Jednostavne WordPress Twitter kartice s TCWP dodatkom

Bok dečki! Danas ću vas provesti kako koristiti TCWP dodatak za brzo i jednostavno korištenje punog opsega Twitter kartice ‘card’ sustava.


TCWP je premium WordPress dodatak posvećen učinkovitom stvaranju i upravljanju Twitter karticama na postovima i stranicama vaše web lokacije. TCWP je dizajniran tako da se pokreće potpuno neovisno o korisničkom unosu (u potpunosti automatizirano) i / ili da ponudi čitav niz Twitter-ovih razvojnih značajki, ovisno o načinu na koji ih želite prilagoditi. TCWP pruža korisnicima mogućnost stvaranja SVI trenutne vrste kartica koje nudi Twitter (vidi dolje prikazanu infografiku) i isporučuju se sa značajkama za uštedu vremena, poput korištenja naslova / sadržaja / istaknute slike za automatsko popunjavanje polja vaše kartice – možete odrediti i svoje vrijednosti ako to želite!

Sadržaj

 • Twitter kartice – što su i zašto vam trebaju.
 • Kako koristiti TCWP – Objašnjene su značajke i tijek rada.
 • Ispunjavanje opcija – Trebate pomoć pri postavljanju nadzorne ploče s opcijama? Zavirite.

Twitter kartice

Za one od vas koji još nisu bili upoznati s Twitter karticama, dopustite da vas prosvijetlim. Kao što možete vidjeti na slici dolje, twitter karta je način dodavanja obogaćenog sadržaja vašim tweetovima. Ako ih sami ne upotrebljavate, nema sumnje da ćete ih vidjeti negdje na Twitteru.

photocard

Trenutno postoji 7 vrsta Twitter Card (i nadamo se da će ih u skoroj budućnosti doći još!). Ovi su;

 • Kartica sažetka
 • Kratka karta s velikom slikom
 • Fotografska kartica
 • Kartica galerije
 • Kartica aplikacija
 • Kartica igrača
 • Kartica proizvoda

Pogledajte dolje prikazanu infografiku da biste vidjeli kako svaka kartica izgleda.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Ako želite saznati više o tome što su Twitter kartice, službenu dokumentaciju možete pročitati ovdje na web mjesto razvojnog programera Twitter. No sada, pogledajmo kako VAS možete koristiti TCWP da naoružate svoj WordPress blog ovim komadima zlata za društveni marketing.

Kako koristiti TCWP

Za ovu demonstraciju koristit ćemo novu instalaciju programa WordPress 3.9. Ako se želite igrati uživo s demonstracijom TCWP-a, to možete učiniti ovdje, na njegovoj demo stranici.

TCWPDEMO

Videozapis za brze demonstracije

U nastavku možete pogledati brzi (2 minute) videozapis koji pokazuje značajku TCWP-ove kartice “automatska generacija”. Uživati!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Ruke na

Čim ste aktivirali TCWP na svom WordPress blogu, vidjet ćete da postoji nova stavka izbornika ispod postavki; povezuje se na ploču opcija TCWP. Ovdje postavljate globalne postavke koje su ključne za generiranje općih kartica i karticu za naslovnicu vaše web lokacije.

TCWP1

Kad prvi put postavite TCWP, postoji nekoliko opcija koje je potrebno ispuniti (o tome detaljnije govorim kasnije). Na nadzornoj ploči s opcijama vidjet ćete da postoje 3 odvojene kartice;

 1. Općenito – Na ovoj se kartici nalaze 4 postavke (plus jedan glavni prekidač) koji će upravljati stvaranjem kartica na svim postovima / stranicama, osim na početnoj stranici / naslovnici.
 2. Dom – Na ovoj se kartici nalaze postavke koje upravljaju karticom za vašu početnu stranicu / naslovnicu.
 3. Aktivirati – Ovdje postoji samo jedna opcija; tu unosite licenčni ključ Envato da biste ga omogućili Automatsko ažuriranje, baš kao da se TCWP nalazi u WordPress spremištu (više o tome kasnije).

Izvrsna stvar u TCWP-u je da, ako želite, morate samo ispuniti nekoliko vrijednosti na nadzornoj ploči s ovim opcijama, a TCWP će se pobrinuti za sve ostale!


Automatizacija kartica

Pa što mislim kad kažem “automatizacija”?

TCWP je osmišljen da radi u pozadini, zahtijevajući što manje unosa. Da bismo ovu stvarnost ostvarili, nastojali su se potpuno i sveobuhvatno integrirati TCWP s izvornim WordPressom.

Postoje samo 4 zadane vrijednosti koje morate ispuniti, a nakon toga TCWP će upotrijebiti već određene podatke o postu od WordPress-a za automatsko punjenje relevantnih metaoznaka u glavu vaših postova; sjajno ako imate veliki broj postova – ovo će biti gotovo instalacija jednim klikom!

Na primjer, ako ste u postavkama TCWP-a ispunili 4 zadane vrijednosti, ne morate dodirivati ​​meta-okvir TCWP-a na stranici uređivača postova da biste stvorili valjanu Twitter karticu. Sve dok je post u potpunosti popunjen (ima naslov, ima sadržaj i istaknutu sliku) TCWP će generirati karticu tog posta iz samih podataka posta i globalnih TCWP postavki.

