Kako koristiti Elementor za izradu web stranica na daljinu

Kako koristiti Elementor za izradu web stranica na daljinu

U ovim vremenima ekonomske nesigurnosti i socijalne udaljenosti, tvrtke žele razviti svoje vlastite internetske prisutnosti više nego ikad prije.


Ako želite svoje poslovanje povezati putem interneta ili ste freelancer koji gradi web stranice za tvrtke koje se žele povezati s Internetom, Elementor vam može pomoći da efikasno izradite web lokaciju koja je pristupačna i jednostavna za održavanje..

Elementor je vizualni WordPress izrađivač stranica s povlačenjem i ispuštanjem, što znači da možete stvoriti divne dizajne, a da pritom ne morate pogledati niti jedan kôd. Ako želite naučiti nešto više o dodatku općenito, možete pregledati cjelovit pregled elementa Elementa ili WPExplorera.

U ovom postu objasnit ću malo više o tome zašto je Elementor najbolji alat za daljinsko stvaranje web lokacija. Zatim ću vas provesti kroz korake visoke razine za korištenje Elementara za dizajn web stranice.

Ako želite više detalja o tome kako koristiti Elementor za izradu web lokacija na daljinu, Akademija HubSpot i Elementor sklopljen s ponudom besplatnog internetskog tečaja koji pokriva sve, od postavljanja vašeg hostinga do izgradnje i pokretanja vaše web stranice WordPress.

Zašto Elementor koristiti za izradu web lokacija na daljinu

Elementor Pro

Info & DownloadView Demo

Korištenje Elementora za izradu web stranica može:

 • Uštedite vam vrijeme i brže vam pomažu u dizajniranju i ponavljanju web stranica.
 • Smanjite složenost web stranica, uklonite pogreške i stvorite lakši postupak održavanja kada je riječ o ažuriranjima i testiranju.
 • Uštedite novac i pojednostavite troškove tako da možete bolje odrediti cijenu projekta.

Pogledajmo detaljnije prednosti.

Uštedite vrijeme i izbjegavajte kôd

Bez obzira jeste li dizajner, programer ili samo običan korisnik WordPress-a, Elementor može ubrzati svoj tijek rada svojim vizualnim sučeljem, povuci i ispusti.

Možete dizajnirati nove dizajne dodavanjem widgeta sa sadržajem. Također ćete dobiti mnoštvo opcija dizajna i izgleda za stvaranje slojeva i izgleda savršenih piksela.

Kroz cijelo iskustvo nikada nećete morati izravno komunicirati s kodom … osim ako to želite. Ako želite malo više kontrole, lako možete koristiti svoj vlastiti prilagođeni CSS tamo gdje je to potrebno.

Konačno, ako zaista želite uštedjeti neko vrijeme, Elementor dolazi sa stotinama unaprijed izgrađenih predložaka koje možete uvesti. Sve što trebate učiniti je uvesti predložak koji vam se sviđa, urediti sadržaj tako da odgovara vašoj robnoj marki, i to je kraj

Te pogodnosti mogu vam uštedjeti i vrijeme kad trebate ponoviti. Na primjer, ako klijent zatraži promjenu, možete brzo prebaciti stvari bez da se zaguši u kodu.

Smanjite složenost i uklonite pogreške

Uz tipičnu web stranicu za WordPress, gotov proizvod obično je patchwork dodataka različitih programera.

Ne postoje ti posebni alati osim vremena i truda koji ih uložite u izradu kohezivne web stranice.

To je u redu u ovom trenutku, ali to može dovesti do potencijalnih problema na cesti jer će svaki programer neovisno promijeniti i ažurirati svoj dodatak.

Na primjer, programer dodatka za klizača mogao bi izvršiti promjenu koja uzrokuje probleme s odjeljkom heroja vaše početne stranice (koju ste izgradili s dodatnim dodatkom).

S Elementorom imate pristup svim važnim alatima pod jednim krovom.

