Kako napraviti prilagođeni obrazac za prijavu za WordPress (i zašto biste ga trebali)

Kako napraviti prilagođenu stranicu za prijavu na WordPress (i zašto biste trebali)

Vrlo je vjerojatno da ste uložili mnogo posla u izgradnju svog WordPress web mjesta i postizanje dobrog izgleda na prednjem kraju. Međutim, možda zanemarujete jedan ključni aspekt: ​​vaš obrazac za prijavu u WordPress.


Postoji puno razloga za prilagođavanje obrasca za prijavu na WordPress, poput poboljšanja sigurnosti, povećanja svijesti o robnoj marki i poboljšanja korisničkog iskustva. Bilo koji od tih razloga trebao bi biti dovoljan da vas uvjeri da odlazite sa zadanog zaslona za prijavu na WordPress. Ova jednostavna promjena iznenađujuće je odličan način poboljšanja vaše web lokacije.

U ovom postu raspravljat ćemo o prednostima stvaranja prilagođenog obrasca za prijavu u WordPress. Tada ćemo predstaviti neke alate koji vam mogu pomoći da lako obavite ovaj zadatak, uključujući neke od najboljih prilagođenih dodataka na stranici za prijavu koje možete odabrati. Započnimo!

Zašto prilagođeni obrazac za prijavu za WordPress koristan za vašu web lokaciju

Kao vlasnik web stranice WordPress, gotovo sigurno ste upoznati sa zadanim WordPress obrascem za prijavu. Izvrsno je funkcionalna, ali golih kostiju u izgledu. Pogledajte eksponat A:

Glavni obrazac za prijavu na WordPress

Također ne nudi nikakve posebne sigurnosne značajke za zaštitu hakera i drugih nepoželjnih predmeta izvan vašeg administrativnog područja, osim osnovnih sigurnosnih postavki WordPressa (poput jakih lozinki). Iz tih razloga vaš obrazac za prijavu zaslužuje onoliko pažnje kao i bilo koji drugi dio vaše web lokacije.

Ovdje su samo neke od prednosti prilagodbe vašeg WordPress obrasca za prijavu:

 1. Bolja sigurnost. Možete zaštititi svoju stranicu za prijavu tako da obrazac za prijavu preusmjerite na jedinstveni URL, što hakerima otežava pronalazak vaše stranice za prijavu. Osim toga, možete postaviti ograničenje broja puta kako se osoba može prijaviti ili čak dodati višefaktorsku provjeru autentičnosti.
 2. Dosljednost marke. Proširenje marke na obrazac za prijavu omogućava vam da zadržite usklađenost s ostatkom web mjesta, tako da će vaši korisnici i članovi tima imati kohezivno iskustvo. Osim toga, ako dodate društvene prijave za WordPress, čitateljima ili članovima još je lakše prijaviti se i dijeliti vaš sadržaj.
 3. Poboljšana navigacija. Možete koristiti obrazac za prijavu za dodatnu navigaciju za krajnje korisnike. Možete se povezati na profile društvenih medija ili čak prikazivati ​​posebne ponude izravno na zaslonu za prijavu.
 4. Poboljšano korisničko iskustvo. Možete prilagoditi obrazac za prijavu tako da krajnje korisnike vodi do bilo koje stranice koju odaberete, poput prilagođene stranice profila ili specijalizirane promocije, ili možete izraditi prilagođene poruke.

Ovo su samo neke od prednosti koje možete iskoristiti pomoću prilagođenog obrasca za prijavu. Prvo je ipak najvažnije. Sigurnost vam uvijek treba pripaziti pri odlučivanju o bilo kakvoj promjeni web lokacije, a u ovom slučaju to možete znatno poboljšati sa samo nekoliko jednostavnih ugađanja.

