40 Sjajnih vodiča za WordPress

Bez obzira jeste li iskusni web programer ili samo znatiželjni promatrač koji želi naučiti više o povoljnom projektu koji je WordPress, vodiči će vam pomoći da izoštrite svoje vještine da vas ne spominje kako će vas transformirati iz WordPress novaka u Sensei ni u kojem trenutku..


Ako je vaša želja povećati svoje znanje o WordPressu, ovaj će post obasjati četrdeset (40) nevjerojatnih tutorijala o WordPressu. Iako postoje tisuće tutorijala za WordPress, učinili smo najbolje da vam dovedemo četrdeset (40) najboljih. Svi udžbenici u današnjem postu su iznad puta; provaljuju se sa savjetima za WordPress, a stvorili su ih ugledni autori i programeri.

Stoga zgrabite šalicu kave (ili što god vam pluta brod) i pripremite se za učenje i zabavu!


1Vodič za WordPress – Prvi koraci
Ovaj video tutorial Jessea Boyera iz Udemyja upoznat će vas s osnovama WordPress-a. Vodič će vam pomoći lako i brzo instalirati, konfigurirati i koristiti WordPress na svojoj web stranici. Na WPExploreru također možete potražiti vodič za početnike o WordPress videozapisima.


2Kako naučiti WordPress u tjednu (besplatno!)
Kako želite naučiti WordPress i pokrenuti internetski posao u tjedan dana? Ako vam ovo zvuči kao nešto što biste voljeli isprobati, Raelene Wilson, nagrađivana novinarka i spisateljica na WPMU DEV-u, ima samo tutorial za vas. Kako naučiti WordPress u jednom tjednu tutorial je podijeljen u sedam dijelova, po jedan za svaki dan u tjednu. Dan poput danas sljedećeg tjedna, bit ćete spremni pokrenuti vlastiti posao ��


3Kako postaviti besplatni mini tečaj u WordPressu
Tko ne bi htio dati dodatnu vrijednost svojim web posjetiteljima? Ponuda besplatnog mini tečaja izvrstan je način pružanja dodatne vrijednosti i povećanja vašeg popisa za slanje. Ovaj tutorial Joe Foley pokazuje točno što trebate učiniti kako biste stvorili uspješan mini tečaj.


4Kako zauvijek ukloniti neispravne veze s web stranice WordPress
Prekinute veze bol su u vratu. Oni će vaše web posjetitelje poslati i ocrniti vašu SEO ljestvicu. Ništa dobro ne može doći iz prekinutih veza, bez obzira koliko atraktivna bila vaša stranica 404. Najbolji i jedini način da se riješite prekinutih veza jest da ih se riješite jednom zauvijek. Tom Ewer će vam pokazati kako ukloniti neispravne veze sa svoje WordPress stranice – zauvijek.


5WordPress prečice: cjeloviti vodič
Dali si znao:

  • WordPress prečaci predstavljeni su u verziji 2.5? (O da, oni su već neko vrijeme.)
  • Prosječni uređivač bez programskih vještina lako može objaviti dinamični sadržaj koristeći kratke kodove?

Vodič za WordPress kratke kodove Konstantinos Kouratoras iz časopisa Smashing objasnit će sve što trebate znati o WP prečacima. Ako imate kratke kodove (a tko nije), na kraju udžbenika pjevat ćete pohvale Konstantinosu..


6Kako se riješiti / wordpress / iz URL-a web mjesta WordPress
Ovaj sjajni vodič dobrih ljudi na WPBeginner-u je vaša spasonosna milost ako ste “… slučajno instalirali WordPress u pod-direktorij i sada ga želite premjestiti u korijenski direktorij.” Vodič će vam pomoći da riješite svoje ime domene / wordpress / extension, što će vam pružiti pristupačniji i nezaboravniji URL.


7Vodič za WordPress: Kako stvoriti WordPress temu iz HTML-a
Ako želite naučiti kako stvoriti WordPress teme iz statičkog HTML-a, ovo je vodič koji vam treba. Autor je Freddy (oh, to sam ja), ovaj će vam vodič pomoći da pretvorite svoje HTML predloške u potpuno funkcionalne WordPress teme.


WordPress-dashicons

8Korištenje ikona slova (crtice) za prilagođene vrste posta u WordPressu 3.8
AJ Clarke f * cking obožava novi WordPress 3.8 admin dizajn. Jedna osobina koja ga zadivljuje su ikone fonta (ili Dashicons), koje su u najmanju ruku bile nevjerojatni dodaci. Ako želite znati zašto AJ prelazi preko Dashicons-a, pročitajte njegov vodič o korištenju ikona fonta za prilagođene vrste posta. Vodič je kratak i dobro dostavljen, što ga čini zabavnim.


