Έρευνα και χρήση λέξεων-κλειδιών WordPress για SEO

 1. 1. Οδηγός για αρχάριους για SEO για WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: Έρευνα και χρήση λέξεων-κλειδιών WordPress για SEO
 3. 3. Βελτιώστε το SEO με Backlinks, Speed ​​Site και άλλα

Έχουμε ήδη αποδείξει ότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν με έρευνα λέξεων-κλειδιών, σωστά; Αλλά πώς το κάνεις; Και τι κάνετε με τις λέξεις-κλειδιά που βρίσκετε; Αυτό θα μάθουμε σε αυτό το κεφάλαιο του οδηγού. Για μερικούς ανθρώπους, η έρευνα λέξεων-κλειδιών ισοδυναμεί με τη σύνταξη της θέσης τους στον προγραμματιστή λέξεων-κλειδιών Google και την αναζήτηση των σχετικών όρων. Δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Ενώ η Google είναι σε θέση να κάνει έξυπνες συνδέσεις σε άλλους τομείς, ο σχεδιαστής λέξεων-κλειδιών είναι εκπληκτικά απλός. Πιθανότατα θα εμφανίζει μόνο σχετικούς όρους που έχουν ήδη τη λέξη-κλειδί.


Αν πληκτρολογήσω “ποδόσφαιρο” και ζητήσω ιδέες για τον προγραμματιστή λέξεων-κλειδιών, βεβαιωθείτε ότι παραθέτει “ποδοσφαιρικά παιχνίδια” ή “μπάλες ποδοσφαίρου”, αλλά δεν αναφέρει “ντρίμπλα”, “Μέσι”, “Παγκόσμιο Κύπελλο 2014” ή άλλα άλλους όρους που σχετίζονται πολύ με το θέμα. Για τα περισσότερα θέματα, αυτό σημαίνει ότι εάν βασίζεστε μόνο στον προγραμματιστή λέξεων-κλειδιών, θα έχετε πολύ περιορισμένη προσφορά διαφορετικών λέξεων-κλειδιών για να διαλέξετε. Γι ‘αυτό πρέπει να…

Contents

Γίνετε δημιουργικοί με τις λέξεις-κλειδιά σας

Σκεφτείτε έξω από το κουτί. Τι έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη θέση σας; Κάτι που δεν έχει εξειδικευμένη λέξη-κλειδί; Μην ανησυχείς. Ελέγξτε αν είναι βιώσιμο. Εάν απλώς δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα, ένας καλός τρόπος για να βρείτε ιδέες για λέξεις-κλειδιά είναι να μεταβείτε σε φόρουμ σχετικά με το θέμα ή σε μια κατηγορία απαντήσεων / quora για το yahoo και να δείτε τι συχνά ζητούν βοήθεια. (Δεν είναι δυνατό για όλες τις θέσεις). Στη συνέχεια, μπορείτε να δανειστείτε τα λόγια τους και να δείτε εάν ο όγκος αναζήτησης αποδεικνύει ότι είναι μια αξιόλογη λέξη-κλειδί που πρέπει να ακολουθήσετε. Ένας άλλος καλός τρόπος να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας είναι να…

Πραγματικά ξέρετε τι γράφετε

Πολλοί άνθρωποι που μπαίνουν σε μια θέση με μοναδική πρόθεση να βγάλουν λεφτά, θα έχουν μόνο εργαλεία λέξεων-κλειδιών για να βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά. Εάν όμως γνωρίζετε το θέμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Μπορείτε να προσελκύσετε φαινομενικά άσχετα θέματα, τα οποία γνωρίζετε ότι σχετίζονται, και να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά που ένας ξένος δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Καλέστε το πλεονέκτημα στο σπίτι-πεδίο. Σε μερικές θέσεις υπάρχει ακόμη και συγκεκριμένη γλώσσα που μπορεί να ξεπεράσει τα περισσότερα άτομα, εκτός από αυτά που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει πραγματική συντόμευση εδώ, εκτός και αν γνωρίζετε ήδη τι γράφετε, θα πρέπει να καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια για να φτάσετε σε ένα επίπεδο όπου έρχεται αβίαστα σε εσάς. Ένα πράγμα που μπορεί να βοηθήσει, ωστόσο, είναι να διαλέξετε κάτι για το οποίο σας ενδιαφέρει τουλάχιστον, αν όχι παθιασμένο, να γράψετε. Αλλά εάν ο κύριος στόχος σας είναι η κερδοφορία, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τη βιωσιμότητα ενός προϊόντος προτού βυθίσετε πάρα πολύ χρόνο σε ένα έργο.

Χρησιμοποιήστε το σωστό είδος λέξεων-κλειδιών

Λέξεις-κλειδιά SEO WordPress

Όταν ψάχνετε για λέξεις-κλειδιά, το καλύτερο είδος είναι αυτές που έχουν μικρό ανταγωνισμό και έχουν σιωπηρή ή συγκεκριμένη πρόθεση να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. (Συνήθως υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός όπου ο σκοπός καθορίζεται, αλλά όχι πάντα τόσο πολύ όταν η πρόθεση υπονοείται απλώς από την ιδιαιτερότητα της αναζήτησης.) Οι ευρείες λέξεις-κλειδιά είναι συνήθως απίστευτα ανταγωνιστικές και επίσης πολύ γενικές. Οι χρήστες συχνά αναζητούν αυτές τις λέξεις-κλειδιά από περιέργεια και πιθανώς αισθάνονται απρόθυμοι να αγοράσουν οτιδήποτε.

