Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Branding και μάρκετινγκ

 1. 1. Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Φιλοξενία
 2. 2. Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με WordPress: Θέματα, πρόσθετα, προϊόντα και υπηρεσίες
 3. 3. Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Δημιουργία της επιχείρησής σας
 4. 4. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Branding και μάρκετινγκ

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται πολλή φροντίδα και ενέργεια για να αποφέρει θετικά οικονομικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε χρώματα και πινέλα, μάθετε τι αντιπροσωπεύετε και τι αντιπροσωπεύετε, ποια είναι η αποστολή σας και πώς θα κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Αυτά θα είναι τα νήματα που αποτελούν τον ιστό της επιχείρησής σας. Η διαδικασία αυτοπραγμάτωσης δεν τελειώνει ποτέ, ο ιστότοπός σας στο WordPress θα αυξηθεί, θα κερδίσετε περισσότερη έλξη, περισσότεροι αναγνώστες και οι προσπάθειές σας για το μαρκάρισμα και το μάρκετινγκ θα αλλάξουν.


Φιλία με την επωνυμία σας

Πριν αφήσετε τον κόσμο να δει τα χρώματα σας, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την επωνυμία και την επιχείρησή σας και να δοκιμάσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να αναρωτηθείτε: “Τι είναι αυτό που θέλω να υποστηρίξω;” Επίσης, μιλήστε με τους φίλους και την οικογένειά σας σχετικά με τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας, του λογότυπου και του επιχειρηματικού σας σχεδίου.

Όλα είναι μάρκετινγκ. το προϊόν σας, το περιεχόμενό σας, το μανιφέστο της επιχείρησής σας, η επωνυμία σας, η ποιότητα εργασίας σας, η υποστήριξη πελατών που παρέχετε…

Από μια τόσο μικτή ομάδα υπευθύνων δοκιμών, θα μπορείτε να εξαγάγετε συμπεράσματα σχετικά με τη μελλοντική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στη διαδικασία περαιτέρω οπτικής επωνυμίας. Μόλις αναλύσετε τα σχόλια, θα έχετε περισσότερα εργαλεία για να εργαστείτε. Δείτε τα σχόλια ως σχόλια που λαμβάνετε για όλα όσα δημιουργείτε και ευχαριστήστε που έχετε τις οδηγίες για βελτίωση.

Διαδικτυακή παρουσία μέσω Branding

Η επωνυμία είναι επίσης η επιχειρηματική σας κουλτούρα και η ιδέα σας να συνεισφέρετε στον κόσμο. Μια ετικέτα που επιλέγετε είναι κάτι που θα ακολουθεί πάντα το προϊόν και την επωνυμία σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας σας. Πρέπει να είναι περιεκτική και πιασάρικη. Εάν γράφετε ένα blog, και πρέπει, η ετικέτα πρέπει να αναφέρει το κύριο όφελος από την ανάγνωσή του.

Ο σχεδιασμός της αρχικής επωνυμίας σημαίνει την έναρξη συνεπούς και δημιουργικού σχεδιασμού που θα χρησιμεύσει ως λόμπι προτού το κοινό-στόχος σας εισέλθει στον κόσμο του δημιουργικού σας έργου. Όταν το ένστικτο στα έντερά σας σας λέει ότι έχετε το σωστό, τότε θα φιλήσετε την επωνυμία σας και θα είστε έτοιμοι για άλλες φάσεις ενδυνάμωσης της επιχείρησής σας στο WordPress.

Προσέγγιση κοινού μέσω κοινωνικών καναλιών

Το WordPress είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την κυκλοφορία των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Για να εκπέμψετε τη δουλειά σας, πρέπει να επενδύσετε στην επικοινωνία. Εάν τα προϊόντα σας προορίζονται για την αγορά του Διαδικτύου, σίγουρα θα επικοινωνείτε κυρίως στο διαδίκτυο, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, όλα όσα τεκμηριώνονται στο Διαδίκτυο είναι μια γιορτή για τις μηχανές αναζήτησης και τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το τι έχετε και πώς μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία με εσάς.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι που κάθε επιχείρηση πρέπει να δοκιμάσει. Αυτή είναι η πιο ενδιάμεση στρατηγική για την προσέλκυση επισκεπτών στον ιστότοπό σας, αλλά συνήθως λειτουργεί αν είστε αφοσιωμένοι. Σας προτείνω να εστιάσετε στο Facebook, το Twitter, το Google Plus και το Instagram για να δείτε ποια σας δίνει περισσότερη κίνηση και να την ακολουθήσετε.

