za upravljanje oglašavanjem, koji vam omogućuje postavljanje Native Shopping oglasi gdje god odaberete na svojoj web stranici WordPress. Umjesto da nasumično poslužujete oglase na svojoj web-lokaciji, pomoću ovog dodatka možete upotrijebiti svoje posjetitelje da na temelju sadržaja daju relevantne preporuke o kupovini..

Ovaj dodatak omogućuje vam postavljanje relevantnih oglasa prije, nakon ili čak unutar vašeg posta. Također ga možete koristiti dokumentacija da biste saznali više o optimalnom položaju za vaše preporuke o kupovini.

Ako tražite način za integraciju Amazonovih oglasa za Native Shopping sa svojom partnerskom web stranicom, Ad Inserter nudi mnoštvo značajki. Izrađen je za prilagođavanje i integrira se s drugim alatima kao što je Google Analytics. Ovaj dodatak je savršen ako želite na svojoj web lokaciji prikazati više oglasa vezanih uz Amazon.

Glavne značajke:

 • Omogućuje vam pregled oglasa prije objavljivanja.
 • Pruža potpunu kontrolu nad položajem oglasa.
 • Integrira se s Google Analyticsom

Cijena: Umetanje oglasa je besplatno.

8. AAPro

AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress dodatak

AAPro je lagana opcija integriranja proizvoda Amazon na svoju WordPress stranicu. Upotrijebite dodatak za direktan uvoz iz Amazona (pojedinačni ili višestruki), kao i automatsko uvoz, jer su nove stavke dostupne. Prikažite proizvode s recenzijama, više načina pretraživanja, oznakama / značkama i još mnogo toga. Prikažite proizvode u mreži svoje trgovine – ili pomoću kratkog koda dodajte pojedinačni proizvod bilo kojem postu ili stranici. Dodatak također uključuje analitiku, tako da možete vidjeti kako rade vaše veze.

Glavne značajke:

 • Kompatibilno je s WooCommerceom i bilo kojom temom kompatibilnom s WooCommerceom.
 • Uvozite proizvode izravno iz Amazona u sekundi.
 • Napredne mogućnosti pretraživanja s filtrima i parametrima sortiranja.

Cijena: Amazon Affiliate Pro (AAPro) za WordPress dodatak iznosi 39 dolara.

9. Amazonove auto veze

Auto-veze Amazon

Dodajte proizvode u postove s besplatnim dodatkom za Amazonove veze. Dodajte svoj ID Amazon Associate i započnite! Postoje postavke za redoslijed sortiranja, broj stavki, veličinu slike, dužinu naslova, kreditnu vezu i još mnogo toga. I kao dodatni bonus – Amazon Auto Links ima ugrađenu opciju za one koji su ranije koristili Amazon Associates Link Builder (sada je obustavljen). Samo potvrdite okvir i nećete se morati vraćati i zamjenjivati ​​stare prečace.

Glavne značajke:

 • Dodajte proizvode putem widgeta, kratkog koda ili PHP-a.
 • Premjestite s amortiziranog dodatka Amazon Associates Link Builder.

Cijena: Dodatak Amazon Auto Links je besplatan.

10. Azonberg

Ugradi podružnice Azonberg - Gutenberg Amazon

Pomoću Azonberga možete jednostavno dodati proizvode Amazon Affiliates u svoje postove izgrađene s Gutenbergom. Za podružnice, ovo bi mogao biti jedan od najboljih Gutenbergovih dodataka, budući da unovčavanje vašeg bloga toliko olakšava. S instaliranim dodatkom imat ćete novi blok “Embed Affiliates Embed” koji možete koristiti za umetanje proizvoda. Samo dodajte Amazon ASIN kôd (ili čitav njihov popis!) Za brzo dodavanje Amazon proizvoda zajedno sa slikom, cijenom, ocjenom i gumbom Kupi odmah.

Glavne značajke:

 • Dodaje jednostavan blok “Amazon Affiliates Embed” Gutenberg.
 • Mogućnost izravne kupovine ili dodavanja u košaricu.
 • Kompatibilna WooCommerce.

Cijena: Azonberg Amazon Affiliate Gutenberg dodatak za ugradnju iznosi samo 15 USD.

Zaključak

Affiliate marketing zahtijeva istraživanje i strpljenje, ali također može biti unosan i zabavan način za zaradu dodatnih zarada. Počevši s isprobanim i istinitim programom poput Amazona, može vam dati solidnu ulaznu točku i postaviti vas na put ka uspjehu.

U ovom smo postu predstavili neke dodatke koji vam mogu pomoći da uspješno integrirate Amazonov sustav u svoju WordPress web lokaciju. Ali ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako kombinirati Amazonov pridruženi program sa svojom web stranicom WordPress, ili druge dodatke koje biste preporučili, obratite nam se? Samo nam ostavite bilješku u komentarima ispod!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me