Kako integrirati AWeber u WordPress za rast vašeg biltena

Kako integrirati AWeber u WordPress (Vodič za početnike)

Svaki vlasnik internetske tvrtke traži način da privuče korisnike i poveća prodaju. Najbolji način da učinite obje ove stvari je često stvoriti snažan odnos sa svojom publikom. Međutim, to može biti teško napraviti tek kad započnete s radom.


Marketing putem e-pošte izvrsna je strategija, iako će vam trebati pravi alat koji će vam pomoći. aweber, na primjer, možda je samo rješenje koje tražite. Ova marketinška platforma putem e-pošte nudi nekoliko značajki koje vam mogu pomoći da odbijete svoje kampanje.

U ovom postu ćemo raspravljati o prednostima marketinga putem e-pošte, a zatim pogledajte kako AWeber može olakšati zadatak. Zatim ćemo istražiti kako integrirati AWeber u svoju WordPress instalaciju i završiti s nekoliko savjeta za optimizaciju rezultata. Zaronimo!

Zašto je marketing e-pošte presudan za vaše poslovanje

Marketing putem e-pošte za WordPress uključuje upotrebu pretplatničkog popisa e-pošte (obično se pokreće vašom WordPress instalacijom ili trećom stranom) kako biste razvili jače veze s čitateljima ili kupcima. Možete koristiti e-mail kampanje za razmjenu kvalitetnog sadržaja, oglašavanje posebnih ponuda i događaja ili informirati svoju publiku periodičnim biltenima.

Mnogo je koristi od korištenja marketinga putem e-pošte, kao što su:

 • Niska cijena: U usporedbi s tradicionalnim marketingom, marketing putem e-pošte relativno je jeftin.
 • Povećana svijest o robnoj marki: Vaša će se ciljna publika bolje upoznati s vašim brandom putem e-pošte i lako će moći dijeliti vaš sadržaj.
 • Sposobnost ciljanja visokokvalitetnih potencijalnih klijenata: Ako je vaš popis e-pošte utemeljen na pretplati, znate da su njegovi čitatelji već zainteresirani.

Možda se pitate kako započeti s provedbom marketinške kampanje putem e-pošte, pogotovo ako imate proračun. Možete pokušati ručno stvoriti popis e-pošte, ali dobit ćete puno bolje rezultate pomoću alata posvećenog procesu.

Predstavljamo AWeber

AWeber Newsletters

AWeber je platforma koja vam omogućuje stvaranje, upravljanje i analizu marketinških kampanja putem e-pošte. Jednostavan je za upotrebu i prilagođen početnicima, što ga čini čvrstim izborom za bilo kojeg korisnika. Iskoristite prednost fleksibilnih značajki koje je lako implementirati i pouzdane podrške kako bi vam pomoglo kad zaglavite.

Glavne značajke:

 • Jednostavno stvarajte e-poštu pomoću uređivača povuci i ispusti.
 • Izradite prilagođene obrasce za prijavu za prikupljanje važnih korisničkih podataka.
 • Ciljajte određene pretplatnike e-pošte na temelju njihovih želja.
 • Pratite svoje marketinške rezultate pomoću analitike.

Cijena: AWeber-ove mogućnosti određivanja cijena kreću se u rasponu od 19 do 149 USD + mjesečno.

Kako integrirati AWeber u WordPress

Prvo preporučujemo da odvojite malo vremena za provjeru Kompletna dokumentacija tvrtke Weber, dobiti osjećaj o tome kako platforma djeluje. Nakon toga, slijedi nekoliko jednostavnih koraka za funkcioniranje s WordPressom

1. korak: Objavite obrazac za prijavu na svoju web lokaciju

Da biste započeli, idite na svoj AWeber račun i kliknite na Obrasci za prijavu:

AWeber Select Obrasci za prijavu

Odaberite zelenu Izradite obrazac za prijavu gumb za prelazak na zaslon za odabir predloška. Ovdje možete pregledati predloške i odabrati onaj koji želite koristiti za obrazac:

AWeber Odaberite predložak

Nakon što odaberete predložak, imat ćete mogućnost odabira boje. Nakon što se odlučite, kliknite na Učitajte predložak. To će vam postaviti i omogućiti vam da započnete prilagođavanje postavki predloška.

Prvo što ćete se od vas zatražiti je dodavanje osnovnih informacija, poput teksta zaglavlja i naziva obrasca. Zatim možete odlučiti kamo će vaši pretplatnici biti poslani nakon što ga dovrše. Ovo može biti jednostavna stranica koju je stvorio AWeber ili vaša web stranica:

AWeber Odaberite odredište nakon slanja obrascaOdabir ovdje odlučite na vama. Nakon što ste zadovoljni odlukom, spremite obrazac i kliknite Idite na korak 3.