9WordPress sigurnost: Je li vaša WordPress stranica stvarno sigurna?
Ako želite povesti rat hakerima, ovaj će vam vodič pomoći na dva glavna načina. Prvi dio vodiča pokazat će vam kako osigurati svoju WordPress stranicu, a drugi dio otkriti će deset (10) najboljih sigurnosnih dodataka za WordPress, dajući vam dvosjekli mač koji vam je potreban za ubijanje hakera i drugi otpad Internet. Ne čekajte oko vojnika, pročitajte vodič, vaš je neprijatelj naporan!


10Korak po korak vodič za premještanje web stranice WordPress na novi web domaćin
Tom Ewer pokazuje točno kako premjestiti svoju WordPress web stranicu s jednog web hostinga na drugi jednostavno i sigurno. Zaista, ne treba biti zabrinjavajuće ili stresno premještati web mjesto, a Tom je tu da vas vodi kroz postupak.


11Kako podijeliti WordPress postove na više stranica
Ako volite duge postove na blogovima, ali ne želite da podvrgavate svoje čitatelje pomicanjem, ovaj će vam vodič WPMU DEV dobro doći. Podijeljenje postova ionako je za vaše dobro. Povećat će pregledavanje stranica na vašoj web lokaciji i čitateljima olakšati konzumiranje sadržaja.


12WordPress SEO – Vodič za početnike
Joost de Valk sa Yoast.com naučit će vas sve što trebate znati o WordPress SEO-u u ovom vodiču za početnike. Naučit ćete nekoliko stvari poput poboljšanja naslova, meta, strukture stalnih veza, krušnih mrvica i ostalih značajki. Prije mjesec dana objavio je mega-post pod naslovom Definitivni vodič za viši rangiranje web stranica za WordPress. To biste trebali provjeriti ��


13Kako napraviti istaknutu karuselu za WordPress
Istaknuti postovi povećavaju angažman korisnika i privlače pozornost na vaše ostale postove. Ovaj tutorial Jamesa Laoa iz Tuts + vodi vas kroz postupak stvaranja istaknutog vrtilja. Uživati!


14Kompletan vodič za prilagođene vrste posta
Prilagođene vrste posta omogućuju vam stvaranje velikog broja sadržaja. Ovaj će tutorial Daniel Pataki iz Smashing magazina pokazati put oko prilagođenih vrsta posta što vam omogućava da u potpunosti iskoristite ovaj mehanizam.


15Kako osigurati budućnost vaše responzivne web stranice WordPress
Odzivne web stranice su način današnjeg i sutrašnjeg dana. Kruta web stranica ubuduće nema mjesta jer mobilni uređaji brzo preuzimaju vlast. Budućnost voli fluidnost. Kako biste spriječili da se vaše web mjesto s WordPressom pokvari, morat ćete pročitati ovaj vodič Jesseja Friedmana.


16Kako dodati gumbe za dijeljenje kao slojeve na YouTube videozapisima u WordPressu
Videozapisi privlače korisničku aktivnost i, prema tome, mogu unijeti život u dosadnu web stranicu ako se dobro koriste. Ako uparite videozapise s dijeljenjem društvenih medija, možete znatno povećati angažman korisnika na vašoj web lokaciji. Ovaj vodič vam pokazuje kako dodati gumbe za dijeljenje kao slojeve na videozapisima za lakše dijeljenje.


woocommerce-order-bilješke-u-e-pošte

17Kako izgraditi internetsku trgovinu i prodati svoje proizvode uz WordPress i WooCommerce
Internetska trgovina može biti izvrstan posao kod kuće. Razmislite o slobodi koju pruža takav posao, niskim režijskim troškovima, svjetskom dosegu, automatizaciji i mnogim drugim prednostima. Ako želite pokrenuti internetsku trgovinu, ovaj će vas vodič Tom Ewer definitivno usmjeriti u pravom smjeru.


18Oporavak lozinke za administratore WordPress
Zaborav je sujet. Zaboravim svoje lozinke više puta nego što se volim sjetiti. Zaboravljate i vi; svi zaboravljamo – to je neizbježno. Oporavak administratorske lozinke za WordPress jednostavan je posao ako se sjećate svog korisničkog imena ili adrese e-pošte. Ali ako se ni jednoga ne možete sjetiti, ovaj će vam vodič pomoći da oporavite lozinku administratora.