Τα διαδικτυακά είδη κοινού έχουν γίνει αρκετά διαφορετικά και θα πρέπει να γνωρίζετε τι είδους άτομα θα απευθύνονται. Θα ήταν αρκετή η εστίαση σε ένα από τα κύρια κανάλια κοινωνικών μέσων. Για παράδειγμα, εάν ξεκινάτε έναν νέο ιστότοπο μόδας ηλεκτρονικού εμπορίου, πιθανότατα θα θέλετε να εστιάσετε στις εικόνες για τα κοινωνικά σας μέσα, οπότε χρησιμοποιώντας Εργαλεία Instagram Η βελτιστοποίηση και ο προγραμματισμός των δημοσιεύσεών σας μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Κάντε τις μηχανές αναζήτησης να γνωρίζουν για εσάς

Διαδικτυακή παρουσία μέσω SEO

Όταν στέκεστε σε μια διάβαση πεζών, δίνετε προσοχή σε κάποια ποιοτικά ή ελκυστικά αυτοκίνητα που περνούν και κάποια άλλα δεν τραβούν την προσοχή σας καθόλου. Η ίδια διαδικασία συμβαίνει στην κίνηση στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι ιστότοποι υπάρχουν σε απόλυτο σκοτάδι και κανείς δεν το γνωρίζει, ενώ άλλοι ιστότοποι και ιστολόγια προσελκύουν πολλούς επισκέπτες που συχνά γίνονται συνδρομητές ή τακτικοί ακόλουθοι.

Τα ιστολόγια και οι ιστότοποι βρίσκονται υπό τη συνεχή επίβλεψη των μηχανών αναζήτησης. Για να καταλάβετε την επιχείρησή σας στο WordPress, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες.

 • Οι σελίδες του ιστότοπού σας πρέπει να είναι ορατές στις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε το περιεχόμενό σας να υπάρχει στα ευρετήριά τους
 • Οι μηχανές αναζήτησης διερευνούν τις σελίδες σας χρησιμοποιώντας πολλούς διαφορετικούς αλγόριθμους, λαμβάνουν σημειώσεις σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των σελίδων και βαθμολογούν τις, επομένως πρέπει να στοχεύσετε σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μόλις ο ιστότοπός σας ευρετηριαστεί, το περιεχόμενο μπορεί να είναι διαθέσιμο αναζητώντας τον χρησιμοποιώντας τις μηχανές αναζήτησης. Γι ‘αυτό χρειάζεστε περιεχόμενο κειμένου. Για εμάς, άνθρωποι, μια εικόνα αξίζει χιλιάδες λέξεις, αλλά όχι τόσο για τις μηχανές αναζήτησης.

Επιπλέον, για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το SEO, πρέπει να προσαρμόσετε την ετικέτα τίτλου σας στις μηχανές αναζήτησης. Η ετικέτα τίτλου είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, δεδομένου ότι θα εμφανιστεί στις σελίδες αποτελεσμάτων και με αυτόν τον τρόπο είτε προσελκύει είτε απομακρύνει πιθανούς επισκέπτες.

Εάν δημοσιεύσετε εικόνες στον ιστότοπό σας, πρέπει επίσης να τις περιγράψετε, χρησιμοποιώντας τις ετικέτες alt. Αυτή η ετικέτα δίνει μια σύντομη εξήγηση για κάθε φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, οι φωτογραφίες θα ευρετηριαστούν και θα αναγνωριστούν από τις μηχανές αναζήτησης. Εκτός αυτού, τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακοή θα μπορούν επίσης να ακούσουν τι υπάρχει σε αυτές τις φωτογραφίες με τη βοήθεια των αναγνωστών στην οθόνη.

Η μετα-περιγραφή του ιστότοπου ή του ιστολογίου σας είναι μια πολύ σημαντική δυνατότητα που είναι ορατή στις σελίδες αποτελεσμάτων και εμπλέκεται άμεσα στην αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Εάν υπάρχουν λέξεις-κλειδιά σχετικές με ερωτήματα αναζήτησης, θα προσελκύσει άτομα στην εργασία σας και θα οδηγήσει σε υψηλότερο ποσοστό μετατροπών.

Υπάρχουν μερικά κοινά λάθη SEO που πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε, οπότε αφιερώστε επιπλέον λίγα λεπτά πέρα ​​από αυτά και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει ευρετηριαστεί σωστά.

Πληκτρολόγια για SEO

Διαδικτυακή παρουσία μέσω λέξεων-κλειδιών

Αν θέλετε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά που οι χρήστες πληκτρολογούν συχνότερα στις μηχανές αναζήτησης για να φτάσουν στο περιεχόμενό σας, η χρήση μετρήσεων του Google Analytics θα ήταν μια καλή λύση. Δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, αγοράστε το δωρεάν Google Analytics για WordPress πρόσθετο από το Yoast

Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να δείτε βασικές φράσεις, χρόνο που αφιερώνεται σε συγκεκριμένες σελίδες, κλικ, επιστρέφοντας επισκέπτες και όλα όσα δείχνουν ποια τμήματα του ιστότοπού σας λειτουργούν και ποια όχι. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου, βάσει του περιεχομένου που λειτουργεί καλύτερα.

