Kako besplatno preuzeti rezervacije na svojoj web stranici WordPress

Upravljajte rezervacijama i terminima s WordPressom

Bez obzira na to vodite li restoran, posjedujete odmor za odmor ili upravljate mjestom, rezervacije su životna snaga vašeg poslovanja. Kupci sve više očekuju da će moći rezervirati i rezervirati brzo i učinkovito, u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Stalno upravljanje telefonima i trenutno odgovaranje na e-mailove nepraktično je i jednostavno nije moguće upravljati za mnoge tvrtke.


Sustav online rezervacija omogućuje kupcima da pregledaju vašu dostupnost i rezerviraju bilo kad i bilo gdje – a WordPress pri ruci ima mnoštvo sjajnih dodataka kako bi udovoljilo vašim potrebama. Pravilan odabir omogućit će vašoj web stranici prikazivanje ažurnih rasporeda i raspoloživosti, a također će uzeti i rezervacije i rezervacije.

U ovom ćemo vam članku pokazati kako odabrati pravi dodatak za rezervaciju za svoju web stranicu WordPress, a zatim ćemo ponuditi neke prijedloge, ovisno o vrsti poslovanja. Započnimo!

Rezervacije restorana

Uz toliko stolova i vremenskih mjesta dostupnih u vašem restoranu, rukovanje rezervacijama može postati prilično složeno. Dobar dodatak za WordPress rezervaciju ne samo što vam daje sredstva da se lakše povežete s kupcima, već nudi i učinkovit sustav upravljanja rezervacijama..

Pogledajmo neke od najboljih dodataka za rezervaciju prilagođenih posebno rezervacijama u restoranu.

1. Otvorite widget za tablicu

Otvori widget za stol

Otvori widget za stol dodatak omogućuje dodavanje OpenTable obrazaca za rezervaciju na vašu web stranicu. Dok tamo je službeni dodatak, ova alternativa nudi pojednostavljeni dizajn i više opcija.

Osnovni dodatak je besplatan, ali tu je i premium opcija koja je dostupna od 37 USD. To nudi podršku međunarodnim restoranima, mogućnost prilagođavanja sadržaja i prije postavljanja widgeta za optimizaciju tražilice (SEO) i još mnogo toga.

2. Rezervacije restorana

Rezervacije restorana

Popularni Rezervacije restorana dodatak ne samo da omogućuje online rezervaciju, već vam pomaže i u upravljanju rezervacijskim sustavom. Uredna značajka omogućuje vam potvrđivanje ili odbijanje rezervacija slanjem prilagođenih obavijesti putem e-pošte izravno s nadzorne ploče dodatka..

Obrazac za rezervaciju može se dodati na bilo koju stranicu, post ili widget područje. Ima čist i jednostavan izgled te je jednostavan za upotrebu. Na raspolaganju je i niz plaćenih dodataka, uključujući prilagođena polja i integraciju MailChimp-a.

3. Rezervacija restorana ReDi

Rezervacija restorana ReDi

Rezervacija restorana RedDi dodatak nudi i online rezervacije zajedno sa sustavom upravljanja rezervacijama. Jedna lijepa dodatna značajka omogućuje vam gledanje stranice rezervacije u stvarnom vremenu s tableta ili mobilnog uređaja tijekom servisa.

Iako se ovaj dodatak može besplatno preuzeti, mjesečna naknada iznosi oko 7 USD. Njegov jeftin trošak znači da biste ga mogli isprobati mjesec ili dva da biste vidjeli odgovara li vašim potrebama.

Najave i rezervacije davatelja usluga

Bez obzira na uslugu koju pružate, mrežno upravljanje rezervacijama nudi brzo i jednostavno rješenje za povezivanje kupaca s vašim uslugama. Ponekad je korisniku jednostavno nezgodno preuzeti telefon ili čekati odgovor e-poštom. Ako budete sigurni da je lako rezervirati putem interneta, to znači da postoji manja mogućnost da potencijalni kupci provjere vaše konkurente.

U nastavku smo ponudili tri naša omiljena besplatna dodatka – pogledajmo!

1. BirchPress Scheduler

Kalendar rezervacija termina - BirchPress Scheduler

BirchPress Scheduler dodatak nudi izvrsno rješenje za tvrtke temeljene na uslugama. Obrasci za rezervaciju mogu se ugraditi u stranicu ili post, a također se mogu optimizirati za odgovarajuće teme.

Ovaj dodatak može upravljati s više lokacija kao i s više osoblja i usluga. Također vam omogućuje postavljanje dužine usluge, vremena padova i cijena. Premium cijene počinju od 75 USD.