Na primjer, uz Elementor i Elementor Pro dobijate alate koji vam pomažu u stvaranju:

 • klizači
 • Obrasci za kontakt
 • Obrasci generiranja olova
 • galerije
 • pučanstvo
 • Portfeljni popisi / rešetke
 • Tablice s cijenama
 • …puno više

Elementi Pro widgeti

Svi ovi alati dolaze u istom dodatku istog razvojnog programera, tako da možete biti sigurni da promjena u obrascima za generiranje potencijalnog voditelja nikada neće uzrokovati problem s skočnim prozorom u kojem prikazujete obrazac.

Štoviše, to vam olakšava život kada dođe vrijeme za ažuriranje web stranica. Umjesto da trebate koristiti mjesto za postavljanje kako biste testirali gomilu različitih dodataka u različito vrijeme, sve što trebate učiniti je testirati i ažurirati jedan alat.

U osnovi, Elementor možete koristiti kao temelj svoje web lokacije da biste pojednostavili sve, a zatim se ograncili za postizanje određenih poslovnih ciljeva, poput korištenja besplatni HubSpot WordPress dodatak za generiranje potencijalnih klijenata putem obrasca, okvira za live chat i skočnih prozora koji se unose u besplatni HubSpot CRM.

Uštedite novac i pojednostavite troškove

Konačno, Elementor vam može pomoći uštedjeti novac i jednostavnije cijeniti projekte.

Kao što pristup značajnim alatima u jednom dodatku smanjuje složenost vaše web stranice, smanjuje i cijenu koju trebate platiti.

Elementor ima besplatnu verziju za izradu jezgara. Zatim, za pristup dodatnim značajkama kao što su obrasci, klizači, skočni prozori i drugo, trebate platiti samo jednu ravnu cijenu.

Ne možete doplatiti različite značajke ili trebati kupiti različite dodatke, što vaše troškove drži niskim.

Ovo također čuva vaše troškove i olakšava cijene projekata klijenata. Umjesto da u svom prijedlogu trebate cijeniti gomilu različitih alata, stvari možete pojednostaviti i usredotočiti se na ono što naplaćujete za svoje vrijeme i stručnost, a ne na alate.

Kako koristiti Elementor za izradu web stranica

Sada kada znate neke od razloga zašto Elementor čini izvrstan alat za izradu web lokacija na daljinu, istražimo kako koristiti Elementor za izradu fantastične web stranice.

1. Odaberite svoju temu

Elementor je dodatak, tako da ćete još trebati odabrati temu da biste uparili Elementor.

Total Drag & Drop WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Budući da ćete Elementor koristiti za kontrolu cjelokupnog / većine dizajna vaše web lokacije, želite se usredotočiti na pronalaženje teme koja nudi potrebne funkcije, kao i punu podršku za značajke Elementor-ove izgradnje stranica. Na primjer, ako želite biti u mogućnosti dodati osoblje, izjave i portfelj, trebali biste odabrati temu s tim vrstama postova – poput teme Total WordPress.

Pozdrav Elementor Tema

Najlakši temelj je moguće Pozdrav Elementor temu. U osnovi, Hello Elementor je 100% prazno platno za vaše dizajne Elementor.

Budući da tema Hello Elementor ne dodaje nijedan vlastiti stil ili značajka, zadat će vaše web mjesto lagano i brzo se učitavati.

Ako želite da tema koja ima vlastite stilove, možda za kontrolu zaglavlja vaše web lokacije ili odjavljivanje proizvoda u WooCommerce trgovini, možete pogledati ovu zbirku najboljih elemenata WordPress tema.

2. Odaberite svoj ukus elementa

Elementor dolazi u oba besplatna verzija na WordPress.org, kao i premium verzija koja dodaje puno više mogućnosti, nazvanih Elementor Pro.