Korisni alati za izradu prilagođenog obrasca za prijavu na WordPress

Do sad ste već razumjeli razloge zbog kojih biste htjeli izmijeniti obrazac za prijavu na WordPress. Srećom, postoji puno dodataka koji vam mogu pomoći (plus što se mnogi mogu koristiti za prilagođavanje i drugih WordPress obrazaca). Sljedeće su opcije najbolje dostupne, s izvrsnim setovima značajki i reputacijom pouzdanosti.

Registracija korisnika ProfilePressa, prijavljivanje naprijed i korisnički profil WordPress dodatak

Registracija korisnika ProfilPressa

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

ProfilePress je zgodan dodatak koji vam omogućuje da prilagodite svoje WordPress prilagođene prijave, registraciju, resetiranje lozinke i uređivanje obrazaca profila. Također možete ga koristiti za izradu korisničkih profila jedinstvenih za svakog korisnika.

Ne morate izumiti kotač izradom obrasca ispočetka i baveći se provjerom, autentifikacijom i autorizacijom na strani poslužitelja. Neka ProfilePress obrađuje sve to i još više za vas. Vrijedi napomenuti da ProfilePress koristi kratke kodove. Umjesto toga, umjesto da kodirate obrasce u HTML-u kao i obično, jednostavno ih zalijepite u kratki kôd. Fleksibilnost kratkih kodova omogućuje obrazac za prijavu na donjoj slici.

ProfilPress isporučuje čak i prekrasne predloške spremne za upotrebu. Koristiti ove unaprijed izgrađene predloške vrlo je jednostavno; jednostavno kopirajte i zalijepite kratki kôd predloška na WordPress stranicu, a zatim spremite. Pregledajte da biste vidjeli obrazac uživo. Lako kao pita.

ProfilPress također uključuje mnoštvo drugih uzbudljivih značajki, uključujući: moderiranje registriranih korisnika, društvenu prijavu putem Facebooka, Twittera, LinkedIn-a, Googlea, GitHub-a i VK.com, korisničku prijavu bez lozinke, integraciju s BuddyPress-om, BbPress-om, MailChimp-om, CampaignMonitor, Polylang, Multisite itd.

Glavne značajke:

 • Omogućuje vam prilagođavanje obrazaca za prijavu, registracijskih obrazaca i obrazaca za vraćanje lozinke
 • Pruža preglede uživo za pojednostavljenje procesa dizajna
 • Omogućuje vam preusmjeravanje podataka za prijavu, registracije i zaporke na prilagođene stranice
 • Nudi Multisite Integration, koji korisnicima omogućuje stvaranje novih web lokacija putem obrasca za prijavu
 • Omogućuje korisnicima da prenose avatare te pruža moderaciju i značajke povezane sa društvenim medijima (premium verzija)

Prilagođeni korisnički stranicu za prilagođavanje Besplatno WordPress dodatak

Prilagođeni korisnički stranicu za prilagođavanje Besplatno WordPress dodatak

Ako tražite brz i jednostavan način prilagodbe obrasca za prijavu na WordPress, tada je Prilagođavač korisničke stranice za prilagođavanje stranica izvrsna opcija. Koristi poznati live Customizer s jednostavnim opcijama za promjenu vašeg logotipa, pozadine, obloga, polja obrasca i gumba. Uz to, uvijek možete dodati malo prilagođenog CSS-a za naprednije promjene.

Glavne značajke:

 • Jednostavne mogućnosti dizajniranja
 • Poznato sučelje za prilagodbu podataka
 • Pregledajte promjene dok ih napravite

Admin korisnička stranica za prijavu Besplatno WordPress dodatak

Dodatak za prilagođenu stranicu za prijavu na administraciju

Dodatak za prilagodbu stranice za prijavu na WordPress olakšava personaliziranje obrasca za prijavu tako da izgleda točno. Pruža vam mogućnost izmjene boja, dodavanja pozadinske slike, pa čak i stvaranja prezentacije u pozadini. Uz svoje značajke prilagodbe, ovaj dodatak odgovara mobilnim web lokacijama i integriran je s Google fontovima.