2. Rezervacija dodatka za Ultra Pro termine

Rezervirajte dodatak Ultra Pro za termine

Dok Rezervirajte dodatak Ultra Pro za termine djeluje slično kao BirchPress Scheduler, sučelje je estetski mnogo ugodnije. Izgled postupka rezervacije u četiri koraka je moderan i gladak, a istovremeno pruža jednostavan obrazac za korištenje.

Ostale ključne karakteristike ovog dodatka su integracija PayPal-a i mogućnost zakazivanja obveza. Premium verzija započinje od 39,97 USD i nudi neke korisne dodatne funkcije kao što su integracija pruge, sinkronizacija Google kalendara i fleksibilne cijene.

3. Jednostavni sastanci

Jednostavan sastanak

Jednostavan sastanak dodatak je još jedno sjajno rješenje za uzimanje online rezervacija. Oblik prednjeg kraja je uredan i kompaktan, dok je stražnji kraj estetski ugodan i jednostavan za upravljanje.

Dodatak podržava više lokacija, usluga i osoblja te vam čak omogućuje stvaranje zasebnih kalendara za svaki. Ovo je jedan od najjednostavnijih dodataka za upotrebu, a preporučuje se neiskusnim programerima. Izvrsna je opcija ako gradite svoju web lokaciju.

Rezervacije smještaja

Bez obzira jeste li upravljali hotelom, vodili noćenje s doručkom ili posjedovali najam za odmor, internetske rezervacije mogu ukloniti velik dio stresa koji je povezan s rezervacijom. Za kupca koji se nalazi u potpuno drugoj vremenskoj zoni ogromna je prednost on-line dostupnosti postupka online rezervacije.

Pogledajmo neke od najboljih besplatnih dodataka koji su dostupni za online smještaj smještaja:

1. WP Jednostavni kalendar rezervacija

WP Jednostavni kalendar rezervacija

WP Jednostavni kalendar rezervacija dodatak radi točno ono što obeća. Iako izgleda pomalo osnovno, jednostavno ga je instalirati i posebno se preporučuje ne-tehničkim korisnicima.

Besplatna verzija nudi sjajno osnovno rješenje za snimanje rezervacija, ali ako vam je potrebno više kalendara, morat ćete nadograditi na premium verziju. Ova verzija nudi mnoštvo drugih korisnih značajki, uključujući sinkronizaciju s web stranicama kao što su Booking.com i Airbnb.

2. Kalendar rezervacija

Kalendar rezervacija

Kalendar rezervacija jedan je od onih dodataka koji su izdržali test vremena. Izvorno razvijen u 2009, kupcima omogućuje provjeru dostupnosti i brzu rezervaciju – i to je još uvijek dovoljno da zadovolji potrebe današnjih WordPress korisnika.

Odgovarajući dizajn prednjeg i stražnjeg dijela, zajedno s elegantnim prilagodljivim izgledom, čine ukupno opće solidno rješenje. Iako je ovaj dodatak dizajniran za rezervaciju smještaja, može se prilagoditi i drugim uslugama. Iako u besplatnoj verziji nije dostupno više opcija koje se odnose na odabir vremenskih mjesta, ovoj funkciji možete dodati kupnjom premium verzije, koja počinje s prilično skupih 99 USD.

3. Pinpoint rezervacijski sustav

Pinpoint Rezervacijski sustav

Iako ovo nije najlakši dodatak za upotrebu, Pinpoint Rezervacijski sustav dodatak nudi puno detaljnije sučelje od obrazaca za rezervaciju smještaja tradicionalnog izgleda. Kupci također imaju mogućnost promjene kalendara na prednjem kraju kako bi se prikazali više ili manje mjeseci.

Osnovni paket je PayPal integriran i WooCommerce kompatibilan, a postoje i plaćeni dodaci koji su dostupni za ostale davatelje plaćanja.

Zaključak

Tvrtke već toliko rade na pružanju sjajne usluge da bi rezervacija i rezervacije mogli završiti kao velika neugodnost. Online sustavi upravljanja rezervacijama mogu riješiti toliko problema, ali pronalazak rješenja koje odgovara vašem tijeku rada i poslu moglo bi predstavljati poteškoće.

Pomoću savjeta i dodataka koje smo vam predložili, sada biste svojim klijentima trebali ponuditi fleksibilnost mrežnih rezervacija. S vaše točke gledišta, također ćete moći efikasnije upravljati rezervacijama. Za početak jednostavno odaberite dodatak koji zvuči dobro za vašu tvrtku i isprobajte ga!

Hoće li neki od tih dodataka biti sastavni dio vaših poslovnih potreba? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map