Pomoću besplatne verzije Elementara možete izrađivati ​​web stranice po stranicu. Na primjer, možete stvoriti jedan dizajn za svoju početnu stranicu, drugi za vašu “O stranici”, a zatim možete stvoriti zasebne stranice za svaku stavku portfelja.

Za jednostavnu stranicu s brošurama s velikim dijelom postavljenom i zaboravi, to bi moglo biti sve što trebate.

Da biste otišli dalje od toga, možda biste trebali razmotriti Elementor Pro.

Elementor Pro vam pruža ne samo više alata za dizajn poput klizača i obrazaca, već vam pruža i potpuno novi način izrade web stranica s Theme Builderom.

Pomoću Elementor Builder tema možete stvoriti predloške i primijeniti ih na sve ili neke vaše web stranice. Na primjer, možete dizajnirati web lokaciju:

 • Zaglavlje
 • Arhiviraj stranice (npr stranicu koja navodi sve vaše postove na blogu)
 • Pojedinačne stranice (npr pojedinačni post na blogu)
 • Podnožje
 • WooCommerce proizvodi

U svoje dizajne možete uključiti i dinamični sadržaj, poput sadržaja koji ste dodali sa prilagođenim poljima.

Budući da možete stvoriti jedan predložak koji se odnosi na cijeli ili neki vaš sadržaj, Elementor Pro čini posebno sjajnu opciju za dinamična web mjesta.

Korisno je i za druge vrste web lokacija zahvaljujući novim widgetima za sadržaj poput:

 • obrasci
 • klizači
 • galerije
 • portfelji
 • Tablice s cijenama
 • …puno više

Opet, ovo pojednostavljuje i web mjesto i cijene (jer Elementor Pro uključuje svaku pojedinu značajku za istu cijenu).

3. Započnite izgradnju s elementom Elementor

Nakon što odaberete pravu temu i verziju Elementa za svoj projekt, spremni ste započeti s izgradnjom.

Da biste dizajnirali svoj sadržaj, možete pokrenuti s prazne stranice ili uvesti jedan od unaprijed izgrađenih predložaka koji dolaze s Elementor.

Za brzu izradu čitavog kohezivnog web mjesta možete koristiti čak i jedan Elementor Kit, koji je skup obrazaca za svaku stranicu na web mjestu, čak i do stranice 404.

Bilo da započnete s praznim škriljevcem ili unaprijed izgrađenim predloškom, završit ćete u vizualnom sučelju, povuci i ispusti Elementor.

Vidjet ćete uživo pregled vašeg dizajna s desne strane – točno ćete vidjeti posjetitelje vaše web stranice.

Zatim možete koristiti bočnu traku na lijevoj strani za dodavanje i konfiguriranje elemenata sadržaja i izgleda.

Elementor sučelje

Na primjer, ako želite dodati gumb svom dizajnu, sve to morate povući preko bočne trake. Zatim možete prilagoditi njegove postavke pomoću iste bočne trake.

Da biste detaljnije pogledali kako funkcionira sučelje Elementor, možete pogledati videozapis u nastavku:

Izradite web stranice s Elementor-om danas

Sada, više nego ikad, tvrtke žele razviti internetsku prisutnost.

Bez obzira želite li pokrenuti svoju internetsku prisutnost ili pomažete klijentima da se povežu s mrežom, učenje kako koristiti Elementor za izradu web stranica ne samo da će vam omogućiti stvaranje lijepih, učinkovitih web stranica, već i:

 • Uštedite vam vrijeme i uklonite potrebu za radom izravno s kodom.
 • Uklonite probleme kompatibilnosti i pojednostavite održavanje na jednom mjestu dajući vam sve najvažnije alate.
 • Uštedite novac i pojednostavite troškove uklanjanjem potrebe za kupnjom puno zasebnih dodataka za ključne funkcije.

Da biste vidjeli je li Elementor prikladan za vas, možete instalirati besplatnu verziju sa WordPress.org i započnite s izradom prve web lokacije na daljinu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map