Ας πάρουμε το παράδειγμα “copywriting”. Οι αριθμοί είναι αρκετά καλοί. Περίπου 30.000 μηνιαίες αναζητήσεις. Αλλά εκεί σταματούν τα καλά νέα. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος… και για να επιδεινωθούν τα πράγματα, ο όρος αναζήτησης είναι λίγο πολύ γενικός. Δεν υπάρχει πραγματική απόδειξη πρόθεσης εδώ. Οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν αναζήτηση απλώς και μόνο επειδή είδαν τον όρο που χρησιμοποιείται (ή το άκουγαν να χρησιμοποιείται στα Mad Men) και ήθελαν να μάθουν τι σήμαινε. Ή ίσως τους έχουν πει ότι είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουν περισσότερα.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε «copywriting πούλμαν» με σχεδόν 30 αναζητήσεις το μήνα. Ενώ ορισμένοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι αυτό είναι πολύ λίγα για να αξίζει τον κόπο, υπάρχει μια σιωπηρή πρόθεση εδώ και μπορείτε να φανταστείτε την αξία ζωής για να αποκτήσετε μόνο έναν πελάτη καθοδήγησης. Και ο ανταγωνισμός είναι (δεν προκαλεί έκπληξη), πολύ πιο μαλακός. Το να φτάσετε στην πρώτη σελίδα δεν είναι πλέον όνειρο. Αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, είναι σχεδόν εγγυημένο. Αν και μπορείτε να επιλέξετε να αυξήσετε το όριο του όγκου αναζήτησης, αυτό αποτελεί παράδειγμα για το τι θέλετε να στοχεύσετε. Χαμηλός ανταγωνισμός και σιωπηρή ή καθορισμένη πρόθεση.

Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν «ξηρός πάγος» έναντι «πού μπορώ να αγοράσω ξηρό πάγο». Ο ξηρός πάγος λαμβάνει περισσότερες αναζητήσεις, περίπου 90.000 μηνιαία. Αλλά και πάλι οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι είναι φτιαγμένο ή θέλουν να δουν μια «βόμβα» ξηρού πάγου + σαπουνιού στο βίντεο. «Πού μπορώ να αγοράσω ξηρό πάγο», ωστόσο, δηλώνει συγκεκριμένα την πρόθεση να αγοράσω, ενώ επίσης έχει λιγότερο ανταγωνισμό. Και όχι μόνο αυτό, εξακολουθεί να έχει χιλιάδες εκτιμώμενες μηνιαίες αναζητήσεις. Αυτό είναι ένα παράδειγμα λέξης-κλειδιού με μεγάλη ουρά. Μια φράση, παρά μια ή δύο λέξεις, που μπορείτε να στοχεύσετε κατά τη σύνταξη περιεχομένου.

Δυστυχώς, δεδομένου ότι η κύρια εστίασή μας είναι στο WordPress, έχουμε μόνο χρόνο για μια γρήγορη εισαγωγή στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, αλλά θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έρευνα λέξεων-κλειδιών, τις λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά και ποια είδη λέξεων-κλειδιών πρέπει να αναζητήσετε, ρίξτε μια ματιά Ο οριστικός οδηγός του Backlinko για την έρευνα λέξεων-κλειδιών ή αυτό το περιεκτικό οδηγός λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς από τον Fat Joe.

Τι να κάνετε με λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας στο WordPress

Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να έχετε ήδη εγκαταστήσει το WordPress SEO by Yoast plugin ή άλλο με παρόμοια λειτουργικότητα. Εάν όχι, κάντε το τώρα, γιατί είναι πραγματικά απαραίτητο για το πρώτο βήμα.

Χρήση λέξεων-κλειδιών στον τίτλο ανάρτησης / σελίδας

Αν στοχεύετε το είδος των λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά που είναι συχνά η ευκολότερη κατάταξη, μπορεί συχνά να είναι αρκετό για να το έχετε ως ολόκληρο τον τίτλο. Εάν έχετε ήδη κοινό, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάτι που προσελκύει περισσότερο την προσοχή από μια τυπική φράση αναζήτησης, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις μηχανές αναζήτησης.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη SEO για να αλλάξετε τον τίτλο. Για αυτήν την ανάρτηση, θα μπορούσαμε, για παράδειγμα, να αλλάξουμε τον τίτλο της σελίδας σε “WordPress SEO για αρχάριους” εάν ανακαλύψαμε ότι ήταν μια πιο επιθυμητή φράση αναζήτησης για στόχευση.

