Kako dobiti dokumente potpisane s WordPressom

Kako potpisati dokumente pomoću WordPress-a

Svi smo poslali e-poštu napred i nazad kako bismo dokument više puta otpisivali – i obično završava tako što netko mora ispisati, potpisati i skenirati dokument prije nego što ga pošalje natrag. Unatoč jasnim prednostima elektroničkog pristupa, papir i dalje izgleda kao bitan dio našeg svijeta.


Srećom, dostupan je niz WordPress dodataka koji klijentima pomažu u potpisivanju dokumenta u elektroničkom obliku, bez ispisa. S nekoliko podešavanja, klijentu možete poslati profesionalni obrazac ili dokument, i njegov potpis izravno s web mjesta WordPress. Dobrodošli u budućnost! Ali ako niste upoznati s konceptom, možda biste željeli saznati više o tome e-potpis prije ronjenja na naš popis alata za WordPress E-potpis.

Ovaj članak će pregledati sedam korisnih dodataka koji će vam pomoći da potpišete dokumente, štedeći vas i vaše klijente ogromno vrijeme. Započnimo!

1. WP e-potpis iz tvrtke ApproveMe

WP E-potpisni dodatak tvrtke Approveme
Ako želite potpisati dokumente na mreži putem WordPressa, Odobriti WP e-potpis WP-a prednjači. Ovaj premium dodatak osmišljen je kako bi vam omogućio zakonit potpisivanje dokumenata pomoću vlastite web stranice WordPress.

Slično servisima za e-potpis kao što su DocuSign i HelloSign, WP E-potpis vam omogućava prijenos dokumenata i slanje klijentima na potpis. Možete imati neograničene dokumente i neograničene potpisnike kojima upravljate putem vaše web stranice. WP E-potpis je UETA i izajn kompatibilni, tako da su potpisi pravno obvezujući i mogu se provesti na sudu.

Ako vam je potrebno pravno obvezujuće rješenje za potpisivanje dokumenata u WordPressu, WP E-potpis je očit izbor. Iako skupo, uštedeno vrijeme i duševni mir mogu vrijedno koštati.

2. WP Online ugovor

WP mrežni ugovor dodatak

WP Online Contract je potpuno opremljeni dodatak za upravljanje ugovorima. S preko 1.000 prodaja i ocjenom od 4,4 zvjezdice, crtao je nišu za sebe. Pomoću ovog dodatka možete stvarati, upravljati i spremati ugovore na mreži i svojim klijentima potpisati bilo koji uređaj.

Omogućujući vam da kreirate vlastite predloške ugovora pomoću ugrađenog uređivača WordPressa, WP Online Contract pohranjuje IP adresu i vremenske oznake kada je ugovor potpisan, pružajući vam revizorski trag. Dodatak se integrira i s nekoliko pristupnika plaćanja putem dodataka.

WP Online ugovor sjajno je rješenje ako tražite WordPress platformu za upravljanje sve u jednom. Međutim, možda ćete htjeti istražiti drugu opciju ako su vam potrebni ugovori koje je moguće izvršiti na sudu.

3. Kontakt obrazac 7 Potpis Addon (besplatno)

Kontakt obrazac 7 Potpis Addon
Kontakt obrazac 7 jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih dodataka za izradu besplatnih oblika, s preko 1.000.000 aktivnih instalacija. Iako je izvorno stvoren za kontaktne obrasce, proširio se i izvan toga, posebno uz pomoć dodataka poput ovog besplatni dodatak za potpis, koji ima 1.000 aktivnih instalacija i ocjenu zadovoljstva sa 4,2 zvjezdice.

Polje za potpis dodaje se vašem obliku putem oznaka kratkih kodova kao i bilo koje drugo polje i može se prilagoditi pomoću CSS-a.

Ako već koristite Kontakt obrazac 7 i ugodno vam je njegovo sučelje, ovaj će dodatak biti savršen za dodavanje potpisa na vaše online obrasce. Ovo nije pravno obvezujuće rješenje, ali može raditi za manje stroge aplikacije.

4. Potpisivački obrasci

Izvrsni obrasci Potpis Addon

Možete dodati prilagodljivo polje potpisa za svoje obrasce pomoću ovog dodatka Obrazac za obrasce.

U svijetu graditelja slobodnih oblika, Oblični oblici snažan je kandidat, s preko 300 000 aktivnih instalacija. Korisnost alata za izradu obrazaca proširuje se premijskim dodacima, poput njihovog Signature dodatka. Počinje od 19 USD za jednu web lokaciju, a može se dobiti u paketu i s njihovim višim end licencama.