Lako, zar ne??


Automatsko ažuriranje

Praktičnost je ključna.

TCWP6

TCWP je opremljen vlastitim sustavom ažuriranja! Kada aktivirate svoju kopiju TCWP-a sa kodom Envato kupovine, TCWP može komunicirati sa svojim namjenskim poslužiteljem ažuriranja i posluživati ​​ažuriranja izravno na vašem blogu, baš kao da je domaćin u WordPress spremištu! svjež!


Pojedinačna konfiguracija posta

Kako se koristi TCWP metabox za “svakodnevne” izmjene kartica.

Ok, tako da smo sada postavili opće TCWP opcije, podaci o kartici počet će se generirati. Što ako ipak želim urediti karticu? Ili koristite druge vrste kartica? Za to ćemo izvršiti promjene u metaboksu pojedinačnih postova.

Pomoću ovog metaboksa možete u potpunosti iskoristiti svu snagu TCWP-a i Twitter-ove kartice.

TCWPMetaboxExample

Na svakom pojedinom postu i stranici (podržane su i vrste postupaka!) Vidjet ćete novi plavi metabox koji možete vidjeti na gornjoj snimci zaslona. Pomoću ovog sučelja možete konfigurirati sve aspekte kartice posta.

Možete se igrati s metaboxom na demonstracijskom mjestu: odvedite me tamo!

Obavijest da promjenom vrste posta mijenjate i dostupne opcije – ovo je samo jedna od uključenih značajki da korištenje TCWP-a bude što brže i jednostavnije.

Za više detalja o tome što se događa u metaboksu TCWP-a, molimo pogledajte dokumentaciju TCWP-a ili ostavite komentar!

TCWPCC

Ispunjavanje opcija

Trebate pomoć oko postavljanja stvari? Sljedeće vam može pomoći ako ste malo zbunjeni.

Pogledajmo što se događa na nadzornoj ploči TCWP-a.


Općenito

Ova je kartica posvećena generičkim postavkama koje se koriste kao zadane vrijednosti pri generiranju Twitter kartica za sve postove / stranice osim početne stranice.

TCWP2

 1. Onemogući Twitter kartice globalno: Ovo je glavni prekidač koji kontrolira stvaranje kartica na svim postovima i stranicama. Jednostavno označite ovu opciju da biste zaustavili generiranje meta podataka.
 2. Twitter račun povezan s blogom: Postoje dva twitter korisnička imena koja se obično pripisuju kartici. Jedan je račun same web stranice (ova opcija), a drugi je korisničko ime autora. Korisnička imena autora mogu se odrediti na pojedinačnim postovima, ali korisničko ime web mjesta može se postaviti samo ovdje.
 3. Korisničko ime za Twitter autora: Ovo je zadana vrijednost koja će se koristiti za račun autora AKO to nije navedeno u opcijama posta.
 4. Zadani opis kartice Twitter: To čini točno ono što se kaže. Koristi se kao opis kartice ako i samo ako, post / stranica nema sadržaja i niste naveli prilagođeni opis u metaboksu TCWP.
 5. Zadana vrsta kartice: Kao zadanu možete odabrati karticu Sažetak, Sažetak s velikom slikom ili Fotografsku karticu (onu koja se koristi kad niste naveli vrstu u samom postu). Ovdje su samo 3 mogućnosti, jer su jedine koje se mogu automatski generirati bez korisničkog unosa.

Dom

Iz ovog izbornika možete stvoriti Twitter Card na prednjoj / početnoj stranici. Za naslovnicu će ove postavke nadjačati sve navedene u metaboksu TCWP.

TCWP3

 1. Omogući generičku Twitter karticu?: Ova opcija jednostavno uključuje i isključuje karticu početne stranice. Ovo bi prema zadanim postavkama trebalo biti uključeno (označeno).
 2. Vrsta kartice: Odaberite bilo koju vrstu kartice za svoju početnu stranicu. Kada promijenite ovu vrijednost, postavke dolje prema dolje stranica će se promijeniti (pojaviti / nestati) tako da odgovaraju opcijama potrebnim za vrstu vaše kartice. Pametan, ha?
 3. Kreator generičkih kartica: Račun koji treba biti akreditiran kao autor. Napominjemo da će se račun web lokacije i dalje uzimati s opcije na kartici Općenito.
 4. Opis generičke kartice: Prilično izravno – imajte na umu da neke kartice neće koristiti ovu vrijednost.
 5. Zadana slika kartice: Ovdje možete prenijeti sliku izravno s ploče s mogućnostima. Upotrijebit će se kao slika kartice (osim za galeriju i kartice aplikacija).
 6. Druge opcije: Postoje 23 druge opcije specifične za karticu koje možete konfigurirati. Za više informacija o njima možete pogledati TCWP dokumentaciju.

Aktivirati

Aktivirajte TCWP sa svojim Envato Purchase Code.
TCWP4

 1. Envato kod kupovine: Kada kupite TCWP od CodeCanyon-a, dobit ćete kôd za kupnju. Aktiviranjem kopije TCWP-a omogućavate automatska ažuriranja za to na svom blogu! (preskočite na “Automatsko ažuriranje”)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me