εικόνα του τίτλου seo

Βελτιστοποίηση ονομάτων αρχείων εικόνας και κειμένου Alt

Για παράδειγμα, η εικόνα που πήρα από την αλλαγή του τίτλου ονομάζεται “seotitle.jpg” και το κείμενο alt είναι “εικόνα του τίτλου seo”. Αυτό μπορεί όχι μόνο να επηρεάσει θετικά τις κατατάξεις της σελίδας σας, αλλά θα βοηθήσει την κατάταξή σας στην εικόνα για σχετικούς όρους στην αναζήτηση εικόνων Google.

Γράψτε περιεχόμενο 100% που σχετίζεται με τον τίτλο

Δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο η λήψη ενός κομματιού περιεχομένου που έχετε ήδη γράψει για κάτι άλλο, η αλλαγή του τίτλου, η επανεγγραφή του λίγο και η στόχευση μιας εντελώς νέας λέξης-κλειδιού. Όχι μόνο θα ενοχλήσετε τους πιθανούς επισκέπτες σας χωρίς τέλος, και θα καταστρέψετε τις πιθανότητές σας να γίνουν ποτέ συνδρομητές ή πελάτες, αλλά θα πλήξετε επίσης σοβαρά τις πιθανότητές σας να κατατάξετε αρκετά υψηλή ώστε να παρατηρήσετε στην πρώτη θέση. Έτσι μείνετε σχετικοί.

Χρήση λέξεων-κλειδιών στη διεύθυνση URL δημοσίευσης / σελίδας

Ενώ μπορείτε να το κάνετε απλώς αφήνοντας τον τίτλο της ανάρτησης / της σελίδας να γίνει ο μόνιμος σύνδεσμος, η Google πράγματι συνιστά να μην χρησιμοποιείτε ολόκληρες φράσεις και, αντίθετα, συνιστά να χρησιμοποιείτε μόνο μερικές (3-5) λέξεις-κλειδιά για κάθε ανάρτηση. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσα από το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων του WordPress. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασίας δίπλα στο url και αλλάξτε τον μόνιμο σύνδεσμο από κάτι σαν αυτό:

μόνιμος σύνδεσμος

Σε κάτι περισσότερο σύμφωνα με αυτές τις γραμμές:

αλλαγή μόνιμου συνδέσμου

Γράψτε μια ακριβή μετα-περιγραφή

Μην προσπαθήσετε να συμπιέσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις-κλειδιά. Περιγράψτε τι θα κάνει το περιεχόμενο για τον πιθανό επισκέπτη, εάν είναι δυνατόν, με συναρπαστικό τρόπο. (Καθώς η μετα-περιγραφή μπορεί να είναι αυτό που βλέπει το άτομο όταν η σελίδα σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.) Σε περίπτωση αμφιβολίας, προχωρήστε με μια αρκετά ευθεία προς τα εμπρός περιγραφή του θέματος της ανάρτησης. Αυτό το κάνετε στο πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων / σελίδων, στο πλαίσιο WordPress SEO by Yoast κάτω από το κύριο πλαίσιο κειμένου.

Χρησιμοποιήστε τους υπότιτλους για τη δομή του περιεχομένου σας

Και επίσης να τονίσουμε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται άμεσα με αυτό που γράφετε. Τοποθετείτε πάντα τις επικεφαλίδες σας στην κατάλληλη ετικέτα.

για ευρύτερα θέματα, και

για κάτι πιο συγκεκριμένο.

Οι ετικέτες προορίζονται μόνο για τον τίτλο της σελίδας. Για παράδειγμα:

Διάσημοι ποδοσφαιριστές

λιονελ μεσι

Κριστιάνο Ρινάλντο

Χρησιμοποιήστε ευρύτερες λέξεις-κλειδιά για κατηγορίες

Αυτός είναι ένας τρόπος να στείλετε μηνύματα στις μηχανές αναζήτησης ότι αυτό είναι ένα θέμα που γράφετε πολλά στον ιστότοπό σας και ότι ίσως θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να σας δώσουν υψηλότερες βαθμολογίες για τον όρο αναζήτησης, χωρίς να χρειάζεται να στοχεύσετε τις ευρύτερες λέξεις-κλειδιά (και δεν λαμβάνουν καμία κίνηση) στις μεμονωμένες αναρτήσεις και σελίδες. Εάν δείτε τις κατηγορίες μας εδώ στον WP Explorer, μπορείτε να δείτε αυτήν τη στρατηγική σε δράση.

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε υπερβολικά τις λέξεις-κλειδιά σας

Συχνά αναφέρεται ως γέμιση λέξεων-κλειδιών, η υπερβολική χρήση λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό σας είναι απλώς κακή ιδέα. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί μια φοβερή, φοβερή εμπειρία ανάγνωσης για οποιονδήποτε επισκέπτη, αλλά δεν βοηθά πραγματικά την κατάταξή σας. Μπορεί, και εάν προχωρήσετε πολύ, να τα βλάψετε.

συμπέρασμα

Αυτό ολοκληρώνει το κεφάλαιο σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά. Στο επόμενο μέρος του οδηγού, θα μάθουμε περισσότερα για τους συνδέσμους επιστροφής, την ταχύτητα ιστότοπου και άλλους παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Και όπως πάντα, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή κάτι να προσθέσετε στα παραπάνω, απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map