Sada je vrijeme za dodavanje obrasca na svoju WordPress web lokaciju. Da biste ga sami objavili, odaberite Instalirat ću svoj obrazac:

AWeber instalirajte samiDobit će vam isječak JavaScripta – kopirajte ga sada. Zatim idite na stranice na WordPress nadzornoj ploči i otvorite stranicu na koju želite smjestiti svoj obrazac. U uređivač teksta zalijepite isječak JavaScripta gdje god želite da se obrazac pojavi na vašoj stranici:

Umetnite AWeber-ov JavaScript na stranicu

Na kraju spremite ili ažurirajte stranicu. Ako ga pregledate s prednjeg kraja, sada biste trebali vidjeti svoj obrazac!

2. korak: Postavljanje značajke emitiranja bloga AWeber

Sada, kada se obrazac pokreće, vratite se na svoj AWeber račun. Pod, ispod poruke, izabrati Emitiranje bloga i kliknite na Stvorite emitiranje bloga:

Stvorite blog s AweberomDodajte RSS feed vašeg RSS Word bloga u odgovarajuće polje, a zatim odaberite predložak feeda s padajućeg popisa s desne strane područja poruka:

Odaberite predložak AWeber emisijeNakon toga moći ćete odrediti neke osnovne postavke za svoje emisije. Možete postaviti raspored kada će biti poslani i odabrati okidač. Na primjer, možete slati emisije nakon što je objavljen određeni broj novih postova ili u određene dane u mjesecu:

Koliko često treba slati emisiju?

Ako želite automatski slati emisije na temelju odabranog okidača, označite Pošalji automatski. Zatim spremite svoje postavke i sve ste spremni! Ne zaboravite testirati svoju emisiju kako biste bili sigurni da sve radi kako ste očekivali.

Savjeti za optimiziranje rezultata marketinga putem e-pošte

OptinMonster dodatak za generiranje olova

Integrirajući AWeber s OptinMonster-om omogućava vam da iskoristite značajke oba alata.

Sada kada znate kako integrirati AWeber u WordPress, razgovarajmo o nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste optimizirali svoje rezultate. Prvo, postoji nekoliko osnovnih strategija koje biste željeli slijediti:

 • Bavite se aktivnim pristupom praćenju rezultata. AWeber-ove analitičke značajke pružaju mnoštvo korisnih informacija, kao što su broj otvaranja, stopa klikova i odjava. Pomoću ovih podataka možete odrediti koji je sadržaj najučinkovitiji.
 • Segmentirajte svoje popise. Pomoću podataka iz rezultata analitike možete kreirati segmentirane popise za ciljanje različitih vrsta pretplatnika sa sadržajem koji ih najviše zanima.
 • Povežite AWeber s davateljem odredišne ​​stranice. Ako trenutno koristite davatelja odredišne ​​stranice, možete ga jednostavno povezati s AWeberom.
 • Pogledajte integracije aplikacija AWeber. Možeš povežite AWeber s mnogim programima koje već koristite, kao što su MailOptin ili aplikacije za društvene mreže.

Na kraju, možda biste trebali razmotriti i odabir jednog ili više alata koji će poboljšati vašu AWeber instalaciju:

 • OptinMonster je WordPress dodatak koji je bogat značajkama, a koji možete koristiti za stvaranje pretvarajućih obrazaca za prijavu za svoju web lokaciju. Možete jednostavno integrirati svoju pretplatničku listu AWeber s vašim OptinMonster obrascima za povećanje generacije.
 • Heyo je alat koji vam omogućuje izradu stranica kampanje koje su optimizirane za društvene medije i mobilne uređaje. Ako ga povežete s AWeberom, možete povećati potencijal i povećati angažman.
 • Digioh omogućuje vam slanje sigurnih preuzimanja datoteka osobama s vaših popisa e-pošte. Dakle, ako imate obračunske poteze ili dijeljenje igre i morate poslati datoteke pobjednicima, na primjer, Digioh pruža privatni način da to učinite upravo to.

Svaka od ovih strategija i alata može biti temelj vašoj novoj integraciji u AWeber, pa bismo vam preporučili da ih provjerite!


Jedan od najvažnijih aspekata marketinga putem e-pošte je način na koji vam omogućuje održavanje odnosa sa svojom publikom nakon što napuste vašu web stranicu. Vaši pretplatnici prijavili su se na vaš popis e-pošte, što znači da žele informacije koje dajete.

Sada samo trebate ciljati ovu publiku vrijednim sadržajem. Koristite naše savjete za proširenje popisa e-pošte, a zatim iscrpite koristan sadržaj i postove koje ćete poslati svojoj publici.

Imate li pitanja o tome kako optimizirati strategiju marketinga putem e-pošte pomoću AWebera? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me