19Kako onemogućiti automatsko ažuriranje u programu WordPress
Budući da je WordPress 3.7, platforma je stekla sposobnost da se automatski ažurira bez ljudskog doprinosa. Ako ste bili oduševljeni, sigurno ste primijetili da se WP 3.8 ažurirao na WP 3.8.1. Iako je to dobra stvar u pogledu sigurnosti, ova ažuriranja mogu uzrokovati probleme s nekompatibilnošću dodataka. Ako želite onemogućiti automatska ažuriranja, ovaj će vam vodič pomoći.


20Kako automatski ne pratim vanjske veze u WordPressu
Ne želite dijeliti sok od veze? Pa i dobro, ovaj tutorial Sourav K. pokazat će vam kako da zaustavite pauke tražilice da slijede (neželjene) vanjske veze.


21Kako kodirati WordPress temu iz nule
Ovaj će vam vodič Keenan Payne pomoći da ispočetka kodirate WordPress temu. Dok je udžbenik živio prije tri (3) godine na adresi onextrapixel.com (OXP), on je prepun savjeta i mudrosti pogodnih za nadahnutog WordPress programera.


22Kako dodati slike autora u svoj blog na WordPressu
Ako želite prikazati avatare svog autora na jedinstven način, trebali biste pročitati ovaj vodič Joe Foleyja, WPMU DEV-a. Ako vaše web mjesto sadrži sadržaj različitih autora, ovaj će vam vodič pomoći da prikažete njihove fotografije gdje god želite bez probijanja znoja.


23Snažni WordPress savjeti i trikovi
Ovaj je udžbenik zbirka dvadeset i jednog (21) pametnih savjeta koji će vam dobro doći dok koristite WordPress. Napisao Daniel Pataki, the Snažni WordPress savjeti i trikovi tutorial je nešto što želite imati u svom WordPress Resursu Toolkitu.


Izradite WordPress dodatak

24Kako izraditi prilagođeni widget za WordPress
Ako ste neko vrijeme obilazili WordPress, vjerojatno biste željeli da napravite svoj dodatak ili widget. Nemojte, iako ga isprepleteno, dodaci i widgeti nisu isti. Iako dodaci dodaju dodatnu funkcionalnost, widgeti olakšavaju dodavanje različitih elemenata na vašu web lokaciju. Ovaj će vam vodič pokazati kako stvoriti prilagođene widgete. Trebali biste pogledati i Remijeve dvije dijelove serije o tome kako stvoriti dodatak widgeta za WordPress.


25Savjeti i trikovi za testiranje WordPress tema
Kao programer za WordPress, testiranje tema trebalo bi biti presudan korak u razvoju tema. Testiranje vam može pomoći da otkrijete pogreške i sigurnosne rupe koje bi vam u suprotnom između ostalog uništile i ugled. Daniel Pataki otkriva nekoliko savjeta i trikova koji će vam pomoći da testirate svoje WordPress teme prije nego što ih pustite u javnost.


26Vizualni skladatelj: Vodič za izgradnju i povlačenje stranica
Oni koji su pokušali Visual Composer pokušati moraju znati nešto ili dvije o radostima korištenja ovog posebnog proizvođača web stranica. Dodatak nudi iskustvo kao nijedno drugo; jednostavan je za upotrebu i ne zahtijeva vještinu programiranja. U ovom tutorialu, Kyla vam daje korak po korak vodič za korištenje alata za izradu stranica.


27Kako poboljšati i oplemeniti postupak razvoja teme WordPress
Bez obzira jeste li tek započeli s razvijanjem WordPress tema ili ste na njemu godinama, uvijek ima prostora za napredak. U ovom vrlo detaljnom vodiču Siobhan McKeown nudi savjete koji će vam omogućiti da poboljšate igru ​​u smislu razvoja tema..


28Kako postati vrhunski WordPress profesionalac
U ovom tutorialu Siobhan postavlja nekoliko stvari i pokazuje vam kako postati najbolji programer za WordPress koji ikad možete biti. Ovaj udžbenik dobro ide uz Kako postati vrhunski programer za WordPress tutorial Jonathan Wold.


29Kako stvoriti dnevni i tjedni bilten u WordPressu
Marketing putem e-pošte vodeći je oblik internetskog marketinga. Vaša se poruka šalje izravno vašoj ciljanoj publici koja je vjerojatnija da će je dobiti i u skladu s tim odgovoriti (pozitivno). Drugim riječima, marketinška poruka nije razrijeđena, a proračun je nizak u usporedbi s drugim oblicima mrežnog marketinga, ovaj će vam vodič uredništva WPBeginner pomoći da postavite biltene putem e-pošte u WordPressu.