Glavne značajke:

 • Omogućuje vam preusmjeravanje korisnika na URL prilagođenog obrasca za prijavu
 • Omogućuje vam personaliziranje obrasca za prijavu bojama i pozadinskim medijima
 • Sadrži značajke povezivanja na društvenim mrežama

LoginPress Custom Login Stranica Prilagoditelj Besplatno WordPress dodatak

CustomPress Prilagođeni WordPress alat za prijavu

LoginPress čini postupak prilagodbe vašeg WordPress obrasca za prijavu jednostavan i intuitivan. Omogućuje vam uređivanje stranice za prijavu izravno s vaše WordPress nadzorne ploče i dodavanje prilagođenih polja i poruka korisnicima. Uz to, obilje je dizajnerskih značajki koje vam pomažu da uskladite marke i stil ostatka vaše web stranice.

Glavne značajke:

 • Omogućuje vam dodavanje prilagođenih logotipa i pozadina u obrazac za prijavu
 • Omogućuje vam izmjenu boja gumba i ostalih elemenata
 • Pruža mogućnost stvaranja prilagođenih poruka o pogrešci i dobrodošlici

Brendiranje bijelih naljepnica za WordPress Premium WordPress dodatak

Brendiranje bijelih oznaka za WordPress

Info & DownloadView Demo

Ovaj premium dodatak omogućuje vam prilagođavanje ne samo vašeg obrasca za prijavu, već i cijelog vašeg WordPress administrativnog područja. Možete koristiti i oznaku bijele oznake za WordPress da biste kontrolirali ono što bilo koji korisnik vidi na temelju dodijeljene uloge, poput uređivača ili autora, i za skrivanje određenih područja ako je potrebno. To stvara vrijedan dodatni sloj sigurnosti za vašu web lokaciju.

Glavne značajke:

 • Omogućuje vam da u potpunosti prilagodite svoje administracijsko područje WordPress na temelju korisničkih uloga
 • Omogućuje vam primjenu prilagodbe na obrazac za prijavu i stražnji kraj, uključujući logotipe, dijelove, zaglavlja i podnožja
 • Nudi vizualni CSS uređivač

Prilagođeni stranicu za prijavu prilagođena stranica za prijavu Premium WordPress dodatak

Prilagođeni dodatak na stranicu za prijavu

Informacije i preuzimanje

Dodatak za prilagođene prijave sadrži ugrađeni upravitelj stilova za obrazac za prijavu i pruža širok spektar mogućnosti prilagodbe. Omogućuje vam dodavanje neobaveznih widgeta, plus možete prilagoditi pozadinu, zaglavlja, gumbe i još mnogo toga za vaše područje za prijavu. Dodatak je dio iThemes članstva, što uključuje premium podršku i forum zajednice.

Glavne značajke:

 • Pruža stilski upravitelj koji vam omogućuje prilagođavanje boja, fontova i područja widgeta
 • Nudi prilagodljive obrasce za prijavu, s zaglavljama, podnožjima, gumbima i vezama koje mogu uređivati
 • Omogućuje vam dodavanje do dva područja widgeta na stranicu za prijavu
 • Bonus: Ovaj dodatak dostupan je kao dio dodatka iTheme Plugin Suite, tako da ako već imate paket ili ste zainteresirani za neke druge fantastične dodatke, to bi mogla biti velika stvar

Kako prilagoditi obrazac za prijavu za WordPress

Sada kada ste vidjeli neke od korisnih alata koje možete koristiti za izmjenu obrasca za prijavu na WordPress, evo kratkog pogleda kako to zapravo učiniti. Naravno da će ovi koraci biti različiti za svaki od gore navedenih dodataka. Ako odaberete dodatak koji je bogat značajkama, s puno postavki i opcija, možda će trebati malo više vremena za postavljanje vašeg obrasca za prijavu u WordPress, ali zasad ćemo vam pokazati jednu od najjednostavnijih opcija.