Polje za potpis dodaje se obliku kao i bilo koje drugo polje i ima nekoliko opcija za prilagodbu. Nakon predaje potpisa pretvara se u sliku i pohranjuje se u obrazac.

Ako ste obožavatelj Foridable Forms, ovaj će dodatak olakšati prikupljanje potpisa. Međutim, to nije posebno sigurno rješenje, niti je stvarno dizajnirano za pravno obvezujuće situacije.

5. Potpis Super oblika

Dodatak za super potpis oblika

Super Forms relativno je novi graditelj elemenata za povlačenje i ispuštanje koji je u nekoliko mjeseci od svog predstavljanja dobio visoku ocjenu. Kreatori Super Forms osigurali su premium dodatak za potpis koji vam omogućava da dodate polje potpisa u svoje obrasce.

Pri dodavanju polja za potpis možete prilagoditi postavke debljine linije i postavke pozadinske slike. Neće biti potrebni dodatci preglednika kako bi vaši korisnici dodali svoj potpis, koji će se pretvoriti u sliku i spremiti s podacima o predaji obrasca..

Ako ste već korisnik Super Forms-a i želite jednostavan način prikupljanja potpisa na mreži, ovaj dodatak možda treba razmisliti, ali imajte na umu da to nije pravno obvezujuće rješenje.

6. Dodatak za potpis za dodatak ARForms WordPress

Označava potpis Addon

Ako ga već niste upoznali, ARForms je dobro ocijenjeni dodatak za izradu premium oblika s preko 3000 prodaja. Oni su stvorili premium dodatak za potpis koji vam omogućuje snimanje potpisa na mreži jednostavnim dodavanjem polja u obrazac.

Sučelje za povlačenje i ispuštanje koje se jednostavno koristi dodavanje polja potpisa za vaše obrasce je jednostavno. Korisnici vaše web stranice neće trebati posebne dodatke za preglednik kako bi dodali svoj potpis, koji će se pretvoriti i pohraniti u PNG datoteku s predajom obrasca.

Ako vam je potrebno pravno obvezujuće rješenje, ovo možda nije pristup za vas. Međutim, ako ste već korisnik ARForms-a i želite lak način prikupljanja potpisa, pogledajte ovo.

7. Brzi WordPress dodatak za besplatni potpis

Brzi dodatak za potpis
Brzi potpis nadolazeći je sudionik u svijetu internetskih potpisa. Ovaj besplatni dodatak dio je poslovnog paketa SwiftCloud, a dizajniran je za signaliziranje bilo koje WordPress stranice. Za upotrebu dodatka morate stvoriti besplatni SwiftCloud račun, a u budućnosti stiže i premium opcija – pa ga iskušajte besplatno sada, dok možete.

Swift Signature može se upotrebljavati na pojedinačnim stranicama ili kao dio toka u više koraka – i integrira se sa svim postojećim SwiftCloud uslugama. Svi potpisani dokumenti arhiviraju se i pohranjuju s pravno obvezujućim vremenskim žicama za revizijski trag. Ovo bi moglo biti korisno rješenje ako tražite integrirani skup usluga.


Potpisivanje dokumenata često može biti mučan i dugotrajan proces, posebno ako ne možete osobno sjesti sa svojim klijentom. E-poruke koje se šalju naprijed i natrag završavaju sa potrebom za ispisom, potpisivanjem i skeniranjem dokumenta prije slanja e-pošte kako biste dovršili postupak.

WordPress nudi nekoliko rješenja koja će vam pomoći da elektronički potpišete te dokumente, pa da rezimiramo sedam dodataka u ovom članku:

  1. E-potpis WP-a od tvrtke ApproveMe
  2. WP mrežni ugovor
  3. Kontakt obrazac 7 Potpis Addon
  4. Potpisni obrasci
  5. Potpis Super Forma
  6. Dodatak za potpis za ARForms
  7. Brzi potpis

Sigurni smo da će jedan od tih razloga zadovoljiti vaše potrebe, iako definitivno preporučujemo WP E-potpis kao sveobuhvatno čvrsto rješenje.

Je li elektronsko potpisivanje dokumenata presudno za vaše poslovanje i ako ne, možete li usvojiti tu praksu u budućnosti? Podijelite svoje uvide u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me