Dodajte upitnik za raspravu o pitanjima i odgovorima na svoju web stranicu pomoću dodatka za CM odgovore WordPress

Uključivanje u društvene rasprave toliko je važan dio današnjeg rada na mreži. To je gotovo obavezno. S tim na umu, ako i vi stvarno želite potaknuti raspravu o svojoj industriji ili robnoj marki, zašto ne uključiti forum za diskusiju izravno na vašu web lokaciju? Zahvaljujući dodatku CM Answers od strane CM dodataka, to možete učiniti upravo to.


Ovaj WordPress dodatak omogućuje posjetiteljima da postavljaju pitanja i odgovore u a Prelijevanje snopa stil i prijava pomoću njihovih računa na društvenim mrežama (Facebook, Google+ ili LinkedIn) za besprijekoran doživljaj.

Što radi CM odgovara dodatku?

Ovaj WordPress dodatak nudi lagan način dodavanja diskusijskog foruma na vaše web mjesto. Za razliku od tradicionalnog sustava komentiranja, CM Answers doista potiče izgradnju zajednice oko bilo koje teme po vašem izboru. Možete postaviti određena pitanja kako biste zatražili povratne informacije od svojih posjetitelja ili možete dopustiti posjetiteljima da postavljaju svoja pitanja i pokrenuti vlastite rasprave. Na tebi je.

Forum za diskusiju može poslužiti za najrazličitije svrhe, od tradicionalne rasprave, do pitanja i odgovora, do korisničke ili korisničke podrške. To je zaista svestran i neće pokvariti vašu web lokaciju za razliku od nekih drugih dodataka za diskusiju.

Dostupna je besplatna i Pro inačica ovog dodatka. Uzmimo neko vrijeme da pregledamo značajke dostupne u svakoj.

Besplatno

Besplatna verzija ovog dodatka omogućuje vam dodavanje osnovnog foruma za raspravu. Možete moderirati pitanja i odgovore i primati obavijesti putem e-pošte kada su objavljena nova. Korisnici mogu uključiti (i isključiti) primanje obavijesti. Također možete vidjeti broj prikaza i broj odgovora. Postoji i nekoliko opcija za prilagodbu za izmjenu predloška prema potrebama vašeg korisnika. Pitanja se mogu izglasati i za promjenu ranga na listi. Dodatak je dostupan na izborniku nadzorne ploče:

CM odgovara nadzornoj ploči

Lako je moderirati. Dodajte pitanja i odgovore i / ili umjerite one koje su dodali korisnici. Napomena: Slika ispod prikazuje Pro verziju.

CM odgovara na pitanja

profesionalac

Pro licencirana verzija CM Answers-a je verzija s kojom sam malo vremena razgovarao, tako da ću o tome danas najviše govoriti. Pro verzija košta 29 dolara i uključuje sve dostupne u besplatnoj verziji kao i brojne dodatne mogućnosti. First up je potpuno nova značajka kontrole pristupa koja omogućuje administratorima da postavljaju ljude koji mogu postavljati i odgovarati na pitanja. Opcije uključuju Svatko, Prijavljeni korisnici, i Po ulozi:

CM odgovara kontroli pristupa

Uključuje i značajku kratkih kodova koja vam omogućuje umetanje popisa pitanja s kratkim kodom CMA-pitanja. Možete mu čak dodati parametre tako da popis prikazuje određeni skup pitanja određenog autora, koja su najpopularnija, i tako dalje.

Pro verzija omogućuje integraciju društvenih medija s nekoliko popularnih web mjesta uključujući Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn i Microsoft Live. Svakom posjetitelju također je omogućen pristup pojedinačnoj nadzornoj ploči koja sadrži “Moja pitanja” i “Moji odgovori”. Ove se stranice mogu dodati na stranice korisničkih profila pomoću kratkih kodova.

Integracija widgeta omogućava vam da prikažete samo pitanja i odgovore na koje područje unutar odabrane teme koja podržava widgete, poput bočne trake. Postoje postavke za bočnu traku dostupnu u dodatku:

CM odgovara bočnoj traci

Možete postaviti i posebne postavke moderiranja u Pro verziji. Ove postavke omogućuju vam da odredite popis ljudi koji mogu postavljati pitanja i / ili odgovore bez potrebe da prođete kroz postupak moderiranja. Ovo može znatno ubrzati raspravu na vašoj web lokaciji. Naravno, potrudite se da ove izuzeće pružite samo onima koji su se pokazali pouzdanim i sposobnim:

CM odgovara umjerenosti

Evo još nekoliko specifikacija o Pro licenci o kojoj biste trebali znati:

 • Podrška za više stranica
 • Mogućnost prikazivanja ili sakrivanja pogleda za određena pitanja
 • Svaki korisnik dobiva automatski generiranu stranicu javnog profila s mogućnošću dodavanja veze na profil društvenih medija.
 • Gravatar integracija
 • Omogućuje privitke
 • Sposobnost promjene redoslijeda u kojem su prikazani odgovori.
 • Ajaxova podrška
 • Podrška za oznake
 • Mogućnost dodavanja “ljepljivih” pitanja koja se pojavljuju na vrhu svih pitanja i / ili odgovora i označena su bojom pozadine koju navedete.
 • Podrška za isječke koda.
 • Permalink prilagodba
 • Mogućnost postavljanja CM odgovora kao početne stranice za vaše web mjesto.
 • Widget za društveno dijeljenje za stranice s pitanjima.
 • Poruka zahvalnosti CM Answers uklanja se s podnožja
 • Mogućnost uređivanja pitanja i odgovora nakon što su objavljeni na web lokaciji.

Također možete dodati izjavu o odricanju odgovornosti koju će korisnici vaših web stranica prvi put vidjeti. Svakog korisnika može se zatražiti da prihvati uvjete i odredbe vaše web stranice:

CM odgovara na odricanje od odgovornosti

Postavljanje odbora za raspravu

Nakon što sam se upoznao sa značajkama CM odgovora, postupak postavljanja bio je nevjerojatno jednostavan. Postavke nadzorne ploče intuitivne su i lako ih je pratiti. Samo kliknite svaku karticu da biste prešli na sljedeći ekran opcija prilagodbe:

Postavke odgovora CM-a

Lako možete prilagoditi način na koji pitanja i odgovori izgledaju za krajnjeg korisnika. Samo kliknite karticu “Izgled”:

CM odgovara izgledu

Bit će vam ponuđeno mnogo opcija od izmjene načina prepoznavanja pitanja do broja pitanja koja se pojavljuju na svakoj stranici, do prikazivanja broja prikaza i više.

Ako se korisnici prijave za primanje obavijesti kada su nova pitanja ili odgovori objavljeni na vašoj web lokaciji, možete osigurati da e-poruka s obavijestima pravilno odražava vašu marku:

CM odgovara na obavijesti

Ono za što sam se najbolje snašao jest da kliknete svaku karticu i pogledate koje su opcije na raspolaganju. Pristup praktičnim postupcima omogućit će vam bolju predodžbu o tome što možete postići s ovim dodatkom i kako to možete prilagoditi specifičnim potrebama vaše web lokacije.

Što se tiče dodavanja sadržaja, to ne može biti jednostavnije. Veza Pitanja za dodatak koji se vidi na lijevoj strani nadzorne ploče WordPressa dovodi vas do sljedećeg zaslona:

CM odgovara na pitanja

Odavde, sve što trebate učiniti je kliknuti „Dodaj pitanje“ i možete unijeti svoje pitanje, kategorizirati ga i dodati oznake. Krajnji rezultat izgledat će ovako. Imajte na umu različite boje pozadine na “ljepljivom” pitanju na vrhu:

Question_image

Izbornik Odgovori nudi slično sučelje. Stranica odgovora izgledat će slično za krajnje korisnike, gdje se od njih traži da daju svoj doprinos:

firstQ_image

Natrag u Postavke, na kartici “Konac” možete izmijeniti način prikazivanja pitanja i odgovora:

CM odgovara navoj

Kao što vidite, privitke možete omogućiti ili onemogućiti, postaviti maksimalnu veličinu datoteke, omogućiti ocjene i tako dalje.

Prilagođavanje izgleda i rada vašeg pitanja za pitanja i pitanja, foruma za raspravu ili foruma za podršku ovom je dodatkom jednostavno i jednostavno.


Iako postoje mnogi dodaci za raspravu, dodatak CM Answers dobro se integrira s WordPressom i administratorima i korisnicima daje jednostavan način interakcije. Admini će prilikom prilagođavanja foruma naći jednostavan postupak koji se može izmijeniti na hirovit način. Korisnici će smatrati da će krajnje iskustvo biti ugodno za pogledati i jednostavno doprinijeti. Budući da danas velik dio mrežnog angažmana potiče sudjelovanje posjetitelja, ovaj dodatak čini se prikladnim načinom za poticanje rasprave, čak i kada niste blizu direktnom moderiranju.

Ovaj se dodatak dobro spaja s dodatkom CM Tooltips Glossary, o kojem smo nedavno razgovarali. Obje su jednostavne za korištenje i čine to značajkom WordPress web mjesta funkcionalnijima bez dodavanja bloat-a.

Jeste li isprobali CM odgovore? Što si mislio? Javite nam kako vam djeluje u komentarima.

Preuzmite CM odgovore besplatno ili pro sada!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map