1. korak: instalirajte dodatak za prijavu

Instalirajte dodatak za prilagodbu obrasca za prijavu

Dakle, za početak odaberite dodatak, a zatim ga instalirajte i aktivirajte. Ako vam se dodatak nalazi u spremištu WordPress.org, možete ga pronaći pravo na vašoj WordPress nadzornoj ploči u Dodaci> Dodaj novo pomoću okvira za pretraživanje. Na primjer, odlučili smo ići s Prilagođavanje stranice prilagođene stranice za prijavu.

Ako je vaš dodatak s web stranice treće strane, i dalje ćete htjeti navigirati do Dodaci> Dodaj novo ali zatim kliknite gumb “Prijenos dodatka.” Odatle slijedite upute na zaslonu da biste postavili zip datoteku dodatka i instalirali je.

Korak 2: Pronađite postavke obrasca za prijavu

Postavke za prilagođavanje obrasca za prijavu

S instaliranim i aktivnim dodatkom trebali biste pokušati pronaći stranicu postavki dodatka. Za korisničku stranicu za prilagođavanje stranice prijavite se u nastavku Izgled> Prilagoditelj za prijavu. Ostali dodaci mogu se naći pod Alati, Postavke ili čak pod novom karticom izbornika dodanom na vašu WordPress nadzornu ploču.

Korak 3: Počnite prilagođavati obrazac za prijavu za WordPress

Prilagođeni korisnik uživo stranice za prijavu

Jednom kada pronađete svoje postavke vrijeme je da započnete s radom! Ako na stranici s postavkama imate mogućnosti, počnite ih mijenjati. Za dodatak Customizer stranice za prilagođenu stranicu za prijavu koji koristimo prvo trebate kliknuti gumb “Start Prilagodivanje” koji će otvoriti program za prilagodbu programa WordPress.

Opcije korisničkog prilagođavača na stranici za prijavu uživo

Ovaj dodatak koristi poznate mogućnosti dizajna za boje, pozadine, podloge i još mnogo toga.

Prilagođavanje stila prilagođene stranice za prijavu

Samo prođite kroz dostupne opcije za stvaranje vlastitog prilagođenog obrasca za prijavu u WordPress.

CSS Live Customizer stranica za prijavu CSS

Oh, a ako trebate (ili želite) promijeniti nešto što nije dostupno kao ugrađena opcija, uvijek možete upotrijebiti malo prilagođenog CSS-a da biste je napravili. Dodatak Customizer stranice za prilagođenu stranicu prijave koji koristimo uključuje vlastiti CSS panel, ali u zadanom je WordPress Customizer-u odjeljak “Dodatni CSS” koji možete koristiti. Brza Google pretraga obično je najlakši način da shvatite kako napisati par redaka CSS-a, ali ako niste sigurni, uvijek možete vidjeti hoće li vam programer dodatka pružiti ruku.

Kad završite, ne zaboravite spremiti. Nakon toga bi trebao biti gotov vaš novi prilagođeni obrazac za prijavu na WordPress!

Zaključak

Kada je riječ o vašoj web stranici WordPress, želite obratiti što više pozornosti na ugađanje vašeg administrativnog područja kao i na prednjem kraju. Prilagodba obrasca za prijavu pomaže vam postići daljnju kilometražu s vašom robnom markom te vam može pružiti veću sigurnost i poboljšano korisničko iskustvo.

U ovom smo članku predstavili pet dodataka uz pomoć kojih možete stvoriti WordPress prilagođeni obrazac za prijavu da se podudaraju sa vašom web lokacijom, ali možda ste propustili vašu omiljenu. Postoje li neki drugi prilagođeni dodaci za prijavu za koje smatrate da ih vrijedi provjeriti? Javite nam ih u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map