3040 obaveznih WordPress dodataka za 2014. godinu
Internet je pun sjajnih i korisnih WordPress dodataka. Izabrati najbolje, dakle, je težak zadatak. U ovom tutorialu Freddy vas upoznaje sa četrdeset (40) must-have WordPress dodataka za 2014. godinu.


31Tajne blogova s ​​velikim prometom WordPressa
Želite li znati kako veliki ljudi WordPressa rade ono što rade? Kako generiraju milijune učitavanja i vode WordPress blogove s desecima milijuna pregleda? Želite li čuti što programeri za WordPress Core imaju reći o ovim monstruoznim blogovima za WordPress? Ovaj vodič daje odgovore na ova i druga pitanja.


32WordPress teme za dijete: Vodič koji morate znati
Što ili koliko znate o dječjim temama? Podređene teme omogućuju vam prilagođavanje web lokacije bez uređivanja matične teme. Na ovaj način možete ažurirati roditeljsku temu kada god ne brinete o gubitku prilagodbe. Još jedna stvar, podređene su teme jednostavne za sigurnosnu kopiju. Ovaj će tutorial obasjati svjetlo dječjim temama WordPress-a radi boljeg razumijevanja.


336 savjeta za privlačenje više prometa na web mjesto WordPress
Povlačenje prometa na vašu web lokaciju nije lak zadatak. To je prilično obeshrabrujuće s obzirom da vam treba promet za izgradnju održivog mrežnog poslovanja. Ovaj WordPress SEO vodič vam pokazuje kako privući više prometa na svoje WordPress web mjesto.


34Kako dopustiti korisnicima da šalju postove na svoju web stranicu WordPress
Ako želite pružiti svojim korisnicima mogućnost da doprinesu vašoj web stranici, ovaj WPBeginner vodič će vam pokazati kako to učiniti.


poboljšanju-wordpress-user-iskustvo

354 savjeta za vrhunsko korisničko iskustvo za poboljšanje web stranice WordPress
Tom vam pokazuje kako optimizirati web mjesto za WordPress kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo. Pa, ako niste imali pojma, angažman korisnika je sve ako pokušavate stvoriti profitabilno internetsko poslovanje.


36Korištenje odabira upita za odazivne rasporede vođenih u koloni
Benjamin Intal iz Tuts + objašnjava kako koristiti medijske upite. Upiti za medije korisni su u stvaranju responzivnih web stranica, a osim ako živite pod stijenama, već znate da je responzivni dizajn put budućnosti. Ovdje je da ostane.


37Kako odabrati sjajnu shemu boja za svoju web stranicu
Boje koje koristite na web mjestu WordPress utječu na angažman korisnika. Ostavite to Timothyju Bowersu da vam pokaže kako postići pravu ravnotežu. On zna što djeluje, a što ne.


38Kako jednostavno prilagoditi WordPress Admin
Poznato i kao podupirač, WordPress administratorsko područje nije jedna od lijepih strana WordPress-a. Međutim, to je jednostavno prilagoditi pomoću pHP funkcije kao što je u ovom vodiču prikazao Aurelien Denis.


39Kako stvoriti zasebnu stranicu za postove na blogu u WordPressu
Post blogova konfigurirano je da se zadaje na početnoj stranici. Ovo predstavlja problem ako i kada želite stvoriti prilagođenu početnu stranicu. Ovaj će vam vodič pomoći da napravite zasebnu stranicu za svoje lijepe postove na blogu.


40Kako napraviti A / B dijeljenje testiranja u WordPressu pomoću usluge Google Analytics
Google Analytics vam pomaže da ostanete u toku s obzirom na vaše statistike. Splitsko testiranje pomaže vam odrediti koji elementi dizajna i stranice utječu na rad vaše web lokacije i koliko. Ovaj će vam vodič pomoći da napravite A / B podijeljeno testiranje da biste shvatili što trebate promijeniti kako biste poboljšali performanse svoje WordPress web stranice.


Za vas …

Evo nas četrdeset (40) tutorijala. Opisali smo nekoliko različitih vodiča u rasponu od razvoja tema do dodataka i SEO, da spomenemo samo neke. Lopta je sada na vašem sudu. Stavite ove tutorijale na test i postanite vrhunski programer za WordPress kakav ste sudili. Vidimo se around

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me