Envato WordPress priručnik za alate za automatsko ažuriranje tema

OBAVIJEST: Envato Toolkit zamijenjen je dodatkom Envato Market. Pogledajte naš potpuno novi vodič za ažuriranje podataka Envato Market za detalje o instaliranju i postavljanju novog dodatka.


Milijuni ljudi koriste WordPress teme, a mnogi korisnici i programeri odlučuju kupiti premium teme iz Themeforesta. To je ugledna trgovina temama u koju mogu vjerovati poznavateljima kvalitetnih WordPress tema i fenomenalnim autorima tema (poput WPExplorera, naravno). Još jedna sjajna značajka Themeforest-a je njihov dodatak Envato WordPress Toolkit za automatsko ažuriranje WordPress tema. Envato je stvorio ovaj dodatak tako da autori Themeforest mogu kupcima pružiti brza i učinkovita ažuriranja kako bi njihove teme bile besplatne i bile kompatibilne s najnovijom verzijom WordPress-a. Ovaj brzi vodič pokazat će vam kako preuzeti, instalirati i postaviti dodatak Envato WordPress Toolkit (napravili smo i Envato WordPress Toolkit video vodič ako biste radije gledali, a ne čitali).

Nabavite ključ Envato API-ja

Prije nego što instalirate dodatak, trebate zatražiti svoj Envato API ključ jer može potrajati od nekoliko minuta do nekoliko sati da se ključ prepozna. Sve što trebate učiniti je prijaviti se u Themeforest i posjetiti stranicu vašeg korisničkog profila. Kliknite na postavke. Trebali biste vidjeti an API ključevi ispod. Samo kliknite gumb za generiranje vašeg API ključa.

generiranje-envato-api-ključ

Envato će stvoriti slučajni API-ključ od 32 znaka za upotrebu. Ako želite, možete stvoriti više tipki (neki korisnici to više vole ako instaliraju svaku kupnju teme na drugu domenu).

envato-api-ključ

Preuzmite, instalirajte i aktivirajte dodatak Envato WordPress ToolKit

Sada kada imate ključ API-ja, trebat ćete nabaviti dodatak. Posjetiti Envato WordPress Toolkit Github stranica za preuzimanje zip datoteke dodatka.

download-alat-zip

Instalirate Envato WordPress Toolkit baš kao i bilo koji drugi dodatak. Prijavite se na WordPress nadzornu ploču i pomaknite se do odjeljka dodataka. Klik Dodaj novi, zatim odaberite Učitaj metoda. Potražite datoteku dodatka koju ste preuzeli sa Github-a (trebao bi biti nazvan “envato-wordpress-toolkit-master.zip” ili nešto slično). Klik Sada instalirati, zatim Aktivirati dodatak.

install-envato-alat-plugin

Jednom instaliran i aktivan, na nadzornoj ploči trebali biste vidjeti stavku izbornika Envato Toolkit.

Postavljanje Envato WordPress Toolkit-a

Postavljanje dodatka vrlo je jednostavno jer već imate svoj Envato API ključ. Jednostavno kliknite na Envato Toolkit stavku izbornika na nadzornoj ploči i unesite svoje korisničko ime i ključ za Envato. Zatim Uštedjeti vaše postavke.

add-svoj-api-key

Nakon spremanja, skup alata trebao bi prepoznati vaš API ključ i prikazati sve vaše Themeforest kupovine. Ako dodatak ne prepozna vaš ključ API-ja, moguće je da je vaš ključ još uvijek previše nov. Sjećate se da sam spomenuo da to može potrajati nekoliko minuta ili nekoliko sati? Pokušajte očistiti predmemoriju ili osvježite preglednik, a ako to ne uspije, pričekajte ga našim čitajući naš WordPress blog sat vremena i pokušajte ponovo za sat vremena.

vidi-sve-kupi

Dakle, nakon što se prikaže vaš popis kupnji, možete instalirati i ažurirati svoje teme Themeforest izravno s nadzorne ploče. To znači da se ne morate prijaviti u Themeforest da biste provjerili ima li ažuriranja tema – umjesto toga možete brzo, jednostavno i automatski ažurirati teme.

Automatski ažurirajte svoje teme

Sve što trebate učiniti da biste ažurirali temu jest kliknuti na Ažuriraj automatski veza za tu temu u vašem alatu. Dodatak će vas zatražiti da potvrdite svoje ažuriranje. Ovo vas podsjeća da ako ste uredili tablicu stilova ili druge osnovne datoteke bez upotrebe podređene teme, izgubit ćete promjene. Ne brinite oko opcija za styling koje ste postavili u programu WordPress alat za prilagodbu tema ili na ploči s opcijama teme – te opcije neće se izvršiti ažuriranjem teme.

potvrđuju ažuriranje

Budući da uvijek slijedite najbolje prakse i koristili ste podređenu temu za bilo kakve promjene koda teme, kliknite u redu da biste ažurirali temu. Zatim ćete vidjeti zaslon za ažuriranje na koji ste navikli.

update-tema

Nakon dovršetka ažuriranja, ako se vratite na karticu Envato Toolkit, vidjet ćete da je vaša tema aktualna.

alat-up-to-date

To je to. Lako zar ne? Samo provjerite Envato WordPress Toolkit Github stranica povremeno se vidi ima li ažuriranja dodataka. Trenutačno nema automatsko ažuriranje tako da na vašoj WordPress nadzornoj ploči nećete vidjeti obavijest o ažuriranju..

Uvijek je dobra tema u potpunosti ažurirati, jer autori često popravljaju bugove, ažuriraju se na najnoviju verziju WordPress-a i dodaju nove značajke. Nadamo se da će vam ovaj brzi vodič pomoći u lakšem ažuriranju tema Themeforest!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map