Επίσης, αυτό θα σας επιτρέψει να διαβάσετε όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας και να σημειώσετε τις πιο σχετικές φράσεις και λέξεις που μπορεί να είναι χρήσιμες για το κοινό σας και τη μελλοντική δημιουργία περιεχομένου.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google AdWords για να προσδιορίσετε ποιες λέξεις-κλειδιά είναι πιο σχετικές με το περιεχόμενό σας και τα άτομα που το αναζητούν. Αυτό το εργαλείο θα κάνει μια διεξοδική αναζήτηση και θα βρει τις καλύτερες επιλογές λέξεων-κλειδιών. Εδώ, στο WPExplorer, έχουμε έναν εξαιρετικό οδηγό έρευνας λέξεων-κλειδιών, οπότε παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά.

Το πλαίσιο SEO αλλάζει συνεχώς, αλλά δεν πρέπει να ξοδεύετε πολύ χρόνο ή προσπάθεια για να ακολουθήσετε αυτές τις αλλαγές, προκειμένου να παρακολουθείτε τις τάσεις.

Βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ

Υπάρχουν δύο τύποι προσπαθειών SEO:

 • On-page – συμβαίνει εκεί μέσα στον τομέα σας, δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας το περιεχόμενό σας
 • Εκτός σελίδας – εξωτερικά, εκτός του τομέα σας μέσω δημιουργίας συνδέσμων και blogging επισκεπτών

Διαδικτυακή παρουσία μέσω βέλτιστων πρακτικών μάρκετινγκ

Οι βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ είναι αυτό που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα, επομένως είναι σημαντικό να κάνουμε τα πάντα από την αρχή. Δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να διορθώσετε τα εφέ αλγορίθμων Google στον ιστότοπό σας. Ακολουθείτε πάντα τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO.

Υπάρχει μια γενική αλήθεια για το SEO – τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη περιεχομένου.

Εάν θέλετε να εκτιμηθεί και να ακολουθηθεί η διαδικτυακή εργασία και η παρουσία σας, επενδύστε όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο περιεχόμενο. Το SEO έρχεται μόνο ως βοήθεια για το περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας για να βρει το δρόμο του σε αναγνώστες, ακόλουθους, δυνητικούς πελάτες και, τελικά, πελάτες που πληρώνουν .

Ευχρηστία Ιστού & SEO

Ο ιστότοπός σας ανιχνεύεται από μηχανές, αλλά έχει δημιουργηθεί για άτομα. Σκεφτείτε πάντα τους ανθρώπους όταν αποφασίζετε να εφαρμόσετε μια αλλαγή.

Ο ιστότοπός σας στο WordPress πρέπει:

 • εύκολη πλοήγηση (η εφαρμογή της κολλώδους κεφαλίδας είναι ένα καλό χαρακτηριστικό)
 • βελτιστοποίηση αναρτήσεων και σελίδων για μία λέξη-κλειδί / θέμα
 • έχει τουλάχιστον 400 σελίδες και περισσότερα από 600 άρθρα με μοναδικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο (εικόνες, βίντεο και άλλο οπτικό περιεχόμενο)

Εάν οι μηχανές αναζήτησης είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τον ιστότοπό σας χωρίς προβλήματα, τότε οι άνθρωποι θα το κάνουν επίσης. Κάντε την αρχιτεκτονική πληροφοριών σας όσο το δυνατόν πιο επίπεδη, χωρίς περιττούς υποκαταλόγους και κατηγορίες. Όσο λιγότερη ακαταστασία έχετε, τόσο το καλύτερο. Η εύκολη πλοήγηση και η ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης είναι αυτό που δίνει αυτή τη χαρούμενη εμπειρία περιήγησης, για να μην αναφέρουμε τους επιστρέφοντες επισκέπτες και πελάτες.

Τύλιξε

Η επωνυμία και το μάρκετινγκ αντλούν τη δύναμή τους από τις ιδέες σας. Οι ιδέες σας δίνουν υλικό για ποιοτικό περιεχόμενο και προϊόντα. Το WordPress χρησιμοποιείται από άτομα, εταιρείες, γνωστούς bloggers και δίνει επίσης την ευκαιρία σε πολλούς φιλόδοξους και πεπειραμένους ανθρώπους να ξεκινήσουν τις ιδέες τους και να λάβουν εκτίμηση και οικονομική ικανοποίηση για τη δουλειά τους.

Μην βασίζεστε αποκλειστικά στο λογότυπο, το όνομα, το μάρκετινγκ και το SEO, αλλά Αναπτύξτε τον εαυτό σας και την επωνυμία σας μέσω της επίδειξης και της ανταλλαγής της εμπειρίας σας, του πάθους και των ιδεών σας μέσα από εκπληκτικό περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες Επίσης, αν νομίζετε ότι χάσαμε τίποτα, αφήστε μας τις συμβουλές σας παρακάτω. Θα θέλαμε να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map